Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

tünaydınlar hamınlar...

aebenim canım aplammmmm bende açtım bu sabah tv'yi saat 9:45'te .oğlumun ağzına çatalları peş peşe sokuşturdum yesin işi bitsinde rahatça yapayım sporumu diye ama ne gezeeeer.saat 10 oldu 10:15 oldu 10:30 oldu yok...ama yayın akışında yazıyor.ne biçim şey bu yaw..sinir oldum sabah sabah.madem yayınlamayacaksın yazma o zaman... her duyduğuma gördüğüme inanıp kalkıp tv'de kanal ayarlıyorum.ıı ıhhh...artık ebru çıkana kadar bi şeye inanmıycam..:44:

hurmalarıda tarçına bandıra bandıra yedim valla nefisssti.ben zaten tarçını yedirecek bahane arıyormuşum sanki tarçını çok seviyorum kuru yenecek bişey olsa çala kaşık yiyeceğim .. ama gerçekten çok tok tutuyor.eli hep atıştırmalıklara gidenler için birebir çözüm olabilir bence.mutlaka deneyin kıslar..ama kendinizi tutabilecek ve 3-4 tanede bırakabileceksiniz.yoksa ben gibi kutuyu bitirme potansiyeline sahipseniz hiç kalkışmayın bu işe

ocd cnm unun bozulur diye korkuyorsan buzdolabında muhafaza et cnm yerin varsa.meyveliğine koy en alta.bişey olmaz..tam buğday unuyla yapılan şeyler gerçekten daha lezzetli oluyor.dün akşam pizza yaptım eşimle oğluma .sanki içine kavrulmuş susam yada keten tohumu koymuşsun gibi bir kokusu oluyor tam buğdayın.

ben şeker hastası babama tam buğday unu +kurumeyveler+ bazen fruktoz bazende azıcık pekmezle kek yapıyordum yazın.öylede çok hoş oluyor.çerezde atıyorum içine.fındık ceviz vs.. valla süper oluyor..

montig apla sen bu diyeti 10 gün yapınca kilo kaybedersin ama montiye geri dndüğünde beslenme şeklin değişeceği için geri gelebilir o kilolar aklında bulunsun ...hangi diyette olursan ol,kısıtladığın yiyecekleri yemeye geri döndüğünde mutlaka geliyor giden kilonun bir kısmı.2-3 ay yapıp ondan sonra montiye dönsen o kadar farketmez ama 10 günde 2 kg versen montiye dönünce 1 kg geir alsan o 10 gün boşuna o kadar şeyden mahrum kalmış olursun.2 ay yapsan 6 kg versen 2'sini geri alsan 4 kg kardasın.o sebeple 10 gün için kendini kısıtlamaya uğraşma demek istiyorum aslında ama sen bilirsin.metoyu sallayıp kendine getirmek için yapıyorum dersen....
umarım faydası olur ve kilo verme hızını arttırır aplacım...

banum sanada bişeyler yazacaktım ama yine unuttum tatlışım...aklıma gelirse yine yazarım cnm..

teşekkür ederim tekrar ewaben abla çikolatayı gün içinde çok hareketli olduğumdan ve aşırı başım döndüğü için kullanıyorum dinç tutuyo ama tamam onuda bıraktım :) bide şey zaten tatı güzel de değilmiş fleks falan :)

evet şimdi dersaneye gidiecem
gitmeden yedim yemeğimi orada bişilere saldırmayım diye saat 12.40
-1 porsiyon ırasa yemeği
-1 dilim kepekli ekmek
gelincede bir porsiyon mantar sote 1 dilim ekmek birazda yğurt yerim dersaneden 6.30 da döndüğüm için geç yemek zorundayım
şimdilik sıvı tüketimim tamamen şekersiz bir bardak çay ile
-1400 L
dersanedede içicem yarım litre bi yarım litrede gelince içerim 1 kupa daha şekersiz çay içerim :) böle işte

Canım yaaa düşündüğün ve düşünceni palaştıgın için çokteşekkür ederim:)
Kilo almam gibi geliyor bana. Çünkü buradaki herşey yaglı. Ben zaten hakkımı tavuk, balık ve peynire göre ayarlıyom (Kırmızı et ve şarküteri sevmem ) Miem yanmaya başladı(. Sut yok gibi, yogurtta ünite yüksek. Tavuk ve yumurta yedim (kollestrolen korka korka) Bu gün bir ara acep vaz mı geçsem demedim de değil hani. En zorlayan meyve(yemiyorum tabi) Valla alışamazsam zıplayacam aranıza. Acıktıkça peynir yiyorum bay geldi. Hep de yumurta yenmez bakalım birkaç dün daha sabredyim de...Öptüm canım)

ablacımm iyi yolculuklar diliyorum önceliklee anne ve babayada hayırlı yolculuklar allah kabul etsinn

diyetisyen için aynı şeyleri bend eüdşündüm önce gittigimde 12 tl idi şimdi 120 olmuş
sebebi ne dedimmm daha iyi hizmet veriyorlarmış ne yani dedimmm önceden insanlarımı kandırıyodunuz

27 kilo vermişim 5-6 kilo içinde 120 lr bayılamamm belki kayra hastanede yatarken fırsat bulursam
gidipp bi muayne olurumm diye düşünüyorum cebeci tıpta olcak zaten ameliyatı

vallahi bana ne oldu bilmiyorum 3 gün sıksam 5 gün bırakıyorum kendimi
benn listesiz yapamıyorum bunu anladımmm amaa
bi hastane işlerimi halledeyimde sanırım ekimin sonunu bulur bu kezde bayram giriyor araya bayram sonrası
ancakk kendmee gelip diyete dönerimm benn umarım kiloda almamm bu sürede

p.tesi doktora gidicez bakalım ne diycekkk

bugün vallahi kızdım kendmeee salkasın kızım sen deidm 27 kilo vermişsin 3-5 kilo için zehir ediyorsun hayatı kendine2 oje aldım kendmeee birde mec ten menü hüplettim vallahi
dedimmm ki ban hiç kendini sevmiyorsunn millett 27 kiloyu duyunca hayreti şaşıyorrr
hayran kalıyor sana sende kendine etmeidgin eziyet kalmıyor dedimm

olmadı sen bana bir liste yaparsın olmadııı ablamm... ama bird eşu varki monti yapmasamdaa
pro ile karbon karıştırmıycamm kesinlikleee

iyi gecler kıslar ....
sabah erken gidip akşam geri dönücez eşim götürecek. fazla ayrı kalmıycaz yani .bide misafirle dönüyorum görümcem 1 hafta has. yatacak

hah şimdi oldu .
bak ne güzelde sebze yiyebiliyormuşun ..

en güzel diye mönüsü şudur songülüm .

sabah ekmekli kahvaltı
öylen etli salatalı
akşam sebze yogurtlu ..
aralardada meyve .
ah ah imkan ve sabır olsada bu mönüye uysak hiç birimizde kilo kalmazdı ..

sagolasın banum . insşallah sag saglim dönerler baya uzun kalacaklar 50 gün .
banum bak sonunda dagru düşünmeye başlamışsın hep diyoruz ama sen duymuyorsun .kilon bence şu an için gayet iyi niye kandine işkence ediyorsun .. biraz dinlen kendine gel bayramdan sonra başlarsın hem diyet yapma gücü bulursun kendinde yoksa bıkınlık geliytor istesende diyet yapamıyorsun ..

ablam sırf prodan gerçekden ıgg geliyor insana . Allah kolaylık versin. bazan monti zor diyorum yasaklar konusunda ama bence birçok diyetden kolay

BANA GELİNCE FIRSAT BULUP MÖNÜLERİMİ YAZAMADIM Bİ ARA TOPLUCA YAZARIM .FAKATBUGÜN DİYET DIŞINA ÇIKTIM İNAŞLAHA Kİ,LO ALMADAN HAFTA BAŞINI GÖRÜRÜM ..YARINDA NE YERİZ BİLMİYORUM DIŞARDA OLUNCA ..:78:

evettt ablamm ya işkenceyi bıraktım kendimee
zaten zmanda var kış dönime giriyoruzzz hazır güsel diyet yapılıyor kışın
şuanda korumaya çalışayyımm yeterr
yine spor bolsu devam edicem tabiii

yazdıgın menü çok ii gerçektenn ablaa
hem akşam yogurt yenince çok acıkmıyor insann

benimd ebiraz bugday unum var da onu maya ve ılık su ile yunurup ekmek yapayım diyorummm
poça olmaz dimi abla ?? yani poça yapmış olmamm?

kızlar çok fena hastayım yıne bacaklarıma kramp giriyo her tarafım çok fena agrıyo kombıyı yaktık bugun sankı karda kalmışım nasıl üşüyorum. rahatsızlıgım geçene kadar yokum bu arda ben selülüt savar ve ebrunun 2. cdsini aldım ama başlamadım. cd hakkında yorumlarımı ilerde yazarım ikisine 30tl verdim bu arada

hepinizi öpüyorum

ah aeben ablacım ben sebze yemeklerini ve tavuk et gibi şeyleri artı o kahvaltı türünü çok seviyorum yani tam senlik ama annesz çok zor dersanew falan derken kimse yemek yapamıyo bugün ablam evdeydi cnm ablam yaptı yemekleri
kahvaltıda sabah 6 da olduğu için zor oluyo ..ama annem çarşamba dönücek inşallah :) bu sayyede yeme düzenim iyice düzelicek bakalım önümüz perşembe kaç kilo vermiş olucam :) bide almış olursam üzülürüm
-2.5 L sıvımı tükettim
bunun
-350 ml çay ama şekersiz
-20 dkk da plates yaptım şimdi karnım acıyo yanlış yaptım sanırsam ..

geçmiş olsun cnm .umarım en kısa sürede iyileşirsin bende cuma yağmurdan baya ıslandım şimdi ateşim çıkıyo bide grip :) allah hepimize kısa sürede şiafalar versin .ben nesfitin 2 videosu var ona uyayım dedim çok işe yarıyo ama insanı çok yoruyo..

Bilmiyorum ablam yaw sabahda misafirlerim vardı unuttum ölçü almayı.

öznurcum ben 9 aydır aynı kilodayım takmam normal dgeilmi sence?

canım benim kızmayın yaw ben psikolojinizi sakin tutun deyyom.

aebenim bugün alışveriş yaptım 38 beden giyiyorum tişörler falan small oluyor ama ben yinede medyum alıyorum.malum göbeğim çıkıyor.

yok canım aeben demişti bozuluyor diye.ben 2 paket aldım bahsettiğin unlardan serin bi yerde muhafaza ediyorum.

geçmiş olsun kujum.

eski beslenme düzenime dönmek ne sıkıcı ya 3 günde olsa hoşuma gitmedi.şu testler bittiği an geri dönüyorum monti beslenme şekline.
saçımın rengini açtırdım bugün yine.bi sarışın olayım diyorum bakalım nasıl olacak.

öznurcum
estafurullah kızmak degilll tabikiii insanın canı ister isteez sıkılıyor 9 ay aynı kiloda kaldıgını
düşüüünn bakemmm düşüncesi bile canını sıkmaya yetecekk

dogum kilolları çabuk giidyor harbidendee gittilerrr en zor kilolar en eksi gidenler yani ben
kaç yıl önce 65 kilo idim bilemiyorum bile sanırım en azbi 10 yıllık kilo benimkii

benimde tb unum var ekmek yapayım diyorumm
kek kalıbım var düz ona koyp pişirsem dilim dilim kessem pişermi acabaa
poça hamuru kek kalıbındaa?????

kujum
geçmiş olsun cnmmm ahh yavrum nedenn okaa para verdin bende vardı sana bir şekilde ulaştırıdım cd leri deseydinn

elbet canım sıkılır ama 65 de çok bi kilo değil ki be canım.ben senin resimlerinide gördüm gayet iyisin maşallah

Günaydınnnnnn kızlar iyi pazarlar
Bu sabah tartıldım aldıgım 1 kiloyu vermişim, ölçülerimde de eksilme var. Ölçü olarak kullandıgım ve giremediğim kotuma çok kolay olmamakla birlikte girdim
( yagdan mı gitti, su mu kaybettm emin olayım diye 3 ayrı ölçü kullandım) İnşallah böyle devam eder....

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr çok mutluyum çokkkkkkkkk Allah"ın izniyle mayıs ayında teyze oluyorum

günaydın hayırlı haftalar olsun .
gitik geldik memleke annemleride yolcu ettik şu an uçaktalar sanırım . sag saglim gitsin gelsinler inşallah ....

kajum geçmiş olsun ....iyce iyileşmeden tekrar hastamı olsun ?
.

ocdim tebrikler canım saglıkla dogsun inşallah .

montig ablam çok sevindim senin adına inaşlaha böyle devam eder.:)

banum ebrunun cd leri varsa bende isterem :79:

diyar yok ortalarda gelmemeiş kaç gündür .
nazlım sende yoksun nerdesin ?

bana musade fıstıklar malum pazartesi ev işleri yogun .. gelirken bide misafirim vardı sabah giti .

hafta sonu diyet kalmadı bende mecburen saldım .. tabi baskülde beni saldı ... cumaya kadar sıkmama lazım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…