Canım senin yolladıgın liste dahil tüm listelerde 1 tam simit 25 ünite, 100 gr peynir 1 ünite. Bu beni neredyse tüm gün idare eder. (Sabah kahvaltı etmeyi asla sevmiyorum. bu yüzden 12 gibi geç kahvaltı olur bana:)) Gıdamı sütlü nescafeden alıyorum)
Geriye 14 ünite kalır ki; rahat rahat yeter bana. Ayrıca her zamanda yapmam zaten. İlgin çok teşekkürler canım. Görüldüğü gibi bu topikten kopamıyorum, gönlüm sizlerle:))
şimci ablacığım ben bu mesajı anlamadım.yani senin dr hata mı yapmış?
Aynen öye canım( Salak diycem ayıp kaçacak..O gün değerleri bekleyip alsam,onu kaale bile almazdm. Neyse artık...Allahtan bende saglıkçıyım da uyandım meseleye
ablam doktoru değiştiriyorsun değil mi ?
Kopma özleriz seni zaten
şimci ablacığım ben bu mesajı anlamadım.yani senin dr hata mı yapmış?
ablam doktoru değiştiriyorsun değil mi ?
Aynen öyle ocdcim. Artık gitmem ona. Dr seçme şansım var çok sükür..
Kopma özleriz seni zaten
Aynen öyle ocdcim. Artık gitmem ona. Dr seçme şansım var çok sükür..
zaten tek doktora bağlı kalmakdan yana değilim.herzaman iki farklı dr dan bilgi almışımdır.hamileliğimde 6 doktora göründüm.iyikide öyle yapmışım suyum fazlaymış :))))
Kopma özleriz seni zaten
zaten tek doktora bağlı kalmakdan yana değilim.herzaman iki farklı dr dan bilgi almışımdır.hamileliğimde 6 doktora göründüm.iyikide öyle yapmışım suyum fazlaymış :))))
Çok haklısın valla:)
hayırrlı cumalar güzel hatunlar ....
dün ikindi vakti misafirim geldi hemde yatılı .görümcemler ve kaynımlar .. yeni gitiler . şimdide kızmın dersana hocası gelecek .gelmeden bakayım sizlere ..
kıslar sabah aç tam tartılamadım .yanı kilomu birebir bilmiyorum yaklaşık olarak yazayım.
fazlası var eksigi yok 63 800'züm . bu hafta 1.200gr gitti . keşke her hafta böyle ki,lo verebilsem .
biliyoırum hepsi kilo deyil ilk hafta sudanda kaybetim. ama ölçülerimde inceldi1 cm .ki bu sadece sudan kaymedigim anlamına geliyor ...
valla yine sağolun :)
ben şimd,i tekrar menümü yazıyımda şok olun aniden azalttığım bi menüm yok çünki o şekilde ilerleyen zamanlarda kilo veremiyorum
06.00
-sirkeli limonlu su
-1 bardak ada çayı
-1 light ekmek üstüne light kerem peynir
arada okuldaydım 0,5 ml daha su içtim
1 bardak daha çay içtim
eve geldim saat 1400 gibi
-2 etimek
1 dilim kepek ekmeği
-2 haşlanmış baharatlı yumurta
-3 kk peynir
-1 tatlı kaşığı fındık ezmesi
-2 kupa çay
ara
-1 kupa çay ve
-4 form bisküvi
evet gündüz güzel yedim ama akşamı hafif yapıcam
18.00 gibi
-2 kepçe çorba
-1 tane etimek
not: çok çay içtim biliyorum ama çaylarım şekersiz akşamda içerim o yüzden :) çay içmeye bayılıyorum özellikle ada çayı ve ıhlamur :) bu akşam tarçınlı süt içicektim baktım çok abarttım vaz geçtim
sporum
-30-35 dkk normal yürüyüş
-akşamda 20 dakika vücut hareketleri :)
songülüm .kahvatıya biraz agırlık ver haliyle kahvaltıda bişi yemediginden öyleden sonra çok akıkıp çok yemen dogal ..bunlara dikkat et ..ayyyyy ablamm bi aklımda diyorki yarınnn annem gelicek ya in şurdan hastaneye
diyor yürüyerek 15 dk filan zaten
amannn ne bileyim yaaa kafam karışık yani
çok fazla kalorili diyet veriyor ablam ama ya en azz 1500 veriri diye tahmin ediyorum
songülüm bu soruyu sorman iyi oldu bende kıslara yazmak istiyordum ..geçen gün gördüm .güvendigim bi yerden . yemek sırasında su içneyin hazmı zorlaştırır buda kilo vermeyi engeller diyorlardı ... bunu su içmeyim anlamayın.suyu günde mutlaka en az 2 lt için fakat yemek aralarında. yemekden yarım saat önce ve sonra rahatça içebilirsiniz.bayanlar bi sorum olucak çok su içmek karnımı şişiriyor ve beni rahatsız ediyo karnım balon gibi şişince bunun bi zararı var mı ??
giribin geçmiş kajum biliyorum çünki kızma satmışsın giribini.slmm kızlar ben geldi grip tamamen geçdi hafif bı burun akıntım kaldı. sporu hiç aksatmadım ama kaçamaklarım çok oldu utancımdan ugrayamadım buraya :78:
kızlar şimdi tam gaz ilerleyecegım. kaçamakları yapınca bari buna deyse kan şekerim anıden çıkıp indig için gün boyu kendımı halsız hissediyorum ve bol bol karnım acıkıyo ve benı yıne kaçamaga sürüklüyo daha dikkatlı olacagım bundan sonra ben halen 64dun bu arada
eh kajum baya kazık yemişsin ..canım ben 5 kg tam bugday ununu 38 e aldım ne kadar kazık yemişim öylee
kıslar tb ununun kekide harika oliyi daha çok kabariyor .püff.benım un bıtınce bende orada alayım bari bımden mı alıyosunuz? dun tam bugday unuyla pogaça yapdım ancak bu kadar lezzetli olabılırdı tabi içinde yag oldugu için gönül rahatlıyla yıyemedim
osorun bende yaşayorum kajum yere yatınca ekran kararıyor ama şukürki hareketleri ezbere biliyorum .kızlar platese başlayacagım ama siz nerde yapıyosunuz internetten mı açıp yapıyosunuz? şimdi ben ınternetten yapamam yere yatınca pilgisayardan yapılan hareketleri göremem. cd mı alsam ebru şallının bi fikir verın ben ona göre başlayayım. haftanın 3 gunu ayrobıc gidiyorum giger gunlerde yarım saat 45 dk yürüyorum.
hım demek aynı hurma ablam .aceba hurmanın kendi özünde olmasın glikoz .Yok be aebencim aynı küçük hurmayı konuşuyoruz. Hani benim yaban mersini olayım vardı ya sen uyardındı o şekerle pşiiyo diye:) O günlerde evde hacdan gelen hurmada boldu 1 tane agzıma atayım dedim ama bu sefer üzerindeki etikete bakayım bir dedim. Tam çiğnerken glikoz diye okuyunca hemen tükürmüştüm, oradan biliyorum yani:)))) Send bir bak etikete derim canım.
Bu arada bugün lişstelere bakarken o zararsız diye düşündüğümüz, salatalıgın, soganın, domatesin,meyvenin karbon degerlerinin ne kadar yüksk oldugunu görünce hayretlerim şaştı. Oturdum günlüğüme yazdıgım sebze meyve, bakliyat v.s karbon değerlerini hesapladım günlük olarak. Çıkan sonuç şok etti beni. Ben gün içinde nasıl olsa yasak değil diye bol bol salatalık, domates, biber, sogan sote yiyordum ve karbon çukurunda debelenmiş dumuşum (heleki meyvelerle) Kan değerlerim elimde olmadıgından hemen dr.u aradım (kendisi o gün seminere katılacagından değerleri bekleme ben seni tel ile ararım demişti bana)Nasıl karbon değerim fazla çıktı diye sordum. Tekrar baktı ve özür diledi. Meger kollestrol degerlerim düşük çıkmış. Böyle bi hatayı nasıl yaptım bilmem diyince bende bişi diyemedim. Velhasılı kelam inşallah bu kez dogru yapıyorumdurbende şaşırdım ....
kopmada zaten ablam ....inşallah istedigin gibi olur kilolar çatır çatır gider..Canım senin yolladıgın liste dahil tüm listelerde 1 tam simit 25 ünite, 100 gr peynir 1 ünite. Bu beni neredyse tüm gün idare eder. (Sabah kahvaltı etmeyi asla sevmiyorum. bu yüzden 12 gibi geç kahvaltı olur bana:)) Gıdamı sütlü nescafeden alıyorum)
Geriye 14 ünite kalır ki; rahat rahat yeter bana. Ayrıca her zamanda yapmam zaten. İlgin çok teşekkürler canım. Görüldüğü gibi bu topikten kopamıyorum, gönlüm sizlerle:))
diyarım kilon için üzülme emi. nasıl olsa vereceksin .günaydın hatunlarrrr
mutlu cumalar umarım herkesin kilosunda azalma olmuştur
ablam kilomu yazayım ama listede en üst sıradayım bilesin :) elektronik olmayan tartıda 78 çıktım9 kilo aldık yani
dünkü menüm:
sabah:1 dilim tb ekmeği,peynir,3 zyetin,çay
öğlen: annemin dolmaların 2 biber 2 kabak dolması,salata,yoğurt
ara: bir armut
akşa: öğlen dolma yediğim için fazla fazla akşam sütlü kavhe içmekle yetindim
5 fincan tarçınlı yeşilçayımı içtim
ohhhhhhh sefan olsun
Günaydın,
Cuma günü rutin kilo ölçümünü yazıyorum 62.8 kg
bak buna kıızarım işte .dün pilatesimi yapamadım oğlanla uyuya kalmışım :))) erkenden
snada günaydın akrebim ne o kıs kiloma bakmayami geldin . ee sen niye yazmadın uyanık seni önce benimkine bakacan dimi.
kajum mönün harika ötesi afiyet olsun . tam monti mönüsü ..kızlar bende yazayım dünkü menümü 64 kilom
sabah: tambugay ekmegı ezme marmelat zeytin ezmesi açık çay
öğlen: kabak yemeyı yanına yogurt
ara: 1şeftali bıraz badem yarım saat yürüyüş
akşam: balık kıvırcık salata
bugun
kahvaltı: aşlanmış yumurta beyazını kıvırcıkların içine dogradım üzerine baharat salatalık peynır çay
saat 11de ayrobıc var
seninde zilim ....tünaydın herkeseeee....
kilolar gitmiş geçen haftaya oranla..umarım herkes güzel sonuçlar alır...
cumanız mübarek olsun bu arada.....
Günaydın,
Cuma günü rutin kilo ölçümünü yazıyorum 62.8 kg
canım sen kaç kılosun son durum ne?
aeben abla çok iyi vermişsin maşallah
hım demek aynı hurma ablam .aceba hurmanın kendi özünde olmasın glikoz .
yiyecekler bir bütün ablam her yiyecegin içinde hem karbon hem yag hem pro blunuyor ayırt etmek imkansız zatten şu pro şu karbon diye ...
ehhh dr da ne diyim ... ama çok sevindim karbpon seviyenin normal olmasına .şimdi gönül rahatlıgıyla deneybilirsin ablam karbon diyetini..
kopmada zaten ablam ....inşallah istedigin gibi olur kilolar çatır çatır gider..
..
Haklısın canım. Bende bilemedim şimdi. Ama içeriginde likoz okuduguma eminm. Belki kurumasın, bozulmasın diye glikoza buluyorlardır..
Kopam zaten gözüm bu topikte, oraya yazdım mı mutlaka buraya da ugruyorum. Kızlar imredirmeyeyim ama şimdi yarım mis gibi simitle kaşar yedim. İnan ki hem gözüm, hem ruhum, hem midem doydu. Çok özlemişim çook.. Zaten oburlugum yok şükür, yetti de arttı bile) Akşam da yemekten sonra 100 gr kabak çekirdeği yedim, müthiş keyif aldım. Ayrıca hiç aç ta klmıyorum. Ya aeben o masum görünen sebzeler var yaaaa, kızım hepsi resmen karbon yüklü. Belki de o yüzden takıldım ben. Açıktıkça salatalığa bibere,domatese sarıyordum. Eh benim meyveler de malum. Bir müddet sebze meyve istemiyorum zaten bakam nolucak....
haklısın zaten yemekle s içmem bu arada içtiğim su sonraki yarım saat fazlasıyla gitti karnımın inceldiğini hissettim yani :)songülüm .kahvatıya biraz agırlık ver haliyle kahvaltıda bişi yemediginden öyleden sonra çok akıkıp çok yemen dogal ..bunlara dikkat et ..
ekmegini tam bugday ye hangi diyet olursa olsun . etimekden vaz geç . kashvaltıdan türünden çok sulu yemek yemege çalış .yurtta falanmısın kendi evindemi...
banum songulün yaşı küçük o yüzden bu kilo ona fazla
songülüm bu soruyu sorman iyi oldu bende kıslara yazmak istiyordum ..geçen gün gördüm .güvendigim bi yerden . yemek sırasında su içneyin hazmı zorlaştırır buda kilo vermeyi engeller diyorlardı ... bunu su içmeyim anlamayın.suyu günde mutlaka en az 2 lt için fakat yemek aralarında. yemekden yarım saat önce ve sonra rahatça içebilirsiniz.
songül bende su şişkinlik yapmaz tam tersi karnımı indirir .tabi bunu az önceki gibi yaparsam .yemek sırasında okadar çok içersen tabi şişersin
giribin geçmiş kajum biliyorum çünki kızma satmışsın giribini.şaka bi yana geçmiş olsun tekrar .benim kız 1 haftadır salya sümük geziyor .
ben şuna kızıyorum kıslar yav diyet yaparken iyide kaçamak yaparken niye kaçıyorsunuz bunda ne var hepimiz yapıyoruz .bu konuda encekda diyara kızıyom haberi olsun .
kıslar bi daha diyorum kaçmakda yapsanız burdan uzaklaşmayın .bunda utanacak ne var ayol
kajum merak etme 1.2 güne kadar kan şekerin düzene girer.. o zaman iyi hisedersin kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?