Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aben ablaaaa
geçmiş olsunnn umarım güzel sonuçlar alırsınn ilerleyen zamanda

cnm callan dedigin callesting mi
bi bayan var yaptırn çok sıkıcı bişiy yaaa
naısl yapıyorsun
evet cnm o.bilmem bana hiç sıkıcı gelmiyor ve çok etkili sanırım etkisini gördükçe daha zevkli geliyor.hareketler ilk başta zor geliyor ama 1 hafta içinde alışıyor vucudun.bugün 14.yü yaptım ben 23 saatlik bir proğram uyguluyorlar genelde ama ben sürekli yapacağım sanırım kaslarım güçlendi vucuduma çok iyi geldi bu egzersiz

ewet çok etkiliymiş
aben abla ve zilimd eyapmışlardı bir süre
ama bana çok sıkıcı geliyor alışanlarda
aynı senin gibi aslınd asıkıcı dgeil diyorlar ve etkiliymişşş
inşş daha ii sonuçlar alırsın cnm

bende platesi sevemedim bir türlü ebrudan dolayı mıdır nedirçok ker başladım bıraktım istikrarlı yapmadım.ama callanı çok sevdim 12 saate 1 cm belden yarım cm basenden inceldim ve o hafta kg vermemiştim. hele eseneme harekleri beni bitiriyor dinleniyorum resmen.şimdi montiyle kg da vererek daha etkili olacak

zayıflamanın nimetleri say say bitmezzzzz
bu ayda gününde geldi reglim
yaklaşıkk eylülden beri böyle düzenliii
meaşallahhhhhhh

kendime az önce şekersiz çilek marmelatı yaptım.çilekler tam tatlanmadı için tatlımsı olamadı mayhoş oldu ama güzel kızartırım ekmeğimi sabah bir dilim marmelatlı bir dilim peynirli yerim inş.

aebenim canım benim,çok geçmiş olsun...inşallah kullanacağın ilaçla başka bir tedaviye gerek kalmadan tüm su atılır.tez zamanda acil şifalar inşallah..tüm dualarım seninle aplam...

ayşecim insan evlat hatrına çiğ tavuğu yer walla.ben hayatımda kimsenin bardağından bile su içmemişken(annem babam dahil) çocuğumun ağzından çıkarıp verdiği bişeyi ayıla bayıla yiyiyorumeşim bile şaşırarak bakıyor.inanası gelmiyor.hastalık derecesinde hijyen takıntısı olan "ben" yawrumun ağzından çıkarıp verdiğini yiyiyorumkek değil zehir olsa yeniyor ellerinden,kızında seni düşünmüş annesi ye gitsin bişey olmaz

zilicim sanki beni tarit ettin bende öyleyim hayatta başkasının içtiği bardaktan içmem kaşının değdiği yemekten yemem vs. ama bende onun yarımları salylaarıyla ıslattığı çok şeyi yemişimdir benim eşimde şaşıp kalıyor

aynen cnm yaaa
eskiden çocuğum yokken bi yerlerde gördüğümde ne yalan söliim aynı şeyi yapan anneleri gördükçe iğrenirdim.içimden nasıl yiyiyor yada nasıl içiyor yaa hiç iğrenmiyor ,nasıl içi alıyor kadının derdim
şimdi ooooo
geçen hafta burnu akıyordu oğlumun mevsimsel allerjiden,o haliyle öpmek için yapışıyordu yanağıma,bırak iğrenmeyi tiksinmeyi,resmen gözlerimi kısa kısa içim geçe geçe öpmesinin bitmesini ve benden ayrılmasını istemiyordum...allahım ne sıcak bişey yawrusunun insanı sevmesi...offf özledim valla oğlumu uyudu gidip onu bağrıma basasım geldi valla,uykuda özlüyorum 2 ay nasıl geçecek

zilimmmm geldin miii kuu
benim derdime bi çareee okudunmu yazdıklarımıı

aynen canım ya hep şey diye düşünürdüm çoçuğum olsa ben altını değiştiremem tıiksinirim derdim ama tuhaf insan tüksinmiyor evladının hiç bir şeyinden.ben yiyorum onunkileri ama kendi yediğim hiç bişeyden vermem veren annelere de çok kızıyorum görünce çok sinirleniyorum hala...
Allah sabır versin cnm inş. çabucak geçer 2 ay

banum okudum cvp verdim canım ama gözden kaçırdığım bişeyler varsa sor tekrardan canımcım...

ayşe bende ağzında çiğneyip bişey verilmesine acaip karşıyım kendi bardağımdan bile içirmiyorum oğluma.bizim ağzımızda bakteri ürüyor haliyle çürük dişimiz,dişeti rahatsızlığımız vs.. olabilir onların tertemiz ağzına neden çıkarıp verirler çiğnedikleri şeyleri onuda anlamış değilim..
ben kaçar hatun kızlar,kocişim yarın sabah erkenden seminer için şehir dışına çıkacak onu uyandırıp kahvaltı hazırlayıp yoldu edeceğim..iyi geceler görüşürüz yarın

günaydın kızlar nasılsınız. aeben ablam geçmiş olsun umarım bu sefer istediğiniz sonucu alırsınız.

günaydın kızlarrrrrr

dünkü yediklerim:

sabah:2 kuru incir
kahvaltı:1,5 bardak light süt,2 dilim tb ekmeği
öğlen:tavuk,yoğurt,salata
ara:ayran,ceviz
ara:elma
akşam: evde burger vardı hazır olanlardan ondna yedim ama tadı çok kötüydü,salata,ayran

ve böylece evde zararlı son şeyi yiyerek sağlıksız ürünleri tüketmiş oldum :) sabah tartıldım bir kilo alarak bünyem bana teşekkür etmiş :) artık gülüyorum walla :) bugün güne davetliyim şimdiden ay bundan bi lokma ye ölmezsin bak bende yiyorum zayıfım kelimeleri ısrarlar başlıcak..zaten kendimle savaşıyorum yememek için birde laf anlat mercimek köftesi yapın bari onu yerim salata iel dedim bakalım...
sabah sadece bir bardak süt içebildim ekmek yemedim ki öğlen ki bakliyata vücudum ters tepki vermesin kilo almıyım bari...

şimdiden iyi haftasonları kızlar pazartesiden önce görüşemeyiz sanırım malum bilgisayarım yok evde işten çıkana kadar buralardayım.öptmmm

beyazım evet söz verdik akşam plates yapılacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…