Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

geçmiş olsun canım benim sıcak birşeyler iç sende yemekle zorlama bünyeni.. nane limon iç belki ferahlarsın. aklına getirme bulantıyı sıcak giyin birde havalarda çok soğuk dikkatli ol...

diyarım nerelerdesin özledim seniii
görüşemiyoruzz sen hep calısıyonn

ısınmak ne mümkün cnaım bu soğukda dün aksam kardan elektrikler kesildi soğukda kaldım yattım uyudum bendee
sabaha yapmıslar şükür şuanda var ama her an yine kesile bilir..

yeşil cay da içemiom diyarım nys sıcak çikolata falan içicem monti gitti tabi..

günaydın kızlar
dünki menümü yazamamıştım
sabah
1dlm ekmek,zeytin,peynir,acı sos
öğle
karnıbahar salatası
akşam
kıymalı patlıcan oturtma,salata,yoğurt
gecede 1 elma
bugün ki menüye daha karar vermedim sonra yazarım hoşçakalın.

yavrularım bende monti gideli çok oldu ama sizleri bırakamıyorum tabi ki o yüzden buradayım elimden geldiğince bu şartlarla monti yapmaya çalışıyorum tabi ki tam olmadıkça kiloda verilmiyor

görüşemiyoruz farkındayım ama ben annemi bile göremiyorum hergün düşün artık...

bu gecede buradayız...

diyarr naıslsın cnmmmm :)

banum nasıl olayım hep iş hep iş kusucam sinirden yiyip duruyorum

günaydınlarrrr

ayyy diyarımm bu iş nasıl biyer kuzu ne üzerine calısıyorsun sen :44: hiç bitmiyor sürekli mesaidesin..
hastalanıcaksın sonunda..
dikkat et kendinee

bugün ki menümüde yazıyım
sabah
1dlm ekmek,peynir,zeytin
öğle
haşlanmış kabak üstüne yoğurt
akşam
kıymalı soğanlı yumurta,yoğurt,salata
her akşam büyük bi kupa yeşil çay içiyorum
nivea body dinamik sabahları yapıyorum
nadirende meyva yiyiyorum
kızlar kalça ve basenlerimde 4-5cm incelme var ama göbek aynı kocaman :84::84:
ne tavsiye edersiniz platesin karın hareketleri çok ağır geliyor yapamıyorum

selamlar..bi sorum var.montide yumurta serbest montiyi yapan amcam her gün mutlaka yenmesi taraftarıymış..doğrumu acaba bu..bi öğünde 2 adet fazlamı

tutku
yumurta yiyebilirisn cnm ama kh olmayan ögünlerdee
2 yumurta çok degil tabikide

diyar
cnm ciddi ciddi artık abartmış snein iş yeri büyük bi firma mı bu ya nebu çalışma mesai filan
neredeyse yılbaşı gelcek kuzumm siz haa mesaidesiniz

kızlar selamlarrr
her yerde karlarrr (ayhh kafiyeli oldu)
bu soğuk ve beyaz günde eve kapandım bana her şey yakışır izliyorum

sağol tatlım onu da deniyim bakalım çnkü hala bişi yokk

günaydın kızlarrr..

ayy ben hiç bişi yiyemiyorumm ne yesem midem bulanıyor iye olmusumm

geçmiş olsun meyve mide bulantısına sırt üstü uzanıp derin nefes almak da iyi gelir mümkün olduğu kadar uzanmaya çalış tatlım tabi çalışıyosun biliyorum ama aklında bulunsun

sağol tatlım cevap içinn

ayyy diyarımm bu iş nasıl biyer kuzu ne üzerine calısıyorsun sen :44: hiç bitmiyor sürekli mesaidesin..
hastalanıcaksın sonunda..
dikkat et kendinee

insanın sinirleri bozuluyor aileme bile bağırıyorum artık herşeye kızgınım...

çoook büyük bir şirket hayatım mesai ücreti almadan böyle çalıştıracak kadarda vicdanlı bir şirket

slm kıslar..
mamişimi yedim geldim..amanın bu ne soğuk ,tam bahar geldi derken,her taraf buz kesti yine...hiç sevmiyorum soğuğu,yaz çocuğu olduğumdanmıdır nedir ,serin havayı bile sevmem..
meyviş sizin o tarafa zaten bi kar yağdımı yol mol kalmıyor tatlım.biliyorum o tarafı daha öncede dedğim gib gitmişliğim var...kuş uçmaz kervan geçmez...insanın hastası olsa gidecek yer bulamıycak...üşütmüşsündür sen miden ondan buşanıyordur cnm.çokta hassas senin miden ve vücudun.hemen tepki veriyor...orda ne kadar sıcak tut kendini deskte ,işe gelir giderken ve eve gittiğinde evi ısıtana kadar üüşünüş olabilirsin..şu baharı ucundan da olsa azıcık görsen ne iyi olacak yahu..doğal gaz parası ocağımıza incir ağacı dikecekk valla.eevelki ay 630 geçen ay 680tl geldi.bu ay 750'yi bulur gibi geliyor.cayır cayır yanıyor ev zor ısınıyor valla.teras kapalı ve petek döşeli olduğu halde demir gibi.sabah okula gidecektim işlerim vardı vageçtim bu günki derslerimde iptal zaten eve tıkıldık kaldık...akşam gelecek olan misafirlerde yoldan geri dönmüşler bu akşam başka bi arkadaş gelecek yakında oturuyor...
minik tek porsiyonluk köstebek pasta yaptım gelin yiyelim boşverin montiyi...

masum bi yere gitme bacım otur totşunun üstüne,gitsen geri gelemessin valla..her yer mahrumiyet bölgesi oldu...çocukları hasta etme,hem gittimmi gelmek bilmiyorsun özlüyoruz sonra seni...izin vermiyorum otur bakem şuraya

zilim haklısın cnaım üşüttüm heralde farkında olmadan..
zaten öğlen arası eve de gitmedim karda her yerim ıslanıyor gidip geleyim derken buraya corba söyledim mis gibi mercimek corbamı içtim salata ve ayranla ama sanırım et suyu ve tere yağ koymuslar içine tadı cok farklıydı..

yollar öğlene acılıyor zilim burda aksama doğru yine kapanıyor sabah arkadas köye hastaya gitti ambulansla yolda kalmıslar.. kara yoları gelmiş kurtarmıs ..
bahar azıcık ucunu gösterseydi dediğin gibi cok güzel olucaktı..
size doğalgaz ne cok geliyo :96::96::96:
sen küçük evide düz en iisi zilim kısın orda otur yazın bunda..

selam millet. ben böyle soğuk görmedim ellerim buz gibi. Allah dışarda evsiz yatan insanlara acısın. hayvanları bile görünce çok üzülüyorum ne kadar üşüyolar kimbilir.

valla dün yediklerimi yazmak istiyorum ama akşamı bile zor hatırladım. bi insan dün ne yediğini unuturmu ya :)

sabah : 1 elma

2-3 dilim kızarmış ekmek
közlenmiş biber
lor peyniri
söğüş
maydonoz

öğlen

unuttttuuuum inanın aklıma gelmiyor.

akşam :

patlıcan salatası ( kzölenmiş biber-patlıcan-soğan)
ayrıca közleniş 2-3 adet mantar
yoğurt
söğüş

gece
yarım elma
yarım portikal

sevgilerimleeeee

kızlar merhaba normalde 6. takımdayım ama merak edip iyice incelemek için girdim başından 23. sayfaya kadar okudum aeben bu yazın çok güzelmiş tekrar burda hatırlatmak istedim bilmeyenler için iyi olur benimde kayıtlarımda kalır hepinize kilo vermiş sağlıklı günler diliyorum..

selam kızlar nasılsınız

inşallah eksiksiz bir menü olmuştur

Sabah:1 greyfurt, 1 kuru incir
Kahvaltı:1 dilim tb.ekmek, peynir, maydonozlu salata,yeşilçay
Ara:1 elma
Öğle:Ton balıklı salata, 1 kase sebze çorbası, 1 kutu ayran,1 tane ceviz
Ara:2 tane kuru kayısı
Akşam:Ton balıklı salatanın yarısı öğlenden kaldı yiyemedim, 1 kase çorba, yoğurt
Yatmadan bir bardak süt içmeyi düşünüyorum olmazsa saat 8 gibi 1 meyve yerim

amanninnn zilli o ne oyle dogalgaza mı çalışıyosunuz siz olur mu öyle sey üşüyün daa ıyı degıl mı canem balam yahu

ışılım ev dublex cnm ondan sebep bu kadar fazla geliyor.iki ev gibi düşün.ortalama 300-350 gibi tek daire için.oda normal sanırım.birde koca terasımız var en üst katlardayız zaten..açıktı yazın teras kışın yağmur suları yada kar birikip alt kata rutubet yapmasın diye cam balkon şeklinde kapattırdık.ısıtana kadar kombiyi sonuna çekip yakıyoruz.evde küçük çocuk var,her yeri geziyoruz üşütmeyelim diye yak allah yak...tabii cebimizde yanıyor o arada...birde evi ödüyoruz..allah kolaylık versin...
her sene bu zamanlar indirim kovalayan ben bu sene hiç istediğim gibi alışveriş bilem yapamıyoruuum sadece 1 çizme ve 2 bot alabildimm...gelsin artık şu yaz...havaya para yakmaya bırktımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…