geçmiş olsun canım benimsıcak birşeyler iç sende yemekle zorlama bünyeni.. nane limon iç belki ferahlarsın. aklına getirme bulantıyı sıcak giyin birde havalarda çok soğuk dikkatli ol...
diyarım nerelerdesin özledim seniii
görüşemiyoruzz sen hep calısıyonn
ısınmak ne mümkün cnaım bu soğukda dün aksam kardan elektrikler kesildi soğukda kaldım yattım uyudum bendee
sabaha yapmıslar şükür şuanda var ama her an yine kesile bilir..
yeşil cay da içemiom diyarım nys sıcak çikolata falan içicem monti gitti tabi..
diyarr naıslsın cnmmmm :)
günaydınn
canım tebrikelr çok iyi dayanmışsın ya maşallah inş böyle devam eder iraden canımcım..sabahları yumurta yenebilir ilk sayfada örnek menülerde var canım...kerevizz yenmiyo diye biliyorum ben ama yeniyormuş menün çok güzel afiyet olsun canım kabızlığın için bol bol sıcak su iç kuru incirfilan ye çok kötü durumdaysan sabah aç akrnına sıcak suyun içine 1 tatlı kaşığı toz zerdeçal koy ve o suyu iç iğrenç. biliyorum ama süper çıkarıyo wc ye
günaydın kızlarrr..
ayy ben hiç bişi yiyemiyorumm ne yesem midem bulanıyor iye olmusumm
tutku
yumurta yiyebilirisn cnm ama kh olmayan ögünlerdee
2 yumurta çok degil tabikide
diyar
cnm ciddi ciddi artık abartmış snein iş yeri büyük bi firma mı bu ya nebu çalışma mesai filan
neredeyse yılbaşı gelcek kuzumm siz haa mesaidesiniz
ayyy diyarımm bu iş nasıl biyer kuzu ne üzerine calısıyorsun sen :44: hiç bitmiyor sürekli mesaidesin..
hastalanıcaksın sonunda..
dikkat et kendinee
tutku
yumurta yiyebilirisn cnm ama kh olmayan ögünlerdee
2 yumurta çok degil tabikide
diyar
cnm ciddi ciddi artık abartmış snein iş yeri büyük bi firma mı bu ya nebu çalışma mesai filan
neredeyse yılbaşı gelcek kuzumm siz haa mesaidesiniz
refim diger bazı diyetleri incelerken montideki küçük ayrıntılarıda fark ettim canım yeni notlar aldım umarım sanada yardımcı olur ....... sitedeki sorun el verirse yazayım şimdi .....
önerilen kavlatı ....
tam bugday ekmegi ..
marmelet (şekersiz)
domates, salatalık vs.
çay yada yagsız süt......
öglen yemegi...
sebze yemegi ..
et (tavuk .balık. kırmızı et) doymuş yaga dikkat ...
salata ..
yogurt yada yagsız peynir ...
akşam ...
bazan balık . yada baklagil.. yada spagetti .. (bu 3 den biri bereber degil dikkat.)
sebze .
salata.
yogurt yada peynir (peynir yagsız)..
1.. akşamı erken ye..
2... baklagilleri ve spagettiyi akşam ye ama yanında doymuşyag kesinlikle olmasın ......
3..herne kadar porsiyonda kısıtlama olmasade doyunca bırak aşırı yeme ......
4...akşamları zeytinyagda olsa abartmadan kullan .... akşamları yag çok çabuk depo oluyor....
5..baklagil yediginde ve spagetti o ögünde et yeme.. ( doymuş yagdan dolayı )
6. meyve konusunda kısıtlama yok . ama mutlaka migde aç ken bu sabah kavaltısından 15 dk. önce yada yatmadanda yenebilir fakat en az yemekten 3 saat sonra ..
7..ögünlerde mutlaka bir süt ürünü kullan .....(yagsız olanından.. yogurt yaglı yenebilir )
8. akşamları balık dışında et yeme ... (doymuş yagdan dolayı .)
şimdilik bunları not aldım daha sonra tekrar ekleme yapıcam ......
slm kıslar..
mamişimi yedim geldim..amanın bu ne soğuk ,tam bahar geldi derken,her taraf buz kesti yine...hiç sevmiyorum soğuğu,yaz çocuğu olduğumdanmıdır nedir ,serin havayı bile sevmem..
meyviş sizin o tarafa zaten bi kar yağdımı yol mol kalmıyor tatlım.biliyorum o tarafı daha öncede dedğim gib gitmişliğim var...kuş uçmaz kervan geçmez...insanın hastası olsa gidecek yer bulamıycak...üşütmüşsündür sen miden ondan buşanıyordur cnm.çokta hassas senin miden ve vücudun.hemen tepki veriyor...orda ne kadar sıcak tut kendini deskte ,işe gelir giderken ve eve gittiğinde evi ısıtana kadar üüşünüş olabilirsin..şu baharı ucundan da olsa azıcık görsen ne iyi olacak yahu..doğal gaz parası ocağımıza incir ağacı dikecekk valla.eevelki ay 630 geçen ay 680tl geldi.bu ay 750'yi bulur gibi geliyor.cayır cayır yanıyor ev zor ısınıyor valla.teras kapalı ve petek döşeli olduğu halde demir gibi.sabah okula gidecektim işlerim vardı vageçtim bu günki derslerimde iptal zaten eve tıkıldık kaldık...akşam gelecek olan misafirlerde yoldan geri dönmüşler bu akşam başka bi arkadaş gelecek yakında oturuyor...
minik tek porsiyonluk köstebek pasta yaptım gelin yiyelim boşverin montiyi...
masum bi yere gitme bacım otur totşunun üstüne,gitsen geri gelemessin valla..her yer mahrumiyet bölgesi oldu...çocukları hasta etme,hem gittimmi gelmek bilmiyorsun özlüyoruz sonra seni...izin vermiyorum otur bakem şuraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?