ablam ben söz verdigim hiç bişiden vazgeçmem .beni tanıyan bilir .Seni o topikte de görünce fikrini almak istemiştim . Acele etmiyorum ama 4,5 ydır monti yapıyorum ayda 1 kilo bile değil verdiğim; ki montide bile fazla yemediğim halde oldu bu. Karbn olayıda sıkıldıkça kemirdiğim salatadan ve sebze yemekten gına gelmişti. Kurubaklagil yaptım haftalarda isr gram bile oynamıyordum haftalarca. İşte bu nedenlerden dolayı, seni ve ocd yi o topikte görünce, ve sen destek veririm diyince neden vaz geçtiğiniz anlamaya çalıştım sadece.
banum genelde baklagil bagırsakları iyi çalıştır. gerçek kilonda wc işinden sonra belli olur sanırım .zilimmm
ben hemen alıyım cnm yarın bu şurubu fiyatı ne kadardıı ?
hatta çocuklar uyuyanınc abile gidip alırımm
ya nasıl diyim yemek yiyor ama yaramıyor çok hareketli ve dneize görede iştahsız denile bilir
umarım işe yarar bizdedee cnmm
sinir oluyorum her gören aa bu ne kadar zayıf diyorlar
sanki benim elimdeee
ben hemen alayım işleirmi bitirince gidiyim
denizinn kilosudaaa 14 onada vereyim dimi
salon ve odayı temizleidmm
şimdi tencerelerimii bi cifliycem
buz dolabımı temziliycemm
ütü yapıcammmm
yarınd akalanalrı yapıcammm
bu arada hala wc ye çıkamadım yarın istedigim sonucu alamıycamm
Bu diyete simit peynir çok cazip geliyor bana (en azından şimdilik) Bir müddet meyveden kısmam gerekiyor. Sebzeye daha kolay katlanırım sanırım. Digerleride peynir et süt. 15-20 gün deneyecegim baklım ne olacak. En azından aklım kalmaz ve diyet psikozundan çıkarm biraz.. Sevgilerablam ben söz verdigim hiç bişiden vazgeçmem .beni tanıyan bilir .yardımcı olmadıgım nedirki? o diyet hakında ayrıntılı bi bilgim yok
3.4 yıldır bu topiklerdeyim ve ilk yılarda denemedigimiz diyet belkide kalmadı şu an senin araştırdıgın gibi bir çok topigi okuduk yazdık ben o mesajı hatırlamıyorum bile ne yazdım onuda bilmiyorum . kesin 1.2. sene evvelinindir mesajım .
sana yazdıklarım ve önerilerim hep deneyimlerim sonucu ortaya çıkmış öneriler . ve sana öneride bulunurken senin bulundurugun durumu göz önüne alarak yazıyorum . öneri ve elştirlerim genelde o kişinin duruma göredir fark etiysen .
ben herzaman destek veririm ablam bilgim oldugu konularda
yine diyorumki senin kulandıgın ileçlar ve yaşın itibari ile 4.5 ayda 4 kilo gayet iyi.... tabi bence .
ablam dene aklında kalmasın ..bu diyetle le ilgili ocdimimde bilgisi ve tecrübesi varmış yardımcı olur .yeterki sen mutlu ol .
karbon kesinde kilo verme mutlaka olur. ama önemli olan kalıcı kilo ve saglık .özelikle dr ve tahlilerin bünyende karbon eksigi tespit etmişken bunu kesmeni nasıl öneririm sana... . benim önerilerim ,bu düşüncelerim çerçevesinde ablam .gönlün nasıl isterse o yolda devam et ablam dedigim gibi her zaman yanınızdayım
.
?
iyi fikir banumZİLİMMM
cnm dün verdik kan ve idrarı bakalım ne çıkıcak
ben gidip alıcam cnmm buügn işleirm biterse
aben ablam
ben diyetisyene gitmeidm özgürün mesaisi vardı o hafta çocuklarıd abırakıcak yer olmayınc ayattı ilk fırsatta gidicem ama nhatta diyorumki kayra hastanede yatarken tıp fakültesine gideyim diyorumm:26::26::26:
Bu diyete simit peynir çok cazip geliyor bana (en azından şimdilik) Bir müddet meyveden kısmam gerekiyor. Sebzeye daha kolay katlanırım sanırım. Digerleride peynir et süt. 15-20 gün deneyecegim baklım ne olacak. En azından aklım kalmaz ve diyet psikozundan çıkarm biraz.. Sevgiler
valla yine sağolun :)gününüz aydın olsun hatunlarr...
spor yapmam lazım o yüzden açtım pcyi .call pilates ne bulursam yapayım bide düş alayım sonra gelirim .
gitmeden mesajlarada cevap yazayımbirikmasinler .:)
ay ocdim niye yanlış anlayım ..ben öyle hemen alına biride deyilim ki niye üzüldün .:)
hatun kişi ne yaşda olursa olsun kilosuna takıntılıdır ...daha o neki küçük kızım minyatür bi manken gibi cadıama o bile arada bacagına bakıp anne ne kalın bacaklarım var diyor .. dedesi adını süslü pakize koydu ..
üstelik kızlarım bana çeksin daha ne isterim .. bunu nbi iltifat kabul ederim ..
songullüm sana bu diyeti yap diyen olmadı fıstık .genel anlamda yardımcı oluruz sanada . şu an ben bile 1.aşama monti yapmıyoruz .
kızıma tabiki demiyorumbi 2 kilo verdiye çok hoşda bi fizigi var .şimdiki kıslar zatten takıntılı kiloya . ben ancak aman kızım kilon vs yok fıstık gibisin diyorum
bende bende
hoşbulduk masumm :) yok ya ben kalın kemikliyim kilo versemde pek belli olmucaktır :) ben veriyimde :) llahın izniyle çok olursa devam etmem :)günaydınnnn efemmmm
songül hoşgeldin
boy 163 ve 50 kilo olmak istyorsun çok zayıf olmazmısın yahuu
ben 162 yim 5 olsam öpüp başıma koycam yani:))
aben ablaa
selam nasılsın sanada günaydınn sabah wc ye çıkamadım yaaa
çok rahatsız ediyor beniii tartılsamdaa sonuçç
alamıycaktım wc yüzündennn gece bekunis içicemm
form çay içmiştim ama etkilemedi sanırımm
temizlik var bugü salon tarafını yapaym yarındaa kalan kısımlarıı
bugün rüyamda ebruyu gördüm atv de başlıyormuş fialn nasıl mutlu oluyorumm
iyi fikir banum
bencede dene ablam aklın kalmasın .
diyaaaaaaaar hoşgeldin cnm...nerelerdesin yahu sen?özlettin kendini tatlımmmmmmm
aldığın kilolarıda verirsin cnm üzülme...yeni işinde hayırlı olsun...
banum geçmiş olsun cnm unutmuşum bu gün yazmayı....:94:
kızlar bime tam buğday unu gelmişti aldım ben.ihtiyacı olanlar alsın çokta ucuzdu.2 kg'lıktı.2,5 tl'mi neydi yalnış kalmadıysa aklımda.kullanmadım ama eminim iyidir.efsane marka zaten bimin unları.beyaz ununua almıştım önceden oda iyiydi...
ocdim ben hayatı 30 sundan sonra başlayanlardanım ..açık lise canım .tutucu bi ailem vardı çok başarılı olmama ragmen ilk okuldan sonra okutmadılar .:78:
bende çocuklarım büyüdükden sonra okula başladım .orta okulu bitirdim şimdi liseye gidiyorum yanı dışardan sınavla . allah izin verirse ün. sınavına bile katılma niyetim var.
Bu diyette spor fazla önerlmiyor diye biliyordum ben. Öyle yazıyor Ebru Akın blogunda. Bir deneyecem 15 gün kadar. Çok sagol canım hemen bakıyorum listeye, bendeki ile aynımı diye...
zilimmm
ben hemen alıyım cnm yarın bu şurubu fiyatı ne kadardıı ?
hatta çocuklar uyuyanınc abile gidip alırımm
ya nasıl diyim yemek yiyor ama yaramıyor çok hareketli ve dneize görede iştahsız denile bilir
umarım işe yarar bizdedee cnmm
sinir oluyorum her gören aa bu ne kadar zayıf diyorlar
sanki benim elimdeee
ben hemen alayım işleirmi bitirince gidiyim
denizinn kilosudaaa 14 onada vereyim dimi
salon ve odayı temizleidmm
şimdi tencerelerimii bi cifliycem
buz dolabımı temziliycemm
ütü yapıcammmm
yarınd akalanalrı yapıcammm
bu arada hala wc ye çıkamadım yarın istedigim sonucu alamıycamm
Bu diyete simit peynir çok cazip geliyor bana (en azından şimdilik) Bir müddet meyveden kısmam gerekiyor. Sebzeye daha kolay katlanırım sanırım. Digerleride peynir et süt. 15-20 gün deneyecegim baklım ne olacak. En azından aklım kalmaz ve diyet psikozundan çıkarm biraz.. Sevgiler
slmm kızlar ben geldi grip tamamen geçdi hafif bı burun akıntım kaldı. sporu hiç aksatmadım ama kaçamaklarım çok oldu utancımdan ugrayamadım buraya :78:
kızlar şimdi tam gaz ilerleyecegım. kaçamakları yapınca bari buna deyse kan şekerim anıden çıkıp indig için gün boyu kendımı halsız hissediyorum ve bol bol karnım acıkıyo ve benı yıne kaçamaga sürüklüyo daha dikkatlı olacagım bundan sonra ben halen 64dun bu arada
bende bugün gidip tam buğday ve kepeklisinden aldım. 2.45 tl idi.sürekli gelmiyormuş.canım ben 5 kg tam bugday ununu 38 e aldım ne kadar kazık yemişim öylee
maşallahazminden dolayı tebrik ediyorum seni canım.örnek insansın.
aynıdır genelde çok fazla oynamaz. ben 30 ünite tüketmişdim.
diğer bebike de ver tabi.benim oğlanla aynı kiloda neredeyse.diğeri zaten daha düşük kiloya sahip.
fekat tikkat et sokakda çarşıda misafirlikde anne yemekkkkkkkkkkkkkkkkk diye bağırabilirler :))
ablam yarım simit yediğinde neredeyse 1 öğünü tamamlıyorsun.simit olayını sürekli yapma bence.
hoşgeldin canım.tekrardan çok geçmiş olsun.
bende bugün gidip tam buğday ve kepeklisinden aldım. 2.45 tl idi.sürekli gelmiyormuş.
oğluşun keklerini bu unlardan yapacağım.
SELAM HATUNLAR PAZARA ÇIKICAM ÇIKMADAN PC AÇIK BULDUM SİZE BAKAYIM DEDİM ....
ABLAM senin dedigin hurma trabzon hurması büyük domates gibi... diger benim yedigim ise hacdan gelen hani bildigimiz küçük hurmalar ramazanda yediklerimizden . onların içine katacak bişiyokki daldan inmiş hurma glikoz nasıl katılır ?:44:ege rmeyvenin kendi dogal içerisinde varsa bilemem ..:44:
..:44:
benım un bıtınce bende orada alayım bari bımden mı alıyosunuz? dun tam bugday unuyla pogaça yapdım ancak bu kadar lezzetli olabılırdı tabi içinde yag oldugu için gönül rahatlıyla yıyemedim
kızlar platese başlayacagım ama siz nerde yapıyosunuz internetten mı açıp yapıyosunuz? şimdi ben ınternetten yapamam yere yatınca pilgisayardan yapılan hareketleri göremem. cd mı alsam ebru şallının bi fikir verın ben ona göre başlayayım. haftanın 3 gunu ayrobıc gidiyorum giger gunlerde yarım saat 45 dk yürüyorum.
Yok be aebencim aynı küçük hurmayı konuşuyoruz. Hani benim yaban mersini olayım vardı ya sen uyardındı o şekerle pşiiyo diye:) O günlerde evde hacdan gelen hurmada boldu 1 tane agzıma atayım dedim ama bu sefer üzerindeki etikete bakayım bir dedim. Tam çiğnerken glikoz diye okuyunca hemen tükürmüştüm, oradan biliyorum yani:)))) Send bir bak etikete derim canım.
Bu arada bugün lişstelere bakarken o zararsız diye düşündüğümüz, salatalıgın, soganın, domatesin,meyvenin karbon degerlerinin ne kadar yüksk oldugunu görünce hayretlerim şaştı. Oturdum günlüğüme yazdıgım sebze meyve, bakliyat v.s karbon değerlerini hesapladım günlük olarak. Çıkan sonuç şok etti beni. Ben gün içinde nasıl olsa yasak değil diye bol bol salatalık, domates, biber, sogan sote yiyordum ve karbon çukurunda debelenmiş dumuşum (heleki meyvelerle) Kan değerlerim elimde olmadıgından hemen dr.u aradım (kendisi o gün seminere katılacagından değerleri bekleme ben seni tel ile ararım demişti bana)Nasıl karbon değerim fazla çıktı diye sordum. Tekrar baktı ve özür diledi. Meger kollestrol degerlerim düşük çıkmış. Böyle bi hatayı nasıl yaptım bilmem diyince bende bişi diyemedim. Velhasılı kelam inşallah bu kez dogru yapıyorumdurbende şaşırdım ....
ablam yarım simit yediğinde neredeyse 1 öğünü tamamlıyorsun.simit olayını sürekli yapma bence.
.
şimci ablacığım ben bu mesajı anlamadım.yani senin dr hata mı yapmış?
Aynen öye canım( Salak diycem ayıp kaçacak..O gün değerleri bekleyip alsam,onu kaale bile almazdm. Neyse artık...Allahtan bende saglıkçıyım da uyandım meseleye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?