Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Evet o kuduruk bebe benim

banum karatay diyeti topiğine girip girip okuyorum bende kaç gündür..
yani mantığa aykırı yiyecekler yok ama ölçüler fazla gibi geldi...ve meyve kısıtlaması kafamı kurcalıyor..:44:
yani her gün bir yada birbuçuk çay bardağı yani yaklaşşık olarak 100 yada 150 gr.kadar badem yada ceviz kalori olarak çok fazla ...100 gr yağlı çerezde(fındık,fıstık,badem,ceviz,kaju vs yaklaşık650-700 calori)
birde hiç ekmek yememek:44: gerekli mineralleri vücuda almamak gibi geliyor..ve meyve:44: hemen her diyette var yani...ne biliiim aklım karıştı..arkadaşlardan yapsakmı diyenler oldu geçen bana geldiklerinde bende okuyayım bakalım neymiş dedim ama çok aklıma yatmadı...

yok zilim ya ben zaten gıcık oldum oo hatuna ve kesinlikleee aykırı bir durum var ya
bende aynı şeyi düşündüm sabah ekmek yok ama bol bol yag var

yok zilim ya ben zaten gıcık oldum oo hatuna ve kesinlikleee aykırı bir durum var ya
bende aynı şeyi düşündüm sabah ekmek yok ama bol bol yag var

hergun badem yıyenlerın daha cabuk zayıfladıgı kanıtlanmış bunu karatay degıl başka doktor söylemişti...ayrıca ekmek de asırı tuz var.ekmektekı mıneralı baska seyden de alabılırsın...yag fazla degıl kadın sadece mısır ve aycıcek yagını kullanmayın onun yerıne eskıden uzun yasayan ınsanların yaptıgı gıbı tereyag veya zeytınyag kullanın herseyın d ogalı olsun dıyor...ve Gİ düşük KH larla beslenın yuksek kh ıle beslenmeyın saat 8 den sonra agzınıza meyve dahı almayın.....meyve yıyeceksenız gunde 1-2 kere yıyın dıyor....ara ögun tuketmemeye özen gösterın dıyor sebebı ıse aclık suresınde leptın hormonunun salgılandıgını ve bu hormonun yag yakımında kullanıldıgını söyluyor.....ve bu kadın türkıyeye bırcok seyı ilk getıren tıp dalında....diyetısyen degıl iç hastalıkları uzmanı ve kardıyolog:) hıı gelelım kuru yemişlere...kadın sabah kahvaltıda ınce bellı cay bardagı ıle cevız yıyın dıyor...dıger kuruyemıslerı ise tuzsuz yanı kavrulmamıs olandan yıyeceksın ne zaman cok acıktıgında ara ögun yerıne agzına atasın dıye.doyarak ye dıye degıl)

bugday ekmeginin gi zaten düşüktürr,
kusura bakmaısn ama kadının anlattıgı olay mümükün degilll yani
kalorisini hesaplamıyor hiç sanırım tavsiye ettigi şeylerin ve 130 kiloluk bir bünye 3 ögünle nasıl zayıflarki mümkün
degil 6-8 ögün arası yapması lazım
yiycekisn metan hızlancak, arabaya benzin koymazsan gitmez buda aynı şekilde yiyceksin çalışıcakk

tecrübeye sabittir kadının dedikleir zaten olabilirligi olsaydı bütün diyetisyenlerle zıt düşmez di degilmi bilgileri?

birde ben şunu anlamıyorume kmekte aşırı tuz varsaa biz nasıl anlamaylım mki bunu olabilirmi yani bu yahu
tuz bu başka bişiy dgeil ki illaki fazlası hissedilir yani
şahsen ben tuzsuz bile yesem hiç rahatsız olmamm
ama ekmekleirn aşırı tuzlu oldugunu sanmıyorum hiç

ama dıger yanında gelen 82 yasında ki beslenme uzmanı da tam bugdey ekmegın gi 75 dedi...bu da bayagı yüksek..aslında karatayın anlatmak istedıgı içinde yüksek mıktarda olan herseyden uzak durmak mantıgı bu.o yüzden ekmek,meyve vs den uzak durun dıyor....bir de kadının verdıgı kahvaltıyı yapınca hıç acıkmıyorsun.ama dıger turlu aklın sureklı yemekte oluyr.sağlam kahvaltı ettırıp,dıger ögunlerı düşük gi li beslendırıyor...

vallahi arkadaşım bana pek uyumsaglamaz hatunun dedikleri
ne zmana kadar ekmek yemiyceksin kadın evime ekmek girmez diyorr
inana biliyormusun sen böle bir şey olacagına
ne zmana kadar ceviz yiyceksin? kahvaltındaa

zaten beyazun,şeker,tuz diyetlerde yok hatta günlük hayatta bile yok yani
kahvaltında zaten yumurta nı yeşilligini yersen dıyarsın taş gibi
yeşillik zaten yeidign yiycejkleirn gi düşürür vs vs

benim yapabilecegim bir şey degil
amaa yapabiliyorsan ne mutlu sana........

cornella'cım hoca iyi hoş söylüyor cnm bi çoğuna katılıyorum.lakin bir insan hayatı boyunca ekmek yemeden duramaz gibi geliyor bana,yani en azından kendi adıma konuşayım.ömrü billah ekmeksiz duramam.zaten tam buğday yiyiyorum neredeyse 10 yıldır.ve verdiğim 40 kiloyu bir gram geri almadım.burda arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışıyorum kilo verme gibi bir durum için bulunmuyorum.tek sebebim motivasyonları arttırmak aebenime ve diğer arkadaşlarıma katkıda bulunmak.

birde şuna takılıyor kafam; yani kuruyemiş pahalı bir besin maddesi,yani bir sabahta yenecek miktar takriben 3-4 tl civarında.(sadece kuruyemişin tutarı) evde çoluk çocuk eş vs.. olanlarıda hesaba katarsak aylarca yada yıllarca bütçe dayandırabilirmi?yada evdekilere diyetteyim tek ben yiycem siz yemeyin mi denecek?

ve meyve konusu..karatayı bir yerde dinlemiştim.tatlı meyveleri kesinlike önermiyor.(kavun karpuz muz incir üzüm vs..)valla bunları yemeden ne kadar durulurki...
birde vücut ne yerse yesin zamanla alışıyor.arada değişiklik yapmakta fayda oluyor.mesela burda yapılan diyette bazen yumurtalı kahvaltı bazen ekmekli bazen yulaf ezmeli vs..yada tam buğday unuyla yapılan gözleme vs..
ama karatayda indir bindir yumurta var sanırım.yalnışım varsa lütfen kusura bakmayın karatay hocanın anlattıklarından bunu çıkarttım.

topiğinizi okuyorum ve herkeste kilo veriyorum yazıyor.o sebeple ikilemde kaldı aklım.yoksa diyette falan değilim yani.180 cm boy-58 kg ağırlığındayım.dediğim gibi sadece yardım etme maksatlı burdayım..aklıma takıldığı için tamamen merakımdan öğrenmeye çalışıyorum...yalnış anlaşılırsam üzülürüm cnm...

bende ekmeksız makarnasız düşünemıyorum...ama kilo verme surecınde yenmemesı gerektıgını sölemıs.ben de zaten uyamadım tam olarak bugun yemedım ekmek bakalım nasıl olcak...bu arada 40 kılo ınanılmaz zayıflamıssınız.

kızlar yarın saat 9.30da 20lik dişimş ameliyatla alacaklar çooooooooooooookkk korkuyorum ama mecburen alacaklar.

sabah: yumurtalı madımak çay

1saat ayrobıc
öğlen: balık salata yogurt
akşam: k.fasulye ayran turşu

iyi akşamlar kıslar tüm gün dışardaytsı ablanız inanın yeni totom yer gördü ..:86:
vaktim az ama deginmeden edemedim mesajlarınıza ...

aebenciğim 86 çıkmış.alt sınır 70 miş.bence pek bişey yok ama bilmiyorum.bakalım.
ocdim tokluk zamanı 2 saatmı yoksa daha sonrasımı ?
benim açlık 94. 2 satlik tokluk 93. 2.5 satlikde 55 di sanırım .

hıh çok uyuz oldum sana 180 boy 58 kg heeeeeee

kuzum çok geçmiş olsun fekat korkacak hiçbişicikler yok.uyuşturuyorlar zaten.

kızlar aklımda kalanları yazayım dedim.

masumum öyle tuzlar varki dök dök tuz tadı alamıyorsun ve tekrar ekiyorsun.hamileliğimde eşim almıştı hala evde var.
birde kuruyemişden bahsedilmiş hatun kişiler ben bizzat kendim test edip onaylıyorum.haftanın 5 günü bir kase badem,fındık karışımı yiyorum.arada bi çam fıstığıda ekliyorum.kati suretle kilo aldırmıyor.
aebenciğim 2 saatlik tokluk 86 çıktı canım.yarın sabah önce aç sonra 2 saatlik tokluk için kan vereceğim.bütün gün aşırı sinirliydim.kimsede yanaşmadı bana.deli deliyi görünce sopasını saklarmış misali :))
zilim bu ekmek yeme olayı kesinlikle alışkanlık ben yıllarca ekmek yemedim evlenene kadar.yeme alışkanlığı yani.
bu arada oğluşa y.odası takımı bakıyorum şimdi.kenarınada korumalık alacağız nasipse.ama ne zaman aklıma yatan bişey beğenirim bilemiyorum :))
monti ablam kilo vermiştin tebrik etmeyi unuttum değil mi (
diyarking canım sen bu kiloları ne kadar sürede geri aldın?

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
hastaneye gittim geldim.birazdan oğluşla çıkıp gezeceğiz.oradan tekrar hastaneye gideceğim.sonra yine gezmeler :)))

günaydınlar herkese aeben ablacığım gün içersinde kimsecikler olmuyor topicte bende menülerimi yazıp çıkıyorum . akşamlarıda malesef ben giremiyorum ... dün yediklerimide yazayım hemen

sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
5 adet yeşil zeytin

öğlen
2 adet karnıyarık
salata

ara
1 adet nektarın

akşam

1 kase cevizli tarçınlı yoğurt

ara

1 adet armut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…