Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ben bimden alıyorum canım her zaman tam bugday olmuyo çavdar alıyorum olmayınca yumuşak oluyo benim aldığımda ama kızartmadan yemiyorum ben.bende bulamıyorum başka yerde mecburen bimden alıyorum bende ığdırın bir ilçesindeyim.herşeyi bulmak çok zor..

Son düzenleme:
Allah kabul etsin zillicim
bende yağlı kağıdı çok kullananlardanım balığı tavuğu fırında hep bu şekilde kızartıyorum ama sebzeleri denememiştim bende bu şekilde denicem ve üzerine bol sarımsaklı yoğurt ilave edicem eminim süper olur :) teşekkürler zillim ayrıca patates fikride muhteşem ama malum şu sıra bana yasak ama içim gitmiyo değil tazecik patatesleri gördükçe kısmetse ikinci aşamada yerim

canım ben uno tambuğday alıyorum
geçenlerde metrodan yabancı marka tambuğday ekmeği alayım deneyeyim dedim ıslak gibi ve ağır gerçekten tam buğday sanırım o ama yenecek gibi değil nası iğrenç kokuyor ekşimsi bir tadı var aldığım gibi attım uno iyi geliyor bana ama kızartmadan yemiyorum kızartınca harika oluyor bence

günaydııın kızlarr bana şans dileyin sınava gidiyorumm
Bol şans Allah zihin açıklığı versin

bu hafta kg 61,9
süpersin tebrikler ben tartılmıyorum süre koydum kendime daha vaktim var bende çok merak ediyorum 58,5 zincirini kırdım mı acaba ama sabredip bekliyorum tartı için

Son düzenleme:
zilim ekmegimi bimden alıyorum genelde . KÖY EKMEGİ ALDIGIM EKMEK .VEDE ISPARTA EKMEGİ ... Bazzanda halk ekmegin ekmegini alıorum köy ekmegini oda güzel ... bimden alırken tambugday ekmegi almayın içinde şeker var . köy ekmegi yada ısparta ekmegini alın ..
arkadaşına kolygelsin canım . eger bimde bulamıyorsa çogu mr. de tam bugday unu var kendi ekmegini yapabilir hatta ekmeginin içine birazda kepek bulup katarsa duble entegre ekmek olur . hatta severse ekmegin içine çekilmiş keten tahumu vs de katabilir . bende ekmek yapma robotumu almsam ne.?...

Son düzenleme:
byazım alta görünüyorsun nasılsın kilo durumun ne bugünlerde hiç ugramıyorsun

Yaşasın Cuma geldi hoşgeldi sefa geldi kah kih koh

Dünün özeti:
-Menüye uyuldu akşam yemeğim tavuklu ve biftekli fajita,az salata ve ayran idi.
-Menüye ilave olarak ikindi bir bardak ayran içtim, 3 kaşık pazı kavurma yedim ,gece 1 elma yedim.
-Sporumu yaptım 1 saat tempolu yürüdüm.

bugün kü menüm şöyle

Sabah
Çeyrek Elma
1 adet haşlanmış yumurta
6 Adet Yeşil Zeytin
Maydanoz,1 salatalık,biber
1 bardak Ayran

Öğle
Alabalık tava
1 kase yoğurt
Salata
Akşam
Kayınvalideme uğrucam uygun bişeylerden yerim yarın yazarım.

Spor : 1 saat hızlı tempo yürüyüş (iş yerinde yapmaya çalışıcam bugün patron yok :)

teşekür edilmiş eski bir mesjım gördüm ...bazan eski bildiklerimizi kendimize hatırlatmak lazım ...sizede ileteyim dedim ...

DR. MEHMET ÖZ ÜN SıZ DıYETTESıNıZ KıTABINDAN ALINTIDIR ....

Bir kere ne yedigimize baglı olarak .su agırlımız sık sık degişir ...

Düşük karbon hidratlı diyet purogramlarını uygulayanlarınhızlı kilo vermesinin nedeni . karbonhidrat yetersizliginin kaslarındaki glikojeni azaltmasıdır ve bu glikojen kaybı ,bolmiktarda su kaybından dogar ,
karbonhidrat geri döndügünde, glikojende kaslara geri döner ve suyu çeker. .
buda kiloları hemen yerine getirir.

Dolaysıyle ,düşük karbonhidratlı diyetlerde ilk 2 ve 5 kilo,

geçiçi su kaybından kaynaklanan sahte kilo kaybıdır .

BAŞTADA DEDıGıM GıBı BU DıYETı SADECE KıLO VERıRKEN TAKILDIGINIZ BıR DÖNEMDE . 1.2 GÜN YAPIN VE YAPARKENDE PUANLARINIZI KARBON HıDRATDAN YANA ( EKMEK GıBı ) KULLANIN ...... ..

selam arkadaşlar bir bakayım dedim eski sitemde ne var ne yok...aeben hala burdasın. ama diğerlerini göremedim. geçmişi okumaya çalıştım ama gözlerim ağrıdı birkaç sayfa ancak okuyabildim. ne güzel istikrarlı gidiyorsunuz kızlar...darısı başımaa darısı başımaaa...

canım anlamadım hangi diyeti 1-2 gün yapıcaz karbonhidrat diyetimi ??:44::44:

slm renginar aeben demirbaş olmuş gerisi sürekli değişiyor :) veren gidiyor sanırım bende 6 kilo verdim sayılır azimle devam ediyorum darısı başına

ah ah birzamanlar ben de gidecektim ama kader aynı kiloları geri getirdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…