Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kızlarrrrr yarıldım gülmekten
yer altı yer üstü muhabbetineee hakikatan kıslar dalmayalaım toprak altına

annaa
cnm kurularda meyveee gibi düşün
ara yap ögledne sonra kyısılarla

irem
cnm ben öle dedim makarna konusund aama bak aben ablam açıklamışş her şey yolundaaa
monti tamm mütebadıylaa

igrençti espirim kabul eidyorum ben kociş hala gelmedi arabayı bırakmış otobüs dolmuş ne bulursa gelecek gelmeye çalışacak:84::84::84::84:

menümü yazayım

sabah 3 kuru kayısı yeşil çay

kahvaltı
3dlm ekmek
klasik montikah.

öglen
1tabak ıspanak
yogurt
birz fıstık( 3-5):78:

ara
portakal

akşam
2 hşlanmış yumurta
yogurt
bol yeşilik

bukadannn
ben artık yemekten sonra bişiy yemiyorum
birde akşam anneme gidicektik yemek yapmadım mecbur oturup paşa paşa yeidm yumurtaları

ayyy masumum allah kolaylak versin yolarda olnalara hiç durmadan yağmaya devam ediyor burda 40 cm olduu :18::18:
ben nasıl gidicem iş yarın sabahhh 9 dan önce acılmaz yollarr
koçişin eve kazasız belasız gelir inş canımm..

kıslar yanlarım ve gbegim incelmeye başladı azıcık spora bile
umarım cumayada kilo vemriş olurum azda olsa(az diyorum ama 65 i hedefledim umarım görürüm),mayısa kadar hedefime ulaşmış olmak isteyrummmm

kızlar kızlar kızlar öncelikle ben de ikizlerim saydığım 4 kişi olduk ama topiğimize 8 kişi olarak katkıda bulunuyoruz anlaşılan

bugun başıma neler geldi ama montiyi asla bozmadım ve de bozmammmmm
nişanlımla alışverişe çıktık sonra da yorulduk hadi tuttu beni kahve dünyasına soktu kızlaaaarrrrr amannnnn yarabbimmm vitrine neler koymuşlar ööle pastalar cheese cakeler sufleler nişanlım kendine bol kalorili bir aromalı kahve söyledi ben? ancak şekersiz çay içtim masaya çikolata falan geldi 1 tanecik bile almadım amaaa kendimle gurur duyuyorum :79::79:
gel gelelim ben eve vardım gözümün önünde uçuşmaya başladı o tatlılar napıyım gittim yarım elma kestim üstüne tarçın serptim cheesecakeleri hayal ederek yedim üstüne de bir bardak su yutkundum oturdum
çok büyük bi olaymış gibi anlatıyorum ama bu bnm için büyük olay zaten çnkü ben tatlıya asla hayır demezdim :)

iremmm umarım yememişsindir hala spagettiyi yeidysende geçmiş ola diyim

eger spagetti yiyceksen yumurtalı kahvaltı yapman gerekiyordu cnm
hem sabah hem akşam kh olmuş

kahvaltıda yumurta yemiyorduk amaa ben bişi mi kaçırdım ???

eyvahh şu an panik oldum ben akşam kereviz yedim :18:

bugunku mönüm
sabah
3-4 kuru kayısı
yarım saat sonra
2 dilim tb ekmek
peynir zeytin
yeşillik

öğlen
tavuk şiş (yağsız barbeküde)
ayran
azcık yeşil salata

akşam
yarım tabak kereviz yemeği
1 kase yoğurt

kızlar ayıptır söölemesi bağırsaklarım kilitlendi resmen sabah da kayısıları o yüzden yedim aç karnına çalıştırır die ama cıkkk bişi yok Napcam yaaa metom mu yavaşladı acaba??

tebrikler canım iradenle gurur duymalısın.. :81:
kereviz yeniyor kız sakin ol
bu arad wc sorunun için keten tohumu deneyebilirsin bide kayısının üzerine birazcık soğuk dolu bardak su iç bide öyle dene bakalım işe yinemi yaramıcak..

ergh cnm valla kendinle ne kadar övünsen yeridir...çok azimli ve iradeli gördüm seni...istediğinb kiloya çok çabuk ulaşırsın böyle hırslı devam edersen..bende diyet döneminde canıma tak demedikçe aynen böle hırsımdan ödün vermezdim.tabii 1,5 yıl yaptım tak ettiğide oldu.yedim yedim mide fesadı geçirene kadar sonrada kramplar giriyordu mideme,ve istemeden kusardım midem küçülmüş olurdu çünki yediklerimi almazdı..ama bunu 2-3 kere falan yaptım 1,5 yılda..diğer zamanlarda aynen anlattığın gibi hep nefsimle mücadele içindeydim.millet löp löp yaz sıcağında dondurmaları kaymaklı tatlıları yerken ben buz gibi ayran yada su içer iç geçirirdim.sırf onların yediklerini görmiim diye durmadan wc'ye kaçar defalarca ellerimi yıkar saçımı başımı düzeltir makyajımı tazelerdim.sırf vakit geçireyim diye...onlar dondurma hüpletirken ben süzme yoğurdu dondurma hayaliyle yerdim...
sizde (burdaki herkes yani) sıkın dişinizi,biraz nefsinizi zorlamış olursunuz ama galip gelen siz olursunuz kıslar...bırakın millet ne yerse yesin..kazanan siz olmak için direnin...zafer sizin olsun...gelsin ince elbisecikler,kapriler,şortlar...

tamam canım anladım
ama ben bu proteinle karbonhidrat ayrımını belli şeyler dışında bilmiyorum
topikte bunların ayrımı varmıydı acaba .. nettende arastırayım

inşllh hdefine ulaşırsın

kızlar ben başlayalı 4 gün oldu ama
eski bi kotumu giyip gezebilidm bugünnnnnnn
kendimi cok hafif ve zinde hissettim cok sglun destekleriniz için
inşllh yarıyolda bırakmam saglıklı bi şekilde fazlalıklarımdan kurtulurumm:81:

ergh
tebrikler cnm tabiki büyük bir i başardın kolay degill karşı koymak cnm

zilim zilimm
hala yazılarını noktasına vürgülüne kadar okurumm ilk gün den berii
çok haklısın cnmmm hemde çok ama sona yaklaştıkçaa müzadele azalıyor snakim yada bende öle oldi

kar çok fena ankarada kızlar
eşim 4.5 saattee geldii normlade yarım saatte evd eolur

yerelmasının durumuda kesinlesti

bende metomu hızlandırdığı için cabuk acıkıyorum zannetmiştim

ay sorma meyvem neyse öğrendiğimiz iyi oldu

evet dalmayalım bence de tatlım haklısın yerüstü bize yeter... tamam canım onuda meyve gibi düşüncem çok sağol

canım tebrikelr çok iyi dayanmışsın ya maşallah inş böyle devam eder iraden canımcım..sabahları yumurta yenebilir ilk sayfada örnek menülerde var canım...kerevizz yenmiyo diye biliyorum ben ama yeniyormuş menün çok güzel afiyet olsun canım kabızlığın için bol bol sıcak su iç kuru incirfilan ye çok kötü durumdaysan sabah aç akrnına sıcak suyun içine 1 tatlı kaşığı toz zerdeçal koy ve o suyu iç iğrenç. biliyorum ama süper çıkarıyo wc ye

canım afiyet olsun güzel olmuş göbeğinin incelmesine sevindim inş hedefine de ulaşırsın en kısa zamanda canım

ben de şu anda eski bi pantolonumu giyiyorum, giyebilmek çok güzel.
giysim kalmamıştı sürekli kotla gezer olmuştum kumaş kadife pantolonlarım kıyafetlerim taş gibi duruyordu neyse kavuştum birine.. 2 gündür giyiyorum.

dün
sbh kahvaltı
öglen
salata brokoli marul maydonoz domates salatalık yogurt
ara
salatanın kalan 3 kaşıgı
aksam
elma sıcak sut yogurtlu marul cay cay cay

-- bugunku listemse boyle olacak gibi:
sbh: kahvaltı
öglen :salata ton balıgı yogurt
ara: elma tarcın marmelatlı yogurt
aksam: kakaolu sıcak sut yogurt salata

Son düzenleme:
gunaydin arkadaslar hepinize guzel bir gun diliyorum
bugunki menum
sabah klasik monti ve capuccino
ara saat 6:00 da kahvalti yaptim o yuzden 1elma yada 1 portakal
oglen yasil mercimek yemegi 1 domates ve 1 bardak ayran
ara karisik bitki cayi
aksam ispanak ve yogurt
saat 21:00 elmali kup

tabiiki boool su ve spor

günaydın kızlarr
ankara çok fena en son 15 yıl önce ygamıştı bu kadar çok kar
eşim işe gitti ama tekrar geliyormuş
düşünün okulları bırakın işler bilem tatil oldu bugün
balkona çıkıp sogan alamıyorum

meyvem geçmiş olsun cnm
anneme gidicektim ama millet evine gelemiyo sanırım haftaya kaldı

nasıl bi kar yağısı bu 3 gündür hiç durmadan yağıyorr :18:saol masumum.

keske bizim işlerde tatil olsa ama bize tatil yok depremde olsa selde olsa calısıyoruzz

günaydın kızlarrr..

ayy ben hiç bişi yiyemiyorumm ne yesem midem bulanıyor iye olmusumm

geçmiş olsun canım benim sıcak birşeyler iç sende yemekle zorlama bünyeni.. nane limon iç belki ferahlarsın. aklına getirme bulantıyı sıcak giyin birde havalarda çok soğuk dikkatli ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…