diyar günaydınn cnm :)
plates işe yarıyor evet ama düzenli takip etmeyinc einsan nereden nasıl bşlayacagını şaşırıyor
anladıgım kadarıyla zaten hareketler hep aynı
vee keisnlkle işe yarıyorum yaniii
bende eskisi gibi yürümüyorum ya belki haftanın 3 günü ancka fırsatım oluyordur yürümeye
ama plates 6 gün yapıyorum 28 agustosa kdan inceklmemm laızm kıyafet bile almıyorum valla şimdi
düzenl, yaparsan inceliksen banucum afferim sana ben 31 mayısı yapıyorum hoşuma gidiyor karnımı ağrıtıyor :) ağrımasını seviyorum ama dezene koyamadım henüz
diyar günaydınn cnm :)
plates işe yarıyor evet ama düzenli takip etmeyinc einsan nereden nasıl bşlayacagını şaşırıyor
anladıgım kadarıyla zaten hareketler hep aynı
vee keisnlkle işe yarıyorum yaniii
bende eskisi gibi yürümüyorum ya belki haftanın 3 günü ancka fırsatım oluyordur yürümeye
ama plates 6 gün yapıyorum 28 agustosa kdan inceklmemm laızm kıyafet bile almıyorum valla şimdi
anam anam anammmmmmmmmmmmm
31 mayısı yapayım dedim öldüm geberdimmmm bagıracaktım acıdan yahuuu
al gülüm ver gülüm veee handırtı yapamadım
al gülüm ver gülümmü ilk kez denedim vallaaa ama zorrr yapamadım ama ben cumaya kadan 31 mayıs çalışaım süpermiş vallahii
canım 31 mayıs harika :)) bende yarın yapıcam onu tekrar..aslında ben onu direk bilgisayarıma indirmek istiyorum her seferinde dowland edip kotamı doldırmıyım die. zilim bir program söylemişti onu denicem olucak mı bakalım....
zilim
ama kalça için bacak hareketleride önemli degilmi
valla bugün beni baya zorladı ocak ayının videosu ama en kısa zmanda mayıs
ayına geçicem
böyle sonradan başlamak çok zor ya a
nerden başlıyacagını şaşırıyor insan
alışırsın ..anam anam anammmmmmmmmmmmm
31 mayısı yapayım dedim öldüm geberdimmmm bagıracaktım acıdan yahuuu
al gülüm ver gülüm veee handırtı yapamadım
al gülüm ver gülümmü ilk kez denedim vallaaa ama zorrr yapamadım ama ben cumaya kadan 31 mayıs çalışaım süpermiş vallahii
kolaygelsin ayşem ...sağol ablam bitmedi daha bugünde yatak odası yerleştirdik,kızımın odası ile fazlalıklarımı koyacağım oda kaldı onlarda bitince yedinden silip süpürcem halıları sereceğim inş.
turkuazcım pro proteinin kısaltılmışı ...pro nedir? BU montignac icin liste gibi birseyler varmi?
günaydınlar herkese bugün yiyeceklerim
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık
öğlen
1 tabak taze fasülye
cacık
akşam
2 adet fırında tavuk pirzola
yoğurt
salata
ara
1 adet şeftali
2 adet kayısı
örnek mönü isteyenler için ,buyrun ...
Süper monti mönüsü olmuş nazlım afiyet olsun .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?