Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

biri bana bu dıyetı özetler mı acaba anlamadsım basta okudum ama sanırım glisemık ındekse göre yıyoruz öyle mi?

Selam
KArbonhidratlarla proteinleri karıştırmıyor, patates, havuç, mısır, karpuz, kavun, üzüm gibi yiyecekleri tüketmiyor, tam buğday ekmeği yiyor (sadece sabahları) şarküterii hayatından çıkarıyorsun. Zaten ilk birkaç sayfayı sabırla okursan daha iyi anlarsın. Ayrıca facbookta e kitap sayfasının notlar kısmında montignac yedikçe zayıfla kitabının linki var. Oradan da kitabı indirip okuyabilirsin. Zaten gün içinde yediklerini de topiğe yazarsan sana yadımcı oluruz..Başarılar

montig masallah 62 kiloyken hic gobek yokmus yani ust taraf hic yokmus bu arada yasini hic göstermiyorsun

Teekkürler canım, zaten en büyük tesellim bu. Birde şu kilolar gitse hayırlısıya. O kadar bakımlı iken, şu kilolar yüzünden bazen saçımı bile taramak gelmiyo içimden..
canim daha önce eklemistim simdi pc de hic foto yok eskiden telefonla cekilip pc ye aktariyordum telefon bozuldu en iyisi iyi bir fotoraf makinesi almak galiba.

Anladım, sıkma canını. Saglık olsun.....

cnm maalesef benım facebookum yok bana özelden linki atabılırsen çok sevınırım..........

biri bana bu dıyetı özetler mı acaba anlamadsım basta okudum ama sanırım glisemık ındekse göre yıyoruz öyle mi?

bende başda okuyup okuyup anlamamıştım.kızlar sağolsun çok yardım ettiler.birde kitabını aldım tam oldu.

resimleri gordum masallah senin bacaklarin ince ust kismin var bende tam tersi ustum ince bacaklar masallah pehlivan bacagi

Son düzenleme:
yaa çok garip verdiigm linkler açılmıyor sizdee
ben açabiliyorummmmmmmm amaa(

Şekercim merak etmeye başladım seni( Okullarda açıldı ama yoksun hala. İnşallah herşey yolundadır canım...

hoşgeldin çok yalnızımcım...nerelerdesin kuzum özledik seni walla...
türkiyede aldın sanırım kilocukları ama verirsin cnm .monti sende hemen cvp veriyordu.sık biraz dişini...eşinede söyle sana suikast düzenlemesin kend yesin o pizzaları pideleri...

cornella aramıza hoşgeldin.gl index üzerine kurulmuş bir diyet monti cnm..burdaki herkes sana yardımcıı olur.istediğiini sor cnm..

montig abla bipolar rahatsızlığın bir aşamasından sonra ilacı kesiyorlar sanırım.okuldan biir arkadaş bipolar tedavisi görüyordu geçen yıl.ve çok ileri safhalarındaydı hastalığın.buna rağmen şu an çok iyi olduğunu söylüyor..o da ilaç aldığı dönem oldukça fazla kilo almıştı.ama şu sıralar vermeye başlamış.sizede geçmiş olsun..

cornella verdiğin linke tıkladım (pek anladığım bir şey değil şu twitter) ordada detaylı bir şey yok sanırım.nerde ne zaman çıkacak adam gibi yazsa şu ebru şallı yahu..
bu gün oturdum tek başıma yaptım platesimi ama hiç canlısı gibi olmuyor walla.bi an önce başlar inşallah...

aebenim nerelerdesin aplaaaaaaaam???

banum kayrayı ne yaptınız cnm ameliyat günü bellimi?

merhaba kızlar
12 eylül itibarı ile 7 ekime kadar tatildeyim dolayısı ile 10 gündür yazmıyorum...en son 7kg verdiğimi yazmıştım...şu an hala diyete sadık kalmaya çalışıyorum, ama arada dondurma filan yiyorum kilo almadım henüz,bol bol yüzüyorum
tatilden döndükten sonra görüşmek dileği ile hoş kalın
tatil güzel şey yafff

Ziligurticim inşallah senin dediğin gibi olurda ilacı keserler. Benim kötü bir halim yok şükür ama ilacı bırakınca kendimi kötü hissediyorum. Bü yüzdenden içmeye devam, baklım nereye kadar

Kujum seni rkdaş olarak ekledim canım, profilme gidip görebilirsin... GOOGLE DEN EBRU ŞALLIPLATES İZLE yazıp platesinize başlayın hemen, aratımayın bir yerleri bence. Hep saati de kendinize göre ayarlayabilir, istediğiniz zaman ypabilirsiniz...[/QUOTE]

çok teşekkür ederim. olmazsa ben selülüt savarı alayım zaten bacak ve basen daha sorunlu benım.

günaydın
çok cnm sıkkınn diyetime devam ettigim haldee
tartı yükseliyorrrr nerede yanlış yapıyorum ben yaaaa:84::84::84::84::84::84::84:
artık emeklerimin karşılıgını alamamak beni çok üzüyor neredeyse 8 aydır 64-65 arasıyım

tam olarak neler yapıp neler yediğini falan yazarsan belki hep beraber düşünüp nerede yanlış olduğunu bulabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…