Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selam sekerlerimmm...

ben yarın monticiğe baslıyorum yanlız monti değil hııııı onu bastan söylim monticik
meyveleri yicem sonracım yumurtamla ekmekde yicem tabi peynirlerimede laf yok anlastık mı
aeben ablam benim menülerden sonra alıcak eline oklavayı kesinn

bak ablam diğer yasaklara uyucam orta yol buldum anlasmaya geldim kabul ediyormusun
yoksa kacarım hııııı

günaydınlar günaydınlarr mucuk mucukkk renk getirdim sizlereeee

sekerler monticiğim hayırlı uğurlu olsunn bu günkü menümle karsınızdayımm

sabah t.b. ekmeğine kasarlı domatesli sadivic
öğlen tonlu salata yoğurt
aksam kavun süt...

Günaydınlar
ön yazıda yazmıştım masum bu örnekler karatayın örnek menüsü ama ceviz fazla gelmiş sanırım sana en güzeli sen kendi bildiğin yöntemleri dene çünkü yeterince deneyim kazanmışsın zaten bol şans

evet pko kuzenimde de var zor gerçekten geçmiş olsun

İyi haftalar olsun hepimize

Bugünkü menüm

Sabah

1 Elma
3 adet taze kayısı
1 bardak ayran
4 adet zeytin

Öğle
Nohut yemeği
1 kase yoğurt
Salata
Akşam
Ispanak yemeği
Yoğurt

Spor : Evimi toplamam gerek yemek hazırlığı vs... bugün yapamam sanıyorum.Yarın kısmetse :)

selam kızlar.......
ayyy yaz geldi park sezonu açıldıı.... yakında kamyonlar kovalar küreklerde eşilk eder bize

sabah yürüyüşümü yaptımm mis gibidi hava 6 da gittim
aceleylee bişiyler yemeyi unuttum eziyet oluyor aç karnına spor yaaa

şimdi çocuklaır uyutup,öglen yemegimi yiycme ve platesee
dün yaptıgım azcık hareketlerdenn karnım acımaya başladı

günaydınlar efeniiiiiim...
meyvem gelmiiş hoşgelmiiiiiiş...
topiğin yaramaz bıcırığı montisine dönmüş,pardon monticiğe
meyvişim sen dizindeki sorundan dolayı plates yapamıyorsun anladığım kadarıyla cnm.dizin iyileşince hemen başla çok yormadan kendini...gerçekten çok etkil.ben yurtdışında olacağım kısa bir süre sonra ama burda yapan arkadaşlar devam ederse yaklaşık 2-3 hafta sonra etraflarındaki insanların yorumlarını duydukça burda sevnçlerini paylaşacaklar emnim.ve kendleri aynada gördüklerine inanamayacaklar.umarım fırsatım olurda girer okurum inşallah.(tabii aralıksız devam ederlerse platese)
zaten insan bir şekle girmeye başlayınca platesi istesede bırakamıyor kızlar.eski haline dönmek istemiyor insan ve etraftanda çok olumlu yorumlar alınca dahada azim geliyor insana.ve giderek yaşam şekliniz oluveriyor...umarım herkes te böyle olur..

meyvem senin dizinde bükülme sorunu varsa yerde yan yatılarak yapılan basen ve kalça hareketlerini yada selülitsavarı yapabiliyorsan bari onları yap diycem cnm ama dizinin durumun tam bilmediğim için bunu söylüyorum.kendini en iyi sen bilirsin cnm eğer canını yakacaksa hiç kalkışma derim..

banum sende artık ara vermeden devam et platesine kuzum....

birde önceki gündü sanırım biri soruyordu ama unuttum kimdi cvp yazmadan çıkmıştım.aklıma geldi hemen cvp yazayım yazan olmadıysa....sporu mutlaka tok karnına yapın.ama yedikten 1 saat sonra falanyada en az 45 dk.geçmiş olmalı yemekten sonra....
sakın ola aç karnına yapmayın tansiyonu hızla düşürüyor kan basıncının artması..spor yaparkende kan basıncımız artıyor kıslar.ben bunu çok feci bir şekilde tecrübe ettim.dizlerimin üstünde yuani masa pozisyonundayken arkadaya bacak kaldırma hareketine geçmişti tam ebru bende o haldeyken birden her yer karardı ve kalbimin küüüt küttt diye yavaş yavaaaş attığını artık kulaklarımın içinde duymaya başlamıştım ve film koptu....kendime geldiğimde plates çoktan bitmişti.(yaklaşık 10 dk.kadar yerde baygın yatmışım sanırım)oğlum sarılmış nasıl ağlıyordu görseniz anne diye.ödü kopmuş yawrumun.bir hafta kadar onu uyutmak istediğimde yanına yatınca bile gözlerimi kapatttığımda ağladı korkdudan çocuk sakın ola kıslar aç yapmayın sporunuzu.ebruda söylüyordu sene başında sıkça aç yapmayın diye...başıma geleni yaşamanızı asla istemem...haydin ben işlere koyulayım.vakit bulunca gelirim yine.

zilimmmm
cnm bu kez keisn kararlıyım benim tek çözümüm plates bak küçük top ve lastigimide aldım biliyorsun hatta bir ark bana kargıo yapıcka ebrunun 2. dvd sini sırf kaırn varmış sne yurt dılşındna geldigind egörüceksin fotolarımııı aşkitom.....

birde ben ilk kez duydum bu açken spor olayını çok geçmiş olsun cnm yaaa
bende bu sabah yürümye gittim ve fenaydı yaniii çok kötü oldum eziyet başka bir şey degil
ben unuttum aceleylee bişiyler yemeyi genelde bir bardak süt ve 1 porsiyon meyve yiyip gidiyorum

çocukları uyutunc aplaytes yapcma şimdi am aöglen yemeigmi yeidkten sonra yapıckatım 30 dk sonra yaparım artıkın bende

meyvişşş hoşgeldin cnmmm

kızlarr plateismi yaptım platesli 2. günüm
baş agrım var normla tabi
bird ekaburgamı kapamayı unutuyorum bazne her mznaki sorunlar işte
he rbaşladıgımda aynı soruları soruyorum yahu
aama bu kez kesin ve netim bırakmıycam

bir arkadaşım tv8 den 147 bölüm indirdi geçen sezondan
onları yapsam zaten süper olurum yahu
birde 2. dvdsi varmış ebrunun karınmış sırf onuda göndercek bugün kargo yaptı
ama tabi bu bölümlerd ekarın kalçaa karışık sırayla yapıcam

dahad aşekilsiz olmaz umarum fücutumm

zilim aslında bi kac hareketim var doktorummun verdiği kası güclendirmek icin ama onlar cok sıkıcı hiç yapamadım platese baslıcam yavastan yavastam askım saolsun bana kondisyon bisiklti aldı ama ne yazıkki kullanamıyorum işte..
bakalım dizimin durumu baya kötü bacak bacak üstüne atınca bile zorlanıyor düşün iice yırtmısım menisküsü..
bakalım bişey bulucam artık zilim.. monticimle seker dengem yerine gelsin ilk istediğim o benim kilo vermek gibi bi tasam kaygım yok...
sende cabuk git gel tatlısım özlerim ben senii

ii akşamlar diycme kimsecikler yok topik bomboş
ayşede ugramadı bugün,aben abla,zilimm herkes nerdeeee

zilimm zilmmm benim bimez tükenmez sorularımdna bir tanesi daha geliyor
cnmcım biz agustos 28 de tatile giidyoruzz
ama ben ozmana kadar plates yapcem yaaa
alışverişimii gç yapayım degilmi şimdiden alırsam bol gelme ihtimalleri çok yüksekk

günaydın montinin gülleri meyveniz monticiğiyle geldiii

evet bu günkü menümü yazayım hemen

sabah klasik monti kahv.
öğlen taze fasulye yoğurt
aksam bat yemeğini denicem yanında yoğurt.

aralarda acıkırsam meyve ama belkiii

kismelerrr yok kkkkkkkkk
günaydın bu arada herkeseeeeee

çocukları kv parka götürdü bende işlerimee bakıcma birazdan
bird eplatesimi yapcam onlar yokkennn

58.5 ZİNCİRİMİ KIRDIM BEN ARTIK 57.3 KİLO OLDUM
BU DİYETİ BİRLİKTE YAPTIĞIM ÇOK YAKIN BİR ARKADAŞIM VAR SAĞOLSUN ÇOK YARDIMCI OLDU BANA BURDA SİZLERLEDE MOTİVE OLDUM TEŞEKKÜR EDERİM BUNDAN SONRA KALAN 3 KİLOMU ARKADAŞIMLA BİRLİKTE DEVAM EDEREK VERECEĞİM HEPİNİZE SEVGİLER BOL SPORLU AZ KALORİLİ SAĞLIKLI GÜNLER DİLİYORUM HERKEZE

HOŞÇAKALIN

merhabalar ....
banum demek bugün ebruya takıldın ... kaç gündür bende yapmıyordum beraber yapmışız demekki....
petuşum etbrik ederim . ama üzüldüm vedena neden vede ediyorsun unuda anlamadım .:26:her zaman bekleriz .

meyviş meyvişş amanında amanın monticigiyle dönmüş ...

platesci geldi hanımmmmmmmmmmmmmmm
hayla kims eyok ortalıkta çıkın ama artıkın ortaya yafuuu
bugünde yaptım platesimii
3. günüm geçen sezonun başındna itibaren yapıyorum bütün hareketleir gösteriyor ebru baştann
ama kaburgamla başım beladaaa yaaa kalça ve bacak hareketini yaparken nasıl kapatıyorusnuzz anlamadım ben vallaaa

bencede banum az ertele alış verişi bence o zamana kadar yaz indirimleride belki başlar...
nasıl gidiyor pilates ...
soruları sordunmu bakayım ..

Son düzenleme:
banum çek içine karnını özelikle migde kısmını . hata şu an otururken bile çek .. fark edemiyormusun o zaman ???????????? karın kasların güçlensin yürürken bile çek içine ..bu toparlıyor insanın göbegini yag aynı olsada karın içine gidiyor ..

bencede banum az ertele alış verişi bence o zamana kadar yaz indirimleride belki başlar...
nasıl gidiyor pilates ...
soruları sordunmu bakayım ..

hoşgeldinnn aplaa....
valla bende snein gibi düşündüm dedimm agustos 15 te başlarım alışverişe
ozmana kadan ayakkabı terlik çanta vs alırım kıyafetleride ozman alırım hem indirim olur
hemde platesle belkim dahada incelirim

soruyu sordum abla şu yulaflı listeyi yapayım mı diycektim ama sonra düşündümde snein deidign gibi
tüm detoksları üst üste yaparak bünyemi küstürüdm şimdi 1100 kalori almaya çlışıyorum oda en fazlaa bi müddet böle devam edicemm bakalım.....
sabah yrüyüş öglen platesss daha ne olsunn

hem incelmişimdee zatenn

banum çek içine karnını özelikle migde kısmını . hata şu an otururken bile çek .. fark edemiyormusun o zaman ???????????? karın kasların güçlensin yürürken bile çek içine ..bu toparlıyor insanın göbegini ,yag aynı olsada karın içine gidiyor ..
işi güçü bitirdim şükür şimdide kızımın arkadaşı geleçek fön çektirmeye gittiler .
liselerniin şenligi var Erkin koray gelecekmiş .. ay baylırım adamın şarkılarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…