- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
evet yogurtlu marmelata ya da elma ayva
sen de dün gercı fena laf yedın aebenden :))
ışıl cım marmeledda meyvedir unutma...
oh oh gilzi gizli çikolatalar yenm,şş
ton balıklarıda stok yapılmışş
aben abla
montide önceden yiyormuşsunuz sanırsamm
bitter çikolataaa bizim şucçumuz ney
cuma günleri yisek yaa accıkkk olmamıı:26::26::26::26:
eşimdee hep derki akşmları çayın yanınd abişiy yerken
haid sende yee ben konuştum kalorisini bana yazacaklarye rahat ol der
deli adam yaww
banum aslında 1 aşamada yenmiyor diyo amcam ..
.malum 1.ci kitapla 2.kitap biraz farklı ..
banum dedigin iyi ama böylee okadar cıs deyil mesele sabah ekmekli kahvaltı yapıp akşam bakliyat yemiyormuyuz ..iremmm umarım yememişsindir hala spagettiyi yeidysende geçmiş ola diyim
eger spagetti yiyceksen yumurtalı kahvaltı yapman gerekiyordu cnm
hem sabah hem akşam kh olmuş
haftada 3 ögün karbonhidrat hakınız var . bu öylen yada akşam pek faRK ETMİYOR ...
ama daha yeni başlayanlar için spagetiy fazla tavsiye etmiyorum acıkçası
benimde canım keçmiyor deyil ama yemiyoruz zaten zor kilo veriyorum birde sekteye ugratmamayım diye..
tabi diyerım lorlar genelde yagsız annecinde diyorsaki yagsız diye yemende bir sakınca yok ...banucum daha ne kadar daynıcam bilmiyorum ama yapıyoruz iş mecburen dayanıcam
bugünkü menüm:
sabah:2 dilim tb ekmeğine yağlı peynirden tost
öğlen: sabah çok geldi tost acıkmadım yağsız sütlü nescafe içtim
akşam:şimdi yedim akşam yemeğimi:tonbalıklı salata,haşlanmış karnıbahar,ayran,tukaşın paprikası (baktım içinde şeker yok kırmızı biber sosu)
ara: portakal
akşam işten çıkıp kursa gidiceğim için akşam yemeğimi şimdi yedim kurs dönüşü akşam 11 de evde oluyorum çok çok geç oluyor
sütümüde bim den alıyordum pınarın %1 yağlı sütünü alıyorum artık, yoğurt ve ayranım normal yağlı ne yazık ki
sabah kahvaltısı için yağsız süt, halkekmeğin organik tb ekmeği,maydonos ve yağsız süt tüketicem
aebenim ben yağsız peynirden bıktım ya hani... annem diyorki köyden gelen lor da yağsız onu ye istersen dedi. ne diyorsun????
mönünde harika olmuş ....
bende ya halk ekmekden köylekmegi yada bim in köy ekmegini alıyorum .sabahları kızartıgım için onlar daha hoşuma gidiyor aynen etimek gibi oluyor .
valahi işi olmayan çıkmasın helede ankadara şu an tipi var . çocukları taksiye attım geldimbanum bu gün migrostan msj geldi sabahtan..hava kötü olmasa oğlanıda alıp gidecektim ama arabayı ısıtana kadar üşütmeyeyimdiye tıkılıp kaldım eve.bu gün migrostan moneycard sahiplerine bir çikolata alana bir çikolata bedavaymış.en fazla 5 çikolata hakkınız vardır diyor msj..yani 10 tane al 5 tane öde..birde kadınlar gününe özel geçen yıl carrefourda cilt bakım ürünlerinde %50 indirim vardı.bu yılda varmıdır acep?ihtiyacımda yok ama indirimde alttan alttan gıdıklıyor yani...kipadada vardı aynı indirim.bizim evede ikiside bayağı uzak ve arabamın motoru buz tutmuş bile olabilir.üfff soğuğu hiç sevmiyorum yaa,kazık gibi hava..burnumu dışarı uzatasım gelmiyor ...
sende ikizlerdin dimi zilim ...
bahsetigin konuyu yazmayı unutmuşum .zilim şu aşamada eşine demesende olurdu bence .bi süre çocugu tersle o vaz geçer sonra .