hoşgeldin zum .sen iste yeterki...merhaba hanımlar bende 80-89 topigindenim. nasılsınız inşş.? rica etsem benide aranıza alıp monti diyeti ile kilo vermeme yardımcı olurmusunuz?:78::78:şimdiden teşekkür ederim hepinize:87::87:
zumcum önçelikle ilk gün için iyi diyebilirim . ama hataların olmuş ...SABAHH: 12 tane kiraz , bir bardak limonlu ılık su
1 saat sonra
KAHVALTI:4 dilim t.bugday ekmegi,4 tane zeytin,domates,salatalık(biraz zeytinyagı gezdirdim),yagsız peynir
3 saat sonra
ARADA:6 tane kiraz, bir kase dolusu yagsız yogurt ve yogurdun içine yarım tatlı kaşıgı tarcın attım.
4 saat kadar sonra
AKŞAMMM: 2 parça ızgara tavuk, bi büyük bardak ayran,bol salata(domates,salatalık,sogan minik minik dogranmış az yag gezdirilmiş),yogurtlu semizotu salatası bir kase,bir kase acılı meze(mezenin içindede domates salatalık biber yeşil biber falan var hazır degil el yapımı) koca bir tabak roka, marul,sogan,kırmızı lahana,domates meysim yeşillikleri yedim.
ARA: bir buçuk bardak yagsız süt içtim
ARA:iki avuç beyaz leblebi yedim.
:26::26::26::26:
bugün ilk günümdü acemi işi oldu ama artık yardımlarınızı esirgemeyin lütfen
ayşem bu koşturma arasında öyleni atlamışsın yazık sana güçden düşme .zilim ne 36 beden elbise giymen.ben 38-40 arasındayım ama artık yavaş yavaş 40 ı terk ediyorum hepsi bol gelmeye başladı daraltıracağım taşındıktan sonra.benimde hedefim 36 beden
çok yorgunum kızlar ya bitti az kaldı diyorum bitmiyor bu toplanma işi,sanırım tüm eşyayı bu evden çıkarana kadar da bitmeyecek.
bugün menüme gelirsek
sabah
3 dilim ekmek
ligt peynir
zeytin ezmesi
öğlen
1 elma
akşam
2 yumurtadan domatesli peynirli omlet
güle güle giy cicilerini zlim . dün bende dr. randevumdan sonra kızılaya indim siyah topuklu bi ayakkabıya ihtiyacım vardı ..cumartesi bi dügün var onda giyicem .kimseler girmeye girmeye iyice aşağılara düşmüş topiğimiz kıslar...daha fazla tık tık ...daha yukarı taşıyalım topiğimizi....
hava tam bi ısınamadı yaz ortasına gelmemize rağmen,bu yıl mevsimlerde şaşırdı...
baum nerelere gittim bacım,annendesin galiba...hadi bu sefer kızmıycam annen gidiyor yazlığa o gidene kadar bol bol görüşün bari...platesinide ihmal etme tabiisi...
ayşem kolaygelsin cnm...alışmışız seni daha çok görmeye valla..sen girsen sayfa aşağıda düşmeyecek:))
diyarım neler yaptın cnm gene sessizleştin..yazmaz oldun....
meyviş hatuuuuun,yine kaybolmuşsun...iyisindir umarım....
platenizi aksatmayın kıslar,akşam kendine elbise ve ayakkabı aldım.bu gece okulumuzun yemeği var diye.eskiden zayıf olduğum halde bana göre kalın olan bacaklarım nasıl ince görünüyordu aynada anlatamam.ilk defa 36 beden üstüme cuk oturdu.bunda tüm etki platesin kıslar o sebeple şiddetle önerim sürekli burdada yazıyorum.dizimden 4 parmak yukarıda ve şifon bir elbise,astarıda elbiseden 4 parmak yukarda.yani dizimin 1 karış üstüne kadar şeffaf diyebilirim.ilk kez bu kadar kısa bir elbiseyi güvenle giyeceğim.hep alt kısmı uzun ,omuz dekolteli elbiseler almak zorunda kalırdım düğünde dernekte vs..
sıkın dişinizi 1 ay yapın sınra istesenizde bırakamıycaksınız zaten....
offf dişim nasıl ağrıyor yaaaevdede bir tek ağrıkesici yok iyimi...sözde eşim dr.
aynen zilim klolar iyi olsunda buluruz giyecek .....sende güle güle giy aplam ayakkabılarını....
aynen öyle kilo azalınca ayaklar otomatik olarak küçülüyor.ben gebeliğimde 8.5 kg almama rağmen bir numara büyümüştü ayağım.o zaman aldığım 2 babeti hala giyemiyorum.kaldılar öylece.
amaaan kilolar gitsinde çul çaput kolay iş dimi ama...yeterki herkes fazlalıklarından kurtulsun hayırlısıyla....
banu gelemedin anandan yineeeeeee
çok teşekkür ederim verdiginiz bilgiler için eksik olmayın inşş.dikkate alıcam derhal. Bu arada ayakkabılarınızı güle güle iyi günlerde giyin inşş.hoşgeldin zum .sen iste yeterki...
hoşbulduk çok teşekkür ederim:87: bu arada ben sevda:93:
zumcum önçelikle ilk gün için iyi diyebilirim . ama hataların olmuş ...
yenecek şeylerde bi sorun yok .yanı kaçamagın yok bu güzel ama saatve ögün düzeni olmamış ...
üzülme alışırsın 1 hafta olmadan ...
öylen yerine yogut meyve yemişsin . sanırım geç kahvaltı yapmışsın . ama akşam sonrasında fazla aran bunun sebebide sanırım öyleyi talaman açımışsın gece...
oysaki öyleni normal yeseydin akşamında daha geç bi saate kayardıki buda geceki gereksiz leblebiyi yemen engel olurdu ....
dedigim gibi ilk gün için iyi .. ögünlerini düzenli yersen montiyi uygulamış olursun .
kırmızılı yazdıgım yerlerde daha dikkatli ol.. sabahki bol ekmeginin yanında z.yagda olsa yememeye çalış ...
geceki arların yakın olmuş zannımcaki saatlerini yazmamışsın .
mönülerini bekliyorum .
ZİLİGURTİ, sizde güle güle giyin inşşş. aldıklarınızı hayırlı günlerde giymek nasip olsun inşş.sende güle güle giy aplam ayakkabılarını....
aynen öyle kilo azalınca ayaklar otomatik olarak küçülüyor.ben gebeliğimde 8.5 kg almama rağmen bir numara büyümüştü ayağım.o zaman aldığım 2 babeti hala giyemiyorum.kaldılar öylece.
amaaan kilolar gitsinde çul çaput kolay iş dimi ama...yeterki herkes fazlalıklarından kurtulsun hayırlısıyla....
banu gelemedin anandan yineeeeeee
ayşem bu koşturma arasında öyleni atlamışsın yazık sana güçden düşme .
en zından öyleyin elmenın ardından biraz yaglı kuruyemiş ye ceviz fındık gibi...
sagolasın zumcum ..çok teşekkür ederim verdiginiz bilgiler için eksik olmayın inşş.dikkate alıcam derhal. Bu arada ayakkabılarınızı güle güle iyi günlerde giyin inşş.
ZİLİGURTİ, sizde güle güle giyin inşşş. aldıklarınızı hayırlı günlerde giymek nasip olsun inşş.
bu arada banu(masum) dan bahsediyosunuz galiba iki gün kalıcam demişti gelincede cocuklarını kv.ye bırakıp temizlige girişicekmiş. misafirleri vardı gitti o yuzden temizlik yapıcakmış yani:93::93:
afiyet olsun ayşem .evet fırsatım olmadı tamam yanında kuruyemişte yerim meyvenin.
bugün
sabah
2 dilim ekmek
peynir
zeytin ezmesi salatalık
öğlen
sucuklu yumurta,salatalık,ayran
akşamda
yine menmen yiyeceğiz galiba
bugün yine taşınamadık eşime görev çıktı asker olunca hiç bir planın tutmuyo malesef tencereleri falan hep gönderdim yeni eve bugün taşınacaz diye yumurtalı yemeklerden başka bişey yapamıyorum bi küçük yumurta tavası bırakmıştım sadece
yatmadan evvel girip bakayım dedim...ama fazla gelen giden olmamış ....
zum hoşgeldin aramıza,inşallah kısa sürede fazlalıklarından kolayca kurtulursun...
diyar yine yok bu aralar?meyvişte tabisii...
birde aebenim ketum abladan hayır haber yokmu yaaa,ara sıra aklıma geliyor hep unutuyorum sormayı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?