senin kg ne alemde canımTeşekkür ederimmm
slm kıslar ...
cumanız hayırlı olsun...hayırlara vesile olsun...
kilo veren herkesi tebrik ederim.şimdi gözüm takıldı seda sayanın proğramında bir doktır konuşuyor,yaşlı bir bayan hekim.sanırım beslenme uzmanı başını izlemedim tesadüfen kanal zaplarken gördüm.ara öğün yapmanın yalnış olduğunu anlatıyor.pankreasın durup durduk yere insülin salgılamasına sebep olduğuu ve bunun bizi acıktırdığını söylüyor.şekeriyle ilgili sorunu olmayanların ara yapmamasını özelliklede akşam 8'den sonra bişey yenmememsi gerektiğini,ve gece meyve yemenin ne kadar yalnış olduğunu vurguluyor.meyve şekerden ibarettir ve uyduda leptin hormonu salgılatır şeker dengenizi alt üst eder dedi.meyve yediyseniz mutlaka 20 dk.yürüyüp öyle yatın dedi.bilginiz olsun diye burayada yazayım dedim canlar...
banu nerelerde hakikatten yaw..ondan bu kafta kilo vermesini beklemiyorum geçen hafta 1 aylık kiloyu bi seferde verdi çünki...geçmişi okuyamadım ama diyarım ne alemde?
eğer yaşlıca bir bayansa Profesör Canan Efendigil Karatay olabilir kitabı var karatay diyeti kitabı bende var ablam vermişti montiye çok benziyor yazdıkların ile aynı şeyler var içinde zilli nihayet gerçekleri yazanlar çıkıyor bunca yıldır bizi kibrit kutusuna esir bırakan,ara öğün yedirten diyetler son bulacak inşallah
günaydın kızlar. öncelikle hepinizin cuması mübarek olsun, mübarek 3 aylara da girdik inş. hayırlara vesile olur. Rabbim bu mübarek aylarda imanımızı daha da kuvvetlendirsin, hepimizin gönlüne göre versin, yolundan ayırmasın inş.
kilo bildirim günü bugüüüün . Diyarım seni bekliyorum hadi sende bildir kilonu. biliyosun sözümüz vardı
en son kilom : 85.1
bu hafta : 83.8
kızlar maşallah deyin ne olur. belki saçma gelir size ama hemen nazar oluyorum ben. kilo veren herkesi canı gönüledn tebrik ederim. Azmimiz daim olsun inş.
umarım bu yazdıklarım gelirr:84::84::84::84::84:
net sorunlu yazıyorum yazıyorum gönderemiyorum
aben abla
şimdi görüdm yazını ben . ama şöle diyim bizim topikte kızlar yapıyor kh 3-4 gün
ertesi hafta bile kilo veriyorlar bırak sabiti artı çıkmayı
bence bizz şanssız bünyeleriz ben karar verdim yani artık
valla 5 gün 5 k diyetini yapcma artık tek çarem o bıktım ya a
bütün şok diyetleir dneiycem sırylaa
keşkeeee monti yapcak kadar iradme olsaa ama malesef yok
zilimmmm
evet kilo vermeyi bırak artıdayım bennn
gulüm geldim kız kilo veremedim o yüzden erkenden gelip yazmaya hevesim olmadı
maşallah canım benim maşallah Allah azmine sağlığına nazar değdirmesin :) bende inanırım hatta bi anda herkes beni parmakla gösterdikten sonra kilo vermemde durdu azmimde gitti belki bahane üretiyorum gibi gelebilir ama cidden inanıyorum
masumum sen kaçamka falan mı yapıyorsun kız arada yoksagel montiye başla mutlu ol yeniden
benim plates setim geldi cnm seninki geldi mi.ebrunun toplarını çok beğendim yav kutusu bile orjinal bişey
ahh cnm keşke kaçamak yapıp ta artı çıksammm
emin ol bu kadar üzülmezdimm
cnm ben monti yapamıyorum yani 1 gün yapsam 3. gün kaçamak yapıyorum
yaklaşık 1. yıldır diyetteyim ben ve baya bi süre monti yaptım amaa
artık gücüm yok monti yapmayaa
keşke irademe hakim olabilsemde yapsam
benimkide dün gelmiş cnm evde yoktum. biraz önce şubeden alıp geldik topu açamadım kutuyu hayla
ben ebrununkini aldım tv de göründüğü kadar işte canım 20 cm lik ki zaten küçük olacak elbettebenimdee top çok minik yaa
deltanın 20 cm almıştım acaip küçük sizindikide ölemiii
Ben de önce kahvaltı yapıyorum saat geç olmasın diye yanlış mı önce spormu yapmak lazım ??1 saat platesimi yaptım şimdi kahvaltı zamanı
tok karına yapmak iyi değil 1 saat sonra falan başla kahvaltıdan sonraBen de önce kahvaltı yapıyorum saat geç olmasın diye yanlış mı önce spormu yapmak lazım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?