Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zilim ne 36 beden elbise giymen.ben 38-40 arasındayım ama artık yavaş yavaş 40 ı terk ediyorum hepsi bol gelmeye başladı daraltıracağım taşındıktan sonra.benimde hedefim 36 beden
çok yorgunum kızlar ya bitti az kaldı diyorum bitmiyor bu toplanma işi,sanırım tüm eşyayı bu evden çıkarana kadar da bitmeyecek.
bugün menüme gelirsek

sabah
3 dilim ekmek
ligt peynir
zeytin ezmesi
öğlen
1 elma
akşam
2 yumurtadan domatesli peynirli omlet

merhaba hanımlar bende 80-89 topigindenim. nasılsınız inşş.? rica etsem benide aranıza alıp monti diyeti ile kilo vermeme yardımcı olurmusunuz?:78::78:şimdiden teşekkür ederim hepinize:87::87:

SABAHH: 12 tane kiraz , bir bardak limonlu ılık su
1 saat sonra
KAHVALTI:4 dilim t.bugday ekmegi,4 tane zeytin,domates,salatalık(biraz zeytinyagı gezdirdim),yagsız peynir
3 saat sonra
ARADA:6 tane kiraz, bir kase dolusu yagsız yogurt ve yogurdun içine yarım tatlı kaşıgı tarcın attım.
4 saat kadar sonra
AKŞAMMM: 2 parça ızgara tavuk, bi büyük bardak ayran,bol salata(domates,salatalık,sogan minik minik dogranmış az yag gezdirilmiş),yogurtlu semizotu salatası bir kase,bir kase acılı meze(mezenin içindede domates salatalık biber yeşil biber falan var hazır degil el yapımı) koca bir tabak roka, marul,sogan,kırmızı lahana,domates meysim yeşillikleri yedim.
ARA: bir buçuk bardak yagsız süt içtim
ARA:iki avuç beyaz leblebi yedim.
:26::26::26::26:
bugün ilk günümdü acemi işi oldu ama artık yardımlarınızı esirgemeyin lütfen

merhaba hanımlar bende 80-89 topigindenim. nasılsınız inşş.? rica etsem benide aranıza alıp monti diyeti ile kilo vermeme yardımcı olurmusunuz?:78::78:şimdiden teşekkür ederim hepinize:87::87:
hoşgeldin zum .sen iste yeterki...

zumcum önçelikle ilk gün için iyi diyebilirim . ama hataların olmuş ...
yenecek şeylerde bi sorun yok .yanı kaçamagın yok bu güzel ama saatve ögün düzeni olmamış ...
üzülme alışırsın 1 hafta olmadan ...

öylen yerine yogut meyve yemişsin . sanırım geç kahvaltı yapmışsın . ama akşam sonrasında fazla aran bunun sebebide sanırım öyleyi talaman açımışsın gece...
oysaki öyleni normal yeseydin akşamında daha geç bi saate kayardıki buda geceki gereksiz leblebiyi yemen engel olurdu ....

dedigim gibi ilk gün için iyi .. ögünlerini düzenli yersen montiyi uygulamış olursun .
kırmızılı yazdıgım yerlerde daha dikkatli ol.. sabahki bol ekmeginin yanında z.yagda olsa yememeye çalış ...
geceki arların yakın olmuş zannımcaki saatlerini yazmamışsın .
mönülerini bekliyorum .

ayşem bu koşturma arasında öyleni atlamışsın yazık sana güçden düşme .
en zından öyleyin elmenın ardından biraz yaglı kuruyemiş ye ceviz fındık gibi...

güle güle giy cicilerini zlim . dün bende dr. randevumdan sonra kızılaya indim siyah topuklu bi ayakkabıya ihtiyacım vardı ..cumartesi bi dügün var onda giyicem .
çok ilginçdirki kilo verince ayak noda küçülüyor ... 38 giyen ben artık 37 giyyorum

sende güle güle giy aplam ayakkabılarını....
aynen öyle kilo azalınca ayaklar otomatik olarak küçülüyor.ben gebeliğimde 8.5 kg almama rağmen bir numara büyümüştü ayağım.o zaman aldığım 2 babeti hala giyemiyorum.kaldılar öylece.
amaaan kilolar gitsinde çul çaput kolay iş dimi ama...yeterki herkes fazlalıklarından kurtulsun hayırlısıyla....
banu gelemedin anandan yineeeeeee

aynen zilim klolar iyi olsunda buluruz giyecek .....

ay şu an ankarayı sel götürüyor . hemde fena dolu yagıyor ... yazzzzzz nerdesin gellllllll artık ...:95:

çok teşekkür ederim verdiginiz bilgiler için eksik olmayın inşş.dikkate alıcam derhal. Bu arada ayakkabılarınızı güle güle iyi günlerde giyin inşş.
ZİLİGURTİ, sizde güle güle giyin inşşş. aldıklarınızı hayırlı günlerde giymek nasip olsun inşş.
bu arada banu(masum) dan bahsediyosunuz galiba iki gün kalıcam demişti gelincede cocuklarını kv.ye bırakıp temizlige girişicekmiş. misafirleri vardı gitti o yuzden temizlik yapıcakmış yani:93::93:

ayşem bu koşturma arasında öyleni atlamışsın yazık sana güçden düşme .
en zından öyleyin elmenın ardından biraz yaglı kuruyemiş ye ceviz fındık gibi...

evet fırsatım olmadı tamam yanında kuruyemişte yerim meyvenin.
bugün
sabah
2 dilim ekmek
peynir
zeytin ezmesi salatalık
öğlen
sucuklu yumurta,salatalık,ayran
akşamda
yine menmen yiyeceğiz galiba

bugün yine taşınamadık eşime görev çıktı asker olunca hiç bir planın tutmuyo malesef tencereleri falan hep gönderdim yeni eve bugün taşınacaz diye yumurtalı yemeklerden başka bişey yapamıyorum bi küçük yumurta tavası bırakmıştım sadece

sagolasın zumcum ..

aynı topikdensiniz banuyla.. geçenlerde bakmıştım banu orda dahabi döktürüyor .kulakları çınlasın

Son düzenleme:
afiyet olsun ayşem .
dimek tek tavayla kaldın:)

yatmadan evvel girip bakayım dedim...ama fazla gelen giden olmamış ....
zum hoşgeldin aramıza,inşallah kısa sürede fazlalıklarından kolayca kurtulursun...
diyar yine yok bu aralar?meyvişte tabisii...
birde aebenim ketum abladan hayır haber yokmu yaaa,ara sıra aklıma geliyor hep unutuyorum sormayı?

çok teşekkür ederim hoşbulduk inş. hepimiz en kısa sürede kurtuluruz kilolarımızdan eksik olmayın inş.

MENÜM
SABAH:geceden büyük 1 bardak suyun içine bir çubuk tarçın,3 tane kuru kayısı ve kurutulmuş kiraz sapı koydum onu içtim ve kayısılarınıda yedim
KAHVALTI:4 dilim tam bugday ekmegi
domates,salatalık
Yagsız peynir,4 tane zeytin
ARA:8-9 tane yenidünya(ama küçük küçüktüler ):26::26:
ÖĞLEN:öglen yok kuafördeydim şekersiz türk kahvesi ve şekersiz nescafe içtim
ARA:4-5 tane tuzlu fıstık yedim:26::26:
AKŞAM:2 parça tavuk ızgara
acı turşu biber,acılı ezme,yogurt semizotlu(2 kaşık kadar)
bol salata,1 kutu ayran ve roka
ARA: 1 tane elma ve yarım bardak ayran
:26::26::26:

:26::26: bu işareti koyduğum yazılarım monti diyetine uyup uymadıgına tam emin olamadıklarım
mesela yenidünya ve tuzlu fıstık
bide aslında en büyük sıkıntım akşamdan sonraki aralar hep geç saatte oluyo ama şöyle bi şey var montiye baslamadan önce 1-2 haftadır sapıtmıştım saçma sapan şeyler yiyodum
şimdi en azından elma,ayran,beyaz leblebi v.s gibi şeyler yiyorum buda benim için bi artı:78::78:
yarın tartı günü inşş. herkes istedigi sonuçları görür tartısında inşşşş.

Ben gelebildim en sonunda bugünki menümü yazayım hemen ...

Sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domares
1 adet salatalık

öğlen
1 adet tavuk but bırında yapılmış
1 kase yoğurt

ara
2 adet kuru incir

akşam
2 adet haşlanmış yumurta
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık

herkese günaydın. umarım iyisinizdir. ben kilo bildirimi yapamicam çünkü tartı bende değil. inş. almamışımdır ama bu hafta dikkat edemedim. hayırlısı olsun. inş. sizle vermişsinizdir.

günaydın monticanlar
herkes kilocuklardan kurtulur inşallah...cumaları yüzünüz güler.....
herkesin cumasıda hayırlı olsun bu arada...
veeee diyet yaptığım dönemden aklıma gelen bir tespitimi tekrar paylaşmak istedim sizlerle..yeni gelen arkadaşlara yol göstermek amaçlı....

her sabah aynı kahvaltıyı yapmayın kıslar..daha evvelde yazmıştım ama hatırlatmak istedim tekrardan.
bünye herşeye alışıyor çünki...ilk başta size kilo verdiren şeyler ,vücut alıştıktan sonra sabitlenmenize hatta almanıza bile sebep olabiliyor.
örneğin bir sabah ekmekle yaptıysanız diğer sabah haşlayın 2 yumurta,domates salatalık peynir,çay vs..o şekilde edin.
öğle ve akşamlarıda aynı şekilde normalde sık olarak yemedğiniz şeyleri yiyin ara sırada.
vücut sabah ekmekli öğlen proteinli akşamda sebzeli yeme düzeni bir süre sonra ayak uydurup takılmaya,duraklamaya başlıyor çünki.buda tartıya yanısıyıp sizi üzüyor...

aebenimde bu konuda deneyimlerini paylaşır mutlaka sizinle.ama ben arada kendi yaptığım şeylerden örnek verdim arkadaşlar.umarım yardımcı olur...

ben öğle yemeğimi geç yediysem akşam bir kase dolusu kiraz yiyerek akşam yemeği hakkımı dolduruyorum.çok acıkırsdamda bir kaç badem yada fındıkla yada (sütte olur ben içemiyorum ama siz için)açlığımı köreltiyorum.

herkese booool kilo kayıplı günler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…