Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

evet yogurtlu marmelata ya da elma ayva

sen de dün gercı fena laf yedın aebenden :))
bak şuların laflarına ..
ışıl cım marmeledda meyvedir unutma...
hadi cuma akşamları 2 karacik ye bakem ..yiyormuymuşuz ki acep ?
banum aslında 1 aşamada yenmiyor diyo amcam ..
.malum 1.ci kitapla 2.kitap biraz farklı ..
iremmm umarım yememişsindir hala spagettiyi yeidysende geçmiş ola diyim

eger spagetti yiyceksen yumurtalı kahvaltı yapman gerekiyordu cnm
hem sabah hem akşam kh olmuş
banum dedigin iyi ama böylee okadar cıs deyil mesele sabah ekmekli kahvaltı yapıp akşam bakliyat yemiyormuyuz ..
haftada 3 ögün karbonhidrat hakınız var . bu öylen yada akşam pek faRK ETMİYOR ...
ama daha yeni başlayanlar için spagetiy fazla tavsiye etmiyorum acıkçası
benimde canım keçmiyor deyil ama yemiyoruz zaten zor kilo veriyorum birde sekteye ugratmamayım diye..
tabi diyerım lorlar genelde yagsız annecinde diyorsaki yagsız diye yemende bir sakınca yok ...

mönünde harika olmuş ....
bende ya halk ekmekden köylekmegi yada bim in köy ekmegini alıyorum .sabahları kızartıgım için onlar daha hoşuma gidiyor aynen etimek gibi oluyor .
valahi işi olmayan çıkmasın helede ankadara şu an tipi var . çocukları taksiye attım geldim..
sende ikizlerdin dimi zilim .....
bahsetigin konuyu yazmayı unutmuşum .zilim şu aşamada eşine demesende olurdu bence .bi süre çocugu tersle o vaz geçer sonra .ama baktın zaman geçip bişi degişmiyor al karşına konuş derim ...

:26::26:spagetti olayını anlaıdm abla bend epek tercih etmiyorum 1 kez yeidm temmuzdan beri

2 karecik iizn çıktı dimek hnai kilo verdiigmiz haftalarda yeriz diye düşşünmüştüm ama skteye ugratırsa uzak kalmamda yarar var bir süre daha
son gaz devam ederkennnnn sekteye ugramayım yine

bencede.ama çok canın çektiyse bi lokmacık ye benu.. nesfsini öldür ....

eddoras ablam aşagıda seni görüyorum ..
ben call yapayım bu sabah pilatese fazla takılmadım esneme hareketleri vardı

birde ibrahim saraçoglu vardı kıslar..aklımda kalannlar.
emziren aneler ençok süt yapan şey kuru incirmiş haberiz olsun birde dereotu .

polikistik över ve hamile kalamayanlar sogan kürünü şiddetle önerdi .

iştah kapatmak içinde her ögün öncesi dere otunu önerdi ..

dut kurusua çok süt yapar ma montiye uygun deil

aben ablam bu cuma kilo vermiş olursam akşam çayımın yanında 2 kare yiyim barim:)

aben abla
sakakat da cıs dimi tavuk iger yapayım diyorum ne zmnadır am a yanlışmı hatırlıyorum yasaktı dimi

aben abla
sakakat da cıs dimi tavuk iger yapayım diyorum ne zmnadır am a yanlışmı hatırlıyorum yasaktı dimi
ilk kitapda yasak deyildi banum ...kara cigerde o kadar çok çeşit şey varki vucuda yararlı
aam 2.kitapda bi süre erteleyin demiş .. yanlız bu tavuk için deyil banu tavugunkinin okdar agır oldugunu sanmıyorum nadir olrak yemende bi sakınca yok ..

sewdim bunu
ama anneme yaptırayım diyordum tabi kardan gidebilirsem:26::26:

herkese selamm nasılsınız bakalım...

bugünkü menüm:78:

Sabah:1 greyfurt
kahvaltı:1 haşlanmış yumurta,1 bardak süt,dereotu
Ara:1 elma
Öğle:Haşlanmış lahana ve ıspanak yoğurtlu, maydonoz,kuru kayısı 2 adet,
Akşam:brokoli çorbası, 1 haşlanmış yumurta (menüde et yok diye yedim ama:26:),1 kase yoğurt içine maydonoz attım
Ara:1 meyve

Son düzenleme:

annaaa
kahvaltı ile öglen arasınd amümkün oldugunca ara yapmıyoruzzz ama imkanların buna izin veiryorsa yani sabah erken kh edip öglen yemege kadar acıkıyorsna bişey diymiycem

aben abla sana ısrarla yemekle birlikte meyve yok diyor ama hla menüleirnde yemekle birlikte meyve yedigini görüyoum
cnm meyveyi yemeklerden 15 önce veya en az 3 saat sonra yiyebilirisn

ay inanmıyorum makarnayı 1 tabak yedim hemde bişey olmass diye
ozaman ben şimdi sadece salatamı yesem
yaw bide eski bi monticiye danışıyom yemeden unutmuş o galiba montiyi

kızlar bişi sorcam kefir yasak mı montide acaba bir de havucu çiğ yesek bir şey olur mu...:26:

fatmacım ben kefire bakmıstım ama yağ oranları cok yüksekti ligyt olanının bile coktu..

havuc çiğ olarakda yasak tatlım.. kök sebzelerin hepsi yasak belki ilerleyen zamanlarda az bişi renk versin die salatanda yersin ama şuanda yasak..

canım dersaneye gittiğim için sabah le öğlenin arasında 4 saat var acıkmasam bile güçsüz hissediyorum kendimi ondan yedim elmayı da çantama koymuştum...:97:

ya ben onu kuruyemişlerden saydım işte ne bilim ya biliyorum canım valla vurcak beni aeben abla en sonunda

neyse yorumun için teşekkürler canım daha çok dikkat edicem

tamam meyvecim ayran içerim onun yerine sağol...salata değilde ben ısıra ısıra yemeyi çok seviyorum havucu ondan sordum, o zaman yerelması da yasaktır dimi tatlım neyse ikinci aşamada yiyebilirim herhalde sağol canımcımm

ay inanmıyorum makarnayı 1 tabak yedim hemde bişey olmass diye
ozaman ben şimdi sadece salatamı yesem
yaw bide eski bi monticiye danışıyom yemeden unutmuş o galiba montiyi

sabah ekmek yedin diemi üzülüyorsun neden pişmansın onu anlayamadım ..
yarın protein ağırlıklı beslenirsin sorun olmaz..

aeben abla spagetti konusunu acıkladı haftada 3 kez karbonhidrat yeme hakkın var 1 rini kullandın.. mercimek corbası içmiş gibi düşün bi farkı yok..

yarın proteine ağırlık ver üzülme bozulmadı montin..

ayy fatma ben bi ara yer elması yiyordum hatırlarsın.. metoyu hızlandırıyor die o sıra kiloda vermişdim ama tesadüfmü oldu bilemem aeben abla zayıflatan yer elması amerikan yer elması dedi ve benim hikaye bitti yani yer elması konusu karısık sen yeme bosver bu arada yer elmasının gl sini kimse bilmiyorr

evet hatırladım meyvem

ah öylemi işe bak yahu...amerikan yer elması mı baya bi karışıkmış gerçekten en iyisi ben yemiyim toprak altından uzak durayım toprak üstündekiler neyime yetmiyo dimi

evet hatırladım meyvem

ah öylemi işe bak yahu...amerikan yer elması mı baya bi karışıkmış gerçekten en iyisi ben yemiyim toprak altından uzak durayım toprak üstündekiler neyime yetmiyo dimi

yani fatmam hakkaten torak stünü yedin bitirdinde altınamı gözünü diktin
hayvanlardan gelenlerde var bak onlara ağırlık verr

yani fatmam hakkaten torak stünü yedin bitirdinde altınamı gözünü diktin
hayvanlardan gelenlerde var bak onlara ağırlık verr

eheh

valla montiye ne yasaksa cımbızla buluyorum getiriyorum ya neyse yazın yerim bende nasılsa çıtır olcamm ve olacağızz

hayvanlardan gelenler...sende annem gibi diyon o akşamki yumurtayı kim yedirdi sanıyon zorla

bak şekercim şeker hastalığıyla ilgili bir yazı okurken en gördüm alıntı yaptım...

...Mesela meyvelerden muz, şeftali, kavun ve karpuz; sebzelerden patates, yer elması ve turp.. bu tür şeyler glisemik indeksi ani fırlatacak besinler....

Bunu doktor söylüyor... tamam ben yeryüzünde mutluyum kardeşim :89:

yerelmasının durumuda kesinlesti

bende metomu hızlandırdığı için cabuk acıkıyorum zannetmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…