diyarım yazayım sanada . ögün kuralı pek yok normal ögünler ...istersen açıktıgındada atıştır . ama sırf pro yediginden iştah yok oluyor ...ablacım çok özledim sizi
banucum tebrik ederim canım o zzaman deniyeyim bende olur mu
banu haftasonu için 2 gün uyguladım sanırım bunu bana neler yediğini yazarsan aynısını bende uygulıyayım yarın başlarım bugün malzemeleri alırım yazarsan eğer sabah öğlen akşam ve aralarda neler yenilebiliyor
banucum doğumgünün kutlu olsun :) en güzel hediyen tartı olmuş zaten ablamın dediği gibi :)
sen bir günlük menünün yazar mısın buradan
ben düşündüm: sabah yoğurt içine meyve tarçın katsam, öğlen yağsız tavuk yoğurt yesem akşamda yoğurt meyva yapsam olur mu ?
banum cumaya yemesen olmazmı pasta emeklerin geri gelmesin ... eger kayda deger klo verirsen o zamna kadar .tekrar tehlikeye etmiş olursun .evet abla uzun yapılması zor ve saglıklı olmayan bir diyet aslındaa
en uzun 4 gün yapılmalı ama ben mecburenn başladım c.tesi günü
çünküüü utanarak söylüyorumki sarelle rürülmüş ekmekleirni yeidm çocukların perşembe ve cumaa
vee c.tesi başlamasaydım arkadaşın kınası vardı orada pilav dolma yemeye devam edecektim
pzard adügün vardı oradada yiyeckeitm yada dönüşte hadi yemek yapmayalım lahmacun yada pizza yiyelim diycektim
bunları gözee alamadım ama 2 gün fazla pro almayı göse aldım açıkcası
bugünd ebitti kaldı 3. günn sonrasındaaa
keisniklee yine bir kısır döngü yaşamak istemeidgimdenn
yavaş yavaş başlıycma yemeyeee
ama çok tatlı isteyecke cnm biliyourm o yüsden
kelogss aldımm çikolatalı arada ondna yeirmd iye düşündüm
ama cuma günü pasta işini nasıl yapcma bilemiyorum
diyerım benumda yazmış meyve yok ..banucum doğumgünün kutlu olsun :) en güzel hediyen tartı olmuş zaten ablamın dediği gibi :)
sen bir günlük menünün yazar mısın buradan
ben düşündüm: sabah yoğurt içine meyve tarçın katsam, öğlen yağsız tavuk yoğurt yesem akşamda yoğurt meyva yapsam olur mu ?
niye utanıyorsunuz anlamıyorum kilo almak ayıpmı diyar... hangimiz alıp vermiyoruz zamanla ...canım utanarak yazıyorum ama 75 ile 76 arasındayım şuanda
o zaman bende cumaya kadar bunu yapabilirim
sabah: peynirli omlet süt içerim
öğlen: yağsız tavuk haşlama yoğurt yerim
akşam: haşlanmış yumurta süt filan içerim bakarım artık anladım natığı meyve yok sebze yok yağsız protein alıcam :) yarın sabah başlıyorum
banum kaç gündür sorayım diyordum bak . kızzz sen pilatesi bırakdınmı??????????????????????????aben abla ben yürüyüşe başlayım tekrardan diyorum ama
kaslar yine şişşme yaparmıki
bu hafta degil haftaya mı yürüsemmm
kayrayıda bezden çıkardım bide o var bu hafta
ama yürümekte ,stiyorum
banum ben geçen hafta regldim ful yaptım pilatesi ... kız hemde daha iyi söker iyce.:)) tabi sen kendini daha iyi bilirsin benim için sorun olmadı ....günaydın tartıldım ablam 200 gr gitmiş 63.3 çıktım
platesi bırakmadım amaa hafta sonu yapmadım
dün akşam yaptım bugünde kanamamm çok yapsam mı dye düşünüyorum?
cuma günü ekmek yemiyşm ölemii?
yürüyüştee hani bi ke kaslaırm şişmişte artı çıkmıştım ya abla onun için dedimm
şu reglim bitisn bird ekyranın wc işi bitisn p.tesi yürümeyed ebaşlayım ben en yiyisi
kayra deniz gibi dgeil ya zorluyor beni wc olayında
banum ben geçen hafta regldim ful yaptım pilatesi ... kız hemde daha iyi söker iyce.:)) tabi sen kendini daha iyi bilirsin benim için sorun olmadı ....
cuma senmi ekmek yedin ..? eger öyleyse bu beslenmeye başlamadandı. bu günleri etkilemez..
ben ekmek yemeyeli 3.4. hafta olcak nerdeyse.: ilk kilolarımı sebze.kuruyemiş ve proyle verdim . arada azda olsa meyve kaçamagım olmuştu. sıkı bir montile .
banum cuma sabah 2 dl ekmek yiyebilirsin ama gün boyu başka karb. alma...ayyy yazılarım yarım yamalak yazıyorum kafam hep kayraya dönük lunca çiş varmı diyee
dün yaptım bugünde yaparım akşamaaa çok acıkmıştım yemek yeidm şinci
akşamlaır diziler yok ya artık bend eplatesimi rahat yapıyorum
cuma günü ekmekk yemeyim mi kahvaltıda diye sormuştum
soramamışım
afiyet olsun balkcım ....günaydınlaaar
sabah : klasik monti ve yeşil çay
ara: kiraz
diyerım üzülme günler torbaya girmeiya bugün yarm olduysa yarın tam olur ..herkese merhabalarrr
ablacım ben bugün başladım bu proteine ama sabah olmadı sanırım bir adet minik kayısı ve şeftaliyi yoğurdun içine doğradım tarçın ve 3 ceviz kattım yedim öğlende yarım yağsız haşlanmış tavuk göğsü ve 2 bardak ayran içtim
sabah yumurta haşlıyordum işe geç kalınca servis aşağıda beklemesin die alamadan işe geldim yoksa planım farklıydı. şimdi benimki saf pro olamadı ya ben neye elimi atsam başarısız oluyorumakşama ne yiyeyim ? kursa gideceğim için ev yüzü göremicem şirketten kursa geçiyorum süt içsem sadece olur mu?
herkese merhabalarrr
ablacım ben bugün başladım bu proteine ama sabah olmadı sanırım bir adet minik kayısı ve şeftaliyi yoğurdun içine doğradım tarçın ve 3 ceviz kattım yedim öğlende yarım yağsız haşlanmış tavuk göğsü ve 2 bardak ayran içtim
sabah yumurta haşlıyordum işe geç kalınca servis aşağıda beklemesin die alamadan işe geldim yoksa planım farklıydı. şimdi benimki saf pro olamadı ya ben neye elimi atsam başarısız oluyorumakşama ne yiyeyim ? kursa gideceğim için ev yüzü göremicem şirketten kursa geçiyorum süt içsem sadece olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?