artık link veremiyoruz cnm demekkkii
günaydın sabah şekerleri....
şimdi beyaz tv'yi aradım .sekreter bayan bizde başlamıyor dedi,nerede başlayacağına ilişkin bilgisi olup olmadığını sordum.bilmiyorum dedi...
isyanlardayım.indirip yaptığımda hiç canlı canlıya benzemiyort.acaip disipline olmuştum ben geçen sezon.her sabah ne işim olursa olsun küçücük çocukla bile çalışırken üsterlik tüm işimi o saate ayarlayıp ne yapıp edip yapıyordum hiç aksatmadan.zaten indirdiklerimizden görünti kalitesi çözünürlük vs..hakgetire
ne yapçaz,nasıl her sabah plates yapçaz bilmiyorum.modum düştü walla....
akşam güç bela beyaz tv'yi bile ayarladım gece gece...ama bu sabah beyaz hayallerimin üstüne gri bulutlar çöktü...
hayatımda en severek yaptığım şey haline gelmişti plates...
inşallah bir yerde başlar ,ama artık yeni sezonda başladıki.yani tüm kanallar proğram akışlarını belirledi.şu saatten sonra bi kanala çıkarmı bilmem.valla ebru şallının telini bilsem arıycam artık.o derece canım sıkkın...
madurumda madurum.....çok madurum madurum....şimdi kendi kendime yapmaya çalışayım bakayım,el kadar notebook ekranına baka baka((
Twitter buyrun kızlar...
yalnızım hoşgeldin cnmmm
iyi bir başlangıç yapmışsıın tebriklerrrr
bugün leisle ablayla başlıyorum sporuma nş
tek umudumm bu kaldıı bakalım sporda eklenince verebilcemmmi kilocukları....
ayyyyyyyy çok heycanladımmm ama neden hangi kanal oldugu yazmıyorr
Masummcum linke tıkladım aşagıdaki yazı geliyor, tercümesini de yaptım, yani kırık link olmuşhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet...i-oykusu-pkoya-inat-28-kilo-verdi.htmlburasıı bak bakalım açılcakmı? açılması lazım
merhaba guzel topigin guzel monti hatunlariiii nasilsiniz bakemmmm.ben eski ve daimi montici olarak yeni monticilereselamlar.aebenimmm gecen yazini gördum haklisin canim hep okuyorum hep takipteyim ama pek yazmiyorum sacimi cekebilirsin.evet yazimin basindada söyledigim gibi daimi montici olarak tekrar basladim.gecen hafta pazartesi 73,2 dim bugun 71,2 ciktim canlarrr.simdilik hic kacamagim yok bakalim insallah gerisi gelir tabi sevgili kocacigimin herhangi suikastine kurban gitmessem devam edicem
Hoş geldinnnnnnn.Ben de topiğin yenilerindenim....
hosbuldukkkkkkk montig ablacim.ben de bu topigin eskilerindenimdir.kendimi tanitayim istersen biraz 2 cocuk annesiyim 26 yasindayim almanyada yasiyorum montiyle 3 sene önce tanistim 68 den 62 ye dustum baya bir kilomu korudum ama acayip inceldim.daha sonra hamile kaldim 16 kilo aldim ara ra monti yaparak bu benim icin buyuk bir basariydi cunku iljk hamileligimde 20kusur kilo almistim.hamilelik sonrasi 74 oldum sonra 70 kadar dustum turkiyeye gittim 1,5 ayda 6 kilo aldim.ramazan filan 3 kilo gitti 73 oldum simdi 71,2 um.bende senin resimlerini cok merak canim ama goremedim
hosbulduk canim tesekkurler.hatirladimda ilk montiyle tanistigim hafta hic kilo verememistim yani bundan 3 yil önce iyiki birakmayip direttim ve vucudumu montiye alistirdim diye hep dusunurum.simdilik iyi gidiyor bakalim insallah öyle devam eder biliyorsun benim durumum biraz daha zor hergun pizzayla iciceyim amaaaaaaaa 2. bir emre kadar pizzayla aramizdaki aski bitirdimmcanim sana gelince o kadar kilo verdin geri kalan 3-4 kilodanmi korkucan.bence cok diyetteyim diye kendini kasma yani söyle anlatayim ben mesala ne zaman diyetteyim diye kendimi kassam daha cok yiyiyorum.simdi hep kendimi söyle motive ediyorum yasakli yiyecekleri yemicem bana hic bir faydasi yok önumde bir suru secenek var bana daha yararli ve yedigim zaman zevk aldigim en önemlisi yedikten sonra pismanlik duymadigim yiyecekler kendimi kasmamaya calisiyorum ve en önemlisi bu beslenmede kendimi vucudumu tanidim mesala ben pek sut icmezdim ama simdi 1 bardak sutun beni ne kadar tok tuttugunu ögrendim ve yesil cay hayatinda siyah caydan baska icmeyen ben kendimi yesil caya alistirdim bazen cok hizli yemek yedigimde yeteri kadar yedigim halde yinede bir aclik hissi hissediyorum bunun hizli yememden kaynaklandiinin farkindayim hemen bir yesil cay iciyorum daha yesil cayimi bitirmeden doydugumu hussediyorum ben bu beslenme seklinde metobolizmami tanidim diyebilirim.lütfen kendini o kadar hirpalama sen cok yol katettin yaklasik 30 kilo verdin bunu sen basardin kalan 4 kiloyuda zamana yay inan sen bu kadar dusundukce o lkilolar daha zor gidiyor.offfffffff kusura bakmayin cok uzun yazdim cenem dustu.
resimleri gordum masallah senin bacaklarin ince ust kismin var bende tam tersi ustum ince bacaklar masallah pehlivan bacagi
Sende eklesene resim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?