Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

slm kıslar ...
cumanız hayırlı olsun...hayırlara vesile olsun...
kilo veren herkesi tebrik ederim.şimdi gözüm takıldı seda sayanın proğramında bir doktır konuşuyor,yaşlı bir bayan hekim.sanırım beslenme uzmanı başını izlemedim tesadüfen kanal zaplarken gördüm.ara öğün yapmanın yalnış olduğunu anlatıyor.pankreasın durup durduk yere insülin salgılamasına sebep olduğuu ve bunun bizi acıktırdığını söylüyor.şekeriyle ilgili sorunu olmayanların ara yapmamasını özelliklede akşam 8'den sonra bişey yenmememsi gerektiğini,ve gece meyve yemenin ne kadar yalnış olduğunu vurguluyor.meyve şekerden ibarettir ve uyduda leptin hormonu salgılatır şeker dengenizi alt üst eder dedi.meyve yediyseniz mutlaka 20 dk.yürüyüp öyle yatın dedi.bilginiz olsun diye burayada yazayım dedim canlar...

banu nerelerde hakikatten yaw..ondan bu kafta kilo vermesini beklemiyorum geçen hafta 1 aylık kiloyu bi seferde verdi çünki...geçmişi okuyamadım ama diyarım ne alemde?

şimdi farkettim ....şu sayfanın yanlarında bulunan reklamlara bakarken...
ozan orhon maydonoz hapıyla koruyormuş formunu....allahım allahım,uzaktan bakılınca kerize mi benziyoruz acaba,hey allahım yarabbim
adam daha geçen hafta sonu bi galada röpörtaj vermiş hstalığın pençesinde canıyla cebelleşiyor...kelepçeyi çıkardığı halde katı gıda ile beslenemiyormuş,çlmek üzre zayıflıktan artık.130 kilodan 60 kilo düşmüş yiyememekten.sırf reklam olsun diye insanların hayalleriyle nasıl oynuyorlar yaa ...bu nasıl ticaret anlayışı anlayamıyorum...allah akıl fikir versin....

eğer yaşlıca bir bayansa Profesör Canan Efendigil Karatay olabilir kitabı var karatay diyeti kitabı bende var ablam vermişti montiye çok benziyor yazdıkların ile aynı şeyler var içinde zilli nihayet gerçekleri yazanlar çıkıyor bunca yıldır bizi kibrit kutusuna esir bırakan,ara öğün yedirten diyetler son bulacak inşallah

umarım bu yazdıklarım gelirr:84::84::84::84::84:
net sorunlu yazıyorum yazıyorum gönderemiyorum

aben abla
şimdi görüdm yazını ben . ama şöle diyim bizim topikte kızlar yapıyor kh 3-4 gün
ertesi hafta bile kilo veriyorlar bırak sabiti artı çıkmayı
bence bizz şanssız bünyeleriz ben karar verdim yani artık
valla 5 gün 5 k diyetini yapcma artık tek çarem o bıktım ya a
bütün şok diyetleir dneiycem sırylaa
keşkeeee monti yapcak kadar iradme olsaa ama malesef yok

zilimmmm
evet kilo vermeyi bırak artıdayım bennn

onu bende izledim hatta dedim monti amcamın diyeti çalmış anlatıyo

gulüm geldim kız kilo veremedim o yüzden erkenden gelip yazmaya hevesim olmadı

maşallah canım benim maşallah Allah azmine sağlığına nazar değdirmesin :) bende inanırım hatta bi anda herkes beni parmakla gösterdikten sonra kilo vermemde durdu azmimde gitti belki bahane üretiyorum gibi gelebilir ama cidden inanıyorum

masumum sen kaçamka falan mı yapıyorsun kız arada yoksagel montiye başla mutlu ol yeniden

benim plates setim geldi cnm seninki geldi mi.ebrunun toplarını çok beğendim yav kutusu bile orjinal bişey

kızlar menüm dünkünün tıpatıp aynısı
spor 1 saat callan
akşamda plates yapıcambu ebrunun topları çok tatlıymış bayıldım

diyarım sakın canını sıkma. inan moralin bozuldumu baştan kopuyor gidiyor diyet. dediğin şey bahane değil, bende i,nanıyorum ona. Allah kem gözlerden korusun hepimizi . bende aynı dilekleri senin için diliyorum canım. umarım sen ve bütün arkadaşlarım istediği kiloya iner. inş bizde birgün içimize sinerek göğsümüzü gere gere giyiniriz istediğimiz gibi.

masumum sen kaçamka falan mı yapıyorsun kız arada yoksagel montiye başla mutlu ol yeniden

benim plates setim geldi cnm seninki geldi mi.ebrunun toplarını çok beğendim yav kutusu bile orjinal bişey

ahh cnm keşke kaçamak yapıp ta artı çıksammm
emin ol bu kadar üzülmezdimm
cnm ben monti yapamıyorum yani 1 gün yapsam 3. gün kaçamak yapıyorum
yaklaşık 1. yıldır diyetteyim ben ve baya bi süre monti yaptım amaa
artık gücüm yok monti yapmayaa

keşke irademe hakim olabilsemde yapsam

benimkide dün gelmiş cnm evde yoktum. biraz önce şubeden alıp geldik topu açamadım kutuyu hayla

ben açtım şişirdim hemen az öncede 45 dk selilüt savar yaptım.sabahta 1 saat callan yapmıştım.
platesten sonra nasıl rahatladı vucudum gevşedi anlatamamlastiği keşke en sert olanı alsaymışım bana çok yumuşak geldi bu orta sert.yorumları okuyunca sert almamıştım herkes kullanamıyoruz çok sert falan yazmıştı bende orta almıştım ama bana göre çok yumuşak....

benimdee top çok minik yaa
deltanın 20 cm almıştım acaip küçük sizindikide ölemiii

günaydınlar benim lastiğim de geldi netim sınırlı olduğu için pilates günlerini indireyim dedim ama bu ashampoo programını indirdim zili adres çubuğuna yapıştırdığınız link hangisi ben beceremedim de

Ben de önce kahvaltı yapıyorum saat geç olmasın diye yanlış mı önce spormu yapmak lazım ??
tok karına yapmak iyi değil 1 saat sonra falan başla kahvaltıdan sonra

az öce de markete gittim çok şey almacağım diyekızımla yürüyerek gittik.onu al bunu al derken bir sürü şey oldu bir elimde kızım bir elimde ağır ağır poşetler öldüm gelene kadar + ağırlık çalışmış oldum bide

iyi tatiller kızlar harika bir gün gerçekten cumartesileri çok seviyorum

masum iradeli olup keşke monti yapabilsem yazmışsın aslında şu menüleri taklit etsen zaten iradeli olmana gerek kalmayacak canın tatlı istemeyecek,az yemek zorunda kalmayacaksın yaptığın ne tür bir diyet bilmiyorum ama bir yerlerde yanlışlık yapıyorsun monti yerine bahsettiğim karatay diyetini denemeni tavsiye ederim ama karar senin elbet bak sana örnek menü

PAZARTESİKahvaltı (08.00-09.00)

•İki adet yumurta (Suda haşlanarak rafadan ya da kayısı kıvamında hazırlanmış. Tereyağında peynirli omlet de yapılabilir.)
•8-10 adet tuzu alınmış yeşil ya da siyah zeytin
•Bir avuç içi kadar beyaz peynir,
•4-5 adet gün kurusu kayısı
•Şekersiz bitki çayı, su ya da meyve çayı
•Bir (ince belli) çay bardağı ceviz (Ekmek yerine beyaz peynirle birlikte yenebilir. Cevizler mümkünse yeni kırılmış olmalıdır.)

Öğle yemeği (13.00-14.00)

•Bir avuç içi kadar dana söğüş, bol salata ve zeytinyağlı fasulye
•Salata olarak dilimlenmiş ya da rendelenmiş turp ve havuç veya mevsim salatası, doğal sirke, limon, az miktarda kristal kaya tuzu ve sızma zeytinyağı ile hazırlanmalıdır.
•Bir su bardağı tuzsuz ayran
•Arzu edildiği kadar şekersiz bitki çayı ya da su

Ara öğün (şart değil) (15.00)

•Yarım su bardağı kadar ceviz
•Şekersiz olarak sevdiğiniz herhangi bir çay ya da taze limonlu su

Akşam yemeği (18.00-19.00)

•Balık, yeşil soğan, roka ve turp (Salata bol miktarda hazırlanıp, içine, doğal sirke, limon, az miktarda kristal kaya tuzu ve sızma zeytinyağı ile birlikte tane keten tohumu ilave edilerek hazırlanmalıdır.)

SALI

Kahvaltı (08.00-09.00)

•Kayısı kıvamında suda haşlanmış iki yumurta (Saf tereyağı ya da zeytinyağı ile omlet veya menemen de yapılabilir)
•8-10 adet tuzsuz zeytin
•Bir avuç içi kadar beyaz peynir
•2-3 adet çarliston yeşilbiber
•5-6 adet minik domates
•Şekersiz çay ya da süt
•Bir (ince belli) çay bardağı fındık (Ekmek yerine beyaz peynirle birlikte yenebilir. Fındık mümkünse yeni kırılmış olmalıdır.)

Ara öğün (şart değil) (10.00)

•Yarım su bardağı kadar ceviz
•Bol su ya da yeşil çay

Öğle yemeği (13.00-14.00)

•Bir tabak zeytinyağlı barbunya ya da etli sebze yemeği
•Lahana ya da karnabahar salatası (Çiğ ya da buğulanmış olabilir)
•Bir su bardağı ayran ya da bir kase yoğurt

Ara öğün (şart değil) (15.00)

•Bir orta boy elma ya da mevsim meyvesi
•Bir kase yoğurt (Mümkünse evde mayalanmış veya geleneksel usulle üretilmiş. Kesinlikle diyet olmayacak)
•Şekersiz çay ya da bir fincan Türk kahvesi
•Nescafe olarak bilinen granül kahveler işlenmiş gıda oldukları için yasak

günaydın kızlarr....

petunya tşk ederimm beni düşünüp liste paulaşmışsın cnm
ben 5 ocak 2010 dan beri diyet yapıyorum yaklaşık 8 ay monti diyeti yaptım.
şu menüler diye kastettgin hangi menüler anlayamadım
ama eger monti menüleri iseee
kafamda zaten milyon tane menü vardır montiyee uygun
ama geçen yıl yaz boyun agzıma montiye yasak aolanları vurmadım
ama bu yıl bu kadar iradelii olabilecegimi düşünmüyorum
zaten 26 kilo gibi bir rakamın sonundaaa bünyemin iflas etmesi ve kilo vermmesii normal
:84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…