Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

diyarım madem pc eve getirdin daha sık gir linke inan burda olmak motive ediyor insanı
inan banuyla seni hedefinizde görmek beni çok mutlu edecek çok emek verdiniz ...
pilatese devam et kilo vermesende incelirsin inan . aslında baskülden çok ayna ve mezuro daha iyi gösterge.

raabım her sıkıntınızda yardımcı olsun heinize ...
nevracım gibi birgün seninde bebiş haberini alıcaz neslişim .inşallah ...

Son düzenleme:
zilim bugün gösterinmi vardı yanlış hatırlamıyorsam .. kolayce geçer inşallah ..

banu gızz nirelerdesin ...

ayşem bugün sende ugramamışsın ....

slm gençlik
şu teknoloji ne büyük nimet yaw...çocukların birinden vınn buldum taktım laptobuma hemen... gösterimiz başladı,açılışı yaptık.benim işim birde son kısımda yani 1 saat sonra falan.o arada dinleneyim hemde güniçinde yazdıklarınıza bakayım dedim.

banum pazartesiden sonra sıkça gelirim artık cnm işim azalıyor.bolca laflarız:şimdi ben yine kaçar kıslar...öptüm hepinizi....

herkese günaydınlarrr

kilo veremedim ama sayfayı ben açayım bari :) sözler verdim tutamadım o yüzden artık bişi demiyorum aranızda misaifr sanatçı gibi oturucam çünküm artık veremiyorum

menülerimi yazayım

dün kü menü:
sabah: 2 dilim tb ekmeğine normal peynirle tost,zeytin,salata
öğlen: 2 tane mercimek köftesi,salata,cacık
ara: yapmadım
akşam: saat 5 te yedim erken oldu ama ing kursuna gidiceğim için erken yedim mecburen: mercimek köftesi,z.yağlı enginar,salata,ayran

kurstan yorgun döndüm plates yapamadım bugün inşallah

ablam evet akşamlarıda buraya takılıcam artık

busabah itibariyle aknaz light peynirim montideyim canım yemek yemek bile istemiyor ve tartı artık aşağı inmiyor metebolizma durdu bunu anladım

bu hafta bakliyat yemicem,plates yapıcam,akşam erkenden hafif şeylerle geçiştiricem

sanırım sadece öğlenleri monticik yaparım hep evdne getiremiyorum

kilo vermek için değil resmen 70 te sabitlenmek için mücade ediyorum çünkü 76 kilo olmuşum tekrar şaka gibi ama gerçek

selam kızar. Cumanız mübarek olsun. kaç gündür bahar temizliğindeyim evlari kaldırdım halılar yıkamada. oğlumda hastalandı gece gündüz onunla uğraşıyoruz. pek giremedim kusura bakamyın. kilom sabit bu hafta. inanın yapamadım bu hafta monti. çünkü temizlik araya girince bide çocuk hastalanınca kendime özel bişey yapamıyorum. ama şükür genede almadım sabitim. inş. bu hafta acısını çıkartırım. sevgilerle...

günaydın arkadaşlar
diyarım üzülme cnm,geçen haftalarda yaptığın kaçamaklardan yada montinin dışına çıkmandan dolayı vücut direnişe geçmiş olabilir.zaten şok diyet falan yapmıyorsanız ilk 1-2 hafta vücut hemen düşüşe geçmiyor.tecrübemle sabittir şekerler...

diyarım aebenim gelince daha iyi fikir verir canım ama bir kaç gün protein ağırlıklı beslensen düşüş görür motive olursun gibi geliyor bana.gerçi bu sıcaktada insanın canı hiç et yumurta vs..istemiyor.ekmek bile ağır geliyor valla bana.hep sulu ve soğuk şeyler istiyor canım.koştururkende içim yanıyor sanırım onunda etkisi var.ama kahvaltıda bu sabah çayı zordan içtim sıcak havada sıcak çay baydı resmen.sabahları teras yanıyor zaten kendimi içeri zor attım.nasıl ev ve nasıl terassa akşamda sabahta güneşli.

ama aebenimin dediği gibi kilo gitmiyorsa bile incelme olacağı aşikar canım platesle.ben bu kadar yorgunluğa rağmen sabah sürünerek kalktım yaptım açıldım bittikten sonrada duş alınca.dinçleştim.
platesini aksatmamaya çalış cnm...

kafam o kadar darmadağınıkki yazacaklarımı toparlayamıyorum zihin bulanıklığından kıslar...fırsatını bulunca girerim yine görüşürüz

ben geldim çok yoğunum eşya topluyorum ev taşıyacağız 2 haftaya kadar.
kg 61.7 bu hafta 200 gr gitti reglyim çünkü buna bile sevindim çünkü regliyken +1 kg oluyordum ben hep

Iyi akşamlar hatunlar ....

Bugün evde deyildim sabah ugrayamadım em çektirdim . Ilk kez Sonrada komşular çagırdı ..

ben geldim çok yoğunum eşya topluyorum ev taşıyacağız 2 haftaya kadar.
Kg 61.7 bu hafta 200 gr gitti reglyim çünkü buna bile sevindim çünkü regliyken +1 kg oluyordum ben hep
tebrikler ayşen regl haftası için güzel sonuç ..
Yeni evindede güle güle otur inşallah ..

EVET DİYARIM BÜNYELERİMİZ ARTIK ÖYLE ..ne yapsak gitmiyor . sabırlı olmak lazım vede ilo verme hedefini kaldırmak bi süre sabitlemekde iyi...
bu hafta işi sıkıtut istersen .. geçen haftaki kaçamaklarınyüzünden artıya geçtin sanırım ... bünyeden bünyee degişsee benimde 1 günde 2 kilo almış oldugum çok oldu .. bazılarımız için bu inanılmaz olsada gerçek cupp diye depoye atıyoruz sonra ugraşdur haftalarca ...
zilimin dedigi gibi proya yüklen diycem ama bu sıçaklarda oda çekilmez .benim sana önerim bi çak gün sedece sebze meyve yemen bunu yapabilirmiyim deme bence istedikden sonra yapılmayacak şey yok ...
sabah bol meyve ye öylen sebze salata akşamda yine meyve kuru yemiş 3 gün dene derim .....ne kaybedersin madem iştahında yok sana yardım eder . 3 günde karbonhidrat ve pro alma... bence sonuç alırsın ...

tebrikler ayşen regl haftası için güzel sonuç ..
Yeni evindede güle güle otur inşallah ..
sağol ablacım
bugünkü menümü yazayım
sabah
köy ekmeği kızarmış 2dilim
peynir,zeytin ezmesi salatalık
öğlen sonu
mercimek çorbası
salatalık,yogurt
arada
2 kayısı
akşama karar veremedim yemesem mi acaba meyve ayran biraz badem yesem olur mu ablam

1 saatte callan yapıcam,platese alan daraldı evim küçük zaten bide toplanmaya başlayınca artık eni evimde devam

bizim burda marul,kıvırcık devri bitti artık gelmiyomecburen ya salatalık yiyorum yeşil soğanla yada domates,salatalık kuru soğandan salata yapıyorum bilmiyorum marul olmadan oluyo mu aeben ablacım

geçmiş olsun ogluşa beyazım .. ayrıca kolaygelsin temizliginde ....
b ende bi başlıycam bitmiycek sanırım baoya yada kagıt yaptırıcam .halılar derken hepsi mutfagı bekliyor .
kolaygele zilim ..... seni linkde görmek ayrı bir renk katıyor buraya ...

banu ananamı gitttin kısss ......

bizim burda marul,kıvırcık devri bitti artık gelmiyomecburen ya salatalık yiyorum yeşil soğanla yada domates,salatalık kuru soğandan salata yapıyorum bilmiyorum marul olmadan oluyo mu aeben ablacım
olur ayşem niye olmasın sende bol çoban salata yap . zatetn yazın kıvırçık pek güzel olmaz yazın çoban salatayı yada çacıgı tercih ederim genelde ... buz gibi çacık yap ohhh ...

olur ayşem meyveyi digerlerinden önce ye tabiki ....
yazın inasanın canı pek yemek çekmiyor ...
afiyet olsun ....

iyi geceler hatuncuklar

ölmüş bitmiş vaziyette yatağıma gitmeden önce bi uğrayayım dedim.bende derin temizliğe kalkıştım bunca işin içinde bir bu eksikmiş gbi.odaların yerlerinide değiştirelim dedik aman allahım bir haftalık iş çıkarttım durup durduk yere.

walla tabanlarım sızlıyor ben gder yatar kısçeler...haydin görüşürk

günaydın efem.......

kilom 64.4 sabitim yani
oysa bu hafta çok ii gitmiştim saglık olsun napalım

zilim çok yogunsun snaırım öpüyorum snei şeker

2 gün anneme gittim zaten bu ayın sonund agidicek annem 2 ay yok
bi kez daha giderim snaırım sonra gidemiycem
kardeşim askerden izne geldi onunla zman geçirdim birazz

hafta sonu avm ye gittim hala istediigmi giyevbilcme bir vucudum yok maleseff

annmelerde plates yapamadım amaa handırt vee kaburga kapatmayı çalıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…