Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ablamın sözünü bilmiyodum yine yanlış bi liste oldu.ama raylar yavaş yavaş oturucak inşallah :)
sabah 06.00
- limonlu sirkeli su
-1 krempeynirli kepekli ekmek
- 1 bardak ada çayı

arada yarım litle su daha

-2 etimek +1 tane kepekli ekmek
-2 haşlanmış yumurta (baharatlı)
-1 tatlı kaşığı çikolata
-2 kk peynir

bugün ara yapmıcam birazdan başlarım 1 litre daha su içerim akşam yine çorba ve bi dilim kepekli ekmek yerim.canım bişi istemiyo evde kimse yokken bide saat 6 dan sonra sadece su içiyorum çünkü o saatten sonra mayıştığım için eritemem hiç bişi :) bu arada sadece yarım litre daha su tüketmeye çalışırım sonrada uyku :93::93::93:

ne bileyım utandım işde gelemedim topige bıde 64de takıldım kaldım 63 kıyısından köşesinden bile göremedim.. abla bu seferkı grip salgını en az 3 hafta süründürüyo öyle hemen geçmiyo eşimde bende maffolduk. destegin için teşekkür ederim.. ben ne yapayım değişik bişey mı yapayım 64 görmek istemıyorum daha plates başlayım dedim ama ebruda çıkmıyomuş daha cd sini alsam aşamaları var hangisinı alacagıma karar veremedım

ablam bem aslında monti yapmak istiyorum mümkün olduğunda çünkü onunla hem kendimi iyi hissediyorum hemde kilo verebiliyorum. ama gördüğün gibi saf monti yapmayınca işe yaramıyor bende. sana danışmak istiyorum sabah 6 da kalkıyorum 07:30 da şirketteyim 12:30 öğle yeme saati şirkettei yemekler güzel değil ve az et koydukları için doymuyorum pirinç yiyincede şekerim çıkıyor çikolataya sarıyorum. bende evden getirmeye başladım annem gitmeden dolma ypıp köye gitmişti o bitince elimden geldiğince saf monti yapıcam. akşamda 19:30 da evdeyim. spora yazıldım eve gelir gelmez spora koşucam. sence ne yapmam lazım bana menü hazırlar mısın? akşam yemeğini işten çıkmadan meyve mi yesem spor öncesi spordan geldikten sonrada süt yada yoğurdumu yerim ne dersin? öğlen et türü getirirm evden salata yoğurt iş yerinde var. kahvaltımıda evden getiriyorum zaten tb ekmeğimi diyet için değil tadından ötürü yiyorum seviyorum peynirimde yağlı evde çok peynir var tek kalınca yenisini alamadım

songül tabiki sende kilo bildirebilrisin monti yapmaynları öyle not düşerim . haftada bir tartılmak iyidir ..
anecinin gelcek oması iyi olmuş
mönünün hatalarını sende biliyorsun ...yarın daha güzel bi mönü verirsin sonlüm .
etimek beyaz undandır o yüzden yeme diyorum yani ne doyurucu nede besleci özeligi yok .senin yaşında iyi beslenmek lazım (kaç yaşındaydın?) mönülerinde slata türü yok nede yofurt bunları eklemyi unutma hep kuru yemişsin için kuruycak .
dvd konusunda bilgim yok kajum pc den yapmay açalış ozaman kadar ..
madem zincirini kırmak istiyorsun 2.3 gün proye agırlık ver derim .. karbonu azaltarak ama tüm kes demiyorum ha yanlış anlaşılmasın .bu kilonu tetikler .
diyerım öncelikle şunu söyleyim kendim 1.aşam yapmasken kimseya yap deme hakını kendimde bulmam .senin durumunuda bildigimden yapma diyemem . ama seninde yapmaya çalıştıgın gibi 1.aşam omasada kaçamaklı yapman en iyisi . öylede kilo verebilirsin .

kahvaltını erkende olsa kuvetli yapmaya çalış evde yapamıyorsan işde yap ..peyniri şimdilik sorun etme
öylen senin için en zor olan .onuda oldugu kadar diyerım .
öğlenle akşam arasında ara yapmayı unutma ..

akşam yemegini spora gitmeden ye diyarım .
gelincede aç olursan süt ürünü yada meyve yersin ...

canım sen kaç kılosun son durum ne?
aeben abla çok iyi vermişsin maşallah

bu sabah 62.8 kg canım.köye gittigimde kilo almıstım tekrar veriyorum.

sorma canım ya yorgun düştüm resmen

şey aslında evet yoğurt falan seviyorum ama :) seninde dikkatini çekmiş ben çiğ sebze yiyemem denediğimde sonuç felaket almıyo bünyem sanki ölesine yemediğim ve yiyemem dedikim tek türdür çiğ sebze ama akşamları ve--yemeğin yanında yoğurtta yicem :) tekrar bilgilerin için sağl bunlar çok işime yarıcak :)

aeben abla çok şaşırdım demek bu unlar çabuk böcklenıyo... ben unun böceklendiğini bile ilk kez duydum neyse tez tüketeyım barı benımkı 5kg bilirsiniz metro varya oradan aldım orada baya bı pahalı ama ben piyasası böyle sandım. şimdi ben bu undan bişeyler yapsam sabahları tüketsem montiye uygun olur mu?

kujumcum kek börek yap at derin dondurucuya misafirler geldimi ikramlıkların hazır olur.
sen yeme :)))

aeben abla kahvaltı için hemen yiyebileceğim bişeyler ararken nestle nesfiti buldum her sabah ondan yesem olurmu ??

aebenim ben dün sabah uyanamadım eşim işe giderken uyandım(8:00'de) o sırada oğlum uyandı kağının kapanma sesinden kalkmasın bende rahatla yapayım platesimi diye uyması için yanına kıvrılıverdim.sızıp kalmışım:26: ama yayın akışında öyle yazıyor .hatta salı gününün proğram akışına baktım sabah plates (tekrar yazıyordu perşembe ve salı saat 8:30 hafta sonu çıkanların tekrarları yayınlarınıyor yazıyordu.
hafta sonuda canlı olarak saat 10:00'da çıkıyormuş.yani yazan doğruysa.yarın sabah kesin bakarım ama...sizede yazarım burdan.

hurma işinede el attım bu gün hususi hurmaların başına gittim valla markette.hatta 2 markete baktım yoktu sırf gezmek olsun diye 3.markete gittim.ve glikoz şurubu yazıyor içeriklerinde.büyük ihtimal dışları parlasın diye batırıyorlar.o pahalı hurmaların yani dallı hurma dedikleri hurmalar öyle parlamıyor onlarda yoktur büyük ihtimal.
3 çeşit hurmanın içeriklerindede glikoz şurubu yazıyordu.ben hurmanın tazesini gördüm ilk dalından düşünce öyle yağlı gibi parlak oluyor dışı ama evde kendiniz kurutursanız aynı gün kurusu kayısı gibi kara kuru bişey oluyor.ben çocukken babamın bir arkadaşı kendi bahçesinin hurmalarını yollamıştı bize 10 kg falan vardı.evde beze yayıp kuruttu annem kara kuru bişey oldular.yani tamamen takır takır olmadı ama dışarda satılanlar gibi yağlı gibi ve ballı ballı olmuyorlar.büyük ihtimal satış kaygısıyla onları şuruba batıryorlar kıslar...bende hurmaya hiç dayanamıyorum.aldım geldim 10 tane falan yemişimdir. tarçına batırdım ama ne fayda yesem kutuyu bitirirdim yani...aklım hep hurmalarda şu an bitsede kurtulsam.ama eşimde hiç yemiyor sevmiyor yine ben bitiricem onları.:44:

Öğlen yazmayı unuttum.diyeti bırakıyorum bıraktım :))) pazartesi öğleden sonra tekrar başlayacağım.

selammmmmm temzilik vardı gelemdmmmm

kujum sen natın yavrum yaa 38 tl yee alınırmı kuu unnn
bak cnm onları su ile mayala birazda tuzz ceviz büyüklügünde parçalar koparr
pişir at dipfirizee ekmek niyetine ye cnm benimd evar biraz yarın yapıcammm

aben ablamm
sag saglim gidip gelsinler annenler inş
allah kabuletsinn

zilimmm
plates üf üf devam yani bende 2.cd yi yapıcamm
ilk fırsatta başlıycammm

özgem selam cnmmm

montig abla
bence sen kendinii bu konuda çok kasıyorsn kendinii
nereye kadar meyve sebze yemiycekisn?
meyve ve sebzenin içindeki kh lar ekmekteki gibi degilki agır kh lar dgeil yani

gelelim bana kilom 64.6 çıktıı:26::26::26::26::26::26::26:
neee yapıcam banaaa bir yardım eliiiii uzatınnnnnn hayır sever aben ablammm
diyetisyeni aradımmm ama a geçen yıl 12 tl olan ücret 120 tl olmuş liste vermek ücretliymiş
bildigim şeyleir parayla dinlemekkk saçma geldi hemd eçok pahalıı

ne yapcma bilmiyorumm

ohannes kızlar ya ölçülerimi aldım almaaz olaydım.belki gecenin bi vakti ölçmem yanlıştı.
bakın efenim ölçülerime

göğüs 96
bel 80
basen 101
baldır 56

nan roberto carlosun bile baldırı 65 cm.ay çıldıricimmmmmmmmmmmm kafamı koca popomu nerelere vursam.Allah dan boyum uzun sayılır.

selam masumummm
kıs cancağızım sen ve monti abla takmış durumdasınız ama olmaz ki böyle.strese sokuyorsunuz kendinizi.biraz rahat bırakın vücutlarınızı sakin sakin kafanızı dinleyin.sonra montiye başlayın sporla beraber.olma mı bea yaw

Günaydın canım
Ben kb rejimni devamlı yapmayı düşünmüyorum zaten. Uzun süre sebze meyvesiz duramam ki. Ayrıca onlar kb de de var.Şu anda gına gelmiş durumda, yememem ondan. Ben bu diyeti bir hata 10 gün yapacam, (kontrole kadar) Ayrıca kollestrol açısından da çok sağlıklı bir diyet değil.Ayrıca eti fazla sevmem ben. Sadece deneme açısından yani..Sonra yine buradayım.

Ne yaptın sen yaw. Yanlış ölçü almış olmayasın? Ben 73 kioyum basenim 104, baldırım 58. Bir daha ölçün, ama sabah.

Kızım 4 ay, 3 kilo (1 kiloyu, diyeti 1 gün bozdum geri aldım)( ...Takmayayım da napiimm..Bir hafta sonra buradayım tekrar zaten, uzun süre yapamam bu diyeti diye düşünüyorum...

Son düzenleme:

öznurcum ben 9 aydır aynı kilodayım takmam normal dgeilmi sence?

08.30
-1 dilim kepekli ekmek
-yarım haşlanmış yumurta
-1 kk peynir
-1 tatlı kaşığı çikolata
-10 dal patates kızartması

selamlar efem yarım saate kadar çımam lazım kızlya inicem ama size bakmadanedemedim ....
yarın sabah gidiyoruz eşim götürecek akşamda dönmemiz lazım bebelerin okulu oldugu için .
kısaca mesajlarınıza degineyim ..

kajum bak o degerli ve pahalı unun için aşagıda öneride bunlunmuş arkidişler. canım benim aldıgın un başka markaydı belki ondan böceklenmiştir .dogaldı yane ilaçsız .
serin yerde tut illa hemen birmen gerekmez hemende böceklenmez
kujumcum kek börek yap at derin dondurucuya misafirler geldimi ikramlıkların hazır olur.
sen yeme :)))

aeben abla kahvaltı için hemen yiyebileceğim bişeyler ararken nestle nesfiti buldum her sabah ondan yesem olurmu ??
songülüm nesfit ve k. files türü şeylerin içinde bol şeker var üztelik mısırda ben bunlara kısaca cıs diyorum . benim kulandıgın tak kahvaltılık yulaf ezmesi (lila lifin ).
zilim bazı paketli özel hurmaları öyle yapıyorlardır ama her hurmanın öyle glikoza batırıldıgını sanmıyorum :44: yada öyle olması işime geliyor .. bide hurmanın parlası vs cinnsinden canım ne çok hurma çesşidi var . bence afiyet olsun her ögün yedigimiz bişi deyil bukadar küçük ayrıntılarda bogulmayalım efem . afiyet olsun ...dimek paketi birirdin insan azcıkda ablasına bırakırdı .. tarçınlı begendinmi peki . çok tok tutumunu senide yoksa ben numunelikmiyim ..

zilim dün cumaydı pilates yok demekki aklıma yazayım tatlıses tv salı perşembe 8 30 . hafta sonu yanı cum .pza. 10 00 . okey .bugün 10 30 da baktım müzük vardı .

Öğlen yazmayı unuttum.diyeti bırakıyorum bıraktım :))) pazartesi öğleden sonra tekrar başlayacağım.
allah iyilini versin bende tümden bıraktın sandım 2 gün sonra tekrar başlıyorum yazmışsın . ocdim o fizikle zatetn kaçamaklı yapsan yeter spor ya o kafi bence ..

amanın banum 120 lr.yazık bencede 2 liste verecek diye sen iste ben sana li,steler hazırlayım her türlüsü var alim allah .1200 .1300 .1500 .1600 hoş bunlar sendede var .
senin yapacagın şu banum diyetde yapma salmada ogluşun ameliyat işi bitene kadar kendine izin var çık diyet piskolajisinden zatıflamayı hedef edinme . inan bu çok önemli sonra tekrar başladıgından hem bünyen hem zihnin dinlenmiş olur ...hep söylüyorum ama abla sözü tutan yokki.
kilonu not aldım balım .
ocdim mezronmu bozuk ku diycem ama o ihtimal yok galiba .ama bi tuhaflık var yav o kiloda o boyla bu ölçüler fazla deyilmi??
.vallahi fizihin güzel ölçülere takma .allah boy vermiş şükret otur derim .. peki kaç beden giyorsun ?????????? bu ölçülerle 40 .42 olmalısın ..

08.30
-1 dilim kepekli ekmek
-yarım haşlanmış yumurta
-1 kk peynir
-1 tatlı kaşığı çikolata
-10 dal patates kızartması
songul bune.?? sen diyet yaptıgına eminmisin kuzum ????????????????
çık olmamış ...

bu mnönü şöyla olmalıydı ...
2 dl ekmek ..
.1 hş yumurta ..
1dl peynir .
madem çıg sebze sevmiyorsun pişmiş ye o zaman acı soslar kulanabilirsin ...
ama ben hiç bir zayıflama diyetinde patat kırzartması görmedim bide çukulata bide hergün yiyorsun bırak şu çukuyu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…