diyarım madem pc eve getirdin daha sık gir linke inan burda olmak motive ediyor insanıablam nasıl tanıyorsun beni artık ya( inan aynen dediğin gibi kilo veremiyorum başaramıyorum utanıyorum giremiyorum buraya
kaçgündür uzaktan okuyup kaçıyorum( suçlu hissediyorum kendimi inan ki
ama eğer dikkat etmezsem kilo almaya çok elverişli bünyem var haftasonu izmire gidip geldim ve kilo alarak geldim yani aslında sürekli diyetteyim demiyorum ama dikkati bırakmamak lazımmmış
bilgisayarımı eve getirdim dün 31 mayısta ki ebruyu yaptım ablacım resmen midem ağrıdı :) Allah izin verirse platese devam ediyorum işte ama kilo veremiorum o ayrı. hergün yapmam lazım bu ay sonu ingilizce kursumda bitiyor daha çok vakit ayırabilicem kendime şimdilik akşamları platese devam sabahda 100 mekik çektim işe geldim
raabım her sıkıntınızda yardımcı olsun heinize ...Ne olsun cnm valla hep hep hep aynııı...
Off montici olmuşsun sende süperrr...EE iyi gidiyordur inş..
Sende ne var ne yok..
Hoşbuldum cnmm...
Oyoyoyyy bende çok özledimm...
Abalm gelirim tabii ki artık arada...
İnş. ablam 65 değilde 70 i bir görsemm off benim için süper birşey olrr..
Montiye henüz yapmıyorum ama yediklerime dikkat ediyorumm...
Bebek içinde dr. gidicez bakalımm..Reglim yine düzensizleşti..Stresli günlerdeyim iş konusunda sanırım ondan..
Dualarınızı eksik etmeyin ablam olur mu...
tebrikler ayşen regl haftası için güzel sonuç ..ben geldim çok yoğunum eşya topluyorum ev taşıyacağız 2 haftaya kadar.
Kg 61.7 bu hafta 200 gr gitti reglyim çünkü buna bile sevindim çünkü regliyken +1 kg oluyordum ben hep
EVET DİYARIM BÜNYELERİMİZ ARTIK ÖYLE ..ne yapsak gitmiyor . sabırlı olmak lazım vede ilo verme hedefini kaldırmak bi süre sabitlemekde iyi...herkese günaydınlarrr
kilo veremedim ama sayfayı ben açayım bari :) sözler verdim tutamadım o yüzden artık bişi demiyorum aranızda misaifr sanatçı gibi oturucam çünküm artık veremiyorum
menülerimi yazayım
dün kü menü:
sabah: 2 dilim tb ekmeğine normal peynirle tost,zeytin,salata
öğlen: 2 tane mercimek köftesi,salata,cacık
ara: yapmadım
akşam: saat 5 te yedim erken oldu ama ing kursuna gidiceğim için erken yedim mecburen: mercimek köftesi,z.yağlı enginar,salata,ayran
kurstan yorgun döndüm plates yapamadım bugün inşallah
ablam evet akşamlarıda buraya takılıcam artık
busabah itibariyle aknaz light peynirim montideyim canım yemek yemek bile istemiyor ve tartı artık aşağı inmiyor metebolizma durdu bunu anladım
bu hafta bakliyat yemicem,plates yapıcam,akşam erkenden hafif şeylerle geçiştiricem
sanırım sadece öğlenleri monticik yaparım hep evdne getiremiyorum
kilo vermek için değil resmen 70 te sabitlenmek için mücade ediyorum çünkü 76 kilo olmuşum tekrar şaka gibi ama gerçek
sağol ablacımtebrikler ayşen regl haftası için güzel sonuç ..
Yeni evindede güle güle otur inşallah ..
geçmiş olsun ogluşa beyazım .. ayrıca kolaygelsin temizliginde ....selam kızar. Cumanız mübarek olsun. kaç gündür bahar temizliğindeyim evlari kaldırdım halılar yıkamada. oğlumda hastalandı gece gündüz onunla uğraşıyoruz. pek giremedim kusura bakamyın. kilom sabit bu hafta. inanın yapamadım bu hafta monti. çünkü temizlik araya girince bide çocuk hastalanınca kendime özel bişey yapamıyorum. ama şükür genede almadım sabitim. inş. bu hafta acısını çıkartırım. sevgilerle...
kolaygele zilim ..... seni linkde görmek ayrı bir renk katıyor buraya ...günaydın arkadaşlar
diyarım üzülme cnm,geçen haftalarda yaptığın kaçamaklardan yada montinin dışına çıkmandan dolayı vücut direnişe geçmiş olabilir.zaten şok diyet falan yapmıyorsanız ilk 1-2 hafta vücut hemen düşüşe geçmiyor.tecrübemle sabittir şekerler...
diyarım aebenim gelince daha iyi fikir verir canım ama bir kaç gün protein ağırlıklı beslensen düşüş görür motive olursun gibi geliyor bana.gerçi bu sıcaktada insanın canı hiç et yumurta vs..istemiyor.ekmek bile ağır geliyor valla bana.hep sulu ve soğuk şeyler istiyor canım.koştururkende içim yanıyor sanırım onunda etkisi var.ama kahvaltıda bu sabah çayı zordan içtim sıcak havada sıcak çay baydı resmen.sabahları teras yanıyor zaten kendimi içeri zor attım.nasıl ev ve nasıl terassa akşamda sabahta güneşli.
ama aebenimin dediği gibi kilo gitmiyorsa bile incelme olacağı aşikar canım platesle.ben bu kadar yorgunluğa rağmen sabah sürünerek kalktım yaptım açıldım bittikten sonrada duş alınca.dinçleştim.
platesini aksatmamaya çalış cnm...
kafam o kadar darmadağınıkki yazacaklarımı toparlayamıyorum zihin bulanıklığından kıslar...fırsatını bulunca girerim yine görüşürüz
olur ayşem niye olmasın sende bol çoban salata yap . zatetn yazın kıvırçık pek güzel olmaz yazın çoban salatayı yada çacıgı tercih ederim genelde ... buz gibi çacık yap ohhh ...bizim burda marul,kıvırcık devri bitti artık gelmiyomecburen ya salatalık yiyorum yeşil soğanla yada domates,salatalık kuru soğandan salata yapıyorum bilmiyorum marul olmadan oluyo mu aeben ablacım
olur ayşem meyveyi digerlerinden önce ye tabiki ....sağol ablacım
bugünkü menümü yazayım
sabah
köy ekmeği kızarmış 2dilim
peynir,zeytin ezmesi salatalık
öğlen sonu
mercimek çorbası
salatalık,yogurt
arada
2 kayısı
akşama karar veremedim yemesem mi acaba meyve ayran biraz badem yesem olur mu ablam
1 saatte callan yapıcam,platese alan daraldı evim küçük zaten bide toplanmaya başlayınca artık eni evimde devam
cacık, salata yerine geçer mi ablacımolur ayşem niye olmasın sende bol çoban salata yap . zatetn yazın kıvırçık pek güzel olmaz yazın çoban salatayı yada çacıgı tercih ederim genelde ... buz gibi çacık yap ohhh ...
slatalıgnı bol tut ayşem .. her zaman olmasada yeterli .cacık, salata yerine geçer mi ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?