Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

saggol banum senin yaramazlarda büyür getirirler inşallah takdirler, onur belgeleri...

bayda olmuş ayram yapmayalı demek vucudunda öden yoktu 500 gitti.. ben yaparkende çok degişik sonuçlar çıkardı . 2 kilo verdigimde oldu hiç vermedigimde ...

bende şu sıralar sebze pro takılıyorum .. 1.2. kilo artışım var hiç dikkat etmedin son günlerde birde komşular sag olsun her gün biri çagırıyor ...
şükür gitti taze killar ama başlamşken biraz daha vereyim diyorum . tekrar 5li rakamları görsdem ne güzel olurrrr

ben kalkayım saat geçti ancak hazırlanırım

bende diyorumki snein şu iki günlük listeyi yapsa haftayaa
hani bu haftada bu düzende devam edeyim sonraki hafta snein diyeti yapayım
tatile 58 kilo ile gimeyi çok istiyorumm

heme giidyorsun dimekkkk sonrada ban ayaz diyorsun kendi ,kendime konuşurum ben gayrıı

banum kas agrısı iyisdir dogru yolda oldugunu gösterir .. bende bu sabah erkenden uyandım hergünki gibi.
baktım tam pilates saati 6.45 kalktım bi güzel pilatesimi yaptım .(hafta sonu o satde çıkıyor ). ev ahali uyuyor .. aslında ardından bide yürüyüş yapayım dedim kimseyi uyandırmay kıyamadım .tekde gitmeyi canım istemedi . tekrar kıvrılmışın kocişin yanına ..

banum bende kıvamın oldu artık güncel tvdende yapabilirsin ... yanlız son haftalar ...
geçenlerde sana bi tarih vermiştim o gün yapılan hareketler süperdi....

Son düzenleme:

ewet hafta sonu plates 7 imiş bende yapıcam artık h.sonu
bu kez plateste çok istikrarlı çıktım ablaa

zilimden onu ödülü alcam bendee

banum bi komşum dukan diyetine başlamış.. linkide pek hareketli . yapabilirsen bi dene istersen .bu seviyeden sonra sen ne yapsan yeridir .tabi saglıgını bozmadan .. ama dukanı bire bir yap demiyorum sebzeyle karıtır .. ogün komşum demişti seyir everimiymiş neymiş bi araştır istersen

ablaa ben o plates tarihini indirmiştim 31 mayıstı ve gerçekten süper
biraz daha kıvama geleyim yapıcam

dukan diyeti ban azor geliyor ya birde karışık
açıkcası kalan kilolları kendimi sıkmadna herşeydne iyerek vereyim diyorum
yani haftada 2 gün pro yapayım dfilan diye düşünüyorum amaaa
ben ne zman protein agırlıklı beslensem geri geliyor kilollarr yani

her zman demeyimde son zmanlarda sebebii ney acab abilmiyorum?

banum dur şekerim ödülü vereyim hemen

kıslar ölüyorum walla,o sebeple kaç gündür giremedimde..öyle bir rüzgara kaptırmışımki kendimi.ortakulak iltihabından tutunda,boğaz enfeksiyonua kadar ne ararsanız var..bu yoğun tempoya dayanamadı vücudum.2 gündür evi otel niyetine kullandık desem yeridir.bir yerden geldik,diğer gideceğimiz yere uygun şekilde giyindik fırladık çıktık.düğündü dernekti,yemekti derken en son dün akşam yığılıp kaldım.oğlumda bende sersem gibiyiz.kışın hasta olmadık yazın hastalığı bulduk...günlerim çok yoğun geçiyor o sebeple giremiyorum çok fazla ama gönlüm hep sizinle inanın....

günaydınlar herkese pazar günü yediklerimi yazayım hemen

sabah
sucuklu yumurta
kk kadar peyaz peynir
domates + salatalık

öğlen
1 tabak nohut yemeği
1 kase yoğurt
2 adet salatalık

akşam
1 avuç fındık badem karışımı

ara
çilek

afiyet olsun nazlım akşamın baya hafif olmuş havalar ısındı yemek yenmiyor artık dimi...

nazlım ilaçların bittigne göre nasıl oldu migden ... inşallah tümden iyleşmissindir

miğdem şuanda çok iyi ablam bir sıkıntı yok çok şükür ... havalar ısınınca hiç yemek yiyesim gelmiyor ablam . bende salata falan yapıp geçiştiriyorum işte öğün atlamamak için ....

günaydınlar kızlar

sizleri çok özledimmmmm hepiniz iyisinizdir umarım

ben ara vermek durumunda kaldım fazla iş yükü yüzünden raporu verdik rahatladık geldim yine evime :)))

banum çok sevidm plates işine bende devam ediyorum çok güzel oluyor sabah ağrılı uyanmak bile mutlu ediyor dimi :)

geçmişi okuyamadım fazla daha gün içinde görüşmek üzere

günaydın hanımlar....
oh maşallah herkes buradaaaa ne güsel

diyar bizde seni özleidk cnm nerelerdesin,plates naısl gidiyor görüyormusun degişiklikler
bendee bırakmıyorum haftada 6 fgün yapıyorum valla 4 gün de yürüyorum

zilim sende buradasın cnm nabersin
seni yakalamışken söleyim ,ya ben bir yerd eynalışmı yapıyorum bilmiyorum ama
şimdi benim kaburga kısımlarım içine çöktü ön taraf yanlar yan(umarım anlatabiliyorum)
ve gögüs altlarım şiş şiş duruyor yanlış mı yapıyorum hareketleri bilmiyorm

günaydın kızlar sonunda taşındım,netimde bağlandı ama işim bitmedi daha çok yorgunum.cuma bildirim yapamadım geçen hafta 61,7, bu cuma 61,2 dim.
sabah tartıldım sabitim,düzenli yiyemedim öğün atladım, işten akşam yemekleri gece kaldı falan inş. cumaya kadar veririm.cuma günü de kızımın doğum günü o gün bana tatil herşeyden yiyeceğim sonra yine devam tabiki.
çok yorgunum bu arada bugünde yatak odasını yerleştireceğim

ayşam güle güle otur yeni evinde ....

kzınında dogum günü şimdiden kutlu olsun

banum pilatesde karın kasları gelişince karnın içine çekilir zatten . sanırım üst göbek kısmında dafazla yag oldugundan orası daha çıkkın duruyor .ama sen pilatese devam ettikkçe o yaglarda kalmayacak ...
tabi soruyu zilime sormuşsun o gelince yanıtını verir . ama burnumu sokmadan edemedim ..
aklımdayken ebrunun 2 haftası daha var sonra pilates canlı yayında yok . bence bu son hafyları degerlendir sabahları bebeleri kayın valideye sat
bence artık canlı yayındakileri yapabilirsin ...

bizlerde seni çok özladik diyerım inan hepinizin yeri belli.

banum vakit bulunca sana yazacaktım . 1 hafta uyguluycan sana yazacagım listeyi yapmaya varmısın.. madem artık kilo vermen şart oldu ...

meyviş güneydın canı nerelerdesin ..... özlettin kendini..

çoçuklar kahvaltı yaparken ben kaptım pc yi ..
pzartesi ev hafta sonundan harap çikiyor .. birde bugün yeni gelen bir komşuya hoşgeldine gidicez .... anlıycanız ben yine otomatik moda geçeyim ...

geçmiş olsun zilim .....
kendine dikkat et yolculuk öncesi....

afiyet olsun nazlım .....
miğdem şuanda çok iyi ablam bir sıkıntı yok çok şükür ... havalar ısınınca hiç yemek yiyesim gelmiyor ablam . bende salata falan yapıp geçiştiriyorum işte öğün atlamamak için ....
atlatıgına sevindim nazlım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…