Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

geçmiş olsun zilim .....
kendine dikkat et yolculuk öncesi....

afiyet olsun nazlım .....

atlatıgına sevindim nazlım ...

sağol ablam ... benimde spor salonundaki üyeliğim bitti .. eylülde tekrar yazılacağım . bende şu bahar temizliğimi bitireyim dışarda yürümeye başlayacağım ve plates yapmaya devam tabiki

sağol ablam ... benimde spor salonundaki üyeliğim bitti .. eylülde tekrar yazılacağım . bende şu bahar temizliğimi bitireyim dışarda yürümeye başlayacağım ve plates yapmaya devam tabiki
sporsuz omuyor nazlım helede bizimki gibi diyetden yorulmuş bünyeler...

kolaygelsin temizlik işine...
işlerin nasıl nazlım aynı yerde devammı ...?

aeben ablambi tanıdığıma montignac diyetini kısaca anlatan bi metin hazırlıyordum offf sinir oldum bıraktım insülin direnci cıkmıs kızda ilacda kullanmaya baslamıs bende bunu göndereyim dedim ama işte hasta geldi sinir etti yapamadım kapattım..

iidare ediyorum sen nasılsın nasıl gidiyor ben diyet yapmıyorum takımdanda cıktım dünyamıda bıraktım kk yada eskisi gibi girmiyorum ..

sporsuz omuyor nazlım helede bizimki gibi diyetden yorulmuş bünyeler...

kolaygelsin temizlik işine...
işlerin nasıl nazlım aynı yerde devammı ...?

aynı yere devam ablam ... öyle çok yoğun değiliz ama hamdolsun yine iş yapıyoruz en azından kendi masraflarımızı çıkarıyoruz patronlara yük olmuyoruz ... evet ablam haklısın sporsuz hiç olmuyor ...

ayyyyy şimdi bayılazayımmmmmmmmmmmmmm valla yaaaa pc donup duruyor
aben abla aşk olsun burnunu sokmak ne demek yaaa ben hepicinizie soruyorum sorularımı
ama artık utanarak soruyorum yanii

abla kv satamamm her sabah çünkü uzagız biz öle çok yakın dgeiliz
bu haftada 13 ve 14 mayısı yapayım sonra geçicemm mayıs haziran full indircemm

anladın dimi anlatmak istedigim yeri yani ben anlatabildim mi bilmiyorum gögüsleirn tam alt kısımlaır snaki yumurta varmış gibi duruyor am ayanlarım inceldi

haydi haydi haydi bekliyorum listeyiiii
peki bünemmm artık degişiklik yapabilir dimi?
yakşlaşık 3 haftadır herşeyden yiyerek devam eidyorum

platesimi yaptım geldim ama 13 ocak tarihini yaptım ebru jet gibi mübarek yetişemedim bir çok harekete
birde video yarım inmiş neden anlayamadım 12 ocakta karın günüymüşşş onud aindircem

aben abla listeyi vermişsindir diye heycanla geldim amaa yok liste(

Son düzenleme:
Bugün yediklerimi ve yiyeceklerimide yazayım hemen

sabah

2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates

ara
2 adet kuru incir

öğlen

2 adet haşlanmış yumurta
kk kadar beyaz peynir
1 kase salata

akşam

10 adet badem
salata
yoğurt

banum çok azimli gördüm seni bu sefer walla...helallll.........

aebeniminde dediği gibi amanla olacak şeyler bunlar tatlışım...ama o dediğin yerleri bir an evvel yakabilmek için yan mekik ve mekik hareketlerine ağırlık ver.mesela ebru bacak ve kalça çalışıyorsa sen o hareketleri yap o esnada...
mesela büyük topun yada bir kanepenin üstüne kaldır koy ayaklarını.(dizden ayağa kadar olan kısımdan bahsediyorum)sıkıştırmaya çalışırcasına sık sık yap ....ve aynı hareketi yan yatık şelikde yap.tabii ellerin başının altında ama boynuna asılmadan....bu arada arkadaş aradı geliyor ben kaçar...

zilim
ama kalça için bacak hareketleride önemli degilmi
valla bugün beni baya zorladı ocak ayının videosu ama en kısa zmanda mayıs
ayına geçicem
böyle sonradan başlamak çok zor ya a
nerden başlıyacagını şaşırıyor insan

hattaaa komşum degişimi fark etmeye başladı bilee
kalçan şekillenmiş dedi bugün birde
yanların erimiş dedii
umaırm tatile kadna bişiyim kalmass

kizlar totomu kaldirip, spor yapasim yok, isten gücten yoruluyorum zaten tüm gün. Yürüyüs yapmak istiyorum ama hava berbat, hep yagmurlu.Ne yapcam bilemiyorum. Pilates yapayim diyorum, ama sakatlanma ihtimali yüksek diyorlar...

iyi akşamlar......

kizlar totomu kaldirip, spor yapasim yok, isten gücten yoruluyorum zaten tüm gün. Yürüyüs yapmak istiyorum ama hava berbat, hep yagmurlu.Ne yapcam bilemiyorum. Pilates yapayim diyorum, ama sakatlanma ihtimali yüksek diyorlar...

hoşgeldin turkuaz......
canım ben ara arada olsa 3 senedir pilates yapıyorum ebruyla .. kontrollu yaptıkdan sonra niye sakatlanasın ...
ben hiç duymadım pilates yapıp sakatlanan ...

ben zamanında yaptıgın bilinçsiz sporlardan belimi incitmiştim
.. şu an başka bir durum için romatolaji dk. gidiyorum .Pr. ona durumumu anlattım bilhassa pilates yapmamaı tavsiye etti .
tek dikkat etmen gereken ısınma hareketlerinide düzenli yapman ..

meyvem buralardan uzak durma kuzum diyet yapmasanda......
en azından buraya yaz özletme kendini...

banum tek kelimeyle durumu özetleyim gıı pilates yapta nasıl yaparsan yappp

fıstıgım karnındaki kaslar belirgenlikleştikce yaglar toparlanıyormuş gibi oluyor .. biraz ileri safada karın kaslarının üstünde ne yag var hepsi belirgin şekle gelir altı sertleştikçe ... sen yoluna devam et

vaşş ablan yan komşuda . bekar oldugmu sanan komşumun eski komşularına diyet anlatmakla meşkuldüüüü
karşı komşum 125 kilo şimdi monti kitabını verdim geldin iyce oku anla yardımcı olurum dedim bakalım gözü kesrse başlayacak ..

banum liste bilmedigin bişi deyil aslnda . sadece bi kaç gün pro yapıp ardından geri niye kilo aldıgını çözdüm okader...
aslında liste montinin biraz kırpilmşsi ve daha sıkısı .gl endeksi 15 altında besleniyprsun .. karbonhidratsız .. mesajla ayrıntıları yollayım sana.. buraya yazmayım montiyle fazla alakası yok çünki

afiyet lsun nazlım her zamanki gibi mönün harika ....
yine misafir basmış zilimi. kolay gelsin ..

banu bacak diye ayırt etme karışık yap plates inceldirken şeklede sokuyor bildiginiz gibi ..bacaklarında pit olsun bırak ayırma . tüm hareketleri yap .. toton zenci kalçası gibi kalkiı olur . bazı hatunlar var arka kalçaları dümdüz ...bence onlarda bir an evvel selülit savar hareketiyle tanışmalı ...
hattaaa komşum degişimi fark etmeye başladı bilee
kalçan şekillenmiş dedi bugün birde
yanların erimiş dedii
umaırm tatile kadna bişiyim kalmass
bu azimla kalmaz banum ...

ayşam iyi akşamlar yerleşemedinmi kuzum hala . sayfalar sensiz eksik .....

ayşam iyi akşamlar yerleşemedinmi kuzum hala . sayfalar sensiz eksik .....
sağol ablam bitmedi daha bugünde yatak odası yerleştirdik,kızımın odası ile fazlalıklarımı koyacağım oda kaldı onlarda bitince yedinden silip süpürcem halıları sereceğim inş.

eeeeeeeeeee aben ablam ben niden kilo alıyorum sence pro sonrası
çok merak eidyordum vallaaa
heycanlan bekliyorum

banu mesaj kutun doluuuuuu..
eşim geldi.
2 günde bıraktıgından banum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…