Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

özgecimm
senn ogluşa sabah kahvaltıda süt mü içiriyorsunn
bazen kararsız kalıyorum ya ne versme diye

özgecimm
senn ogluşa sabah kahvaltıda süt mü içiriyorsunn
bazen kararsız kalıyorum ya ne versme diye

Yok canim ben sabah uyandiginda emziriyorum.30 dk icinde de kahvaltisini ediyor.Ara ogunlerde genelde iciriyorum sut ama devam sutu veriyorum.Inek sutu agir geliyor.Bu sorun bana ilham kaynagi oldu.Taze meyve sikayim sabahlari oglusa.

Canım çok teşekkür ederim:) Bu arada ismim xxxxxx:)
Bilmezmiyim ablacigim ama isimleri kullanmayi tercih etmiyorum artik.Iyi kotu niyetli bir suru insan var.Riske girmenin geregi yok diye dusunuyorum.

Bugunnku ogle ve aksam monulerim kargacik burgacik ama hepsi diyete uygundu.
Arada bi donup dolasip kuru kayisi ve badem yedim.Misafirlikdeydim.Simdi yesil cayimi iciyorum.

herkese günaydın fıstıklar...
tv8'in sitesine girdim baktım ama ebruli başlamıyor (
daha evvel bir fragmanda izlmiştim ayın 20'sinde başlayacak yeni yayın akışına falan diye aklımda klamıştı.ama yeni yayın döneminde ebru şallı yok..sabah o saatte 3 yüz diye proğram koymuşlar(

üfff y ne yapçaz?bu konuda bir bilgisi olan yokmu kızlar?walla canlı olmayınca yapılmıyor hiç...motivasyonumda düştü şincik...ooof offf...gidip abidik gubidik proğramları koyarlar,adam kılık bir spor proğramını neden kaldırırlar anlamıyorum..federasyonla ilgili sıkıntı yaşamışlar yazıyordu tv8'in sitesinde yaz başında okumuştum...sizlerde bir araştırın bakalım..farklı bilgilere ulaşanlar yazsın buraya..
acaip canım sıkıldı durduk yere...

zilim facebookta ebrunun sayfasından ögrneiyorum ben
28 de başlayacakmış sanırım bende araştırıyorum cnm
bendee tam tekmill hazırlık yapmıştım
tvden olmayınca yapılmıyor hakikaten ya

zilim ben aradımm tv8 i vee plates bitmişş cnm
yanınlanmayacakmış bu sezonn
başka kanala geçmiştir diye tahmin eidyorum

evet eklemişsinnn ben buraya ekliycekisn sanmıştım
süpersinnn bayıldım saçlaraa
birde boydan eklede endamını görekkk:)))

Selam maseummcum
İstegin üzerine endamımı da ekledim, kilolarımı görebilrsin, ama salaş halime bakma. Gribim çok kötü, keyfimde yoktu, öylesine çektk yani. Zaten aebeni bekliyorum o da görsün silecem hepsini. Sevgiler canım

zilim ben aradımm tv8 i vee plates bitmişş cnm
yanınlanmayacakmış bu sezonn
başka kanala geçmiştir diye tahmin eidyorum

:84::84::84::84::84::84::84::84:

walla ağlıycam yaaaaa.....
niye kaldırılsın kii yaaa..durup durduk yere..federasyona ne oluyor anlamıyorum walla....
her türlü proğrama her yerden izin çıkıyorda fıstık gibi sağlık ve spor proğramına neden çıkmıyorki .... allahını seven biri şu işe bi el atsada tekrar yayınlansa yaaa...üffff.....:84::84::84:

kızlar 1 haftadır agır bı grip geçirıyorum ne spor yapabılıyorum nede montı yemekleri hep geç saatlerde yıyorum kalkıp yemek hazırlamaya dermanım yok. bi müddet aranızda olmayacagım. rahatsızlıgım düzelince daha sıkı asılacagım montiyehepinizi öptüm

kızlar bu arada nereden indirecegız bu ebru şallının pilates görüntülerini?

kujum geçmiş olsun cnm...

kızlar plates için tv8'i aradım artık orda yayınlanmayacakmış:84reytingleri düşsün inşallaaaaah)

ebrunun fanlarının face sitelerine baktım.birisi şöyle bişey yazmış.beyaz tv'de yayına başlayacakmış.hemen beyaztv'yi aradım.güvenlikmiydi neydi bilmiyorum bilgisi olmayan biriydi belli.(beni dün arayan birine benzetti,ebrunun platesçi fanlarından biri dün aramış siteyede yazmış..beni o kişi sandı adam)
yarın ararsanız detaylı bilgi verirler size dedi.ama beyaz tv'de başlayacağı doğru dedi.bu yayın dönemine yetişecekmi peki dedim -sanırım ..dedi. yarın unutmassam yine arıycam.ama sizde araştırın lütfen kızlar....
şimdilik benden haberler bu kadar...görüşürüz anacım...baaaayyy

zilimmmmm
valla bende aglıycam tvyi filan herşeyi ayarlamıştımm salonaki
ebru ile birlikte yayında yapayım diye
vallahi sinirleirm bozuldu yaaaaa bu göbek bende kalacak diye aglıycam şimdi
nasılda hazırlamıştım ama beyaz tvde başlayacakmış snaırım
bi arayalım yarın yine bilgi alalımm:44::44::44::44::44::44:

montig ablam
sneinde üst kısım var benim gibiii
ama genel anlamda iyi duruyorsun

kujum
çok geçmiş olsunn cnmmm

abencik yok yine ortalardaaa

özgecim ben hala ip alamadım aklımda amaa

markete gittim akşamm
geldim aldıklarımı yerleştirdim
ıspanakları yıkadım kuruttum
tere,roka,maydonoz yıkadım kurutup saklama kabına koydum
evde biberler vardı onları dogradım kışlık attım dolaba,
mürdüm erigi aldım onu yıkayıp dogradım attım dipfirizeee

ve bi duş alcam şimdiii bye

ziligurti masum sağolun kızlar. ee bızım tv kablolu tv beyaz kanal dıye bişey yok bende heveslenmışdım başlamak istıyodum pekı nerden ındırebılırım bu görüntüleri mp3e atıp oradan yapayım ben

Tüm kadınların derdi bu üst bölge ya :84:
Çok geçmiş olsun ablam.Hasta olmana rağmen gayet iyi görünüyorsun.

sakin ol canım benim.zaten çok uzun süredir böyle.takip ediyorum bende.E.Şallı da bişe yazmıyor başlayacağı yer ve zamanla ilgili.

canım benim geçmiş olsun.önce sağlık.bi iyileşde gerisi gelir.

hadi emme seni bekliyorum bak ona göre

günaydınnn cnm sııkkınn kızlar ya cuma günü 63.9 u gösteren tartımm he rgeçen gün artıyor..
sebebini anlamış dgeilim spor yapmıyorum ondan olabiilirmi acaba?

kujum merhaba,
vallahi bende hiç anlamamki bu indirme olaylarından.Malesef yardımcı olamayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…