Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

petuntaa bend epko var ve zor kilo veriyorum birde bunu eklemekk istedim
normlad ediyete başlarsın ve ilk 40 günde 6-8 kilo verirsin ben ilk 40 günde 4 kiloyu zar zor vemriştim
benim zor kilo verip çabuk alan bir bünyem var maleseff..

yok cnm o menüler monti menüsü değil karatay diyeti mantığı montiye benziyor ama onun kadar sıkı değil deneyebilirsin bence

yok cnm o menüler monti menüsü değil karatay diyeti mantığı montiye benziyor ama onun kadar sıkı değil deneyebilirsin bence
ayşecilll naber cnm
ay acaip ceviz var ya ond aben okadar ceviz yiyemiyrumm
ahh ahh bi gç gelsedeee zayıflayı versme bir andaa

ayşecilll naber cnm
ay acaip ceviz var ya ond aben okadar ceviz yiyemiyrumm
ahh ahh bi gç gelsedeee zayıflayı versme bir andaa
iyilik canım platesimi yaptım alışverişe gittim evimi topladım yemeğimi koydum kızım da uyudu çok rahatım
ceviz yerine badem yiyebilirisn canım hatta fıstık bile bende ara ara takip ediyorum karatayı

iyilik canım platesimi yaptım alışverişe gittim evimi topladım yemeğimi koydum kızım da uyudu çok rahatım
ceviz yerine badem yiyebilirisn canım hatta fıstık bile bende ara ara takip ediyorum karatayı

ohh sper başladın plateseee yani
bende akşama yapıcam çouklaır uyutuncaa
şuan keyfim yokk yaaa
ne yapcam hangi yola gitcem şaşırmış durumdayım iiceee

dün gece 12 d edondurm ayedim oturup sinirdenn

ohh sper başladın plateseee yani
bende akşama yapıcam çouklaır uyutuncaa
şuan keyfim yokk yaaa
ne yapcam hangi yola gitcem şaşırmış durumdayım iiceee

dün gece 12 d edondurm ayedim oturup sinirdenn
oooo bugün 2 .günüm dün 1 saat callan 45 dk plates yaptım.bugünde sabah plates yaptım 1 saat,akşama 1 saat callan yaparım ohhh mis gibi.sen platesi aksatma diyetide takma kafana biraz şimdi sadece sıkılaşıp incelmeyi düşün.ölçülerini yaz 2 hafta 1 ölç nasıl düzelir moralin gör o zaman

yok cnm başlıycam bugün akşamdna itibarenn
sabah bira zişleirm vardı ,onlaır yaptım çocuklar babannedeyken yapayım dedim
akşam keisn yapıcam haftada 4 gün yürüme 5 gün platess iincelirim amaa
ben tartıdada iniş görmek istiyorum artık

aben ablaa bi gelsinn bişiyler sorcamm bakalım
keisn kızacak banaaa ama

menümü yazayı hemen

sabah
2 dilim kızarmış t.b. ekmeği
ligt peynir
domates sosu
maydanoz
arada
2 kayısı
öğlen
yeşil fasulye
yogurt
salata
akşam
salatalık,elma,kayısı 10 tane badem

spor 1 saat plates,1 saat callan

gecenin bu saati oldu uyuyamadım daha
arkadaştaydık geç saat kahve yaptı tam kalkacakken.öncesindede çay içmiştik zaten ikisini sık aralıkla içince uyutmuyor beni.nöbetçiyim bu gece
banum sen ne zaman extra bi diyet moduna girsen ertesi haftlarda veremiyorsun cnm çok dikkat ettim...sebebini tam bilemiyorum tabii ama şundan dolayı olabilirmi diye düşündüm.
1.o hafta verdiğin için bünyen kendini rölantiye alıyor veremiyorsun.(bu çok normal)
2.veremedim diye sinirlenip cıss bişeyler yiyyorsun zaten bir hafta öncesinde sıkı diyette olan vücut farklı bişey görünce sana baskülde kesiyor faturayı.
3.veremedikçe sinirlenip yiyen,yedikçede kilo alan bir döngü oluşuyor gibi geliyor bana cnm...
yani kasıp koyveriyorsun-kasıp koyveriyorsun....diyetlerin yoyo etkisi gibi yani...

bu durumda verecek bir akıl-fikir bulamıyorum.ben montiden şaşmamıştım ve hi. farklı bi diyet yapmamıştım o sebeple bu konuda fazla bi tecrübe edinmediğimden dolayı yorum yapamıyorum cnm .bakalım aebenim ne diyecek?

diyarım sen neden veremiyorsun acaba cnm?senin matoda mı yavaşladı yoksa?

ayşeceylincim plates malzemelerini sevmiş olmana sevindim cnm inşallah büyük br azimle bu işi bu yaz sonuna kalmadan bitirir ve platesi bir yaşam şekline dönüştürüsün.bittiğindeki rahatlama hiç bir şeyle değişilmeyecek kadar müthiş bir duygu bencede..hamur gibi oluyor insan...

benim küçük top 30 cm bayağı bir büyük.normal çocuk topundan bile büyük.ben platese başladığımda sadece büyük top kullanıyordu ebru.ben küçük topu tamamen tesadüf almıştım.oğlum büyük topuma ortakçı çıkmasın onuda küçük topla eğlerim düşüncesiyle almıştım küçük olanda bana kısmet oldu:)
30 cm'lik olanda biraz büyük geliyor spor mağazalarına girdiğimde falan sorayım diye geliyor aklıma hep ama her seferinde unutuyorum işte...özellikle belimin altına koyduğumda enseme fazla yük bindiriyorum top belimi fazla kaldırdığından dolayı.yani 20 cm ideali kızlar..küçük olması iyi yani.

günaydın kızlar
zilim callanı da platesi de bırakabilacağimi sanmıyorum artık ikisinden e vazgeçemem herhalde.olates callandan daha çok rahatlattı beni,callanda yorgun çıkıyordum bittiğinde sonundaki pelvis hareketleri baya yorucu ama plateste sonunda yapılan esneme hareketleri nasıl dinlendiriyor nasıl rahatlatıyo öyle tüm stresimi tüm gerilimi mi atıyorum.

günaydın kızlar......... diycme kimseler yok
eşimde işte çocuklarıda kv ler götürdü öglene kadar gezdirelim dedilerr ii dedimm

zilim
uyku tutmadıı cnm dimi ,bi kez bende akşam kah eiçiyorudk arkadaşla ya dedimm
şu içerlerde sonraa aman beni uyku tutmadı derler ya ban ahiç olmadı dedim .
aboo diyen snemisin zabaha kadennn ayaktaydım ya
kilo verememe konusuda zilim sıkı diyetlein arkasından bozunc atabiki kilo alıyorsun
ama ben bu hafta hiç bozmadan devam ettim cnm diyetimi.rölantiye alsın tmm ama niden artı çıkıyorum yaa,ama garipte bir olay var inceliyorum ya aynada daha inceyim yani

benim aklıma gelen sebep ise şu
montiyi bıraktıktan sonra bir yol izleyemedimm
kalori sayıcam ama saymadna yedim hep ki saysam 1200 cal etmez yeidkleirm biliyorum
birde eskiden protein agırlıklı beslendigim hafta almazdım kiloyu
ama ben artık bunu son zmanlarda sk yaptıgım için
hem a zkilo veriyorum verdiigmide geri alıyorum...
ben geçen hafta regli iken 1100 verdim
regli bittiii 500 gr eksi olmamm gerekir en kötü ihtimlle artı çıktım
zor bir bünyem var cnm zaten
bunlarda tuzu bibebrii oluyor

ama artık karar verdim çok takmıycma kafamaa taktıkça vermeiyorum
yürüyüş ve platesleee zaten istedigim görüntüyü elde edicemm
top içinde sevindimm 20 cm küçük degil yani

hepiicn,z, öptüm

1 saat paletesimi yaptım geldim.banucun sevindim takma yap sporunun elinden geldiği kadar kendini kasmadan yediklerine dikkat uzun bir süre tartıya çıkma bence

kimseler yokkk
bende 40 dk platess yaptımm ,ve rahattladım tabisii yarın abugünki yaptıgımı yapıcamm

zilim tv 8 den 1-5 bölümü indirdim sanırım bir önceki sezonun ilk haftasıı
2 hafta bunları yapayım sonra diger seviyeleride indircemm inşş

ayşem
cnm nefes alış verişleirni dogru yapabiliyormusun
birde kaburganı kapalı tutmayı ögrendin mi?

yaşasın plates kardeşliği
banucum ben daha önce de ara ara hep yapmıştım platesi o yüzden bir sıkıntım olmuyo 5 ana prensipte her zaman gösteriyo kaburga kapalı karın içerde diye..ben sabah aparken kızım pepeyi izliyo oluyo ben nefes alıp verdikçe oda uff ufff ufff diyo

bende menümü yazayım
kalkınca 1 kayısı
sabah
2 dilim kızarmış t.b. ekmeği
ligt peynir
yağsız salçalı sos
salatalık domates
öğlen
yarım tabak yeşil fasulye
salatalık
2 bardak ayran
akşam
2 yumurtadan menemen
yoğurt
salata

2 saat sonra da 4 tane kayısı

spor sabah 1 saat plates

akşamda 1 saat callan yapacam

iyi pazarlan kıslar......
yatılı midafir var mutfagı donattım bekliyorum .
bugünlerde hiç vakit bulamıyorum.. biliyorum sizi ihmal ediyorum ben gelmeyince sizde pek olmuyorsunuz . ama yarın pazartesi gelirsiniz..
ayşem mönüne begeni yapiştirdim ama sanırım çıkmadı ....
banum senin artık takmıycam mesajınada begeni yapmşıtım ama çıkmıyor gene .
incelmende süper daha ne istiyonuz yav varsın inad etsin baskül mezro incelsinde . ölçü aldınmı bugünlerde banu ?

hoşgeldin aebenim.bence de cnm basküle çok takılmamak lazım şahsen ben mezura incelmesinden daha mutlu olurum

haydı sor sor. aceba nedir ..
niyan kızayım banum .mucuks..

aben balam hoşgeldin
özlüyoruz snei vallaaa okullarda kapanıyorrr
gezmeye başlarsınn artıkk,zilimd egidiyor yazın n
bi ayşe bir ben kalırız herald eburadaa

abla diycektim kineee
şu yulaflı listeyi yapayımd mı diycektim sanaa sonra vazgeçtim sebze detoksu yaptım bugün sölemeye utanıyorum artık bunları:78::78::78::78: yarında kalori saymaya başlıycam 1100 kalori iimidir ablaa az degil demi

kolay gelsinn bu aradaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…