saggol banum senin yaramazlarda büyür getirirler inşallah takdirler, onur belgeleri...aplaaaaaaaaaaaaaa
bende seni özlüyorum amaa bu gidişle özlüycez snei okullarda kapandıı
ayrıca yazmayı unutmuşummmm
tebrik ediyoum seninnn akıllı kuzucuklarınıtaktir ve teşekürler içinn.....
abla ben ayran detoksunu 2 ay önce yapmıştımm ,sanırım deidign gibi ya ödem yok yada çok fazla yagım kalmadı artık
:26::26::26:
saggol banum senin yaramazlarda büyür getirirler inşallah takdirler, onur belgeleri...
bayda olmuş ayram yapmayalı demek vucudunda öden yoktu 500 gitti.. ben yaparkende çok degişik sonuçlar çıkardı . 2 kilo verdigimde oldu hiç vermedigimde ...
bende şu sıralar sebze pro takılıyorum .. 1.2. kilo artışım var hiç dikkat etmedin son günlerde birde komşular sag olsun her gün biri çagırıyor ...
şükür gitti taze killar ama başlamşken biraz daha vereyim diyorum . tekrar 5li rakamları görsdem ne güzel olurrrr
ben kalkayım saat geçti ancak hazırlanırım
bazı hareketler beni çok yoruyor.....
meselaa bacak hareketleirnde bacagım küt küt ötüyor
birde karın hareketleri yaparken ,karnım okadar acıyorki
dayanamap bırakıyorummm ,
ama hergün yapıyorum bugünde yaptım
ama başka videolar indirmemm gerekiyorr
bu indirdikleirm basit geliyor artıkın
bacaklarımın daha fazla incelmeisnden korkuyorum ama
banum kas agrısı iyisdir dogru yolda oldugunu gösterir .. bende bu sabah erkenden uyandım hergünki gibi.
baktım tam pilates saati 6.45 kalktım bi güzel pilatesimi yaptım .(hafta sonu o satde çıkıyor ). ev ahali uyuyor ..aslında ardından bide yürüyüş yapayım dedim kimseyi uyandırmay kıyamadım .tekde gitmeyi canım istemedi . tekrar kıvrılmışın kocişin yanına ..
banum bende kıvamın oldu artık güncel tvdende yapabilirsin ... yanlız son haftalar ...
geçenlerde sana bi tarih vermiştim o gün yapılan hareketler süperdi....
bende diyorumki snein şu iki günlük listeyi yapsa haftayaa
hani bu haftada bu düzende devam edeyim sonraki hafta snein diyeti yapayım
tatile 58 kilo ile gimeyi çok istiyorumm
heme giidyorsun dimekkkk sonrada ban ayaz diyorsun kendi ,kendime konuşurum ben gayrıı
ewet hafta sonu plates 7 imiş bende yapıcam artık h.sonu
bu kez plateste çok istikrarlı çıktım ablaa
zilimden onu ödülü alcam bendee
afiyet olsun nazlım akşamın baya hafif olmuş havalar ısındı yemek yenmiyor artık dimi...
nazlım ilaçların bittigne göre nasıl oldu migden ... inşallah tümden iyleşmissindir
ayşam güle güle otur yeni evinde ....günaydın kızlar sonunda taşındım,netimde bağlandı ama işim bitmedi daha çok yorgunum.cuma bildirim yapamadım geçen hafta 61,7, bu cuma 61,2 dim.
sabah tartıldım sabitim,düzenli yiyemedim öğün atladım, işten akşam yemekleri gece kaldı falan inş. cumaya kadar veririm.cuma günü de kızımın doğum günü o gün bana tatil herşeyden yiyeceğim sonra yine devam tabiki.
çok yorgunum bu arada bugünde yatak odasını yerleştireceğim
banum pilatesde karın kasları gelişince karnın içine çekilir zatten . sanırım üst göbek kısmında dafazla yag oldugundan orası daha çıkkın duruyor .ama sen pilatese devam ettikkçe o yaglarda kalmayacak ...günaydın hanımlar....
oh maşallah herkes buradaaaa ne güsel
diyar bizde seni özleidk cnm nerelerdesin,plates naısl gidiyor görüyormusun degişiklikler
bendee bırakmıyorum haftada 6 fgün yapıyorum valla 4 gün de yürüyorum
zilim sende buradasın cnm nabersin
seni yakalamışken söleyim ,ya ben bir yerd eynalışmı yapıyorum bilmiyorum ama
şimdi benim kaburga kısımlarım içine çöktü ön taraf yanlar yan(umarım anlatabiliyorum)
ve gögüs altlarım şiş şiş duruyor yanlış mı yapıyorum hareketleri bilmiyorm
bizlerde seni çok özladik diyerım inan hepinizin yeri belli.günaydınlar kızlar
sizleri çok özledimmmmm hepiniz iyisinizdir umarım
ben ara vermek durumunda kaldım fazla iş yükü yüzünden raporu verdik rahatladık geldim yine evime :)))
banum çok sevidm plates işine bende devam ediyorum çok güzel oluyor sabah ağrılı uyanmak bile mutlu ediyor dimi :)
geçmişi okuyamadım fazla daha gün içinde görüşmek üzere
banum vakit bulunca sana yazacaktım . 1 hafta uyguluycan sana yazacagım listeyi yapmaya varmısın.. madem artık kilo vermen şart oldu ...bende diyorumki snein şu iki günlük listeyi yapsa haftayaa
hani bu haftada bu düzende devam edeyim sonraki hafta snein diyeti yapayım
tatile 58 kilo ile gimeyi çok istiyorumm
heme giidyorsun dimekkkk sonrada ban ayaz diyorsun kendi ,kendime konuşurum ben gayrıı
geçmiş olsun zilim .....banum dur şekerim ödülü vereyim hemen
kıslar ölüyorum walla,o sebeple kaç gündür giremedimde..öyle bir rüzgara kaptırmışımki kendimi.ortakulak iltihabından tutunda,boğaz enfeksiyonua kadar ne ararsanız var..bu yoğun tempoya dayanamadı vücudum.2 gündür evi otel niyetine kullandık desem yeridir.bir yerden geldik,diğer gideceğimiz yere uygun şekilde giyindik fırladık çıktık.düğündü dernekti,yemekti derken en son dün akşam yığılıp kaldım.oğlumda bende sersem gibiyiz.kışın hasta olmadık yazın hastalığı bulduk...günlerim çok yoğun geçiyor o sebeple giremiyorum çok fazla ama gönlüm hep sizinle inanın....
afiyet olsun nazlım .....günaydınlar herkese pazar günü yediklerimi yazayım hemen
sabah
sucuklu yumurta
kk kadar peyaz peynir
domates + salatalık
öğlen
1 tabak nohut yemeği
1 kase yoğurt
2 adet salatalık
akşam
1 avuç fındık badem karışımı
ara
çilek
atlatıgına sevindim nazlım ...miğdem şuanda çok iyi ablam bir sıkıntı yok çok şükür ... havalar ısınınca hiç yemek yiyesim gelmiyor ablam . bende salata falan yapıp geçiştiriyorum işte öğün atlamamak için ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?