slm kıslar...
montig apla aebenimin dediği gibi hangi diyeti yaparsan yap yine geeeel yine geeeel...
QUOTE]
Sağol canımcım. Bu gün senden başka selamıma cevap veren olmadı(
selam ablam kusuruma bakma derdime düştüm resmen.oğlanda bi fena dün yine önce bi düştü çok fena ben öyle düşsem kesin boynum kırılır, sonra ağzını çarptı kanadı sonra kitabını alnına vurdu.bugünde düş düş bi hal oldu en son koşa koşa gitti kapıya tosladı dudağı patladı şiş şiş geziyor.sabah yazdıklarım önceden alıntıydı okuyamadım bile düzgün.
zilim geçmiş olsun cnm iyi bakalım sonuçların iyi olmasına sevindimmm
denizinde pipide darlık var ama dün söylemeyi unuttumm
bakalım belki ikisi birlikte olur kurtuluruz...
öznurcum
snein bu oglan ney böyle yav çokmu yaramazz
aman aglamaısn diye kızmayanlardan mısın? yoksaaa
hersele selam bu aradaaa
aman ağlamasın diye kızmayanlardanım vallahide billahidekızıyorum aaaaa Doğuhan diyerek bi içleniyor sanırsın basbas bağırmışım.
bugün ağzımı yırttı resmen.olsun be anacım ağlamasın kuzum.ben hatırlıyorumda çocukken annem kızdığında nasıl içim yanardı.
günaydınlar herkese efeniim
banuşum erkek çocuklarının türlü türlü derdi oluyor walla canım.bizde oğlum 2 aylıkken buna benzer bişey yaşamıştık.tıkanıklık olmuş kısmen.mevlüt için anneme gitmiştik allahım çocuk 24 saat katılarak ağlıyor,babam bi taraftan ablam bi taraftan ağlıyor.bu çocuğun bişeyi var diye.dr-dr gezdiriyoruz bişey yok gazdan diyorlar veriyorlar gaz ilacını yolluyorlar.evde herkes sulugöz zaten hepsi ayrı bi köşede ağlıyor iyice gerildim .annem senin bebeklik doktoruna bi gsterin tecrübe tecrübedir dedi.hatta artık gözleri bile görmüyordur falan diye takılmıştım anneme.ama gerçekten doktordan çıktığımızda sanki herşey orda kaldı.çocuğun pipisini açtırdı sıyırarak çocuk bir kere mosmor oldu o işlemi yaparken ama bir daha tık çıkmadı çocuktan.hatta bişey yaptı çocuğa sakatladımı diye panik yaptım bu seferde ( dr.geri sıyıracaksınız her banyo yaptırdığınızdan sonra bebek yağıyla yağlayıp demişti.zedelerim düşüncesiyle korkudan dokunamıyordum bile.eşiim yapıyordu.üff aklıma gelince bile fena oldum walla..gerçekten çok zor allah kolaylık versin.inşallah fazladan bi operasyona gerek kalmadan düzelir minik kuşun..
aebenim sen ununu eledin bebek çocuk işlerinden ohh sefanı sür walla aplacım..
bende merak ettim nazlım niye giremedin k.k ya .?hele şükür gelebildim . kaç gündür giremedim kk ya ben menülerimi paylaşmaya başlayayım
sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
ara
3 adet gün kurusu
öğlen
1 kase cacık
ara
3 adet gün kurusu
akşam
2 adet haşlanmış yumurta
1 adet salatalık
kk kadar beyaz peynir
ara
1 adet nektarin
aralarım biraz fazla oldu ama regli oldum ve canım habire tatlı bişeyler istedi
geçmiş olsun ocdim . tokluk şekerin kaç çıktı ?test sonuçlarımı aldım kızlar. tokluk kan şekerim düşük çıktı.araştırma hastanesi dahiliye ve diabet polikliniğini tavsiye etti ama bana çok uzak.yakın olana gideceğim yarın inşallah.
kahvaltı: yumurtalı madımak(bayılıyorum madımaka)
öğlen : mantar ayran salata
akşam: kurufasulye salata turşu ve ayran
Sağol canımcım. Bu gün senden başka selamıma cevap veren olmadı(
bu konuda haklısın banum 3 bebem var hepsine bazan arkadaş gibiyimdir bazanda çok sert bir otorite .ayarı iyi yapmak lazım .şükür parmakla gösterilen çoçuklarım varöznurcum
yeri gelince çocuga kızıcaksın hatasını yanlışını bilicekk
yoksaa baş edemiyorsun biraz daha büyüdügü zamn çevremde görüyorumm
bin pişman insalarr çocuk insnaı parmagınd aoynatmaısnı çok iyi biliyor
hata nedir ceza vermek neidr bu kavramları ögrenmeli bence
aman yavrum diyip hiç bişiye kızmazsakkk
ilerdeki hayatında kırılgan,hata kabulenmeyen tipler oluyorlarr
iyi geceler kıslar
sbah sizle kyaşısırken komşularımız çagırdı bizim binanım karşısında bi ocak var arta gözleme yapıyorlarmış anlıycanız akşama kadar gözleöe partisi yaptık bu hafta kilo vermeyi unutucam sanırım ..ama çok güzeldi 5.6 arkideş hem evlerimize gözleme yaptık hemde bi güzel yedik . senede bi iki deefa yaparız böyle .
yarında sabhdan kzılaya inicem birsürü işim var gelmessem merak etmeyin ....
ah kızlar ah küçükken yedikleri, içtikleri yarmamızlıkları aglamaları ama inanın bunlar dert deyil büyüdükçe sıkıntılarıda büyüyor ablam dediydi dersiniz tek saglıkları yerinde olsunda .
. bazan karşınızda öyle mantıklı cevaplar veriyorlarki tıkanıp kalıyorsunuz . bazan şöz bile geçiremiyorsunuz .
bide şöyle bi durum var tek çoçuk daha farklı benim büyükkzıım 5 yaşına dek tek çoçuktu üstüne su damlasa bile üst degiştiriyorduk ama sonrakilerde öyle yapmadım yapacak zamnımda sabrımda yoktu .çok anlattım size birini emzirirken digerini ayagımda salladıgım çok gece oldu ...ha büyümedilermi ,büyüdüler bak şimdi çogunu hatırlamıyorum bile . rabbım acılarını göztermesin . çok falza incelemyin bazı durumları ..
bende merak ettim nazlım niye giremedin k.k ya .?
mönün güzel canım.. öglenin biraz az olmuş ama .
geçmiş olsun ocdim . tokluk şekerin kaç çıktı ?
bende epeydir gitmiyorum hep erteliyorum ..
güzel mönü kajum .... madımaya bende bayılıyorum özelikle yufkayla ....
kıslar mönüleri sabah günlügüme yazmıştım buraya aktarma fırsatım olmadı ..
bu konuda haklısın banum 3 bebem var hepsine bazan arkadaş gibiyimdir bazanda çok sert bir otorite .ayarı iyi yapmak lazım .şükür parmakla gösterilen çoçuklarım var
bu konuda eşimde bende şuna dikkat ederiz ben kızdıgımda babası bebelerden yana olmaz o kızdıgından bende bebelrn yana olmam yani anne ve baba aynı şekilde hareket ederiz çoçularda buna dikkat ederim . ebebeynlerden kim olursa olsun anne baba yada diger büyüğkler bebelere bi sınır çiziyorsa başka bir büyük çoçukdan yana olur bu otoriteyi kırmamalı
öznurcum
yeri gelince çocuga kızıcaksın hatasını yanlışını bilicekk
yoksaa baş edemiyorsun biraz daha büyüdügü zamn çevremde görüyorumm
bin pişman insalarr çocuk insnaı parmagınd aoynatmaısnı çok iyi biliyor
hata nedir ceza vermek neidr bu kavramları ögrenmeli bence
aman yavrum diyip hiç bişiye kızmazsakkk
ilerdeki hayatında kırılgan,hata kabulenmeyen tipler oluyorlarr
iyi geceler kıslar
sbah sizle kyaşısırken komşularımız çagırdı bizim binanım karşısında bi ocak var arta gözleme yapıyorlarmış anlıycanız akşama kadar gözleöe partisi yaptık bu hafta kilo vermeyi unutucam sanırım ..ama çok güzeldi 5.6 arkideş hem evlerimize gözleme yaptık hemde bi güzel yedik . senede bi iki deefa yaparız böyle .
yarında sabhdan kzılaya inicem birsürü işim var gelmessem merak etmeyin ....
ah kızlar ah küçükken yedikleri, içtikleri yarmamızlıkları aglamaları ama inanın bunlar dert deyil büyüdükçe sıkıntılarıda büyüyor ablam dediydi dersiniz tek saglıkları yerinde olsunda .
. bazan karşınızda öyle mantıklı cevaplar veriyorlarki tıkanıp kalıyorsunuz . bazan şöz bile geçiremiyorsunuz .
bide şöyle bi durum var tek çoçuk daha farklı benim büyükkzıım 5 yaşına dek tek çoçuktu üstüne su damlasa bile üst degiştiriyorduk ama sonrakilerde öyle yapmadım yapacak zamnımda sabrımda yoktu .çok anlattım size birini emzirirken digerini ayagımda salladıgım çok gece oldu ...ha büyümedilermi ,büyüdüler bak şimdi çogunu hatırlamıyorum bile . rabbım acılarını göztermesin . çok falza incelemyin bazı durumları ..
bende merak ettim nazlım niye giremedin k.k ya .?
mönün güzel canım.. öglenin biraz az olmuş ama .
geçmiş olsun ocdim . tokluk şekerin kaç çıktı ?
bende epeydir gitmiyorum hep erteliyorum ..
güzel mönü kajum .... madımaya bende bayılıyorum özelikle yufkayla ....
kıslar mönüleri sabah günlügüme yazmıştım buraya aktarma fırsatım olmadı ..
bu konuda haklısın banum 3 bebem var hepsine bazan arkadaş gibiyimdir bazanda çok sert bir otorite .ayarı iyi yapmak lazım .şükür parmakla gösterilen çoçuklarım var
bu konuda eşimde bende şuna dikkat ederiz ben kızdıgımda babası bebelerden yana olmaz o kızdıgından bende bebelrn yana olmam yani anne ve baba aynı şekilde hareket ederiz çoçularda buna dikkat ederim . ebebeynlerden kim olursa olsun anne baba yada diger büyüğkler bebelere bi sınır çiziyorsa başka bir büyük çoçukdan yana olur bu otoriteyi kırmamalı
yarasınn aben ablammm valla bende yiyorum bugünlerdeee neler neler..
çocuk konusunda özgür hep dikkatliydi bu konuda bana hep derdi
ben kızınca yüz verme diye şimdi ikmiz birlite hareket ederiz
akşam bişiey için izin vermemişş babaıs aglayarak bana geldiler aneeeeee babam bize izin vermiyorr
ben bişey yapamam babanın izin vermeisni bekliycekisniz dedimm ve olay bitti
vallahi çocugaa kızıp disiplin etmezsne tepene çıkıyor
ben 1 hafta çoruma gittim ya bu yazınn
gittigim evde biblo dolu ıncık cıncık
diyorlarki bunlar nasıl çocukk hiçmi dokunmazlarrr:26::26::26:
gerçekten dokunmuyorlar çünkü evimd eokadar kızdım ki ve yasak getiridmki buna
başka yerde asla izin vermemm
arkadaşın çocugu var hep deridm derya buna kız buna kız kural koy filan
geçen aramış beni dırlanıyorrr
eee deidm sne kaşındın arayıpta bebeyi şikayet etme banaa
ahh aplam ahh...
annem gibi konuştun wallaoğlumla ilgili yaramaz vs..diye yakınacak olsam en iyi günlerin diye atılıveriyor
çocuklar büyüdükçe dertleride büyüyormuş,çocuğu olan herkesin söylediği tek şey bu:18: allah sağlıkla ilgili elem keder vermesin yeterki...
banum walla ne kadan doğru söylemişsin cnm.helke bu gün hastanede insanlar olmasa çimdirecek dereceye getirdi benim zıpır oğlum.mübarek çocuk pil yutmuş sanki.gelirken arabada soruyorum niye yaptın diye.bilmem içimde bişey var sanki diyor.tutamıyor kendini.dinlerken iyi hoş dinliyor tamam annecim yapmıycam annecim...2 dk sonra hepsi unutuluyor..
ocd cnm benim oğlumda ben ingiltereye gidene kadar(4 ay evvel) kaşımı çatsam dudağını büke büke ağlıyordu ama artık ııh ııh..alışır eninkide zamanla..çocuklar çok fena valla hiç acımıyorlar insana...
selam ablam kusuruma bakma derdime düştüm resmen.oğlanda bi fena dün yine önce bi düştü çok fena ben öyle düşsem kesin boynum kırılır, sonra ağzını çarptı kanadı sonra kitabını alnına vurdu.bugünde düş düş bi hal oldu en son koşa koşa gitti kapıya tosladı dudağı patladı şiş şiş geziyor.sabah yazdıklarım önceden alıntıydı okuyamadım bile düzgün.
Çok geçmiş olsun yaaaa, üzülüm vallahi. Bu kadar üst üste gelmesi de çok kötü olmuş yani.Bir kurşun falan döktürsen keşke, nazara gelmiştir bence. (ben öyle kurşuna falan pek inanmam ama bizimkiler çocuklara mutlaka döktürüler ve faydalı oldugunu söylerler. Tekrar geçmiş olsun canım...
Çok geçmiş olsun yaaaa, üzülüm vallahi. Bu kadar üst üste gelmesi de çok kötü olmuş yani.Bir kurşun falan döktürsen keşke, nazara gelmiştir bence. (ben öyle kurşuna falan pek inanmam ama bizimkiler çocuklara mutlaka döktürüler ve faydalı oldugunu söylerler. Tekrar geçmiş olsun canım...
sağol ablam.kalabalık içerisine çıkardığımda hep böyle oluyor.birde sırnaşık benimki suratında hep bi gülümseme ve heran sarılmaya hazır kollarıyla mest ediyor etrafdakileri.e haliyle nazara çok geliyor.bundan böyle nazar duasız boncuksuz çıkarmam dışarı zaten.iki gündür iyice anladım.
sağol ablam.kalabalık içerisine çıkardığımda hep böyle oluyor.birde sırnaşık benimki suratında hep bi gülümseme ve heran sarılmaya hazır kollarıyla mest ediyor etrafdakileri.e haliyle nazara çok geliyor.bundan böyle nazar duasız boncuksuz çıkarmam dışarı zaten.iki gündür iyice anladım.
ben nazara çok inanırımm öznurcum
ve süreklide kurşun döktürüyorum çocuklara
bbir rahatlama oluyor inanmazsın
mesela geçen çoukların elinden tuttum eczaneye gidiyorum karıdan bir ses banuuu diye bagırdı
bi baktım eşimin bir ark yanındada kendi gibi okuldan iki veli
yaa bak yemin eidyorum yanlarına gidene kadar 2 kez düşme tehlikesi atlattım
sonra ayrıldık kadınlardan çoukları yerdne topluyorum ya varya bi biri düşüyor bi digeir inanamadım yani
nazarın olduguna bir kez daha inandımm
ben nazara çok inanırımm öznurcum
ve süreklide kurşun döktürüyorum çocuklara
bbir rahatlama oluyor inanmazsın
mesela geçen çoukların elinden tuttum eczaneye gidiyorum karıdan bir ses banuuu diye bagırdı
bi baktım eşimin bir ark yanındada kendi gibi okuldan iki veli
yaa bak yemin eidyorum yanlarına gidene kadar 2 kez düşme tehlikesi atlattım
sonra ayrıldık kadınlardan çoukları yerdne topluyorum ya varya bi biri düşüyor bi digeir inanamadım yani
nazarın olduguna bir kez daha inandımm
Bende inanırım kurşun döktürmeye ama malesef hiç tanıdığım yok kurşun döken.
Allahım bebelerimizi nazarlardan saklasın inşallah.
günaydınnnnnnnnnn demeyi unutmuşum
ya bu arada kandal d de canan karatay var
bütün ekmekler aynıdır diyor beyazı,kepegi vs vss
karataya kulak verin..dogru dıyor bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?