tükkan kapanmış,herkes dizi izliyordur şu saatlerde
aebenim aynen benimde kaslar hiç ağrımıyor artık,bazen oğlumla met kavgası yapıyoruz o galip gelirse yerde yaparsam oturma kemiklerim acıyor.yada pubiğim
kıslar herkes yediği tam buğday ekmeğini nerden aldığını ve makrasını yazarsa birde sert yani doygun ekmekmi yoksa yumuşak ekmekmi olduğunu yazarsa sevinirim.bir arkadaşımda bingölün bir ilçesinde görev yapıyor ve tam buğday ekmeğini nerden nasıl bulurum dedi.dur bi araştırayım dedim.onun için sordum...yani en azından heryerde bulunabilen marka yada market işi ekmek yiyenler yardımcı olurlarsa sevinirim..arkadaşımda montiye başlamak istiyor.yardımcı olmak istiyorum ona..
tam buğday ekmeği aslında sert buğday unuda denilen unmuş.kabuğu alınmadığı için sertmiş buğday taneleri.ve piyasadaki yumuşak olan tam buğday ekmekleri tam buğday değilmiş.sertse orjinalmiş yani...bilginiz olsun ....
başarılar canım umarım iyi geçergünaydııın kızlarr bana şans dileyin sınava gidiyorumm
tebrikler ayşem ...bu hafta kg 61,9
rabbım kolaylık versin inşallahgünaydııın kızlarr bana şans dileyin sınava gidiyorumm
Allah kabul etsin zillicimslm kıslar...kandiliniz mübarek olsun...
laptobu açtım ama bir türlü bakamadım banum,oğluş uyandı yedir içir vs... sonrada dua okudum poğaça pişirdim hayır için derken ancak bu saat oldu ...
banum fırında kızartma yapmak için cnm önce pişirme kağıdın olacak yoksa yapışıyor tepsiye yada folyaya.zaten folyoyu drek gıdalara temas ettirmeyin kesinlikle.alzaymer riskini yükseltiyor ve sağlık açısından zararlı..
(pişirme kağıdı eskiden bimde vardı ve çok ucuzdu.1.90tl idi. ama satıştan kalktı geçen yıl.piyasada 3,5-4 tl civarı ama şok markette 1.79 muydu neydi ordan alın derim çok iyi üstelikte kalitesi.)
banucum pişireceğin kabaksa doğra derin bir kasenin içine üzerine tuz serp yağ gezdir 2 yemek kaşığı kadar.harmanla yağlı kağıt serilmiş tepsiye gelişigüzel yaydır.iki kat olmamalarına özen göster.tek sıra olacak şekilde yaydırt elinle.
patlıcan kadifemsi bi sebze olduğu için onu elinle krem sürer gibi yağlaman lazımdı ondan olmamıştır cnm.bir çay tabağına azıcık z.yağ döküyorum ben patlıcanları dilinleyip(kalın olmasın) elimi yağa batırıp patlıcana sürüyorum .onlarıda tek sıra dizip üzerine tuz serpiyorum.
biberide elimle yağlıyorum dışını tuz serpip diziyorum ..en çabuk biberler pişiyor onlar pişince alıyorum fırının dışına diğerlerinin pişmesi için kapağı tekrar kapatıyorum .yada diğar sebzeler piştikten bir süre sonrw biberleri koyuyorum tepsinin bir köşesine hepsini aynı anda çıkartıyorum cnm.
hatta şu sıralr taze patatesler çıktıya,onların en küçük olanlaarını ikiye bölüp kabuklarını hiç soymadan(çok iyi yıkayarak) z.yağı,kekik,tuz,biberle veriyorum fırına eşim ve oğlum yemeye doyamıyor..çocuklarınıza yada eşinize de patates yapabilirsinizz kıslar..
canım ben uno tambuğday alıyorumtükkan kapanmış,herkes dizi izliyordur şu saatlerde
aebenim aynen benimde kaslar hiç ağrımıyor artık,bazen oğlumla met kavgası yapıyoruz o galip gelirse yerde yaparsam oturma kemiklerim acıyor.yada pubiğim
kıslar herkes yediği tam buğday ekmeğini nerden aldığını ve makrasını yazarsa birde sert yani doygun ekmekmi yoksa yumuşak ekmekmi olduğunu yazarsa sevinirim.bir arkadaşımda bingölün bir ilçesinde görev yapıyor ve tam buğday ekmeğini nerden nasıl bulurum dedi.dur bi araştırayım dedim.onun için sordum...yani en azından heryerde bulunabilen marka yada market işi ekmek yiyenler yardımcı olurlarsa sevinirim..arkadaşımda montiye başlamak istiyor.yardımcı olmak istiyorum ona..
tam buğday ekmeği aslında sert buğday unuda denilen unmuş.kabuğu alınmadığı için sertmiş buğday taneleri.ve piyasadaki yumuşak olan tam buğday ekmekleri tam buğday değilmiş.sertse orjinalmiş yani...bilginiz olsun ....
Bol şans Allah zihin açıklığı versingünaydııın kızlarr bana şans dileyin sınava gidiyorumm
süpersin tebriklerbu hafta kg 61,9
tmm cnm geçen hafta 62,6 bu hafta 61,9 aebenim bu hafta 700 gr gitmiştebrikler ayşem ...
canım kilonu haftalık liste şeklinde yazssan artk liste ve not tutmuyorum oyüzden nekadar kilo verdiniz tam hatırlamıyorum ..
rabbım zihin açıklıgı versin inşallah ....günaydııın kızlarr bana şans dileyin sınava gidiyorumm
zilim ekmegimi bimden alıyorum genelde . KÖY EKMEGİ ALDIGIM EKMEK .VEDE ISPARTA EKMEGİ ... Bazzanda halk ekmegin ekmegini alıorum köy ekmegini oda güzel ... bimden alırken tambugday ekmegi almayın içinde şeker var . köy ekmegi yada ısparta ekmegini alın ..tükkan kapanmış,herkes dizi izliyordur şu saatlerde
petunya inş. kırarsın zincirlerini merakla bekliyorum sonucunu
canım anlamadım hangi diyeti 1-2 gün yapıcaz karbonhidrat diyetimi ??:44::44:teşekür edilmiş eski bir mesjım gördüm ...bazan eski bildiklerimizi kendimize hatırlatmak lazım ...sizede ileteyim dedim ...
DR. MEHMET ÖZ ÜN SıZ DıYETTESıNıZ KıTABINDAN ALINTIDIR ....
Bir kere ne yedigimize baglı olarak .su agırlımız sık sık degişir ...
Düşük karbon hidratlı diyet purogramlarını uygulayanlarınhızlı kilo vermesinin nedeni . karbonhidrat yetersizliginin kaslarındaki glikojeni azaltmasıdır ve bu glikojen kaybı ,bolmiktarda su kaybından dogar ,
karbonhidrat geri döndügünde, glikojende kaslara geri döner ve suyu çeker. .
buda kiloları hemen yerine getirir.
Dolaysıyle ,düşük karbonhidratlı diyetlerde ilk 2 ve 5 kilo,
geçiçi su kaybından kaynaklanan sahte kilo kaybıdır .
BAŞTADA DEDıGıM GıBı BU DıYETı SADECE KıLO VERıRKEN TAKILDIGINIZ BıR DÖNEMDE . 1.2 GÜN YAPIN VE YAPARKENDE PUANLARINIZI KARBON HıDRATDAN YANA ( EKMEK GıBı ) KULLANIN ...... ..
selam arkadaşlar bir bakayım dedim eski sitemde ne var ne yok...aeben hala burdasın. ama diğerlerini göremedim. geçmişi okumaya çalıştım ama gözlerim ağrıdı birkaç sayfa ancak okuyabildim. ne güzel istikrarlı gidiyorsunuz kızlar...darısı başımaa darısı başımaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?