inan bugünde aklımdansın zilim ogluşunla ayrılışının anı geliyor hayalime ... ençok onun için üzülüyorum ama saglık olsun 2 ay dedigin çabuk geçeçek inşallah .....dualarımı ettim,yatmadan evvel son bir kez bakayım dedim...
kandiliniz kutlu ,dualarınız kabul olsun inşallah...dualarınızda banada yer verin ne olur kıslar...yawrumsuz günlerim boğazıma düğüm oldu bile..hepinizin gönlünün muradını versin rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine...kendinize iyi bakın allaha emanet olun arkadaşlar...hepinizi tek tek öpüyorum...görüşene kadar hoşçakalın....
zilim stresden hep .geçmiş olsun ....gidemedim bi türlü
eşimle birlikte çıkacaktık yola,annemlerde oğlumla hep birlikte 2 gün daha kalıp ben hafta sonu uçacaktım eşimde 2 gün daha kalıp geri gelecekti ama yarına kaldı işimiz.eşimi sabahın köründe(sanırım 5:45 civarıydı) aradılar ameliyatlık acil vakaa gelmiş koşa koşa çıktı bu saat oldu arıyorum hastane içinde eşime ulaşamıyorum.ya ameliyathanede,ya başhekimin yanında vs..akşama gelse yola çıkamaz o yorgunlukla,bende uzun yolda gece araba kullanmayı sevimiyorum uykum geliyor diye.büyük ihtimal yarına kaldık...
aebenim canım aplam valla neredeyse bir aydır kronikleşmiş bir karın ağrısı yaşıyorum.nelerden şüphelendim doktora gittim geçmeyince ama tamamen stres kaynaklıymış.heryerine baktılar ettiler vs..ama hiç bi bulguya rastlanmadı.sanırım 2 ay daha sürecek bu ağrı.oğlumda anlamış gibi gece bir kez uyanmayan çocuk,en az 5 defa uyanıp yüzümü yokluyor.:18: aynı odada bile yatmazdık son zamanlarda yanımda ayrılmaz oldu.offff,saç diplerim bitlenmiş gibi kaşınıyor ve acıyor.ne zaman üzülsem strese girsem böyle oluyor..allahım bana güç ve sabır ver yarabbim...
dualarımı ettim,yatmadan evvel son bir kez bakayım dedim...
kandiliniz kutlu ,dualarınız kabul olsun inşallah...dualarınızda banada yer verin ne olur kıslar...yawrumsuz günlerim boğazıma düğüm oldu bile..hepinizin gönlünün muradını versin rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine...kendinize iyi bakın allaha emanet olun arkadaşlar...hepinizi tek tek öpüyorum...görüşene kadar hoşçakalın....
hayırlı günler linka ugrmayan cadılar.....
banum sanda hayırlı günler olsun ........
bende eşimi ugurlıycam bu akşam hafta sonu da yok izmire gidiyor ...
ayşen ne durumdasın montiyi bırakdınmı hiç ugradıgım yok ....
nazlım ya sen bırakdınmı yoksa.....
diyer sen bari ses ver kızz.
banum sen nasılsın ?taşş erimeyen bünyenle .:))
kıs 1 ayda çok olur ben sabredemem ...:)))taş ve erimeyen bünyeeee hahahaaa süper bir teirm abla vallaaa
ben regli gözlüyrummmm 4 gözle
yarınd atartılmayı düşünmüyorum vallaaa hatta diyorum 1 ay iç tartılmasam mı acaba?
kıs 1 ayda çok olur ben sabredemem ...:)))
haftalık iyidir .. ben onuda yapamıyorum günlük baskülde merhebalaşmadan işim rast gelmiyor .:)))..
banum özeline yazdım annecin gidince musaid oldugundan 2 gün sırf yagsız pro yapsana kuzum belki kilon tetiklenir .
bayadır aynı kiloda kaldın . en azından moral olur ... madem başka yapacak bişi kalmadı her yılu denedik ..
deneyecek bi o kaldı banum bencede bi dene derim ...ay abla vallaa bilsemki gidecek kilocuklarrr 1 hafta bişle sırf pro yaparım yani
reglim bitsin hemen deniycem
hoşgeldin bayazımseni gördügüme pek sevindim ..unutmadın aeben ablam unuturmuyum. düğünümüz vardı. uzak yoldan misafirlerimiz vardı . malum ondan öncede 2 hafta gibi bir temizliğim oldu. inan aklımdaydınız. misafirerimizi yeni gönderdik ama hala yorgunluk var üstümde malum bide misafirlerler gezip tozmuşluğun ve yemiş içmişliğin verdiği 2 kilohemen ekmeğini tedarik edip diyetime başlicam inş.
reglin başlamadımı banum hala ....günaydın..........
1.100 gr artıyım 65 kiloyumm:)
aben bi arkadaşım kfleks ile
1.400 gr verdi 1 hafta ble sürmedii
ne dersin denene bilir mi?
reglin başlamadımı banum hala ....
onun şişligidir mutlaka..
banum dene kuzum tek fayda edecek bişi bulalımda sana .. hakkat bunyen taş oldu erimiyor ....
aklın kalmasın herkesin bunyesi farklıdır seninde bildigin gibi . belki endede işe yarar denemekde fayda var..
banum sana yazdıgım listeden çıkınca meyveye saldırdıysan kötü olmuş kilo artış budan olabilir .yok valla ablam reglimde gelmedi dört gözle bekliyorum
dün gönderdiign linkten tarçın tarifini yarıyorum akşam yaptım sabah yaptım
k-flkes degilde ben pro yapcma abla saf pro hemidee
yoksa başka türlü gimtiyor sebze filan yemiycme hiç
5-6 gün dayanıcam artkık napimm
ama regli olmadan kilo verebilirmiyim bilmiyorum işte:)
bu ara meyve filan çok yeidm bol şeker aldm vucuduma ve karbon 3 gündür ancak pro temizler beni:)
banum sana yazdıgım listeden çıkınca meyveye saldırdıysan kötü olmuş kilo artış budan olabilir .
pro agırlıklı diyetlerden sonra yavaşca geçilmeli karbonhidrata.. sen saldırmışsın .:26:
ayrıca yazmayı gerek görmemiştim biliyorsundur diye ayrıca bırakıcanıda bilmiyordum ....
bundan sonra dikkatli ol.. pro agırlıklı her diyetden sonra birden karbonhidrat.meyve yenmez, yavaş yavaş katılır her gün az az ...
zor bünyeler işte veriken gidım, gıdım alırken hemen kaparlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?