Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zilimm ilacı arattım ama bulamadımm bi bilgiye denk gelemedimm:44::44::44::44::44:
tam adı bu dimi fer&B

ablam ben söz verdigim hiç bişiden vazgeçmem .beni tanıyan bilir .yardımcı olmadıgım nedirki? o diyet hakında ayrıntılı bi bilgim yok
3.4 yıldır bu topiklerdeyim ve ilk yılarda denemedigimiz diyet belkide kalmadı şu an senin araştırdıgın gibi bir çok topigi okuduk yazdık ben o mesajı hatırlamıyorum bile ne yazdım onuda bilmiyorum . kesin 1.2. sene evvelinindir mesajım .
sana yazdıklarım ve önerilerim hep deneyimlerim sonucu ortaya çıkmış öneriler . ve sana öneride bulunurken senin bulundurugun durumu göz önüne alarak yazıyorum . öneri ve elştirlerim genelde o kişinin duruma göredir fark etiysen .
ben herzaman destek veririm ablam bilgim oldugu konularda
yine diyorumki senin kulandıgın ileçlar ve yaşın itibari ile 4.5 ayda 4 kilo gayet iyi.... tabi bence .
ablam dene aklında kalmasın ..bu diyetle le ilgili ocdimimde bilgisi ve tecrübesi varmış yardımcı olur .yeterki sen mutlu ol .
karbon kesinde kilo verme mutlaka olur. ama önemli olan kalıcı kilo ve saglık .özelikle dr ve tahlilerin bünyende karbon eksigi tespit etmişken bunu kesmeni nasıl öneririm sana... . benim önerilerim ,bu düşüncelerim çerçevesinde ablam . gönlün nasıl isterse o yolda devam et ablam dedigim gibi her zaman yanınızdayım
.

banum genelde baklagil bagırsakları iyi çalıştır. gerçek kilonda wc işinden sonra belli olur sanırım .
yanlız sen benim kadar baklagil agırlıklı yapmıyorsun ayran üzerinden yapıyorsun bu detoksu. yani benim çorbam mantı kıvamında oluyor seninki çorba ..:))

bu arada banum diyetisyen işi ne oldu gitmedinmi?

Son düzenleme:
banum sayfa açıktı altta ama platesimi yapıyordum ancak gördüm yazını tatlım....

yazacaklarımdan biride buydu unutrmadan hemen yazayım az evvel unutmuşum cnm..oğluna bir demir ve kan eksikliği için test yaptır birde tiroidine bakarlar gerek duyulursa...eşimin aklına gelmişti zaten bizde yaptıracaktık ama doktorda istedi zaten yaptırdık.iştahsız çocuk demir depolarının boşalmasındanda iştahsız olabilirmiş ve kansızlıktanda olurmuş.tiroid ölçümünide yaptırdık biz .sınırda çıktı ama doktor çocuk yakın zamanda ishal geçirdiği için elektrolit seviyesindeki oynama normaldir.1 ay sonra ultrasonla bakalım bişey yoktur çok tuz kaybediyor vücut ishalde dedi.yerine koymasıda (çocuk küçük olduğu ve az yediği için)2 ayı buluyor demişti.babamızın işleri azalsın götürücem.aynı hastanede yapılacak ultrason ama çok kuvveti yerinde oğlumun zor zaptediliyor.eşimde olmalı yanımızda.onunda ameliyatları çokmuş bu sıra..bakalım yarın ve ya haftaya çektiricem eşimin iş durumuna göre...

ilacın fiyatını tam bilmiyorum eşim karttan geçirmiş ben tırnak bakım ürünleri falanda almıştım aynı anda.ama ya 20 liraydı cnm yada en fazla 25 lira.ama saki 20 gibi kalmış aklımda.hatta eczacı bu yeni geldi daha o sebeple biraz ucuz.yakında patlar kış geliyorya o zaman firma arttırır fiyatını falan demişti.diğerleri 29 lira civarıydı.bizde evvelde minadex ve balık yağı tarzında bir sürü şey almıştık öyle idi aşağı yukarı fiyatlar..ama bu şu an uygun cnm fiyat olarak ve muadillerine göre acaip iyi geliyor.

ikisinede ver istersen hem bağışıklığını güçlendirir..
ilacın tam ismi fer&B multivitamin cnm.muz aromalı.yazılarıda boyama kitaplarının ve hikaye kitaplarının yazıları gibi .rengarenk ve bi çocuk boya kalemiyle yazmış gibi yani.bilgisayar yazısı gibi değil yani..plastik şişesi.az gibi görünsede çok uzun süre yetiyor.sen ikinide versen 15 gün gider bence.

bende arattım nette yeni olduğu için sanırım pek bir bilgiye rastlamadım.bir kaç ay olmuş çıkalı.al mutlaka valla faydasını göreceksin bak.zilim dediydi dersin....

ZİLİMMM
cnm dün verdik kan ve idrarı bakalım ne çıkıcak
ben gidip alıcam cnmm buügn işleirm biterse

aben ablam
ben diyetisyene gitmeidm özgürün mesaisi vardı o hafta çocuklarıd abırakıcak yer olmayınc ayattı ilk fırsatta gidicem ama nhatta diyorumki kayra hastanede yatarken tıp fakültesine gideyim diyorumm:26::26::26:

Bu diyete simit peynir çok cazip geliyor bana (en azından şimdilik) Bir müddet meyveden kısmam gerekiyor. Sebzeye daha kolay katlanırım sanırım. Digerleride peynir et süt. 15-20 gün deneyecegim baklım ne olacak. En azından aklım kalmaz ve diyet psikozundan çıkarm biraz.. Sevgiler

iyi fikir banum

bencede dene ablam aklın kalmasın .

Son düzenleme:
valla yine sağolun :)

ben şimd,i tekrar menümü yazıyımda şok olun aniden azalttığım bi menüm yok çünki o şekilde ilerleyen zamanlarda kilo veremiyorum
06.00
-sirkeli limonlu su
-1 bardak ada çayı
-1 light ekmek üstüne light kerem peynir
arada okuldaydım 0,5 ml daha su içtim
1 bardak daha çay içtim

eve geldim saat 1400 gibi
-2 etimek
1 dilim kepek ekmeği
-2 haşlanmış baharatlı yumurta
-3 kk peynir
-1 tatlı kaşığı fındık ezmesi
-2 kupa çay

ara
-1 kupa çay ve
-4 form bisküvi

evet gündüz güzel yedim ama akşamı hafif yapıcam

18.00 gibi
-2 kepçe çorba
-1 tane etimek

not: çok çay içtim biliyorum ama çaylarım şekersiz akşamda içerim o yüzden :) çay içmeye bayılıyorum özellikle ada çayı ve ıhlamur :) bu akşam tarçınlı süt içicektim baktım çok abarttım vaz geçtim

sporum
-30-35 dkk normal yürüyüş
-akşamda 20 dakika vücut hareketleri :)

hoşbulduk masumm :) yok ya ben kalın kemikliyim kilo versemde pek belli olmucaktır :) ben veriyimde :) llahın izniyle çok olursa devam etmem :)

iyi fikir banum

bencede dene ablam aklın kalmasın .

ayyyyy ablamm bi aklımda diyorki yarınnn annem gelicek ya in şurdan hastaneye
diyor yürüyerek 15 dk filan zaten
amannn ne bileyim yaaa kafam karışık yani

çok fazla kalorili diyet veriyor ablam ama ya en azz 1500 veriri diye tahmin ediyorum

bayanlar bi sorum olucak çok su içmek karnımı şişiriyor ve beni rahatsız ediyo karnım balon gibi şişince bunun bi zararı var mı ??

slmm kızlar ben geldi grip tamamen geçdi hafif bı burun akıntım kaldı. sporu hiç aksatmadım ama kaçamaklarım çok oldu utancımdan ugrayamadım buraya :78:
kızlar şimdi tam gaz ilerleyecegım. kaçamakları yapınca bari buna deyse kan şekerim anıden çıkıp indig için gün boyu kendımı halsız hissediyorum ve bol bol karnım acıkıyo ve benı yıne kaçamaga sürüklüyo daha dikkatlı olacagım bundan sonra ben halen 64dun bu arada

canım ben 5 kg tam bugday ununu 38 e aldım ne kadar kazık yemişim öylee

maşallah azminden dolayı tebrik ediyorum seni canım.örnek insansın.

Bu diyette spor fazla önerlmiyor diye biliyordum ben. Öyle yazıyor Ebru Akın blogunda. Bir deneyecem 15 gün kadar. Çok sagol canım hemen bakıyorum listeye, bendeki ile aynımı diye...

aynıdır genelde çok fazla oynamaz. ben 30 ünite tüketmişdim.

diğer bebike de ver tabi.benim oğlanla aynı kiloda neredeyse.diğeri zaten daha düşük kiloya sahip.
fekat tikkat et sokakda çarşıda misafirlikde anne yemekkkkkkkkkkkkkkkkk diye bağırabilirler :))

ablam yarım simit yediğinde neredeyse 1 öğünü tamamlıyorsun.simit olayını sürekli yapma bence.

hoşgeldin canım.tekrardan çok geçmiş olsun.

canım ben 5 kg tam bugday ununu 38 e aldım ne kadar kazık yemişim öylee
bende bugün gidip tam buğday ve kepeklisinden aldım. 2.45 tl idi.sürekli gelmiyormuş.
oğluşun keklerini bu unlardan yapacağım.

benım un bıtınce bende orada alayım bari bımden mı alıyosunuz? dun tam bugday unuyla pogaça yapdım ancak bu kadar lezzetli olabılırdı tabi içinde yag oldugu için gönül rahatlıyla yıyemedim

kızlar platese başlayacagım ama siz nerde yapıyosunuz internetten mı açıp yapıyosunuz? şimdi ben ınternetten yapamam yere yatınca pilgisayardan yapılan hareketleri göremem. cd mı alsam ebru şallının bi fikir verın ben ona göre başlayayım. haftanın 3 gunu ayrobıc gidiyorum giger gunlerde yarım saat 45 dk yürüyorum.

Yok be aebencim aynı küçük hurmayı konuşuyoruz. Hani benim yaban mersini olayım vardı ya sen uyardındı o şekerle pşiiyo diye:) O günlerde evde hacdan gelen hurmada boldu 1 tane agzıma atayım dedim ama bu sefer üzerindeki etikete bakayım bir dedim. Tam çiğnerken glikoz diye okuyunca hemen tükürmüştüm, oradan biliyorum yani:)))) Send bir bak etikete derim canım.

Bu arada bugün lişstelere bakarken o zararsız diye düşündüğümüz, salatalıgın, soganın, domatesin,meyvenin karbon degerlerinin ne kadar yüksk oldugunu görünce hayretlerim şaştı. Oturdum günlüğüme yazdıgım sebze meyve, bakliyat v.s karbon değerlerini hesapladım günlük olarak. Çıkan sonuç şok etti beni. Ben gün içinde nasıl olsa yasak değil diye bol bol salatalık, domates, biber, sogan sote yiyordum ve karbon çukurunda debelenmiş dumuşum (heleki meyvelerle) Kan değerlerim elimde olmadıgından hemen dr.u aradım (kendisi o gün seminere katılacagından değerleri bekleme ben seni tel ile ararım demişti bana)Nasıl karbon değerim fazla çıktı diye sordum. Tekrar baktı ve özür diledi. Meger kollestrol degerlerim düşük çıkmış. Böyle bi hatayı nasıl yaptım bilmem diyince bende bişi diyemedim. Velhasılı kelam inşallah bu kez dogru yapıyorumdur bende şaşırdım ....

benım un bıtınce bende orada alayım bari bımden mı alıyosunuz? dun tam bugday unuyla pogaça yapdım ancak bu kadar lezzetli olabılırdı tabi içinde yag oldugu için gönül rahatlıyla yıyemedim

evet bimden.yalnız herzaman gelmiyormuş.al kalsın neticede un akmaz kokmaz.

ben e.şallı nın ilk dvdsi ile yapıyorum ama sinir bozucu bi arka müziği var ve çok açıklayıcı bulmuyorum özellikle nefes konusunu.

şimci ablacığım ben bu mesajı anlamadım.yani senin dr hata mı yapmış?

ablam yarım simit yediğinde neredeyse 1 öğünü tamamlıyorsun.simit olayını sürekli yapma bence.
.

Canım senin yolladıgın liste dahil tüm listelerde 1 tam simit 25 ünite, 100 gr peynir 1 ünite. Bu beni neredyse tüm gün idare eder. (Sabah kahvaltı etmeyi asla sevmiyorum. bu yüzden 12 gibi geç kahvaltı olur bana:)) Gıdamı sütlü nescafeden alıyorum)
Geriye 14 ünite kalır ki; rahat rahat yeter bana. Ayrıca her zamanda yapmam zaten. İlgin çok teşekkürler canım. Görüldüğü gibi bu topikten kopamıyorum, gönlüm sizlerle:))

Son düzenleme:
günaydın hatunlarrrr
mutlu cumalar umarım herkesin kilosunda azalma olmuştur

ablam kilomu yazayım ama listede en üst sıradayım bilesin :) elektronik olmayan tartıda 78 çıktım 9 kilo aldık yani

dünkü menüm:

sabah:1 dilim tb ekmeği,peynir,3 zyetin,çay
öğlen: annemin dolmaların 2 biber 2 kabak dolması,salata,yoğurt
ara: bir armut
akşa: öğlen dolma yediğim için fazla fazla akşam sütlü kavhe içmekle yetindim

5 fincan tarçınlı yeşilçayımı içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…