biri bana bu dıyetı özetler mı acaba anlamadsım basta okudum ama sanırım glisemık ındekse göre yıyoruz öyle mi?
montig masallah 62 kiloyken hic gobek yokmus yani ust taraf hic yokmus bu arada yasini hic göstermiyorsun
canim daha önce eklemistim simdi pc de hic foto yok eskiden telefonla cekilip pc ye aktariyordum telefon bozuldu en iyisi iyi bir fotoraf makinesi almak galiba.
site yine sapitti son sayfayi goremiyorummmm
Selam
KArbonhidratlarla proteinleri karıştırmıyor, patates, havuç, mısır, karpuz, kavun, üzüm gibi yiyecekleri tüketmiyor, tam buğday ekmeği yiyor (sadece sabahları) şarküterii hayatından çıkarıyorsun. Zaten ilk birkaç sayfayı sabırla okursan daha iyi anlarsın. Ayrıca facbookta e kitap sayfasının notlar kısmında montignac yedikçe zayıfla kitabının linki var. Oradan da kitabı indirip okuyabilirsin. Zaten gün içinde yediklerini de topiğe yazarsan sana yadımcı oluruz..Başarılar
biri bana bu dıyetı özetler mı acaba anlamadsım basta okudum ama sanırım glisemık ındekse göre yıyoruz öyle mi?
resimleri gordum masallah senin bacaklarin ince ust kismin var bende tam tersi ustum ince bacaklar masallah pehlivan bacagi
cnm maalesef benım facebookum yok bana özelden linki atabılırsen çok sevınırım..........
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...araligindakiler-birlikte-zayifliyor-4064.html
umarım bu açılır aşagıda resimleirm var
yaa çok garip verdiigm linkler açılmıyor sizdee
ben açabiliyorummmmmmmm amaa(
Senin sayfan sana özel, o yüzden açabiliyorsundur canım.
montig abla bipolar rahatsızlığın bir aşamasından sonra ilacı kesiyorlar sanırım.okuldan biir arkadaş bipolar tedavisi görüyordu geçen yıl.ve çok ileri safhalarındaydı hastalığın.buna rağmen şu an çok iyi olduğunu söylüyor..o da ilaç aldığı dönem oldukça fazla kilo almıştı.ama şu sıralar vermeye başlamış.sizede geçmiş olsun..
Çok geçmiş olsun kujumcum ..
[QUOTE
Kızlar google ye ebru şallı lates izle yazın mynet başta olmak üzere bir sürü plates vdeosunu izleyip ypabilirsiniz telaş yapmayın:)
Teşekkrler canım. Bu yıl il kez üst taraf mide ve bel kalınlaştı ki bu vermiş halim
kujum
çok geçmiş olsunn cnmmm
Teşekkür ederi şekercim..
abencik yok yine ortalardaaa
[/B][/COLOR][/I]
günaydın
çok cnm sıkkınn diyetime devam ettigim haldee
tartı yükseliyorrrr nerede yanlış yapıyorum ben yaaaa:84::84::84::84::84::84::84:
artık emeklerimin karşılıgını alamamak beni çok üzüyor neredeyse 8 aydır 64-65 arasıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?