Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

slm kıslar...
iyi haftasonları olsun hepinize inşallah.aman ne sıcak yahu,sabah brunch'a gittik sıcaktan baygınlık geçirecek insan...sersemledik eve geldik ama ortalık yanıyor.buz gibi kayısı yıkadım hem yiyeyim hemde sze bakayım dedim ama kimsecikler yok ortada.
banum yazın annende yok kime gideceksin bakalım... beni bırakıp bırakıp gitmek neymiş görürsün seeeeeennnn
ben seni bi bırakıp gideyimde

şaka yaww şaka....walla sizi çok özliycem kıslar...banum kime takılırım ben oralarda bacım
walla öğrencilere acaip kötü davranıyorlamış gideceğim yerde,ne yaparım ne ederim blmem.çokta ağlak bi tipim ağlar durururum artık onlar kızdıkça.arkadaş gitmişti 2 yıl evvel.batırıp çıkarıyorlar insanı yerin dibine herkesin ortasında diyordu.acaip disiplinliymiş.makara kukara hiç yok diyordu.ve en kötüsüde wc'leriymiş.çok afedersiniz ama taharet musluğu yok diyordu arkadaş
üfff yaaa pis şeyler... hatta okulda kafa buluyorlar benle.fazla titiz ve pirpirikli bi tipim diye..giderken yanıma neler alayım diyorum daha evel gidenlere.don al bol bol sana en çok o lazım olacak deyip kıkırdıyorlar... memleketim gibisi yok walla yaw....

zilim snei gördüügmee eçok sevindim valla seni düşünerek açtım kk yıı
yaızn kimselere gidimiycemmmm

zilimm sana soracaklaırm var cnm yaaaa
şimdi ben platesi 12-30 ile 1-30 arasınd ayapıyorum ama karnım çok acıkıyor acaba ymk yiyip
15 dk sonra yapsam çok mu agrı gelirrr
:26::26::26::26:

bird eelimde 2009 ilk 145 bölüm var
yani ebrunun ilk başladıgı yıllar bunlardan yapmaya başlarsam
zaman mı kaybederim sence? agustosta tatile gidicemmm
kaçırmış olabilirsin yazdım amaa
acaba 2 ayda inceltirmi beni ilk bölümler?

bide hafta sonu avm ye gittim ama elbisele rüstüme istedigim gibi olmuyorrrr

anaaaa cvp yazma sayfasını değiştirmişler bu seferde..işleri yokmu kk yöneticilerinin yahu
ellemeyin artık sayın yöneticiler,birine alışamadan başka bir şeyi değiştiriyorsunuz yeter gariiii

banum şincik gelelim sana şekerimmm
ebrunun ilk başladığındaki proğramlarını bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum.bu sezonun başında bile çok yavaştı şu ankine göre.senin zamanın azaldığı için ben olsam hemen şu anki yaptıklarına başlardım.ama tabii kendini sakatlamadan.alışana kadar 1 hafta falan zorlanırsın birazda et kesiği olursun ama bir hafta sonra bişeyin kalmaz cnm.
bende kahvaltımı yaptıktan 15-20 dk.sonra yaptığım oluyor platesi.hatta bazen yetiştiremiyorum oğlumuda yedirip içirirken kahvaltıdan kalkıp direk platese başlıyorum.eğer öyle yapacaksam fazla doldurmuyorum midemi.oruçluyken olduğu gibi midemdekiler yemek boruma tırmanmasın diye.
ama yirmi dk.'dan sonra sıkıntı olmaz o şekilde yapabilirsin cnm.sakın ola aç yapmayında...

şu anki tempo ile gidersen tatile gidene kadar sorun olarak gördüğün bölgelerde büyük ölçüde değişiklik farkdeceksin zaten cnm.yeterki sebaat et ve platesini yap cnm...tatile gidip döndükten sonrada devam et.yani bir yaşam şekline dönüştürmesseniz sporu giden fazlalıklar çok kısa sürede geri geliyor kıslar..o sebeple spora devam...

ben geldim menümü yazayım
sabah
ligt peynirden ve 2 dilim köy ekmeğinden yapılmış tost
salatalık
şekersiz ıhlamur
arada
1 elma
öğlen sonu
200 gr tavuk
3 bardak ayran
çoban salata
akşam
1 elma

zilim Allahtan çok kalmayacaksın yoksa çok zorlanırdın gerçekten.wc de nasıl musluk olmaz hayret

selam efem.............
kimsecikler yok yahuuuuu
nerelerdeisnizzzz aben ablaa zaten unuttum bizi

bende sabah kv gönderidm çocukları 2saat sonra getirin dedim
o arada gidip oy kullandım
sonra gelip platesimi yaptımmm
platesle ilgili sıkıntılaırm devam ediyor ama zmanla geçicekk
gün içinde yapamadıgım hareketleri tekrarlıyorum ara araa

yemekte dedimm muzla sü içiyim bugün
sonrada muzun içindeki şekeri düşününce vacaydım
ama içimde bir açlık var bugünnn yaaa
mercimek salatası yaptım 4 yk haşlanmış mercimek ile
yogurt yedim ama hayla açım:78::78::78::78::78::78:

zilimmmm
yazıcma hep unutuyorum
cnm yaa nasıl wc de musluk olmaz ki çok garip ya
nereye gidiyodun sen:97::97::97::97::97:

yanınabencee sebamed in ıntıme ni de al
çok laızm olcak snaırım

BANUŞKOOOOM......
canım seni bu sefer çok azimli gördüm valla ya olacak ya olacak bu iş...yapamadığın hareketleri yapacaksın cnm az kaldı sık biraz daha dişini...

ayşeceylin ve banum ben ilgiltereye gidiyorum.ve yabancıların bizim gibi örf adetleri yok kıslar..başka ülkelere giden arkadaşlar var okul gezilerine v.s...hem aç kaldıklarını hemde düştükleri komik halleri anlatırlardı okulda.hatta çok komik ve aklımda kalan birini paylaşayım sizinle....bir bayan arkadaş banyonun bir köşesinde klozet diğer köşesinde küçük yalak yada pisuvar tarzı bir şey vardı.bir tarafta wc işini görüp diğer tarafa koşuyordum orda temizleniyordum dedi ve öğretmenler odası koptumeğersem kızın suyu kullandığı yer ayak yıkama teknesiymiş.oda napiiim ayaklarını yıkamayı akıl etmişler ama taharet musluğu koymayı akıl edememişler dedi.hatta gelenler artık ayak yıkama teknesi kullanıyorlarmıdır falan diye takıldık arkadaşa.kız yanımda götürdüğüm tüm param dona gitti yanında bol miktarda götür diye tenbihliyor.eyvah eyvah napçam ben yaa.acaipte pirpirikli bi tipim bu konuda.12 saat yol gidip mola yerlerinde wc beğenmediğimden dolayı sistit olmuş biriyim.ama aylarcada tutlmazki.ooof offfff..ben en iyisi kendime bi klozet alıp gidiyim bari

zilimm
bu tatil işi benim platese sarılmamı sagladı bacım vallaaaa
ama bazen kafam karışmıyor dgeil kuuu
ebru hem göbegi çek hem kaburgayı kapat diyince apışım kalayrummmm
birde kilom oynasaydı biraz daha mutlu olucaktım ama ilerleyen haftalarda
aben ablanın yulaflı diyetini uyguluycamm

ayrıca valla sen don götürrr birde seba med intime götür cnmm

Son düzenleme:
zilim Allah kolaylık versin sana gelinde senden de çok hikaye çıkar

bugün sabah
geç kahvaltı yaptım koşuşturmadan
kızarmış ekmek zeytin ezmesi,yeşil soğan
akşam üstü
2 yumurtadan menemen,salatalık,yoğurt
2 saat sonrada badem 10 tane

ben geldim aeben ablacığım nasılsın . bugün alışverişimi yapıp yarından itibaren tam gaz diyete başlıyorum ablacığım İNŞALLAH

günaydın herkeşlereeee

banum plates in hayırlı olsun başlamışın tez zamanda sonuçlarını bildir bizede

bende fırsat buldukça yapıyorum zaten annem bu haftasonu gidiyor spora daha fazla sarılabilicem mutluyum umutluyum :))

zilim şimdiden iyi yolculuklar ve başarılar sana eminim üstün başarılarla ve bol bol hikayelerle dönüceksin ve bizlere yazıcaksın

ablam sanave bütün montigüllerine mutlu haftalarrr :)))

slmlar efeeeem keyifler nasıl bu gün?
bende koşturmaca kaldığı yerden devam bana dinlenmek haram valla bacılar...az evvel oğlumu doyuurup tam oturayım artık dinleneyim dedim.elimdeki tereyağlı patatesli yumurta tabağına bir tekme attı oğlum olduğu yere kapaklandı.yağlandı halım.ağlıycaktım artık valla kemiklerim sızlıyor artık.halıyı sildim ama yağ izi olduğu belli gibi .yıkamaya vereceğim olmassa artık diğer halılarla birlikte...
off dinlenmek yokmu bana yaaa....

platesimiii yaptım ve geldim.......... zilim snei yakaladım umarım ben yazana kada çıkmazsınn
ne zman gidiyorsun tarih belli mi şimdi?

kol agrılarım var bugün plates ten kaynaklı
handırtı artık daha çok yapabiiyorum
birde masa pozisyonundaki karın harekeitni rahat yapıyorum tabi yavaş oldukları için belkide
şuan lastik ve top kullanılmıyor . bir hafta daha bu bölümleir yapayım sonra lasstikli,toplu,tüfeki bölümlere geçicmm

zilim
bütün hareketlerde,streşde,bacak hareketinde kalça harektinde hep kaburga kapalı olcak dimi
belki 500 defa sordum br daha soryaım
yan inanamıyorum insanların nasıl başardıgına bunu

diyarrr
evet cnm başladmmm platese hmd eyürüyorumm sabahları
am agel görki kilo vermede sorun var bu yaptıklarımı başkası yapsa erirdi eminim şimdiyee:18::18::18::18::18:

bu cumaya baktım yine tartı kımıldmaıyor aben ablanın 2 günlük listesini yapcam

banum rastlaşamamışız cnm.ben mutfağa kendime çorba yapmaya gitmiştim.ancak gelebildim.

evet tatlım hangi hareketi yaparsak yapalım kaburga hep kapalı olmalı.bir süre sonra alışırsın hiç merak etme.karnını içeri çek ve tut.nefes alırken diyaframından al ver karnın dışarı kaçmaz.ve sırtını belini yerden kaldırmamaya dikkat et hepsi bu ...anlatırken kolay gibi geliyor farkındayım hiç kolay değil cnm.ama olacak hiç merak etme..herkes nasıl yapıyorsa sende öyle yapacaksın.bende ilk başta zorlanıyordum ama şimdi ebrunun yapmadığı hareketleri bile ekliyorum aralara.lastikle yapılan yan yatılarak kalça sıkılaştırma hareketini ve topla veya yerde yapılan kalça kaldırma operasyonunu...
akşam arkadaşla telde görüştük oda 3 aydır yapıyor platesi.(benim zorlamamla başladı)7 cm incelme ve 4 kg kilo kaybım oldu diyor.ve hiç diyet yapmamış.tatlı düşkünü bir tipti azalttım dedi.yaptığı tek şey buymuş.ama selülitim yok denecek kadar azaldı ve inceldiğimi herkes farkediyor diyor.)
YAŞASIN PLATES KARDEŞLİĞİ

yapan herkes burdan günlük yazsında diğer arkadaşlarada motivasyon olur kıslar...bu yaza tüm platesseverler sımsıkı taş gibi girecek oooooleyyyyyyyy

bencedee zilim herkes yazsınnnn
ben mesela bugün 1 saat yürüdüm ve 40 dk plates yaptım
umarım 28 agustosa kadar bende arkadaşın gibi incelirim

bime ekmek almaya gidicem birazdan
lıgyt ekmek var ,içinde kepek ,bugday unu filan yazıyor snaırım tb ekmegi degil o

tb ekmegindede şeker var ne alcma şimdi ben

Kizlar Montignacin ana hatlari nedir? Sanirim karbonhidrat tüketmemek dimi?
O kadar sayfa varki, zamanla anca okuyabilirim. Ama ana hatlarina göre simdiden baslamak istiyorum.
Sizdede oluyor mu bilmiyorum ama, ben patatesli herhangi bir gida veya makarna yiyince migdem asiri sisiyor ve rahatsiz oluyorum.

Hipoglisemi var bende..ise yarar umarim

iyi akşamlar hatunlar....
sizleri ihmal ediyorum farkındayım ..
nasılsınız ... günlerim çok yogun geçiyor .hafta sonu evde deyildim .. bugünde komşuya indim ...
dag gibi ütü beni bekliyor ..:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…