Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zate o içime çekmeyi bi becerebilsem muteşem olcak
ama kapatmalkyta zorlanıyorum her dk kapalı tutmak zor
ama zamanla olur sanırım bu kez ebruyu sıkı tuttum aben abla
147. bölüme kadar var elimde sonrada 2. dvd sini yapcam bi süre ebrunun karın çalıştırıyor odaaa
yeni sezonda sizlere yetişirim inşş

ver elini bakım bende şartlarımı sunayım ..
meyveler ne olursa olsun saat kuralına dikkat edilicek .
yumurtayla ekmekciginede okey ...
hadi bakem peynirinede laf etmiyelim ama gidipde en yaglı peynirlerden yime ...
bukadarmı ???

tamam o zaman
bide beni hızaya sokun kıslar baskül ayavşadan artışa geçti ama çok su toplatıyor bu ilaçlar .. yanlzı tek suçlu onlar deyil çok tatlı yiyorum bugünlerde 2.aşamada yok .

banum 1.2. haftadır pilates yapıyrsun . bence sabahları ebruya takılmanda bi mahsur yok .çok zorlandıgında sayılarıazaltırdın .. tamde sabah uygunmuş aslında keşke tv den yapsaydın bebeler dışardayken .

kıs akşam kavunla sütü nasıl içtin .... afiyet olsun .. okuyanlar tam monti yapmadıgını bilsin....
mayvişim eger günde 1 ögün montiye uymassan.şu anki mönünden daha iyi sonuç alırsın .
birde klsi azmıne yediklrinin . fazla azaltma istersen .

mönün güzel petuşşş
zilimde yazmış banum . aç gitme sakın spora benim gibi hipo olma .
süt ve 1 por siyon meyven iyiymiş sakın yemeyi unutma .
sebze iyirir banum agırlıgı ona ver bence . kl saymadan çok salatnı fazlalaştır baya bol ye .
1100 kl senin durumdeaki bünyesi durmuş biri için iyidir aslında biraz az olsada .bundan aşagıda düşürme derim .

ablaaa geçen bi takılayım dedimmm ebruyaa
3 gün et kesigi olum biliyormusunn
hareket edemedim ebru diyor srekli yeni başlayanlar yapmasın die
ben 3 gündür full tıme yapıyorum ablaa daha 1 hafta sürekli yapmayı becermedim

sebze detoksu igrençtii tavsiye etmiyorummm
ıyyyyyy lapaya,ayran aşına kurban oluyum sebzenin yanındaa
ama inatl aiçtim valla pazar günü akşama kadar

birdaha yaparmıyımm? ıhhhhhhh

aben abla
şimc ben geçen sezondan başladım ya bu beni inceltirmii tatile kadar?

eger yetersiz kalır derseniz,bi müddet alışım sonra bu sezondan videolar ile devam edeyim?

zilimmmmmmmmmmmmmm
nerdesinnn çok ortayaa

aeben ablam dün aksam cok actım ben meyve falan yemedim zaten yaptım kocambi tabak salatamı peynirli omletimide hazırladım hemencik yanına yoğurtla yedim ohh misler gibide doydum
bide yediklerim az değil doyuyorum yani ac kalamıyorum mesela bu gün eve gittim 3 kayısı 3 seftalı yedim yemeğim pişmedi çünkü
aradan vakit gecince 10 badem 1 kase cacık yedim aclığa dayanamam ki benn

çenem düştüü yaaa ama bunuda cvplayım
abla şöle yapıyorum

sabah süt ve meyve 1 saat yürüyüş
eve geliyorum ılık limonlu su ve iki fincan yeşil çay içiyorum
kahvaltı
dom,salatalık peynir 2 dlm tb ekmek 4 zeytin
sonra plates

öglen
2 köfte kadar et klasik
bol salataa
ayran veya yogurt

ara
meyve-çerez

akşam
sebze yemegi
slata yogurt

ve yemegimi en geç 7 de yiyorum başka birşey yemiyorum
bazen sabahki meyvenin yerine kuruyemiş yiyorum

Son düzenleme:
petuşum bu lsteleri olan diyet le monti arasında bi fark var .oda şu ..

monti de saglıklı karbonhidratlar var . karbonhidrat alımı oldugu içinde doymş yaglar sınırlı yada yasak .. ama karatay diyetinde karbonhidrat hiç yok o yüzden doymuş yaglarda serbest ..
ekmegin doygunluk hissinide kuru yemşle kapatmış ablam ..
yanı karayat diyetinde karbonhidrat yok .. oyüğzden yag depolanmasıda yok ... mantıgı montiyla aynı şekeri yükseltmemek .ve yag depolamamak . ve karnı doyurmak ...

eeeeeee banum bu mönünün montiye uymayan yanı ne???????? sdece araya kuru katmışsın okdar bide meyvede istedigini yiyorsun . bukadar kusur kadı kzındda oluyr .
bence sen şu an meyvişin yaptıgı monticik gibi yapıyorsun ... kilo verirsiniz kıslar merak etmeyin .

Son düzenleme:
dün eşim evdeydi pikniğe gittik gezdik tozduk sonrada çok güzeldi
dünkü menümü yazayım
sabah
2 dilim kızarmış t.b. ekmeği
liğt peynir
yağsız salçalı sos
öğlen
3 kayısı
1 elma
akşam üstü
ızgara tavuk
2 bardak ayran
salata
3 saat sonra
1 kayısı

ayşem nihayet gelmişin iyisindir inşallah ...
geldim ablam dün eşim evdeydi güzel bir gün geçirdik 6 gündür yoktu stres attık eğlendik çok güzeldi.
az önce gitti işe bende düştüm buraya hemen
kızım uyusun platesimi yapacağım ardından ufak çaplı bir ve temizliğim var
regl oluyorum ama tam anlamıyla başlayamadı ada çayı falan içeceğim söktürsün diye bu cuma tartıda pak bişey değişmeyecek sanırımsabah sabittim

banum zatetn ilk günlerde ne agrın olursa olur . 3 .gün geçiyor zatetn vucud alışıyor .
bence takip etmekde bi sakınca yok zorlandıgın yerde kısa kesersin haraketleri.

bende hep şöyle olur . spor hareketlerinden kas agrısı olursa tekrar ertesi gün yapmassam o agrıyı 1 hafta çekerim ama hareketlere ertesi günlerde eynen devam edersem kaslarım 3 günde alışır ....
sebze detoksu igrençtii tavsiye etmiyorummm
ıyyyyyy lapaya,ayran aşına kurban oluyum sebzenin yanındaa
ama inatl aiçtim valla pazar günü akşama kadar

birdaha yaparmıyımm? ıhhhhhhh
sebze detoksu derken banum bende sadece sevze yemegi slata tükettın sandım başka nasıl oluyorki.??

aben abla
şimc ben geçen sezondan başladım ya bu beni inceltirmii tatile kadar?

eger yetersiz kalır derseniz,bi müddet alışım sonra bu sezondan videolar ile devam edeyim?

zilimmmmmmmmmmmmmm
nerdesinnn çok ortayaa
banum yukarda dedigin gibi alışma süren 1 yada 2.haftadır ondan sonra alışır vucud hangi hareket olursa olsun zamanla alışacagın hareketlerde var tabi ama şu bu sezonu yapman için engel deyil ..
ebru bu sezon ilk başlarda gayet normaldi şu 1 aydır uçtuuu indireceksen bu sezon 2.aydan çarşambalardan bi gün indir .
hep diyorumya meyvem seni kendime çok benzetiyorum diye .. afiyet olsun ...

mönün güzel ayşem ... eşin varkende iyi uymussun tebrik ederim ...
regl yüzünden ayşecim reglin geçsin sabitligin kalmaz merak etme ..

belkim monticik abla amaa
işte arada düşük kalorili çiko filan yiyordum
puding yiyorum kal hesaplayıpp

bende duş aldım hmencik geldim
bebeler gelmeden alayım duşumu dedimm
saçlarım çok yaglanmış

ama bu kez sinir olmadım göbegimi ve simitleirmi tehtit ettim kurtulcma sizden diye

mönün güzel ayşem ... eşin varkende iyi uymussun tebrik ederim ...

regl yüzünden ayşecim reglin geçsin sabitligin kalmaz merak etme ..
evet çok kararlı ve istekliyim ablam gece geldiğimizde çekirdek yedi mis gibi koktu ama ben yemedim
kızım uyudu ben platesime başlayayım.sonra temizliğe daha akşam callan yapıcam dün dinleme günümdü eşim evdeyken spor yapmıyorum ama dün yapmış kadar oldum koşu yaptık yarış yaptık eşimle
ben 100 m yi 19 saniyede koştum eşimde 11 saniye.ciddi anlamda ilk defa koştum kıyafetim de pek müsait değildi strec kot ve tunik vardı üstümde ama eşim çok iyi dedi süreme kendisi aynı zamanda 17 yıllık sporcudur...

hoşgeldin ayşecikkkk
sevindimmmm senin adına güsel bir gün olmuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…