geçmiş olsun zilim .....
kendine dikkat et yolculuk öncesi....
afiyet olsun nazlım .....
atlatıgına sevindim nazlım ...
sporsuz omuyor nazlım helede bizimki gibi diyetden yorulmuş bünyeler...sağol ablam ... benimde spor salonundaki üyeliğim bitti .. eylülde tekrar yazılacağım . bende şu bahar temizliğimi bitireyim dışarda yürümeye başlayacağım ve plates yapmaya devam tabiki
meyviş güneydın canı nerelerdesin ..... özlettin kendini..
çoçuklar kahvaltı yaparken ben kaptım pc yi ..
pzartesi ev hafta sonundan harap çikiyor .. birde bugün yeni gelen bir komşuya hoşgeldine gidicez .... anlıycanız ben yine otomatik moda geçeyim ...
sporsuz omuyor nazlım helede bizimki gibi diyetden yorulmuş bünyeler...
kolaygelsin temizlik işine...
işlerin nasıl nazlım aynı yerde devammı ...?
kizlar totomu kaldirip, spor yapasim yok, isten gücten yoruluyorum zaten tüm gün. Yürüyüs yapmak istiyorum ama hava berbat, hep yagmurlu.Ne yapcam bilemiyorum. Pilates yapayim diyorum, ama sakatlanma ihtimali yüksek diyorlar...
meyvem buralardan uzak durma kuzum diyet yapmasanda......aeben ablambi tanıdığıma montignac diyetini kısaca anlatan bi metin hazırlıyordum offf sinir oldum bıraktım insülin direnci cıkmıs kızda ilacda kullanmaya baslamıs bende bunu göndereyim dedim ama işte hasta geldi sinir etti yapamadım kapattım..
iidare ediyorum sen nasılsın nasıl gidiyor ben diyet yapmıyorum takımdanda cıktım dünyamıda bıraktım kk yada eskisi gibi girmiyorum ..
banum tek kelimeyle durumu özetleyim gıı pilates yapta nasıl yaparsan yapppayyyyy şimdi bayılazayımmmmmmmmmmmmmm valla yaaaa pc donup duruyor
aben abla aşk olsun burnunu sokmak ne demek yaaa ben hepicinizie soruyorum sorularımı
ama artık utanarak soruyorum yanii
abla kv satamamm her sabah çünkü uzagız biz öle çok yakın dgeiliz
bu haftada 13 ve 14 mayısı yapayım sonra geçicemm mayıs haziran full indircemm
anladın dimi anlatmak istedigim yeri yani ben anlatabildim mi bilmiyorum gögüsleirn tam alt kısımlaır snaki yumurta varmış gibi duruyor am ayanlarım inceldi
haydi haydi haydi bekliyorum listeyiiii
peki bünemmm artık degişiklik yapabilir dimi?
yakşlaşık 3 haftadır herşeyden yiyerek devam eidyorum
platesimi yaptım geldim ama 13 ocak tarihini yaptım ebru jet gibi mübarek yetişemedim bir çok harekete
birde video yarım inmiş neden anlayamadım 12 ocakta karın günüymüşşş onud aindircem
aben abla listeyi vermişsindir diye heycanla geldim amaa yok liste(
afiyet lsun nazlım her zamanki gibi mönün harika ....Bugün yediklerimi ve yiyeceklerimide yazayım hemen
sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
ara
2 adet kuru incir
öğlen
2 adet haşlanmış yumurta
kk kadar beyaz peynir
1 kase salata
akşam
10 adet badem
salata
yoğurt
yine misafir basmış zilimi.banum çok azimli gördüm seni bu sefer walla...helallll.........
aebeniminde dediği gibi amanla olacak şeyler bunlar tatlışım...ama o dediğin yerleri bir an evvel yakabilmek için yan mekik ve mekik hareketlerine ağırlık ver.mesela ebru bacak ve kalça çalışıyorsa sen o hareketleri yap o esnada...
mesela büyük topun yada bir kanepenin üstüne kaldır koy ayaklarını.(dizden ayağa kadar olan kısımdan bahsediyorum)sıkıştırmaya çalışırcasına sık sık yap ....ve aynı hareketi yan yatık şelikde yap.tabii ellerin başının altında ama boynuna asılmadan....bu arada arkadaş aradı geliyor ben kaçar...
banu bacak diye ayırt etme karışık yap plates inceldirken şeklede sokuyor bildiginiz gibi ..bacaklarında pit olsun bırak ayırma . tüm hareketleri yap .. toton zenci kalçası gibi kalkiı olur .zilim
ama kalça için bacak hareketleride önemli degilmi
valla bugün beni baya zorladı ocak ayının videosu ama en kısa zmanda mayıs
ayına geçicem
böyle sonradan başlamak çok zor ya a
nerden başlıyacagını şaşırıyor insan
bu azimla kalmaz banum ...hattaaa komşum degişimi fark etmeye başladı bilee
kalçan şekillenmiş dedi bugün birde
yanların erimiş dedii
umaırm tatile kadna bişiyim kalmass
sağol ablam bitmedi daha bugünde yatak odası yerleştirdik,kızımın odası ile fazlalıklarımı koyacağım oda kaldı onlarda bitince yedinden silip süpürcem halıları sereceğim inş.ayşam iyi akşamlar yerleşemedinmi kuzum hala . sayfalar sensiz eksik .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?