Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

hoşgeldin kader arkadaşım.... bende hipoglisemiyim ......
canım montinin ana hatları karbonhidratı kesmek deyil ... gl endeksine göre beslenmek birde yiyceklerin bazılarını ayrı ögünlerde tüketip birbirine karıştırmamak ..
karbohidrat tüketiyoruz ama gl endeksi düşük karbonhidrat . migden bayram eder rahatsızlıgın kalmaz inan ..
evet okdar çok sayfa varki 2 senenin hepsini kumam münkün deyil .
ilk sayfayı iyce oku ve takıldıgın yerleri bize sor inan sana cevap verecek birileri linkde mutlaka olur . ben şu aralar fazla giremiyorum ama diger kıslar yardımcı olurlar sana ..

iyi akşamlar hatunlar....
sizleri ihmal ediyorum farkındayım ..
nasılsınız ... günlerim çok yogun geçiyor .hafta sonu evde deyildim .. bugünde komşuya indim ...
dag gibi ütü beni bekliyor ..:))

ivettt ivett bisi unuttunnnn ablaaa
hele okullar kapansın seni hiç göremeyisss

hoşgeldin nasılsın?

nazlım seni yeniden görmek ne güzel ....
eski kıslar ugramaz oldular ...

Son düzenleme:
ivettt ivett bisi unuttunnnn ablaaa
hele okullar kapansın seni hiç göremeyisss

hoşgeldin nasılsın?

ne desen haklısın banum .... şimdi bile beler yamek yerken pc ben aldım . ütüde açık inan .ilk fırsatta gelmeye çalışıyorum inan .
dr gidiyorum belimden em. çekdirdim ona gidicem . tekrar kardiyolaga gidicem . bebeler evde birde . dügünler. alış veriş ev temizligi derken .

sitede bi tuhaflıkmı var yine ... begeni butonumda yine basmıyorrr:84:.
diyarım nasılsın kuzum ... sanada hayırlı haftalar....

banum haklısın herkes zilim kadar şanslı deyil bu konuda maşallah ne yapsa hemen etki ediyor .

ama benim deli gibi sporr yapıp diyetime tam uydugun ,ama sonuç almadıgım çokkk zaman oldu . bünye meselesi.:78:

amanın tüm yazdıklarım uçtuuuuuuu...:95::95:
ayşem ve banum afiyet olsun kuzular......

zilimmm ne memleketmiş .. ne zaman gidecegim bellimi canım ...??
ben kaçar ütülerrrrrr beni bekler...

günaydınlar matmazel montiler
neden kimseciler yok topikte yahu???yaz geldi gene ıssızları oynuyoruz...
aebenim ben ay sonunda yada temmuz başında gidiyorum.karşıdan gelecek cevaba bağlı yani.ama hepinizi çok özliycem valla.yüzyüze tanışmasakta burda tanıdığım ve dertleştiğim arkadaşlarım oldunuz.hepinizi seviyorum....hemideee çoooooook....
ben yine kaçar şimdilik evde tonla iş beni bekler.bi bitiremedim gitti walla.bi yer bitiyor diğer taraf gözüme batıyor.koca terasın camlarını dün yağmur ve toz leş gibi yaptı.işin yoksa şimdi 3 duvar yerden tavana cam sil.kaykılıp kalıyorum akşama belim bacaklarım tutmuyor.yaşlanıyormuyum neeee

selam efemmmmmmmm
kimsecikle ryok valla yaa topik kapancak nredeyse
zilim sende gidersen ben yalnız konuşurum artıkın kendi kendime
sabahtan gelemedim bende nat gidiyor sinir ediyor beni

şinci ben platese kaçarrrr
sanki böle karnımda hafif hafif etkisini gmörüyorum gibi bana mı öle geliyor bilmiyorum ama

nazlım seni yeniden görmek ne güzel ....
Eski kıslar ugramaz oldular ...

sağol ablam bende seni gördüğüme sevindim . Ilaçlar bitti tatil bitti kürkçü dükkanına geri döndüm artılarla tabiki cuma günü kilomu yazarım ... Listelerimide paylaşmaya başlarım ablam

iyi geceler hatunlar.......

nazlım demek tatilide yaptın geldin ...

banum eminim tatile kadar gönecikden kurtulacaksın .....

zilim az kalmış senden ayrılmaya ... ama iki ay .sayılı gün çabuk geçer inşallah ......

ayşam sen nerelerdesin kıss. seni sık görmeye alıştım görmeyince merak ediyorum .....

diyarım sende ugramaz oldun ....
anlaşıldı ben gelmeyince sizde kayıplara karışıyorsunuz ..

ayşam sen nerelerdesin kıss. seni sık görmeye alıştım görmeyince merak ediyorum .....

diyarım sende ugramaz oldun ....
anlaşıldı ben gelmeyince sizde kayıplara karışıyorsunuz ..

ablam geldim daha yeni oturabildim oda bir süreliğine birazdan yine kalkacağım.ev taşımak ne zor iş ya bir atsaydım kendimi yeni evime

menüm
sabah
3 dilim kızarmış ekmek
liğt peynir
zeytin ezmesi
domates salatalık
öğlen
1 elma
akşam
4 ızgara köfte
slata
yogurt

az önce de ayran içtim 1 bardak

menüm
sabah
3 dilim kızarmış ekmek
liğt peynir
zeytin ezmesi
domates salatalık
öğlen
1 elma
akşam
4 ızgara köfte
slata
yogurt

az önce de ayran içtim 1 bardak
bunca işin arasında bile akşatmıyorsun montiyi ayşem
bu azimle çıp çıtır olcaksın ...

ayşem sorayım diyorum hep unutuyorum
8. takımda monti yapan yokmu hiç ??

başladınmı taşınmaya ayşem ..
kolay gelsin zorrr iş ..

evet ablam başladım eşyaların büyük kısmı gitti bugün akşam kaba eşyalar kaldı bide buzdolabındakiler...perşembe ye yeni evimizde olacağız inş.her yerim ağrıyor

evet ablam başladım eşyaların büyük kısmı gitti bugün akşam kaba eşyalar kaldı bide buzdolabındakiler...perşembe ye yeni evimizde olacağız inş.her yerim ağrıyor
hafta sonuna yeni evinde bol bol uzanırsın dinlenirsin inşallah ayşecim ....tertemizde otururursun. taşınmak köklüce temizlik oluyor birazda .

hafta sonuna yeni evinde bol bol uzanırsın dinlenirsin inşallah ayşecim ....tertemizde otururursun. taşınmak köklüce temizlik oluyor birazda .
evet ablam ya inş. annecimde gelecek perşembe günü inş.
bizim takımda monti yapan yok benden başka ama ben paylaşıyorum sürekli menülerde oyarılar yapıyorum monticik yapıyo sayılabilirler aslında

kimseler girmeye girmeye iyice aşağılara düşmüş topiğimiz kıslar...daha fazla tık tık ...daha yukarı taşıyalım topiğimizi....

hava tam bi ısınamadı yaz ortasına gelmemize rağmen,bu yıl mevsimlerde şaşırdı...

baum nerelere gittim bacım,annendesin galiba...hadi bu sefer kızmıycam annen gidiyor yazlığa o gidene kadar bol bol görüşün bari...platesinide ihmal etme tabiisi...

ayşem kolaygelsin cnm...alışmışız seni daha çok görmeye valla..sen girsen sayfa aşağıda düşmeyecek:))

diyarım neler yaptın cnm gene sessizleştin..yazmaz oldun....

meyviş hatuuuuun,yine kaybolmuşsun...iyisindir umarım....

platenizi aksatmayın kıslar,akşam kendine elbise ve ayakkabı aldım.bu gece okulumuzun yemeği var diye.eskiden zayıf olduğum halde bana göre kalın olan bacaklarım nasıl ince görünüyordu aynada anlatamam.ilk defa 36 beden üstüme cuk oturdu.bunda tüm etki platesin kıslar o sebeple şiddetle önerim sürekli burdada yazıyorum.dizimden 4 parmak yukarıda ve şifon bir elbise,astarıda elbiseden 4 parmak yukarda.yani dizimin 1 karış üstüne kadar şeffaf diyebilirim.ilk kez bu kadar kısa bir elbiseyi güvenle giyeceğim.hep alt kısmı uzun ,omuz dekolteli elbiseler almak zorunda kalırdım düğünde dernekte vs..
sıkın dişinizi 1 ay yapın sınra istesenizde bırakamıycaksınız zaten....

offf dişim nasıl ağrıyor yaaaevdede bir tek ağrıkesici yok iyimi...sözde eşim dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…