1 saatte callan yaptım
evet cnm o.bilmem bana hiç sıkıcı gelmiyor ve çok etkili sanırım etkisini gördükçe daha zevkli geliyor.hareketler ilk başta zor geliyor ama 1 hafta içinde alışıyor vucudun.bugün 14.yü yaptım ben 23 saatlik bir proğram uyguluyorlar genelde ama ben sürekli yapacağım sanırım kaslarım güçlendi vucuduma çok iyi geldi bu egzersizcnm callan dedigin callesting mi
bi bayan var yaptırn çok sıkıcı bişiy yaaa
naısl yapıyorsun
ewet çok etkiliymiş
aben abla ve zilimd eyapmışlardı bir süre
ama bana çok sıkıcı geliyor alışanlarda
aynı senin gibi aslınd asıkıcı dgeil diyorlar ve etkiliymişşş
inşş daha ii sonuçlar alırsın cnm
mönün güzel blakım .. geceleri hala geçmi yatıyorsun ??
aebenim canım benim,çok geçmiş olsun...inşallah kullanacağın ilaçla başka bir tedaviye gerek kalmadan tüm su atılır.tez zamanda acil şifalar inşallah..tüm dualarım seninle aplam...tekrar hoşgeldin gerbera..
hepinize teşekür ederim iyi dileklariniz için kıslar....
dr geldim şimdi malesef istedigimiz sonuç olmamış su çok az gittmiş . tekrar kulandıgım ilacı 2 katına çıkarıp 15 gün daha kulanıcam ... şuanki su çok fazla deyil ama sorun agrıların tamgeçmesi . eger bu süre zarfında egrılar geçerse hafif bi ilaçla 6 ay devam edicem ... ama yok geçmeese başka çarelerre başvurucaz . inşallah bu 15 gün agrısız geçerde başka yollara baş vurmayız .
bugün kahvaltım geç kaldı 11 gibi yedim
3 dilim kızarmış ekmek
ligt peynir
yeşillik
akşam üstü
fırında tavuk
salata
yoğurt
10 tane badem
akşam meyve yiyeceğim sadece çilek elme erik
ama az önce kızıma kek vermiştim yemiş 1 lokma kadar kalmış bana getirdi hamm hammm diye yok annem yemem dedim ağladı 1 lokma kek yedirdi bana malesef
zilicim sanki beni tarit ettin bende öyleyim hayatta başkasının içtiği bardaktan içmem kaşının değdiği yemekten yemem vs. ama bende onun yarımları salylaarıyla ıslattığı çok şeyi yemişimdir benim eşimde şaşıp kalıyor
aynen canım ya hep şey diye düşünürdüm çoçuğum olsa ben altını değiştiremem tıiksinirim derdim ama tuhaf insan tüksinmiyor evladının hiç bir şeyinden.ben yiyorum onunkileri ama kendi yediğim hiç bişeyden vermem veren annelere de çok kızıyorum görünce çok sinirleniyorum hala...aynen cnm yaaa
eskiden çocuğum yokken bi yerlerde gördüğümde ne yalan söliim aynı şeyi yapan anneleri gördükçe iğrenirdim.içimden nasıl yiyiyor yada nasıl içiyor yaa hiç iğrenmiyor ,nasıl içi alıyor kadının derdim
şimdi ooooo
geçen hafta burnu akıyordu oğlumun mevsimsel allerjiden,o haliyle öpmek için yapışıyordu yanağıma,bırak iğrenmeyi tiksinmeyi,resmen gözlerimi kısa kısa içim geçe geçe öpmesinin bitmesini ve benden ayrılmasını istemiyordum...allahım ne sıcak bişey yawrusunun insanı sevmesi...offf özledim valla oğlumu uyudu gidip onu bağrıma basasım geldi valla,uykuda özlüyorum 2 ay nasıl geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?