Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

en aşağıda canım.birde bizim park yatak küçük değil büyük.ama oğlumda tam bir azman.oda takımımı alsak acaba? :26:

ee sen ozman neden bukadar panik yaptın ben anlamadım
bacagını atıp aşagıya iner normal yanii

aben ablammm
şimdi gördüm yazınıı sorma ya cnm çok sıkkın
yarın ameliyat günü belli olacak
dr %50 tutma ihtimali var dedi
aralıklı zmanlarda 2. veya 3 ameliyat olabilirmişşş
valla sinir sitress oldum yanii sormaa

nasıl ayrı kalcaklar napcazz hiç bilmiyorum

slm hatun kadınlar

cumartesi öğleden sonra eşimin süpriziyle 2 günlük bir kaçamak yaptık..gezdik geldik..eve geldi hadi gidiyoruz deyince paldır küldür toparlanıp çıktık yazamadım buraya..az evvel geldik oğlumu uyutup çantamızı boşaltınca oturdum dinlenirken size bakayım dedim.bağımlılık yaptınız valla.burdan ayrı kalınmıyor..

ocd cnm teyzeolacakmışsın hayırlısı olsun..sağlıkla doğsun inşallah..
aebenim allah kavuştursun aplam...
banum niye 2 yada 3.ameliyat olacakmış cnm oğlun hayırdır?inşallah öyle bişeye gerek kalmaz..evet ayrı kalacaklar eğer başka bi operasyona gerek duyulursa ama en azından gözün arkada olmayacak annen yada k.validen bakacak nasılsa...

ocd cnm park yatak ben hiç kullanmadım cnm.bizde ahşap beşik almıştı annanesi yatak olabilenlerden.8 ay bizimle yatak odasında o beşikte yattı.sonra ev değiştirdik annem heves etti genç odası aldılar.bebek odasını 5-6 yaşından sonra kullanmak istemeyecek beğenmeyecek diye.o beşikte şu an depoda(boşuna almışız çokta iyi bişeydi,içim acıdı valla)
8 .aydan beri kendi yatağında ve kendi odasında uyuyor.bebefon var odasında dinliyoruz gece.yatağının kenarına yatak koruması taktırdık.düşmedi hiç.koruma yatağın ayak ucunda biriyor o kısım acık uyanınca inip geliyor.üst katta oğlum alt katta uyuyor ama çok şükür sorun yaşamadık şu ana kadar...

arkadaşımda park yatak vardı ,büyüdüğü zaman alt kademe indirmişlerdi ama çocuk ağırlaştığı için yere değiyor diyordu ve sallanmıyormuş.ama park yataklarla ilgili hiç bilgim yok cnm..oğlun büyümüş artık ayır gitsin odasını alışsın.büyük yataktan düşer diye korkma bende çok tedirgin olmuştum ama o koruma bariyeri ile hem estetik hemde korunaklı oluyor yatak.kötü durmuyor yani...çocukta düşmüyor..

gece gece ne hikmetse booool sarmısaklı tereyağlı mantı geldi aklıma valla olsa ne kilo ne bişey diycem yutacağım.üffff allamm alllam yaw neler istiyor gece gece cnm...valla sanki mutfakta pişiyorda kokuyor o derece aklıma düştü:84::84::84::84:

günaydın güzeller ....

banum 2.3. ameliyatlık neyi var kuzumunki.
çoçuklarla konuş ayrı kalacaklarını bilsinler.en azından .ziliminde dedigi gibi en azından anneaneleri var .
inşallah tek ameliyatta kurtulur yavrum

gecegece ne mantısı ..zilim aceba diyesim geldi ama dillendirmiyorum bile ..

ocdim senin yavrunun yatagını bilmiyorum fıstık yorum yapmıycam .. vallahi benimkiler ayı kadar oldu küçüklüklerini fotoları olmasa hatırlamıyorum bile.

kızlar topikde çok geri kaldım okuyamadım.
ocd teyzelik çok güzel bı duygu allah analı babalı büyütsün ben 2 yaşındayken teyze oldum sonra gerisi hep geldi

masum çok geçmiş olsun. olayı tam bılmıyorum okuyamadım henüz rahatsızlıgım devam edıyo

kızlar agrılarım o kadar kalmadı ama afedersınız ishal oldum 3 gündür çok fenayım 64de takılmışdım ya ishal olunca 63e düşdüm ama su kaybedıyorum ya ondandır değilmı geri çıkarım 64 de
bugun kahve limon duydum onu yapıp içecegım. bi türli tam düzelip ranıza katılamadım randımanlı olarak

hepinizi çok öpüyorum kızlar

tekrar geçmiş olsun kajum ...

canım ishal su kaybıdır evet ama tekrar 64 de çıkıp çıkmıycanı zaman gösterecek inşallah çıkmassın .

günaydınnnnnn

hepinize teşekür ederimmm geçmiş olsun dilekleir için
şimdi şöyle anlatayım pipinin deligi olması gereken yerden biraz aşagıda ameliyatlaa
orayı kapayım biraz yukardan açıcaklarrr,ilk kapanann yer tutmya biliyormuş
ilk ameliyatlaa

hipos diye bir hastalık bi zilimm
doguştan sünnetli diyorlarr,pipide egrilik,ince işeme vs vs sıkıntıları var
eşinn biliyordur mutlakaa(((

buna şükür diyorum tabişki ama canım sıkılmadanda duramıyorum işte
inşş ilkinde tutarrr tek dilegim bu

inşallah banum ...

diyyet miyette hak getire zaten
düzen filan kalmadı bugün akşamda anneme gdicem 2 gün eger ameliyat haftaya olursa tabi...
vallahi ekmek filandda yiyorum bazlama yeidm bugün sabah meselaaa
dikkatli olmam laızm 70 le dönücme bu gidişle

günaydınlar herkese efeniim

banuşum erkek çocuklarının türlü türlü derdi oluyor walla canım. bizde oğlum 2 aylıkken buna benzer bişey yaşamıştık.tıkanıklık olmuş kısmen.mevlüt için anneme gitmiştik allahım çocuk 24 saat katılarak ağlıyor,babam bi taraftan ablam bi taraftan ağlıyor.bu çocuğun bişeyi var diye.dr-dr gezdiriyoruz bişey yok gazdan diyorlar veriyorlar gaz ilacını yolluyorlar.evde herkes sulugöz zaten hepsi ayrı bi köşede ağlıyor iyice gerildim .annem senin bebeklik doktoruna bi gsterin tecrübe tecrübedir dedi.hatta artık gözleri bile görmüyordur falan diye takılmıştım anneme.ama gerçekten doktordan çıktığımızda sanki herşey orda kaldı.çocuğun pipisini açtırdı sıyırarak çocuk bir kere mosmor oldu o işlemi yaparken ama bir daha tık çıkmadı çocuktan.hatta bişey yaptı çocuğa sakatladımı diye panik yaptım bu seferde( dr.geri sıyıracaksınız her banyo yaptırdığınızdan sonra bebek yağıyla yağlayıp demişti.zedelerim düşüncesiyle korkudan dokunamıyordum bile.eşiim yapıyordu.üff aklıma gelince bile fena oldum walla..gerçekten çok zor allah kolaylık versin.inşallah fazladan bi operasyona gerek kalmadan düzelir minik kuşun..

aebenim sen ununu eledin bebek çocuk işlerinden ohh sefanı sür walla aplacım..

bizimde bu gün ultrason işlerimiz var tiroid için inşallah çıkmaz bişeyi..ay walla ben kendimi çok dirayetli sanardım ama hiç değilmişim.herkese zor zamanında destek olmak için uğraşan ben kendi çocuğuma bişey olunca yada olacak diye şavtım kayıyor.ve o güçlü görünüşümden eser kalmıyor yerle yeksan oluveriyorum.eşimde böyle oldu çocuktan sonra.adam tüm gün insan kesip biçiyor oğlum düşüp burnunu çizdirdi 2 ay önce falan eşim gözyaşıyla ağladı çocuk ağlarken o pipi tıkanıklığındada aynen böyle olmuştu.çocuk ağlar o ağlar,allahım herkesi iyi ediyorum bi çocuğuma yetmiyor gücüm diye ağlıyordu.tutamayıp kendimi kızmıştım hatta.kimi susturacağım şaşırdım artık nolur sen bari zırlayıp durma diye
kaldıki eşim hiç sulugöz değildir.babasını kaybettiğinde bile sessiz sessiz ağlamıştı.kendini çok sıkmıştı.ama çocuğu söz konusu olunca hüngür şakır

zilimm
dogru dedin vallahiii erkek çocugunn derdi bitmiyor en iyisi abencik diycemmm ama gel görki o neler
çekti bu zmana kadarr:26::26::26::26:
k.v istanbulda görümcemin bebegine bakıyor bi ton şikayet eidyor tabiki ben önceleir gelsin ameliyat zamanı diyordum
amaa şimdi istemiyorum çünkü dneiz annemd ekalsın istiyorum gözüm arkada kalmaz öle olunce bilirimki annem işi gücü bırakıp denizle ilgilenicekkk zaten bizi en az sürede bırakmalarını rica edicem drlardann
çünkü onlar için ayrılmak çok zor olucak biliyorumm

zaten kayranın çıkmasına yakında denizi sünnet ettirmeyi planlıyorum
tabi kayranın gidişat nasıl olcak bilemiyorumm amaa
denizide yapamayacaklarını söyleidler dün ama denizde darlık var pipisindee
demeyi unuttumm onuu

ahh ne bileyim ya bir an önce geçer biter inşş şu sıkıntılı günlerr

hele şükür gelebildim . kaç gündür giremedim kk ya ben menülerimi paylaşmaya başlayayım

sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık

ara
3 adet gün kurusu

öğlen

1 kase cacık

ara
3 adet gün kurusu

akşam

2 adet haşlanmış yumurta
1 adet salatalık
kk kadar beyaz peynir

ara
1 adet nektarin

aralarım biraz fazla oldu ama regli oldum ve canım habire tatlı bişeyler istedi

ee sen ozman neden bukadar panik yaptın ben anlamadım
bacagını atıp aşagıya iner normal yanii

yok canım yaw duser bıde besık ustune duser oyle kolay degıl kuzum

çok geçmiş olsun canım.zor günler geçireceksin ama inşallah iyi olacak yavrun.

oglus odasında uyuyor zaten ben onun odasında misafirim :))) bu yataklardan düşmez değil mi ya çok çılgın yatıyor.be.llonanın bi takımı var ona mı baksam acaba ?

test sonuçlarımı aldım kızlar. tokluk kan şekerim düşük çıktı.araştırma hastanesi dahiliye ve diabet polikliniğini tavsiye etti ama bana çok uzak.yakın olana gideceğim yarın inşallah.

kahvaltı: yumurtalı madımak(bayılıyorum madımaka)
öğlen : mantar ayran salata
akşam: kurufasulye salata turşu ve ayran

slm kıslar...

ultrasona girdik geldik,küçükbeyimizi yedir içirdik uyuttuk..işe güce koyulmadan önce size bakayım dedim..
bişey çıkmadı şükürki...

montig apla aebenimin dediği gibi hangi diyeti yaparsan yap yine geeeel yine geeeel...

banuşum diğerinin pipisindede benzer sorun varsa aynı anda yatırıp çıkarmazlarmı acep bi sorsanız?ayrı kalmamış olurlar..iki telaş bi arada çıkar gider bari...

ocd canım istediğin oda takımının yatağı normal ebatta bir yataksa bile ranza kenarı gibi korumalıklar satılıyor onlardan alırsın.ahşap beşikler var onlarda yatak oluyor öyle bişeyde düşünebilirsin.onlar zaten yatakta olsa yerden bir karış yüksek oluyorlar yatak halindeyken bile..yere minder gibi bişeyler atarsın zaten koruma maksatlı..

ben şincik işlere koyulayım.yemek ve börek yapacağım.(börek haftasonu gelecek olan misafirlerim için dondurucuya konulacak)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…