iremmm umarım yememişsindir hala spagettiyi yeidysende geçmiş ola diyim
eger spagetti yiyceksen yumurtalı kahvaltı yapman gerekiyordu cnm
hem sabah hem akşam kh olmuş
fatmacım ben kefire bakmıstım ama yağ oranları cok yüksekti ligyt olanının bile coktu..
havuc çiğ olarakda yasak tatlım.. kök sebzelerin hepsi yasak belki ilerleyen zamanlarda az bişi renk versin die salatanda yersin ama şuanda yasak..
kızlar kızlar kızlar öncelikle ben de ikizlerimsaydığım 4 kişi olduk ama topiğimize 8 kişi olarak katkıda bulunuyoruz anlaşılan
bugun başıma neler geldi ama montiyi asla bozmadım ve de bozmammmmm
nişanlımla alışverişe çıktık sonra da yorulduk hadi tuttu beni kahve dünyasına soktu kızlaaaarrrrr amannnnn yarabbimmm vitrine neler koymuşlar ööle pastalar cheese cakeler sufleler nişanlım kendine bol kalorili bir aromalı kahve söyledi ben? ancak şekersiz çay içtim masaya çikolata falan geldi 1 tanecik bile almadım amaaa kendimle gurur duyuyorum :79::79:
gel gelelim ben eve vardım gözümün önünde uçuşmaya başladı o tatlılar napıyım gittim yarım elma kestim üstüne tarçın serptim cheesecakeleri hayal ederek yedim üstüne de bir bardak su yutkundum oturdum
çok büyük bi olaymış gibi anlatıyorum ama bu bnm için büyük olay zaten çnkü ben tatlıya asla hayır demezdim :)
kahvaltıda yumurta yemiyorduk amaa ben bişi mi kaçırdım ???
eyvahh şu an panik oldum ben akşam kereviz yedim :18:
bugunku mönüm
sabah
3-4 kuru kayısı
yarım saat sonra
2 dilim tb ekmek
peynir zeytin
yeşillik
öğlen
tavuk şiş (yağsız barbeküde)
ayran
azcık yeşil salata
akşam
yarım tabak kereviz yemeği
1 kase yoğurt
kızlar ayıptır söölemesi bağırsaklarım kilitlendi resmen sabah da kayısıları o yüzden yedim aç karnına çalıştırır die ama cıkkk bişi yok Napcam yaaa metom mu yavaşladı acaba??
tamam canım anladımsabah ekmek yedin diemi üzülüyorsun neden pişmansın onu anlayamadım ..
yarın protein ağırlıklı beslenirsin sorun olmaz..
aeben abla spagetti konusunu acıkladı haftada 3 kez karbonhidrat yeme hakkın var 1 rini kullandın.. mercimek corbası içmiş gibi düşün bi farkı yok..
yarın proteine ağırlık ver üzülme bozulmadı montin..
kıslar yanlarım ve gbegim incelmeye başladı azıcık spora bile
umarım cumayada kilo vemriş olurum azda olsa(az diyorum ama 65 i hedefledim umarım görürüm),mayısa kadar hedefime ulaşmış olmak isteyrummmm
yerelmasının durumuda kesinlesti
bende metomu hızlandırdığı için cabuk acıkıyorum zannetmiştim
kızlarrrrr yarıldım gülmekten
yer altı yer üstü muhabbetineee hakikatan kıslar dalmayalaım toprak altına
annaa
cnm kurularda meyveee gibi düşün
ara yap ögledne sonra kyısılarla
irem
cnm ben öle dedim makarna konusund aama bak aben ablam açıklamışş her şey yolundaaa
monti tamm mütebadıylaa
igrençti espirim kabul eidyorum ben kociş hala gelmedi arabayı bırakmış otobüs dolmuş ne bulursa gelecek gelmeye çalışacak:84::84::84::84:
kızlar kızlar kızlar öncelikle ben de ikizlerimsaydığım 4 kişi olduk ama topiğimize 8 kişi olarak katkıda bulunuyoruz anlaşılan
bugun başıma neler geldi ama montiyi asla bozmadım ve de bozmammmmm
nişanlımla alışverişe çıktık sonra da yorulduk hadi tuttu beni kahve dünyasına soktu kızlaaaarrrrr amannnnn yarabbimmm vitrine neler koymuşlar ööle pastalar cheese cakeler sufleler nişanlım kendine bol kalorili bir aromalı kahve söyledi ben? ancak şekersiz çay içtim masaya çikolata falan geldi 1 tanecik bile almadım amaaa kendimle gurur duyuyorum :79::79:
gel gelelim ben eve vardım gözümün önünde uçuşmaya başladı o tatlılar napıyım gittim yarım elma kestim üstüne tarçın serptim cheesecakeleri hayal ederek yedim üstüne de bir bardak su yutkundum oturdum
çok büyük bi olaymış gibi anlatıyorum ama bu bnm için büyük olay zaten çnkü ben tatlıya asla hayır demezdim :)
kahvaltıda yumurta yemiyorduk amaa ben bişi mi kaçırdım ???
eyvahh şu an panik oldum ben akşam kereviz yedim :18:
bugunku mönüm
sabah
3-4 kuru kayısı
yarım saat sonra
2 dilim tb ekmek
peynir zeytin
yeşillik
öğlen
tavuk şiş (yağsız barbeküde)
ayran
azcık yeşil salata
akşam
yarım tabak kereviz yemeği
1 kase yoğurt
kızlar ayıptır söölemesi bağırsaklarım kilitlendi resmen sabah da kayısıları o yüzden yedim aç karnına çalıştırır die ama cıkkk bişi yok Napcam yaaa metom mu yavaşladı acaba??
menümü yazayım
sabah 3 kuru kayısı yeşil çay
kahvaltı
3dlm ekmek
klasik montikah.
öglen
1tabak ıspanak
yogurt
birz fıstık( 3-5):78:
ara
portakal
akşam
2 hşlanmış yumurta
yogurt
bol yeşilik
bukadannn
ben artık yemekten sonra bişiy yemiyorum
birde akşam anneme gidicektik yemek yapmadım mecbur oturup paşa paşa yeidm yumurtaları
kızlar ben başlayalı 4 gün oldu ama
eski bi kotumu giyip gezebilidm bugünnnnnnn
kendimi cok hafif ve zinde hissettim cok sglun destekleriniz için
inşllh yarıyolda bırakmam saglıklı bi şekilde fazlalıklarımdan kurtulurumm:81:
günaydın kızlarrr..
ayy ben hiç bişi yiyemiyorumm ne yesem midem bulanıyor iye olmusumm
ayy yg ecmiş olsun meyvem çok yesilçaydan mı acep. ne yesen çıkıo mu ?
günaydın kızlarr
ankara çok fena en son 15 yıl önce ygamıştı bu kadar çok kar
eşim işe gitti ama tekrar geliyormuş
düşünün okulları bırakın işler bilem tatil oldu bugün
balkona çıkıp sogan alamıyorum
meyvem geçmiş olsun cnm
anneme gidicektim ama millet evine gelemiyo sanırım haftaya kaldı
günaydın kızlarrr..
ayy ben hiç bişi yiyemiyorumm ne yesem midem bulanıyor iye olmusumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?