banum çek içine karnını özelikle migde kısmını . hata şu an otururken bile çek .. fark edemiyormusun o zaman ???????????? karın kasların güçlensin yürürken bile çek içine ..bu toparlıyor insanın göbegini ,yag aynı olsada karın içine gidiyor ..
işi güçü bitirdim şükür şimdide kızımın arkadaşı geleçek fön çektirmeye gittiler .
liselerniin şenligi var Erkin koray gelecekmiş .. ay baylırım adamın şarkılarına
ver elini bakım bende şartlarımı sunayım ..selam sekerlerimmm...
ben yarın monticiğe baslıyorum yanlız monti değil hııııı onu bastan söylim monticik
meyveleri yicem sonracım yumurtamla ekmekde yicem tabi peynirlerimede laf yok anlastık mı
aeben ablam benim menülerden sonra alıcak eline oklavayı kesinn
bak ablam diğer yasaklara uyucam orta yol buldum anlasmaya geldim kabul ediyormusun
yoksa kacarım hııııı
banum 1.2. haftadır pilates yapıyrsun . bence sabahları ebruya takılmanda bi mahsur yok .çok zorlandıgında sayılarıazaltırdın .. tamde sabah uygunmuş aslında keşke tv den yapsaydın bebeler dışardayken .zate o içime çekmeyi bi becerebilsem muteşem olcak
ama kapatmalkyta zorlanıyorum her dk kapalı tutmak zor
ama zamanla olur sanırım bu kez ebruyu sıkı tuttum aben abla
147. bölüme kadar var elimde sonrada 2. dvd sini yapcam bi süre ebrunun karın çalıştırıyor odaaa
yeni sezonda sizlere yetişirim inşş
kıs akşam kavunla sütü nasıl içtin .... afiyet olsun .. okuyanlar tam monti yapmadıgını bilsin....günaydınlar günaydınlarr mucuk mucukkk renk getirdim sizlereeee
sekerler monticiğim hayırlı uğurlu olsunn bu günkü menümle karsınızdayımm
sabah t.b. ekmeğine kasarlı domatesli sadivic
öğlen tonlu salata yoğurt
aksam kavun süt...
mönün güzel petuşşşİyi haftalar olsun hepimize
Bugünkü menüm
Sabah
1 Elma
3 adet taze kayısı
1 bardak ayran
4 adet zeytin
Öğle
Nohut yemeği
1 kase yoğurt
Salata
Akşam
Ispanak yemeği
Yoğurt
Spor : Evimi toplamam gerek yemek hazırlığı vs... bugün yapamam sanıyorum.Yarın kısmetse :)
zilimde yazmış banum . aç gitme sakın spora benim gibi hipo olma .selam kızlar.......
ayyy yaz geldi park sezonu açıldıı.... yakında kamyonlar kovalar küreklerde eşilk eder bize
sabah yürüyüşümü yaptımm mis gibidi hava 6 da gittim
aceleylee bişiyler yemeyi unuttum eziyet oluyor aç karnına spor yaaa
şimdi çocuklaır uyutup,öglen yemegimi yiycme ve platesee
dün yaptıgım azcık hareketlerdenn karnım acımaya başladı
sebze iyirir banum agırlıgı ona ver bence . kl saymadan çok salatnı fazlalaştır baya bol ye .aben balam hoşgeldin
özlüyoruz snei vallaaa okullarda kapanıyorrr
gezmeye başlarsınn artıkk,zilimd egidiyor yazın n
bi ayşe bir ben kalırız herald eburadaa
abla diycektim kineee
şu yulaflı listeyi yapayımd mı diycektim sanaa sonra vazgeçtim sebze detoksu yaptım bugün sölemeye utanıyorum artık bunları:78::78::78::78: yarında kalori saymaya başlıycam 1100 kalori iimidir ablaa az degil demi
kolay gelsinn bu aradaa
banum 1.2. haftadır pilates yapıyrsun . bence sabahları ebruya takılmanda bi mahsur yok .çok zorlandıgında sayılarıazaltırdın .. tamde sabah uygunmuş aslında keşke tv den yapsaydın bebeler dışardayken .
kıs akşam kavunla sütü nasıl içtin .... afiyet olsun .. okuyanlar tam monti yapmadıgını bilsin....
mayvişim eger günde 1 ögün montiye uymassan.şu anki mönünden daha iyi sonuç alırsın .
birde klsi azmıne yediklrinin . fazla azaltma istersen .
mönün güzel petuşşş
zilimde yazmış banum . aç gitme sakın spora benim gibi hipo olma .
süt ve 1 por siyon meyven iyiymiş sakın yemeyi unutma .
sebze iyirir banum agırlıgı ona ver bence . kl saymadan çok salatnı fazlalaştır baya bol ye .
1100 kl senin durumdeaki bünyesi durmuş biri için iyidir aslında biraz az olsada .bundan aşagıda düşürme derim .
petuşum bu lsteleri olan diyet le monti arasında bi fark var .oda şu ..iyi tatiller kızlar harika bir gün gerçekten cumartesileri çok seviyorum
masum iradeli olup keşke monti yapabilsem yazmışsın aslında şu menüleri taklit etsen zaten iradeli olmana gerek kalmayacak canın tatlı istemeyecek,az yemek zorunda kalmayacaksın yaptığın ne tür bir diyet bilmiyorum ama bir yerlerde yanlışlık yapıyorsun monti yerine bahsettiğim karatay diyetini denemeni tavsiye ederim ama karar senin elbet bak sana örnek menü
PAZARTESİKahvaltı (08.00-09.00)
•İki adet yumurta (Suda haşlanarak rafadan ya da kayısı kıvamında hazırlanmış. Tereyağında peynirli omlet de yapılabilir.)
•8-10 adet tuzu alınmış yeşil ya da siyah zeytin
•Bir avuç içi kadar beyaz peynir,
•4-5 adet gün kurusu kayısı
•Şekersiz bitki çayı, su ya da meyve çayı
•Bir (ince belli) çay bardağı ceviz (Ekmek yerine beyaz peynirle birlikte yenebilir. Cevizler mümkünse yeni kırılmış olmalıdır.)
Öğle yemeği (13.00-14.00)
•Bir avuç içi kadar dana söğüş, bol salata ve zeytinyağlı fasulye
•Salata olarak dilimlenmiş ya da rendelenmiş turp ve havuç veya mevsim salatası, doğal sirke, limon, az miktarda kristal kaya tuzu ve sızma zeytinyağı ile hazırlanmalıdır.
•Bir su bardağı tuzsuz ayran
•Arzu edildiği kadar şekersiz bitki çayı ya da su
Ara öğün (şart değil) (15.00)
•Yarım su bardağı kadar ceviz
•Şekersiz olarak sevdiğiniz herhangi bir çay ya da taze limonlu su
Akşam yemeği (18.00-19.00)
•Balık, yeşil soğan, roka ve turp (Salata bol miktarda hazırlanıp, içine, doğal sirke, limon, az miktarda kristal kaya tuzu ve sızma zeytinyağı ile birlikte tane keten tohumu ilave edilerek hazırlanmalıdır.)
SALI
Kahvaltı (08.00-09.00)
•Kayısı kıvamında suda haşlanmış iki yumurta (Saf tereyağı ya da zeytinyağı ile omlet veya menemen de yapılabilir)
•8-10 adet tuzsuz zeytin
•Bir avuç içi kadar beyaz peynir
•2-3 adet çarliston yeşilbiber
•5-6 adet minik domates
•Şekersiz çay ya da süt
•Bir (ince belli) çay bardağı fındık (Ekmek yerine beyaz peynirle birlikte yenebilir. Fındık mümkünse yeni kırılmış olmalıdır.)
Ara öğün (şart değil) (10.00)
•Yarım su bardağı kadar ceviz
•Bol su ya da yeşil çay
Öğle yemeği (13.00-14.00)
•Bir tabak zeytinyağlı barbunya ya da etli sebze yemeği
•Lahana ya da karnabahar salatası (Çiğ ya da buğulanmış olabilir)
•Bir su bardağı ayran ya da bir kase yoğurt
Ara öğün (şart değil) (15.00)
•Bir orta boy elma ya da mevsim meyvesi
•Bir kase yoğurt (Mümkünse evde mayalanmış veya geleneksel usulle üretilmiş. Kesinlikle diyet olmayacak)
•Şekersiz çay ya da bir fincan Türk kahvesi
•Nescafe olarak bilinen granül kahveler işlenmiş gıda oldukları için yasak
eeeeeee banum bu mönünün montiye uymayan yanı ne???????? sdece araya kuru katmışsın okdar bide meyvede istedigini yiyorsun . bukadar kusur kadı kzındda oluyr .çenem düştüü yaaa ama bunuda cvplayım
abla şöle yapıyorum
sabah süt ve meyve 1 saat yürüyüş
eve geliyorum ılık limonlu su ve iki fincan yeşil çay içiyorum
kahvaltı
dom,salatalık peynir 2 dlm tb ekmek 4 zeytin
sonra plates
öglen
2 köfte kadar et klasik
bol salataa
ayran veya yogurt
ara
meyve-çerez
akşam
sebze yemegi
slata yogurt
ve yemegimi en geç 7 de yiyorum başka birşey yemiyorum
bazen sabahki meyvenin yerine kuruyemiş yiyorum
geldim ablam dün eşim evdeydi güzel bir gün geçirdik 6 gündür yoktu stres attık eğlendik çok güzeldi.ayşem nihayet gelmişin iyisindir inşallah ...
banum zatetn ilk günlerde ne agrın olursa olur . 3 .gün geçiyor zatetn vucud alışıyor .ablaaa geçen bi takılayım dedimmm ebruyaa
3 gün et kesigi olum biliyormusunn
hareket edemedim ebru diyor srekli yeni başlayanlar yapmasın die
ben 3 gündür full tıme yapıyorum ablaa daha 1 hafta sürekli yapmayı becermedim
sebze detoksu derken banum bende sadece sevze yemegi slata tükettın sandım başka nasıl oluyorki.??sebze detoksu igrençtii tavsiye etmiyorummm
ıyyyyyy lapaya,ayran aşına kurban oluyum sebzenin yanındaa
ama inatl aiçtim valla pazar günü akşama kadar
birdaha yaparmıyımm? ıhhhhhhh
banum yukarda dedigin gibi alışma süren 1 yada 2.haftadır ondan sonra alışır vucud hangi hareket olursa olsun zamanla alışacagın hareketlerde var tabi ama şu bu sezonu yapman için engel deyil ..aben abla
şimc ben geçen sezondan başladım ya bu beni inceltirmii tatile kadar?
eger yetersiz kalır derseniz,bi müddet alışım sonra bu sezondan videolar ile devam edeyim?
zilimmmmmmmmmmmmmm
nerdesinnn çok ortayaa
hep diyorumya meyvem seni kendime çok benzetiyorum diye ..aeben ablam dün aksam cok actım ben meyve falan yemedim zaten yaptım kocambi tabak salatamı peynirli omletimide hazırladım hemencik yanına yoğurtla yedim ohh misler gibide doydum
bide yediklerim az değil doyuyorum yani ac kalamıyorum mesela bu gün eve gittim 3 kayısı 3 seftalı yedim yemeğim pişmedi çünkü
aradan vakit gecince 10 badem 1 kase cacık yedim aclığa dayanamam ki benn
mönün güzel ayşem ... eşin varkende iyi uymussun tebrik ederim ...dün eşim evdeydi pikniğe gittik gezdik tozduk sonrada çok güzeldi
dünkü menümü yazayım
sabah
2 dilim kızarmış t.b. ekmeği
liğt peynir
yağsız salçalı sos
öğlen
3 kayısı
1 elma
akşam üstü
ızgara tavuk
2 bardak ayran
salata
3 saat sonra
1 kayısı
regl yüzünden ayşecim reglin geçsin sabitligin kalmaz merak etme ..geldim ablam dün eşim evdeydi güzel bir gün geçirdik 6 gündür yoktu stres attık eğlendik çok güzeldi.
az önce gitti işe bende düştüm buraya hemen
kızım uyusun platesimi yapacağım ardından ufak çaplı bir ve temizliğim var
regl oluyorum ama tam anlamıyla başlayamadı ada çayı falan içeceğim söktürsün diye bu cuma tartıda pak bişey değişmeyecek sanırımsabah sabittim
evet çok kararlı ve istekliyim ablam gece geldiğimizde çekirdek yedi mis gibi koktu ama ben yemedimmönün güzel ayşem ... eşin varkende iyi uymussun tebrik ederim ...
regl yüzünden ayşecim reglin geçsin sabitligin kalmaz merak etme ..
hep diyorumya meyvem seni kendime çok benzetiyorum diye ..afiyet olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?