en aşağıda canım.birde bizim park yatak küçük değil büyük.ama oğlumda tam bir azman.oda takımımı alsak acaba? :26:
banum 2.3. ameliyatlık neyi var kuzumunki.aben ablammm
şimdi gördüm yazınıı sorma ya cnm çok sıkkın
yarın ameliyat günü belli olacak
dr %50 tutma ihtimali var dedi
aralıklı zmanlarda 2. veya 3 ameliyat olabilirmişşş
valla sinir sitress oldum yanii sormaa
nasıl ayrı kalcaklar napcazz hiç bilmiyorum
gecegece ne mantısı ..zilim aceba diyesim geldi ama dillendirmiyorum bile ..slm hatun kadınlar
cumartesi öğleden sonra eşimin süpriziyle 2 günlük bir kaçamak yaptık..gezdik geldik..eve geldi hadi gidiyoruz deyince paldır küldür toparlanıp çıktık yazamadım buraya..az evvel geldik oğlumu uyutup çantamızı boşaltınca oturdum dinlenirken size bakayım dedim.bağımlılık yaptınız valla.burdan ayrı kalınmıyor..
ocd cnm teyzeolacakmışsın hayırlısı olsun..sağlıkla doğsun inşallah..
aebenim allah kavuştursun aplam...
banum niye 2 yada 3.ameliyat olacakmış cnm oğlun hayırdır?inşallah öyle bişeye gerek kalmaz..evet ayrı kalacaklar eğer başka bi operasyona gerek duyulursa ama en azından gözün arkada olmayacak annen yada k.validen bakacak nasılsa...
ocd cnm park yatak ben hiç kullanmadım cnm.bizde ahşap beşik almıştı annanesi yatak olabilenlerden.8 ay bizimle yatak odasında o beşikte yattı.sonra ev değiştirdik annem heves etti genç odası aldılar.bebek odasını 5-6 yaşından sonra kullanmak istemeyecek beğenmeyecek diye.o beşikte şu an depoda(boşuna almışız çokta iyi bişeydi,içim acıdı valla)
8 .aydan beri kendi yatağında ve kendi odasında uyuyor.bebefon var odasında dinliyoruz gece.yatağının kenarına yatak koruması taktırdık.düşmedi hiç.koruma yatağın ayak ucunda biriyor o kısım acık uyanınca inip geliyor.üst katta oğlum alt katta uyuyor ama çok şükür sorun yaşamadık şu ana kadar...
arkadaşımda park yatak vardı ,büyüdüğü zaman alt kademe indirmişlerdi ama çocuk ağırlaştığı için yere değiyor diyordu ve sallanmıyormuş.ama park yataklarla ilgili hiç bilgim yok cnm..oğlun büyümüş artık ayır gitsin odasını alışsın.büyük yataktan düşer diye korkma bende çok tedirgin olmuştum ama o koruma bariyeri ile hem estetik hemde korunaklı oluyor yatak.kötü durmuyor yani...çocukta düşmüyor..
gece gece ne hikmetse booool sarmısaklı tereyağlı mantı geldi aklıma valla olsa ne kilo ne bişey diycem yutacağım.üffff allamm alllam yaw neler istiyor gece gece cnm...valla sanki mutfakta pişiyorda kokuyor o derece aklıma düştü:84::84::84::84:
tekrar geçmiş olsun kajum ...kızlar topikde çok geri kaldım okuyamadım.
ocd teyzelik çok güzel bı duygu allah analı babalı büyütsün ben 2 yaşındayken teyze oldum sonra gerisi hep geldi
masum çok geçmiş olsun. olayı tam bılmıyorum okuyamadım henüz rahatsızlıgım devam edıyo
kızlar agrılarım o kadar kalmadı ama afedersınız ishal oldum 3 gündür çok fenayım64de takılmışdım ya ishal olunca 63e düşdüm ama su kaybedıyorum ya ondandır değilmı geri çıkarım 64 de
bugun kahve limon duydum onu yapıp içecegım. bi türli tam düzelip ranıza katılamadım randımanlı olarak
hepinizi çok öpüyorum kızlar
inşallah banum ...günaydınnnnnn
hepinize teşekür ederimmm geçmiş olsun dilekleir için
şimdi şöyle anlatayım pipinin deligi olması gereken yerden biraz aşagıda ameliyatlaa
orayı kapayım biraz yukardan açıcaklarrr,ilk kapanann yer tutmya biliyormuş
ilk ameliyatlaa
hipos diye bir hastalık bi zilimm
doguştan sünnetli diyorlarr,pipide egrilik,ince işeme vs vs sıkıntıları var
eşinn biliyordur mutlakaa(((
buna şükür diyorum tabişki ama canım sıkılmadanda duramıyorum işte
inşş ilkinde tutarrr tek dilegim bu
günaydınlar herkese efeniim
banuşum erkek çocuklarının türlü türlü derdi oluyor walla canım.bizde oğlum 2 aylıkken buna benzer bişey yaşamıştık.tıkanıklık olmuş kısmen.mevlüt için anneme gitmiştik allahım çocuk 24 saat katılarak ağlıyor,babam bi taraftan ablam bi taraftan ağlıyor.bu çocuğun bişeyi var diye.dr-dr gezdiriyoruz bişey yok gazdan diyorlar veriyorlar gaz ilacını yolluyorlar.evde herkes sulugöz zaten hepsi ayrı bi köşede ağlıyor iyice gerildim .annem senin bebeklik doktoruna bi gsterin tecrübe tecrübedir dedi.hatta artık gözleri bile görmüyordur falan diye takılmıştım anneme.ama gerçekten doktordan çıktığımızda sanki herşey orda kaldı.çocuğun pipisini açtırdı sıyırarak çocuk bir kere mosmor oldu o işlemi yaparken ama bir daha tık çıkmadı çocuktan.hatta bişey yaptı çocuğa sakatladımı diye panik yaptım bu seferde ( dr.geri sıyıracaksınız her banyo yaptırdığınızdan sonra bebek yağıyla yağlayıp demişti.zedelerim düşüncesiyle korkudan dokunamıyordum bile.eşiim yapıyordu.üff aklıma gelince bile fena oldum walla..gerçekten çok zor allah kolaylık versin.inşallah fazladan bi operasyona gerek kalmadan düzelir minik kuşun..
aebenim sen ununu eledin bebek çocuk işlerinden ohh sefanı sür walla aplacım..
bizimde bu gün ultrason işlerimiz var tiroid için inşallah çıkmaz bişeyi..ay walla ben kendimi çok dirayetli sanardım ama hiç değilmişim.herkese zor zamanında destek olmak için uğraşan ben kendi çocuğuma bişey olunca yada olacak diye şavtım kayıyor.ve o güçlü görünüşümden eser kalmıyoryerle yeksan oluveriyorum.eşimde böyle oldu çocuktan sonra.adam tüm gün insan kesip biçiyor oğlum düşüp burnunu çizdirdi 2 ay önce falan eşim gözyaşıyla ağladı çocuk ağlarken o pipi tıkanıklığındada aynen böyle olmuştu.çocuk ağlar o ağlar,allahım herkesi iyi ediyorum bi çocuğuma yetmiyor gücüm diye ağlıyordu.tutamayıp kendimi kızmıştım hatta.kimi susturacağım şaşırdım artık nolur sen bari zırlayıp durma diye
kaldıki eşim hiç sulugöz değildir.babasını kaybettiğinde bile sessiz sessiz ağlamıştı.kendini çok sıkmıştı.ama çocuğu söz konusu olunca hüngür şakır:5
senın kendı kanın kendı canın işde böyle durumlarda insan kendı kendıne yardımcı olamıyo. kendıne destek olabılecek insanlar aruyo etrafında...
ee sen ozman neden bukadar panik yaptın ben anlamadım
bacagını atıp aşagıya iner normal yanii
aben ablammm
şimdi gördüm yazınıı sorma ya cnm çok sıkkın
yarın ameliyat günü belli olacak
dr %50 tutma ihtimali var dedi
aralıklı zmanlarda 2. veya 3 ameliyat olabilirmişşş
valla sinir sitress oldum yanii sormaa
nasıl ayrı kalcaklar napcazz hiç bilmiyorum
slm hatun kadınlar
cumartesi öğleden sonra eşimin süpriziyle 2 günlük bir kaçamak yaptık..gezdik geldik..eve geldi hadi gidiyoruz deyince paldır küldür toparlanıp çıktık yazamadım buraya..az evvel geldik oğlumu uyutup çantamızı boşaltınca oturdum dinlenirken size bakayım dedim.bağımlılık yaptınız valla.burdan ayrı kalınmıyor..
ocd cnm teyzeolacakmışsın hayırlısı olsun..sağlıkla doğsun inşallah..
aebenim allah kavuştursun aplam...
banum niye 2 yada 3.ameliyat olacakmış cnm oğlun hayırdır?inşallah öyle bişeye gerek kalmaz..evet ayrı kalacaklar eğer başka bi operasyona gerek duyulursa ama en azından gözün arkada olmayacak annen yada k.validen bakacak nasılsa...
ocd cnm park yatak ben hiç kullanmadım cnm.bizde ahşap beşik almıştı annanesi yatak olabilenlerden.8 ay bizimle yatak odasında o beşikte yattı.sonra ev değiştirdik annem heves etti genç odası aldılar.bebek odasını 5-6 yaşından sonra kullanmak istemeyecek beğenmeyecek diye.o beşikte şu an depoda(boşuna almışız çokta iyi bişeydi,içim acıdı valla)
8 .aydan beri kendi yatağında ve kendi odasında uyuyor.bebefon var odasında dinliyoruz gece.yatağının kenarına yatak koruması taktırdık.düşmedi hiç.koruma yatağın ayak ucunda biriyor o kısım acık uyanınca inip geliyor.üst katta oğlum alt katta uyuyor ama çok şükür sorun yaşamadık şu ana kadar...
arkadaşımda park yatak vardı ,büyüdüğü zaman alt kademe indirmişlerdi ama çocuk ağırlaştığı için yere değiyor diyordu ve sallanmıyormuş.ama park yataklarla ilgili hiç bilgim yok cnm..oğlun büyümüş artık ayır gitsin odasını alışsın.büyük yataktan düşer diye korkma bende çok tedirgin olmuştum ama o koruma bariyeri ile hem estetik hemde korunaklı oluyor yatak.kötü durmuyor yani...çocukta düşmüyor..
gece gece ne hikmetse booool sarmısaklı tereyağlı mantı geldi aklıma valla olsa ne kilo ne bişey diycem yutacağım.üffff allamm alllam yaw neler istiyor gece gece cnm...valla sanki mutfakta pişiyorda kokuyor o derece aklıma düştü:84::84::84::84:
slm kıslar...
montig apla aebenimin dediği gibi hangi diyeti yaparsan yap yine geeeel yine geeeel...
QUOTE]
Sağol canımcım. Bu gün senden başka selamıma cevap veren olmadı(
slm kıslar...
montig apla aebenimin dediği gibi hangi diyeti yaparsan yap yine geeeel yine geeeel...
QUOTE]
Sağol canımcım. Bu gün senden başka selamıma cevap veren olmadı(
selam ben baya bı kaçırdım okuyamadım selamınızıbaşka diyet mı yapamay başladınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?