Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ne güzel anlatmışsın banum....inşallah bi gidip geleyimde bende başlıycam wc çalışmalarına..
geçen yıl arkadaşlar oğlumun doğumgününde klozet şeklinde lazımlık getirmişlerdi.öyle bir şey bulabilirsen hoşlarına gidip işini kolaylaştırabilirsin...ama çiş için en iyisi şişe yöntemi cnm.parkta bütün anneler pet şişeyle geziyorlar.sabah gidiyoruz bazen sağa sola yaptırmaktansa işeye yaptırıveriyorlar..inşallah bizde sizin kadar kolay başarabiliriz.çocuk kendini hazır hissedene kadar zorlama diyor dr. zaten.zamanı gelince hiç zorlamayacak seni annesi dedi 2-3 gün evvel görüştürtüğümüzde dr.
senin sıpacıklar kaç aylıklar?biz 22 aylığız ben döndüğümde tam 2 yaşında olacak.o zaman daha uygun zaman olur umarım....
bu arada diyarım sen neler ediyorsun canııım?
meyviş hatun yinme yok oldu ?nirdeeeeesin kııız?aebenim işin çok aplam kolay gele sanada...
ayşeceylin sende bir an evvel yerleşirsin inşallah cnm...sana çaya gelirirz topikçe...güle güle otur demeye

zilim ben sabah gidip bir minlyoncu magazaları varya oradan aldım lazımlıkları cnm
ve anladımki çocuk hazır isee gerçekten çok zorlanmıyorsun
bugün 1 kez kaçırdık meselaaa sadece ve 2. güne büyük başarı
ben çok korkuyordum yaa nasıl olcak nasıl başarcam die
ve sanki oldu gibi ama sırada kayra varr

benimkiler eylül 27 de 3 yaşını bitircekler cnm yani 33 aylıklarr büyükler yani
bana geçen yıl kes filan deidler ama baktım olmuyo bagladım altlarını ozman 22 aylık filalanlardı snaırım
ama iyiki baglamışım şimdi gece gündüz bir kestik

bu arada bugü plates te yapamadım
ama akşam yaparım inşş
bacagımd abir garı varya ince ince sızlıyor:))) ama mutluyum inceliyorum

ben geldim benim bu hafta monti falan kalmadı taşınma telaşından öğünlerim aksadı,ne pişerse yemek zorunda kaldım vs.ama cumadan sonra yine eskisi gibi devam.cuma kızımın doğum günü 2 yaşına girecek.ben de daha başlamadım wc eğitimine klozet aparatı almıştım oturmak istemedi,bende üztelemedim hiç ama yavaş yavaş hazır gibi yaparken söylüyo çünkü lazımlık alacağım birde onu deneceğim bakalım.

zilim beklerim her zaman buyrun gelin çayımı içmeye...

selamlarrr

kimsecikler yok mu???

ben dükkanı bu saatte kadar kapalı ilk kez görüyorum herkes zayıfladı amacına ulaştı gitti demek beceriksiz bir ben kaldım :)) olsun siz gelene kadar ben burda sizi beklerim :))

ağır aksak adımlarla monticik yapmaya devam ediyorum ama tık yok hala aynı kilodayım ...

bennn o programla indiridm cnmmm
ama 31 mayıs baya zorlayıcı al gülüm ver gülüm yapabildinmi sen?

zilim ve aben ablama her seferidnde dua ediyorum vlla vucudumu gördükçe

yapıyorum canım al gülümü ama bende yan yatıp iki bacağını kaldırma hareketini yapamıyorum popo kalkmıyor ağırlıktan

diyarrrrrrrrr

cnm ne zayıflaması kuzum valla herkesler yogun ya

aben ablamın misafiri var ve temizlikte
zilimde gitme hazırlıklaır yapıyordum
ayşe taşınıyor işleir var

bende wc işleiryle ugraşıyorum cnm
giiyorum ama yazmaıyorummm

sana bişiy sorcam 31 mayıs plateisni naısl yapıyorsun kuu karnıma acılar saplanıyor birde
hani şuu yuvarlanıp bacacaklarını kafanının üzerine getirdigi hareket varya çok zor nasıl yapıyorusn?
umaırm anlatabildim hareketi

valla ben yaparken 2 kez yuvarlanıveridm boynumun üstünee

kıslar hani size 2 ay evvel falan okuldan bir bayan arkadaşımın kanser hastası olduğunu öğrendik ve çok üzüldüm demiştimya...arkadaşımı bu gün sabah 9 gibi kaybettik.daha 36 yaşındaydı.2'de yawrusu vardı.ağlaya ağlaya bittim.eşi şuurunu yitirir gibi olmuş.kanser hastasını olduğunu öğrendiklerinde 3.evreye geçmiş ve başka organlara sıçramıştı.yani çok geç kalınmıştı...allah geride kalan yawrularına sağlık versin demekten başka birşey gelmiyor elimizden...

benimde üzüntüden başım ağrıyor sabahtan beri....

banum o dediğin hareketi ben ortaokuldan beridir ara sırada yaparım.hatta bekarken annemlerin evde tüm köşelere amuda kalkardım deli gibi.annem boynun kakılacak yapıp durma diye kızardı...

ben o hareketi yaparken ayaklarımı dizimden itibaren yere bile yapıştırabiliyorum.yaratık gibi görünüyorum sanırım.oğlum garip garip bakıyor annem tozuttu galiba falan mı diyor ne vücudun tam açılmadığı için bazı hareketleri zorlanarak yapıyorsun cnm şu an.1-2 ay geçsin bak nasıl farkedek.ben platesin sonunda bacakları yanlara açıp esneme yapıyoruz ya o harekette başımı eskiden dizüme değdiremezken artık kendi sınırlarımı zorlayıp yere değdiriyorum burnumu...sende yapacaksın hiç merak etme... ben şimdi abdest alıp kaçar arkadaşın evinde okuma var oraya gitmem lazım...görüşüz kıslar..sağlığınıza ve kendinize iyi bakın...hepinizi seviyorum...

zilim
çok üzüldüm cnm ya alah rahmet eyleisn vallahi agzım açık kaldı yazını okuyunca
çocuklar ne kadarlık kaç yaşında bakacak birileir varmı acaba?

canım anladım hareketi ben yaparken diğer tarafa yuvarlanmamak için bi yeri tutyorum yoksa ters taklı atıvericem heran...

zilim çok üzüldüm çocuklara başınız sağolsun...

banum birde benim yapamadığım hareket şu: hani ısınmadaydı sanırım yere oturuyor bir ayağını popusunun altına koyuyor diğerini uzatıyor esniyor ya..benim alta kalan ayapım tam oturmuyor havada kalıyor resmen yapamıyorum hiç onu

günaydın diyarcımm
bende kafamı degdiremiyorum yaaa o harekette aa herşey sürekli yapmaya baglı demekki bugün 14 haziranı indircem bende
od akarı günüymüş fec i acıyor karım yaaa:))) ketyif alıyorum bundann

ve karnım şekillenmeye başladı benim
yanlarım eridi yan i simit dgeildieee kaburga kısımlaırm eridi

günaydın kısçeler...
başsağlığı delekleriniz içinde çok teşekkürler...giden gittiğiyle kalıyor işte..
banum çocukları 1,5 ve 6 yaşındalar...bilmiyorlar daha annelerinin vefatını...nasıl söylerler ne yaparlar ..işleri çok zor...küçük olan emiyormuş daha..memmme diyordu dün...

diyarım o dedin hareket plates biterken sonunda esneme hareketi olan sanırım cnm...bacağını poponun altına almassan daha kolay olur gibi geliyor.ebruda yana katlıyor bacağını.bende yana koyuyorum.zaten oturma kemiği dediği kemik yere temas etmez bacağını altına kıvırırsan..ve bende ilk başta dizime kadar bile gidemezken şimdi burnumu yere değdiriyorum.hepsi zamanla vücudunuz esneyip açıldıkça olacak şeyler kıslar...
banum bütün kış söyledim tatlım sana başla platese diye ama sakalım yokki şekerim başlasaydın şimdiye ciddi ciddi 2 beden küçülmüş olacaktın.ben geçen yıl aldığım 38 beden kaprilerimi bu yaz başında ve geçen gün olmak üzere 2 kez daralttırdım.plates yapmasaydım aynı şekilde giyecektim...bikinilerimi denedim onlarda torba gibi olmuş.önceki kalçama zımp diye oturan bikiniler şimdi annesinin donunu giymiş çocuk gibi oldum.inanılmayacak kadar fark var.eşime gösterdim giyip likrasımı bozulmuş bunun poşet gibi olmuş dedihalbuki geçen yıl aldım daha 1 ay ya giydim ya giymedim.bozulmasına imkan yok.bollaşmaktan olmuş...bacak arkamdaki o portakal kabuğundan eser kalmadı...
valla size motivasyon olsun diye demiyorum ,doğrusu neyse onu yazıyorum kıslar...callan'da yapmıştım bi ara hatırlarsanız etkisi belki platesten daha çabuk olabilecek bişeydi ama sıkıldım o teyzelerle ağır aksak spor yapmaya çalışmaktan..ve çeviri olduğundan dolayı bozuk aksanlarıyla konuşmalarına tilt oldum bıraktım gitti.sonrasındada burdan tavsiye etmeyi bıraktım.kendi sıkıldığım bişeyi size çok güzzel bişeymiş gibi nasıl tavsiye edeyim...
ama plates hayatımda gördüğüm ve yapabileceğim en mucizevi spor...spordan sonra o kan ter içinde kalma olayı yok,evden çıkmadan yapabiliyorsun,bittiğinde saunadan çıkmış gibi yumuşacık oluyor insan...daha isteyeyelimki ....
o sebeple plates diyorum başkada bişey demiyorum...yapın anacımmm

meyvem yetişemedim sana tünaydınlarrr

zilim saol sen yazınca motive oluyorum walla hep yaz yaz yazzzz :))

banum bende 14 haziranı deniyeyim sen yaz beğendiğin günleri bari peşinden gelirim :))))

ii akşamlarrrr

zilim cnm ya nasıl üzüldüm valla yavruya yazık birde emiyormuş allah rahmet eylesinn
çocuklar için insna üzülüyor yaa,ama işte ölümm yanı başımızdaa
anne olduktan sonra en korktugum şey çocuklarıma ne olur düşüncesi yaa(((

plts için ne desen haklısın cnm ama kış ya gibi olmuyor
eve tıkılıp kalıyorsun çocuklar ekstra bunaldtıyorlar uyku düzeni vs ancak fırsat buldum
bazı hareketlerde zorlansama devam edicem yani

diyarım
cnm bende yapamadım bugün 14 haziranı ama yarın kaçmaz yapıamm

deniz küçük çişi ögrendi döylüyor artık,akşam yatarken yapıyor çişini sabaha kadar tık yok
ama gel görki kaka da sıkıntılıyızz
yapıyorr sıkıştıgında altına:18:

bu arada kilom sabit kızlarrr

dün aben ablamın listesine başlamıştım ama arkadaaşa gidicne suistimall olduu
ama bugn sıkı sıkı başladımm

protein agırlıklı besleniyorum
meyve ve karbonhidrat yok
yagsız sebze var

selam kıslar .....

abimler dün gitti .. dün nette gitti ancak girebildim ....

şimdi zamanım yok sonra gelirim inşallah ..
hepinizi öptüm en kokulusundan .

diyar 14 haziranı yaptım cnm ben bugün güsle ve tkili
ama düşündüm hep karın çalışıyorum haftada 2 günde bacak ve kalça mı yapsam acaba
benim iç bacaklar yumoş yumoşş

aben ablam hoşgeldin

slm herkese diycem ama bu saatte herkes uyumuştur

bende yorgunluktan ölüyorum ama son hazırlıklar için koşturuyorum.giderken türkiyeyi temsil edecek hediyeler götürmek için alışverişteydik bu gün.6 kilo lokum taşıycam ve bir sürü türk kahvesi paketi.öğrencilik günlerime geri dönüyorumyurtta kalacağım.diz bağlarım çözüldü valla.birde oğlum gideceğimi anlamış gibi kucak hastası oldu çıktı.belimin oku çıktı valla.çarşambadan sonra yokum kıslar...hepinizi özliycem...

zilim bizde snei özlüycezz gerçekten yaaaaa
yoklugun çok beblli olacak
arada bir girersin diye ümit ediyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…