Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

masummmm bayagi kilo vermissin tebrik ederim.

Neler yaptin anlatabilirmisin zahmet olmazsa?:26:

günaydınlar herkese bugün yiyeceklerim

sabah

3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık

öğlen

1 tabak taze fasülye
cacık

akşam

2 adet fırında tavuk pirzola
yoğurt
salata

ara

1 adet şeftali
2 adet kayısı

günaydınn efem.................

sabah yrümeye gidemeidm yaaaa çok yorgun hissettim kendimi
plates yaprım artık dedim platesi zaten haftada 6 gün yapıyorum
4 günde yürüyorum yeter sanırımm dimeee

sabah uyandıgımdaa karnımı sıkıştırıyordum hüf hüf hüf hüf diye diye uyandım çok komikti ya

wc egitimene başladık bugün bakalım annem gelicke birazdan ve iki gün kalıcak yanımda denizin altını açtım şimdlik umarım kolay alışırlarr:26::26::26:

günaydın banumm nasılsın

bende dün yürüyüş yaptım platesi yapamadım hala düzende değil bende haftanın 5 günü yapmak istiyorum annemde gitti köye artık bahane kalmadı :))) platesin işe yaramasına sevindim canım

diyar günaydınn cnm :)

plates işe yarıyor evet ama düzenli takip etmeyinc einsan nereden nasıl bşlayacagını şaşırıyor
anladıgım kadarıyla zaten hareketler hep aynı
vee keisnlkle işe yarıyorum yaniii

bende eskisi gibi yürümüyorum ya belki haftanın 3 günü ancka fırsatım oluyordur yürümeye
ama plates 6 gün yapıyorum 28 agustosa kdan inceklmemm laızm kıyafet bile almıyorum valla şimdi

düzenl, yaparsan inceliksen banucum afferim sana ben 31 mayısı yapıyorum hoşuma gidiyor karnımı ağrıtıyor :) ağrımasını seviyorum ama dezene koyamadım henüz

düzenl, yaparsan inceliksen banucum afferim sana ben 31 mayısı yapıyorum hoşuma gidiyor karnımı ağrıtıyor :) ağrımasını seviyorum ama dezene koyamadım henüz

ebn abla dmeişti bana 31 mayısı bend eyapayım bugün
kaburga kapatma olayın nasıl gidiyor
birde ben nefes alış verişlerde zorlnıyorum ya karnımı içime çekinc enefes alamıyorum

anam anam anammmmmmmmmmmmm
31 mayısı yapayım dedim öldüm geberdimmmm bagıracaktım acıdan yahuuu

al gülüm ver gülüm veee handırtı yapamadım
al gülüm ver gülümmü ilk kez denedim vallaaa ama zorrr yapamadım ama ben cumaya kadan 31 mayıs çalışaım süpermiş vallahii

canım 31 mayıs harika :)) bende yarın yapıcam onu tekrar..aslında ben onu direk bilgisayarıma indirmek istiyorum her seferinde dowland edip kotamı doldırmıyım die. zilim bir program söylemişti onu denicem olucak mı bakalım....

bennn o programla indiridm cnmmm
ama 31 mayıs baya zorlayıcı al gülüm ver gülüm yapabildinmi sen?

zilim ve aben ablama her seferidnde dua ediyorum vlla vucudumu gördükçe

banuuuum banummm canım banum....kalça için bacak haerketleri tabisi önemli...ama senin kalçan çok değil diye onlara çok değinmedim şekerim.sen şikayet ettiğin bölgeleri daha çabuk inceltesin diye karın ve üst karın hareketlerine ağırlık ver dedim.mesela ben daha evvelde dediğim gibi.ebru karın günü benzer hareketleri farklı aletlerle yapmaya başladıysa(mesela karın çalışırken üst üste hem lastikle hem hiç birşeysiz hemde çemberle benzer hareketler yaptıysa) ben yarısını yapıp hemen o arada kalçayı sıkıştırıyorum araya.yada kola üst üste çalışıyorsa bir kısmını yapıp diğer kısmında kalça yapıveriyorum cnm.senin bacaklarında sorun yokya yan kalın değiller kalçan geniş değil o sebeple onları çok üst üste yapma.ama sen zaten hep karın günü çalışıyorsun anladığım kadarıyle ve karın günleri kalçaya çok yüklenmiyor ebru.sen yaptığın bölümlerin kalça kısımlarını tamamen yap.çünki dediğim gibi sırf kalça günü yapmıyorsun.o dediğin yumrularda çok yakında inecek bakta gör...
ama sen ay ay geriden takip etme artık.zaten 2 haftası kaldı yap tv'den canlı canlı.nisan bitsin mayısa -mayıs bitsin hazirana geçeyim diye düşünme yani...şu an yaptığıda karın zaten.hatta bu sabah dedi.yaza kadar beller incelecek,karınlar dümdüz olacak diye...ben hasta hasta yaptım valla.inleye inleye bitene kadar bırakmadım...

o kadar hastayımkiiii...az evvel dr.'dan geldim.doktorda nasıl bu kadar üst üste tüm hastalıkları aynı anda yakaladın diye şaşırdı...

hem göz nezlesiyim,hem saman nezlesi(allerjik),hem ortakulak iltihabı,hem yoğun boğaz enfeksiyonu,ve dişime kanal tedavisi uygulanıyor.onun için kullandığım antib.sinüslerimide sökmüş.burnuma neredeyse mendil tıkayıp gezeceğm. hiç dumadan akıyor...gözlerim kıpkırmızı ve şıpır şıpır ...mide bulantısından ayağa kalkamıyorum...off allahım yaz günü yorgan döşek durumundayım...:94:

zilim okurken yoruldum cnm yaa hastalıklarını
geçmiş olsunnnn çabuk geçsin inşşş

tvden birlikte yapamamm amaa ogünün videosunu indirip yapayım bari cnm

bend ewc egitmine başlaıdm valla nasıl olcka bilmiyorum yaa((

iyiakşamlar kıslar ..
banum iki arada derede sana mesay yazmaya girdim .bide haber vereyim dedim ... bugün haliları yıkamaya gönderdim . ardındanda temizlige koyuldum ..
tam o sırada abim aradı yarın bize geliyorlarmış .... aksaraydan.. cumaya kadarda bzdeler ..... girebilecegimi sanmıyorum ben gelene kadar kendinize iyi bakın ...

zilim mesajlarını okuyamadım canım banum geçmiş olsun yazmış . rabbım tez şifalar versin .

alışırsın .. ben çok zevk alarak yapıyorum algülümü ...

diyarım sende artık bi ucundan başla artıkın ...

sağol ablam bitmedi daha bugünde yatak odası yerleştirdik,kızımın odası ile fazlalıklarımı koyacağım oda kaldı onlarda bitince yedinden silip süpürcem halıları sereceğim inş.
kolaygelsin ayşem ...

pro nedir? BU montignac icin liste gibi birseyler varmi?
turkuazcım pro proteinin kısaltılmışı ...
ilk sayfada var örnek mönüler . nazlımın mönülerinide takip edebilirsin tabi ayşe ceylininkinide şu an onlar monti yapıyor ....

sabah ekmek, peynir, yeşliklik türü....

öylen protein yada sebze. salata. yogurt canım .....
akşamda böyle .....yanlız öylen akşam ekmek yok
aradada meyve ...
yasaklar var yenmeyecek onlar içinde 1 . sayfaya bakabilirsin ..

örnek mönü isteyenler için ,buyrun ...

süper monti mönüsü olmuş nazlım afiyet olsun .......

Günaydınlar herkese

bugün yiyeceklerim

sabah

3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
5 adet zeytin

öğlen
menemen
yoğurt
salata

ara

3 adet kuru kayısı

akşam

1 adet şeftali
4 adet kayısı

banuuum şu wc eğitimine bende başlayacaktım yavaş yavaş ama gitme işi çıkınca kaldı gülüm...
gelince kışa girmeden el atmayı planlıyorum bakalım inşallah oğlumda uyum gösterir...seninkiler ne durumda.?söylüyorlarmı?

bana tecrübeli anneler,akşamda altını bağlama bi alışırsa gündüz yapmaz gece altına yapar dediler bez takarsan gece..ve yaptığında bırak biraz öyle gezsin rahatsız olsun diyorlar:26: bende fazla pimpirikli bi tipim nasıl yapacağım kara kara düşünüyorum cnm...oğlum bu sabah banyodan tuvalet kağıdı kopartmış,pijamasının üstünden kendini siliyor sıpa oğlum ne yapıyorsun dedim.isss dedi..çiş yapmış yani...tuvalet kağıdı reklamında görmüş sanırım kendini silmeyide.reklam çıkınca gidip banyodan kağıt koparıyor dedi eşim.geçende yapmış ben yokken.bende korktum bizimi gözetliyor yoksa diye ama henüz o kadarını akıl edemiyor şükür...çocuk alışmaya hevesli gibi görünüyor ama iş icraate gelince ne yapacağız bakalım ?ben yokken anneme söyliycem bakalım çalışmalara başlasın diye ama hem benim yokluğumu hemde wc eğitimi ağır gelir beni daha çok arar diye de korkuyorum...üfff acaip tedirginim yaaa...ya gece beni ararsa diye...onun ağlayarak beni aradığı fikri yüzünden yemin ederim uykularım terk oldu banum...bu sabaha karşı öksürmeye çalışırken kustu mesela hemen aneeem dedi boynuma sarıldı.ben yokken ne yapacakiçim hem hop hop...mide bulantım hiç geçmiyor ...stresten midem taşa döndü...allahım nolur çarçabuk geçsin şu 2 ay yawrumsuz bir dakika duramayan bana sabır ver diye dua ediyorum..

zilim zilim
ahh yavrundna ayrılmak zor geliyor sana biliyorum ama sayılı gün çabuk geçer bebegim üzme kendini bu kadar
herşey onun için cnm degilmi?

çiş olayına gelince ben geçen yılda 4 gün açtım altlarını ama anmadna emdiigm burnumdan gelmişti
bu yıl sadece dneizin altını açtım ve beni şaşırttı gece altına bez bagladıgım halde aglayark uyanıp yaptı kuzucum çişini ve beiz çıkarmamı istedi
ama kazalar oluyor tabiki olmuyor degil

şimdi normal yani alafrga wc ye alıştırmak istemeidm ben çnkü su ve fırç aile çok oynuyorlar
klozet dedik abarat aldık ama onad ayetişemiyoruz
ben çareyi ped şişede buldum hem çok eglenceli haid dolduralım diyoruz çişi yapıyor sonrada klozette duran dinazarn kafasını ıslatmaya iiyoruz hep beraber
yani bu yıl geçemn yıla göre daha kolay ve evet keisnlikle alt baglamıycma bede gece gündüz bir kesicez inş cnm
sonrada kayraya gelicek sıra:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…