Günaydınlargünaydın kızlarr....
petunya tşk ederimm beni düşünüp liste paulaşmışsın cnm
ben 5 ocak 2010 dan beri diyet yapıyorum yaklaşık 8 ay monti diyeti yaptım.
şu menüler diye kastettgin hangi menüler anlayamadım
ama eger monti menüleri iseee
kafamda zaten milyon tane menü vardır montiyee uygun
ama geçen yıl yaz boyun agzıma montiye yasak aolanları vurmadım
ama bu yıl bu kadar iradelii olabilecegimi düşünmüyorum
zaten 26 kilo
gibi bir rakamın sonundaaa bünyemin iflas etmesi ve kilo vermmesii normal
:84::84::84:
petuntaa bend epko var ve zor kilo veriyorum birde bunu eklemekk istedim
normlad ediyete başlarsın ve ilk 40 günde 6-8 kilo verirsin ben ilk 40 günde 4 kiloyu zar zor vemriştim
benim zor kilo verip çabuk alan bir bünyem var maleseff..
günaydınlar efeniiiiiim...
meyvem gelmiiş hoşgelmiiiiiiş...
topiğin yaramaz bıcırığı montisine dönmüş,pardon monticiğe
meyvişim sen dizindeki sorundan dolayı plates yapamıyorsun anladığım kadarıyla cnm.dizin iyileşince hemen başla çok yormadan kendini...gerçekten çok etkil.ben yurtdışında olacağım kısa bir süre sonra ama burda yapan arkadaşlar devam ederse yaklaşık 2-3 hafta sonra etraflarındaki insanların yorumlarını duydukça burda sevnçlerini paylaşacaklar emnim.ve kendleri aynada gördüklerine inanamayacaklar.umarım fırsatım olurda girer okurum inşallah.(tabii aralıksız devam ederlerse platese)
zaten insan bir şekle girmeye başlayınca platesi istesede bırakamıyor kızlar.eski haline dönmek istemiyor insan ve etraftanda çok olumlu yorumlar alınca dahada azim geliyor insana.ve giderek yaşam şekliniz oluveriyor...umarım herkes te böyle olur..
meyvem senin dizinde bükülme sorunu varsa yerde yan yatılarak yapılan basen ve kalça hareketlerini yada selülitsavarı yapabiliyorsan bari onları yap diycem cnm ama dizinin durumun tam bilmediğim için bunu söylüyorum.kendini en iyi sen bilirsin cnm eğer canını yakacaksa hiç kalkışma derim..
banum sende artık ara vermeden devam et platesine kuzum....
birde önceki gündü sanırım biri soruyordu ama unuttum kimdi cvp yazmadan çıkmıştım.aklıma geldi hemen cvp yazayım yazan olmadıysa....sporu mutlaka tok karnına yapın.ama yedikten 1 saat sonra falanyada en az 45 dk.geçmiş olmalı yemekten sonra....
sakın ola aç karnına yapmayın tansiyonu hızla düşürüyor kan basıncının artması..spor yaparkende kan basıncımız artıyor kıslar.ben bunu çok feci bir şekilde tecrübe ettim.dizlerimin üstünde yuani masa pozisyonundayken arkadaya bacak kaldırma hareketine geçmişti tam ebru bende o haldeyken birden her yer karardı ve kalbimin küüüt küttt diye yavaş yavaaaş attığını artık kulaklarımın içinde duymaya başlamıştım ve film koptu....kendime geldiğimde plates çoktan bitmişti.(yaklaşık 10 dk.kadar yerde baygın yatmışım sanırım)oğlum sarılmış nasıl ağlıyordu görseniz anne diye.ödü kopmuş yawrumun.bir hafta kadar onu uyutmak istediğimde yanına yatınca bile gözlerimi kapatttığımda ağladı korkdudan çocuksakın ola kıslar aç yapmayın sporunuzu.ebruda söylüyordu sene başında sıkça aç yapmayın diye...başıma geleni yaşamanızı asla istemem...haydin ben işlere koyulayım.vakit bulunca gelirim yine.
bencede banum az ertele alış verişi bence o zamana kadar yaz indirimleride belki başlar...ii akşamlar diycme kimsecikler yok topik bomboş
ayşede ugramadı bugün,aben abla,zilimm herkes nerdeeee
zilimm zilmmm benim bimez tükenmez sorularımdna bir tanesi daha geliyor
cnmcım biz agustos 28 de tatile giidyoruzz
ama ben ozmana kadar plates yapcem yaaa
alışverişimii gç yapayım degilmi şimdiden alırsam bol gelme ihtimalleri çok yüksekk
banum çek içine karnını özelikle migde kısmını . hata şu an otururken bile çek .. fark edemiyormusun o zaman ???????????? karın kasların güçlensin yürürken bile çek içine ..bu toparlıyor insanın göbegini yag aynı olsada karın içine gidiyor ..platesci geldi hanımmmmmmmmmmmmmmm
hayla kims eyok ortalıkta çıkın ama artıkın ortaya yafuuu
bugünde yaptım platesimii
3. günüm geçen sezonun başındna itibaren yapıyorum bütün hareketleir gösteriyor ebru baştann
ama kaburgamla başım beladaaa yaaa kalça ve bacak hareketini yaparken nasıl kapatıyorusnuzz anlamadım ben vallaaa
bencede banum az ertele alış verişi bence o zamana kadar yaz indirimleride belki başlar...
nasıl gidiyor pilates ...
soruları sordunmu bakayım ..
banum çek içine karnını özelikle migde kısmını . hata şu an otururken bile çek .. fark edemiyormusun o zaman ???????????? karın kasların güçlensin yürürken bile çek içine ..bu toparlıyor insanın göbegini ,yag aynı olsada karın içine gidiyor ..platesci geldi hanımmmmmmmmmmmmmmm
hayla kims eyok ortalıkta çıkın ama artıkın ortaya yafuuu
bugünde yaptım platesimii
3. günüm geçen sezonun başındna itibaren yapıyorum bütün hareketleir gösteriyor ebru baştann
ama kaburgamla başım beladaaa yaaa kalça ve bacak hareketini yaparken nasıl kapatıyorusnuzz anlamadım ben vallaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?