günaydınnn cnm sııkkınn kızlar ya cuma günü 63.9 u gösteren tartımm he rgeçen gün artıyor..
sebebini anlamış dgeilim spor yapmıyorum ondan olabiilirmi acaba?
canım bende gidip malzemelerini alacakdım. ne indirmeyı bılıyorum nede tv 8 de çıkmayacakmış. platesle yağ yakma grişimım başlamadan sonlanıyo
kızlar siz bırbırınızı nerden görüyosunuz? bende merak ediyorum sizleri bakayım bende
canım bende gidip malzemelerini alacakdım. ne indirmeyı bılıyorum nede tv 8 de çıkmayacakmış. platesle yağ yakma grişimım başlamadan sonlanıyo
kızlar siz bırbırınızı nerden görüyosunuz? bende merak ediyorum sizleri bakayım bende
e montide yapmıyorsun değil mi ? yediklerine dikkat ediyorsun diye biliyorum.regl dönemi yaklaşmış olabilir mi ?
Çok geçmiş olsun kujumcum ..kızlar 1 haftadır agır bı grip geçirıyorum ne spor yapabılıyorum nede montıyemekleri hep geç saatlerde yıyorum kalkıp yemek hazırlamaya dermanım yok. bi müddet aranızda olmayacagım. rahatsızlıgım düzelince daha sıkı asılacagım montiyehepinizi öptüm
Tüm kadınların derdi bu üst bölge ya :84:
Çok geçmiş olsun ablam.Hasta olmana rağmen gayet iyi görünüyorsun.
:) Be kendimi pek bi bet çıkmış gördüm..
monti yapmıyorum evet ama
günlük 2 dlm ekmekyiyorum
öglen pro
akşam sebzee
aralarda meyve yogurt kuruyemiş filan yiyorum
bol su bitki çayı içiyorum
ama spor yapmıyorummm
Çok geçmiş olsun kujumcum ..
[QUOTE
Kızlar google ye ebru şallı lates izle yazın mynet başta olmak üzere bir sürü plates vdeosunu izleyip ypabilirsiniz telaş yapmayın:)
Teşekkrler canım. Bu yıl il kez üst taraf mide ve bel kalınlaştı ki bu vermiş halim
kujum
çok geçmiş olsunn cnmmm
Teşekkür ederi şekercim..
abencik yok yine ortalardaaa
[/B][/COLOR][/I]
monti yapmıyorum evet ama
günlük 2 dlm ekmekyiyorum
öglen pro
akşam sebzee
aralarda meyve yogurt kuruyemiş filan yiyorum
bol su bitki çayı içiyorum
ama spor yapmıyorummm
montig ablamm çıkması lazım aslında veridigm link 80-89 grubuna aittii
ama başarı hikayeleir bölümde başarı hikayem varr benim
resimlerimi görebiliriisn oradannnn:87::87::87::87::87:
özgee
neyini yeni fark ettin ku
Bulamadım şekerim80-89 kilo ya giryorum ama malsef başarı hikayeleri olarak bulamadım 800 küsür sayfa var tek tek aranmaz ki.Başarı hikayeleri yazınca yine o grup geliyor, başarı hikyeler diye bir grup çıkmıyor..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...i-oykusu-pkoya-inat-28-kilo-verdi.htmlburasıı bak bakalım açılcakmı? açılması lazım
geçersiz sayfa diyor masumum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?