Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Kopma özleriz seni zaten

kızlar bende yazayım dünkü menümü 64 kilom
sabah: tambugay ekmegı ezme marmelat zeytin ezmesi açık çay
öğlen: kabak yemeyı yanına yogurt
ara: 1şeftali bıraz badem yarım saat yürüyüş

akşam: balık kıvırcık salata

bugun
kahvaltı: aşlanmış yumurta beyazını kıvırcıkların içine dogradım üzerine baharat salatalık peynır çay

saat 11de ayrobıc var

hayırrlı cumalar güzel hatunlar ....

dün ikindi vakti misafirim geldi hemde yatılı .görümcemler ve kaynımlar .. yeni gitiler . şimdide kızmın dersana hocası gelecek .gelmeden bakayım sizlere ..

kıslar sabah aç tam tartılamadım .yanı kilomu birebir bilmiyorum yaklaşık olarak yazayım.

fazlası var eksigi yok 63 800'züm . bu hafta 1.200gr gitti . keşke her hafta böyle ki,lo verebilsem .
biliyoırum hepsi kilo deyil ilk hafta sudanda kaybetim. ama ölçülerimde inceldi1 cm .ki bu sadece sudan kaymedigim anlamına geliyor ...

ohhhhhhh sefan olsun

tünaydın herkeseeee....
kilolar gitmiş geçen haftaya oranla..umarım herkes güzel sonuçlar alır...
cumanız mübarek olsun bu arada.....

songülüm .kahvatıya biraz agırlık ver haliyle kahvaltıda bişi yemediginden öyleden sonra çok akıkıp çok yemen dogal ..bunlara dikkat et ..
ekmegini tam bugday ye hangi diyet olursa olsun . etimekden vaz geç . kashvaltıdan türünden çok sulu yemek yemege çalış .yurtta falanmısın kendi evindemi...

banum songulün yaşı küçük o yüzden bu kilo ona fazla
bayanlar bi sorum olucak çok su içmek karnımı şişiriyor ve beni rahatsız ediyo karnım balon gibi şişince bunun bi zararı var mı ??
songülüm bu soruyu sorman iyi oldu bende kıslara yazmak istiyordum ..geçen gün gördüm .güvendigim bi yerden . yemek sırasında su içneyin hazmı zorlaştırır buda kilo vermeyi engeller diyorlardı ... bunu su içmeyim anlamayın.suyu günde mutlaka en az 2 lt için fakat yemek aralarında. yemekden yarım saat önce ve sonra rahatça içebilirsiniz.
songül bende su şişkinlik yapmaz tam tersi karnımı indirir .tabi bunu az önceki gibi yaparsam .yemek sırasında okadar çok içersen tabi şişersin
giribin geçmiş kajum biliyorum çünki kızma satmışsın giribini. şaka bi yana geçmiş olsun tekrar .benim kız 1 haftadır salya sümük geziyor .

ben şuna kızıyorum kıslar yav diyet yaparken iyide kaçamak yaparken niye kaçıyorsunuz bunda ne var hepimiz yapıyoruz .bu konuda encekda diyara kızıyom haberi olsun .
kıslar bi daha diyorum kaçmakda yapsanız burdan uzaklaşmayın .bunda utanacak ne var ayol
kajum merak etme 1.2 güne kadar kan şekerin düzene girer.. o zaman iyi hisedersin kendini.

canım ben 5 kg tam bugday ununu 38 e aldım ne kadar kazık yemişim öylee
eh kajum baya kazık yemişsin ..

benım un bıtınce bende orada alayım bari bımden mı alıyosunuz? dun tam bugday unuyla pogaça yapdım ancak bu kadar lezzetli olabılırdı tabi içinde yag oldugu için gönül rahatlıyla yıyemedim
kıslar tb ununun kekide harika oliyi daha çok kabariyor .püff.
ama şunu unutmayın normal unlar kadar çok almayın çabuk böcekleniyor tb . bimin ki hakında bişi diyemiycem aldım hala kulanmadım daha evvel başka bir markanın almıştım .tarihi geçmemesine ragmen böceklenmiş mr.te geri götürdüm iade etim .

osorun bende yaşayorum kajum yere yatınca ekran kararıyor ama şukürki hareketleri ezbere biliyorum .
dvd ler nasıl bi fikrim yok kajum ben netten 31 mayısınkini indirdim (nasıl iniyor demeyin bilmiyorum .geçen gün bi indirme sitesi yüklemişim tesadüfen hangi videoyu izlesem netten indireyimmi diye soruyor ) ama indirmesende zileye biliyorsun zatetn .ama canlısı gibi asla olmuyor .. eeebbbruuuuuuuuu.başla artık nerde başlayacaksan ..
aklımdayken zilim dün tatlises tv baktım çıkmadı pilates yanlış günmü baktım acep ??
hım demek aynı hurma ablam .aceba hurmanın kendi özünde olmasın glikoz .
yiyecekler bir bütün ablam her yiyecegin içinde hem karbon hem yag hem pro blunuyor ayırt etmek imkansız zatten şu pro şu karbon diye ...

ehhh dr da ne diyim ... ama çok sevindim karbpon seviyenin normal olmasına .şimdi gönül rahatlıgıyla deneybilirsin ablam karbon diyetini..

kopmada zaten ablam ....inşallah istedigin gibi olur kilolar çatır çatır gider..

diyarım kilon için üzülme emi. nasıl olsa vereceksin .

mönüne gelince . nasıl bi yol izliyorsun ona göre yorum yapayım .?
şunuda ekleyim öylen ki yedigin öylende kaldı akşamı atlama hafif yiyceksende ye, ama YEE. kahve sütte olsa pek ögün deyil ..

Günaydın,
Cuma günü rutin kilo ölçümünü yazıyorum 62.8 kg

tebrikler . ocdim yeter ertık gııı bence görüntün süper bunu koru yeter .tabi sen daha iyibilirsin .

dün pilatesimi yapamadım oğlanla uyuya kalmışım :))) erkenden
bak buna kıızarım işte . kilon iyi olsada spor şart..
snada günaydın akrebim ne o kıs kiloma bakmayami geldin . ee sen niye yazmadın uyanık seni önce benimkine bakacan dimi. kesin sen yenmişsindir tebrikler ..
kajum mönün harika ötesi afiyet olsun . tam monti mönüsü ..
resimlerime yorumların içinde teşekür ederim .

tünaydın herkeseeee....
kilolar gitmiş geçen haftaya oranla..umarım herkes güzel sonuçlar alır...
cumanız mübarek olsun bu arada.....
seninde zilim ....

kilosunu not aldıklarım .

kajum 64 .
diyar . 78 .
ocdim .62 800
aeben 63 800

diger hatunlar ....???? liste yapıcam ertık eskisi gibi.girmek isteyenler yazsın efem .

Günaydın,
Cuma günü rutin kilo ölçümünü yazıyorum 62.8 kg

canım sen kaç kılosun son durum ne?
aeben abla çok iyi vermişsin maşallah

ilk hafta kajum normaldir.epeydir diyet yok hatımda . . keşke her hafta bunun yarısını bile versem razıyım ..
bence senin durumunda iyi kaçamaga ragmen aynı kilodasın .. hadi bu hafta kır şu zincirlerini .

Haklısın canım. Bende bilemedim şimdi. Ama içeriginde likoz okuduguma eminm. Belki kurumasın, bozulmasın diye glikoza buluyorlardır..

Kopam zaten gözüm bu topikte, oraya yazdım mı mutlaka buraya da ugruyorum. Kızlar imredirmeyeyim ama şimdi yarım mis gibi simitle kaşar yedim. İnan ki hem gözüm, hem ruhum, hem midem doydu. Çok özlemişim çook.. Zaten oburlugum yok şükür, yetti de arttı bile) Akşam da yemekten sonra 100 gr kabak çekirdeği yedim, müthiş keyif aldım. Ayrıca hiç aç ta klmıyorum. Ya aeben o masum görünen sebzeler var yaaaa, kızım hepsi resmen karbon yüklü. Belki de o yüzden takıldım ben. Açıktıkça salatalığa bibere,domatese sarıyordum. Eh benim meyveler de malum. Bir müddet sebze meyve istemiyorum zaten bakam nolucak....

Son düzenleme:

inşallah iyi olur ablam ... çok sevindim kendini rahat hisetmene ...

ablam sebzelere hiç yan gözle bakmadım ne diyim ..ben genelde saglıgım içinde hep gl endeksine bakarım ve damak tadıma .

banum nerelerdesin dr.mı gittin kıs ....

nazlım sende yoksun kaç gündür ...
yanlızım sabah baktın yazmadın .

bana müsade fıstıklar .akşama kadar beklerim zamanın olursa listeyi yaparım ...

ha unutmadan hafta sonu yokum anem ve babam hac' a gidiyorlar inşallah . onları göndermiye memleke gidicem ...

Son düzenleme:
haklısın zaten yemekle s içmem bu arada içtiğim su sonraki yarım saat fazlasıyla gitti karnımın inceldiğini hissettim yani :)
tamam artık etimek yok söz :) yurtta değilim ama sabah 6 da çıktığım için kahvaltım az ( vede annem olmadığı için öğlen sulu yiyemiyorum
ama annem çarşamba gelicek o zaman hepsi son buluck ve ben daha düzenli yemeye başlıcam :)
dün 2 L su ve 1 L şekersiz çay çeşitlerinden içtim :) çok iyi geldi regl döneminde insanı rahatlatıyomuş :) yeni farkına vardım çünki normalde günde 2 bardak su zor içiyorum :)
bide şey dicem tuzsuz etimek için kızarmış ekmeğe giryo ve kalorisi az diyorlardı ondan yanıldım sanırsam :) bilgin için çok sağol bugün bende tartılıp size bildiriyim mi çünki tartılmayı bıraktım belli bi süre diyet yaptıktan sonra tartılıp kilo verdiğimi görürsem daha mutlu olurum diye düşündüm .. tekrar sağol ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…