Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zilim geçmiş olsun cnm iyi bakalım sonuçların iyi olmasına sevindimmm
denizinde pipide darlık var ama dün söylemeyi unuttumm
bakalım belki ikisi birlikte olur kurtuluruz...

öznurcum
snein bu oglan ney böyle yav çokmu yaramazz
aman aglamaısn diye kızmayanlardan mısın? yoksaaa

hersele selam bu aradaaa

aman ağlamasın diye kızmayanlardanım vallahide billahide kızıyorum aaaaa Doğuhan diyerek bi içleniyor sanırsın basbas bağırmışım.
bugün ağzımı yırttı resmen.olsun be anacım ağlamasın kuzum.ben hatırlıyorumda çocukken annem kızdığında nasıl içim yanardı.

öznurcum
yeri gelince çocuga kızıcaksın hatasını yanlışını bilicekk
yoksaa baş edemiyorsun biraz daha büyüdügü zamn çevremde görüyorumm
bin pişman insalarr çocuk insnaı parmagınd aoynatmaısnı çok iyi biliyor
hata nedir ceza vermek neidr bu kavramları ögrenmeli bence
aman yavrum diyip hiç bişiye kızmazsakkk

ilerdeki hayatında kırılgan,hata kabulenmeyen tipler oluyorlarr

iyi geceler kıslar

sbah sizle kyaşısırken komşularımız çagırdı bizim binanım karşısında bi ocak var arta gözleme yapıyorlarmış anlıycanız akşama kadar gözleöe partisi yaptık bu hafta kilo vermeyi unutucam sanırım .. ama çok güzeldi 5.6 arkideş hem evlerimize gözleme yaptık hemde bi güzel yedik .senede bi iki deefa yaparız böyle .

yarında sabhdan kzılaya inicem birsürü işim var gelmessem merak etmeyin ....

ah kızlar ah küçükken yedikleri, içtikleri yarmamızlıkları aglamaları ama inanın bunlar dert deyil büyüdükçe sıkıntılarıda büyüyor ablam dediydi dersiniz tek saglıkları yerinde olsunda .
. bazan karşınızda öyle mantıklı cevaplar veriyorlarki tıkanıp kalıyorsunuz . bazan şöz bile geçiremiyorsunuz .
bide şöyle bi durum var tek çoçuk daha farklı benim büyükkzıım 5 yaşına dek tek çoçuktu üstüne su damlasa bile üst degiştiriyorduk ama sonrakilerde öyle yapmadım yapacak zamnımda sabrımda yoktu .çok anlattım size birini emzirirken digerini ayagımda salladıgım çok gece oldu ...ha büyümedilermi ,büyüdüler bak şimdi çogunu hatırlamıyorum bile . rabbım acılarını göztermesin . çok falza incelemyin bazı durumları ..

bende merak ettim nazlım niye giremedin k.k ya .?
mönün güzel canım.. öglenin biraz az olmuş ama .

test sonuçlarımı aldım kızlar. tokluk kan şekerim düşük çıktı.araştırma hastanesi dahiliye ve diabet polikliniğini tavsiye etti ama bana çok uzak.yakın olana gideceğim yarın inşallah.
geçmiş olsun ocdim . tokluk şekerin kaç çıktı ?
bende epeydir gitmiyorum hep erteliyorum ..
kahvaltı: yumurtalı madımak(bayılıyorum madımaka)
öğlen : mantar ayran salata
akşam: kurufasulye salata turşu ve ayran

güzel mönü kajum .... madımaya bende bayılıyorum özelikle yufkayla ....

kıslar mönüleri sabah günlügüme yazmıştım buraya aktarma fırsatım olmadı ..

Sağol canımcım. Bu gün senden başka selamıma cevap veren olmadı(

bu konuda haklısın banum 3 bebem var hepsine bazan arkadaş gibiyimdir bazanda çok sert bir otorite .ayarı iyi yapmak lazım .şükür parmakla gösterilen çoçuklarım var
bu konuda eşimde bende şuna dikkat ederiz ben kızdıgımda babası bebelerden yana olmaz o kızdıgından bende bebelrn yana olmam yani anne ve baba aynı şekilde hareket ederiz çoçularda buna dikkat ederim . ebebeynlerden kim olursa olsun anne baba yada diger büyüğkler bebelere bi sınır çiziyorsa başka bir büyük çoçukdan yana olur bu otoriteyi kırmamalı

yarasınn aben ablammm valla bende yiyorum bugünlerdeee neler neler..

çocuk konusunda özgür hep dikkatliydi bu konuda bana hep derdi
ben kızınca yüz verme diye şimdi ikmiz birlite hareket ederiz
akşam bişiey için izin vermemişş babaıs aglayarak bana geldiler aneeeeee babam bize izin vermiyorr
ben bişey yapamam babanın izin vermeisni bekliycekisniz dedimm ve olay bitti

vallahi çocugaa kızıp disiplin etmezsne tepene çıkıyor
ben 1 hafta çoruma gittim ya bu yazınn
gittigim evde biblo dolu ıncık cıncık
diyorlarki bunlar nasıl çocukk hiçmi dokunmazlarrr:26::26::26:
gerçekten dokunmuyorlar çünkü evimd eokadar kızdım ki ve yasak getiridmki buna
başka yerde asla izin vermemm

arkadaşın çocugu var hep deridm derya buna kız buna kız kural koy filan
geçen aramış beni dırlanıyorrr
eee deidm sne kaşındın arayıpta bebeyi şikayet etme banaa

ahh aplam ahh...

annem gibi konuştun walla oğlumla ilgili yaramaz vs..diye yakınacak olsam en iyi günlerin diye atılıveriyor

çocuklar büyüdükçe dertleride büyüyormuş,çocuğu olan herkesin söylediği tek şey bu:18: allah sağlıkla ilgili elem keder vermesin yeterki...

banum walla ne kadan doğru söylemişsin cnm.helke bu gün hastanede insanlar olmasa çimdirecek dereceye getirdi benim zıpır oğlum.mübarek çocuk pil yutmuş sanki.gelirken arabada soruyorum niye yaptın diye.bilmem içimde bişey var sanki diyor.tutamıyor kendini.dinlerken iyi hoş dinliyor tamam annecim yapmıycam annecim...2 dk sonra hepsi unutuluyor..

ocd cnm benim oğlumda ben ingiltereye gidene kadar(4 ay evvel) kaşımı çatsam dudağını büke büke ağlıyordu ama artık ııh ııh..alışır eninkide zamanla..çocuklar çok fena valla hiç acımıyorlar insana...

iyide kızlar nasıl kızacağım.yani yaptıkları çok basit çocukca şeyler.kendine zarar verecek şeyler olmadığında sesimi çıkarmıyorum.aksi takdirde sesimi ciddileştirerek hayır diyorum.

aebenciğim 86 çıkmış.alt sınır 70 miş.bence pek bişey yok ama bilmiyorum.bakalım.

günaydın hatunlarrrr

dün giremedim yoğunluktan ama herkesin derdini okudum bugün. Allah hepsine şifa versin okurken walla dedim iyiki çocuğum yok ne kadar zor şartlarda büyütüyorsunuz sorumluluk zaten en üst seviyede ben yapamazdım ya daha tek başıma kalırken ile zorlanıyorum üşeniyorum bulaşık yemek çamaşıra...

banum çok üzüldüm umarım en kısa zamanda iyileşir oğlun...ocd senin bebeğin miydi heryerini morartan amanınn benim canım acıdı walla...filmlerdeki gibi ama insanın kendi bebeği olunca kendi canı acır...hepinize çok çok geçmişler olsunnn

ablam gözlemeler içinde afiyet olsun ben neler yiyorum bi bilsen :)

dün spora gittim nihayet 1 saat plates yaptırdı hoca ama ebrunun platesinden değişikti bacaklara yönelikti ve pek zorlamadı açıkçası sadece kasları uzatmaya esnemeye yönelikti ben ebrununkini yapınca kilo verdiğimi eridiğimi hissediyordum bunda pek etkilenmedim. sonra 70 dk yürüyüş yaptım aletlerle biraz çalıştım salondan çıktığımda bacaklarım titriyordu :) kilo aldıkça harekette yapınca hemen yoruluyorsun.

dünkü menüm:

sabah:1 dilim tb ekmeği peynir domates çay
öğlen:kereviz,fırında köfte ama işyerinindi içindekileri tahmin etmek istemiyorum,salata,yoğurt
ara: bir armut
akşam: spor sonrası yoğurt

bugünkü menüm:

sabah:1,5 dilim tb ekmeği,peynir,zeytin,salata,çay
öğlen: kereviz,yoğurt,salata
ara:yeşil elma
akşam: yumurta yemek istiyorum yoğurtla

günaydınnnnnnnnnn demeyi unutmuşum
ya bu arada kandal d de canan karatay var
bütün ekmekler aynıdır diyor beyazı,kepegi vs vss

karataya kulak verin..dogru dıyor bence:)

ben açıkcası çok dogru bulmnuyorumm
ekmek yerine kuruyemiş didyorr
odaa yag içeriyor bol boll çelişkili bir durum yanii

birde meyve yemeyin diyorr yani çok kısıtlıyor herşeyi

herkese iyi günler diliyorum ... dün yediklerim

sabah

2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salalık
4 adet yeşil zeytin

ara

1 adet nektarin

öğlen

1 acuç ceviz
1 kutu light süt

ara

1 adet nektarin

akşam
1 tabak taze fasülye
yoğurt
közlenmiş kırmızı biber

tünaydın hatun kadınlar....

diyarım nerelerdesin cnm yaw?
banuşum bende nazara inanaırım ve banada çok değer.kendim bildim bileli ne zaman bir kalabalığa girsem anında başım tutuyor ve eve geldiğimde afedersiniz istifra etmeden rahatlayamam ve hiç bir sebep yokken çocuk gibi ağlarım.bekarken annem evlenincede eşim daha eve gelirken okumaya başlıyor.yolda öğürmeye başlıyorum o derece yıldızım düşükmüş.(bu yıldız mıldız olaylarını hiç anlamıyorum ama öyle diyorlar)

oğlumda aynı dırımdan muzdarip.tuhaflaşıyor çocuk kalabalığa girip çıkınca.dün hastanede bile önüne gelene yapmadığı şebeklik kalmadı.hiç yabancılaması yok,herkese sırnaşıyor.ve daha orda kafasını vurdu,arabada koltuğuna otururken elini kıstırdı kilit kısmına vs..çocuklara çok çabuk değiyor nazar..anne babanın bile nazarı değermiş çocuğa..

ben şimdi oğlumu parka götüreyim hava çok güzel..gelirkende alışveriş yapıp hafta sonu gelecek olan misafirlere kurabiye yapıp dondurucuya atayım hazırı pişirmek çok kolay ve rahat oluyor..

zilim burdayım ama işler çok yoğun hep giremiyorum evde de bilgisayarım bozuk olduğu için ancak günde bir girip yediklerimi yazabiliyorum sizleri okuyabiliyorum

nazar kesin var yoksam bu kadar kısa sürede kilo alamazdım elalem hayretlerde kaldı kilo verince çok şükür yerine gelince sevindiler sanki :)

bu arada öğlen ki kereviz yerine yemekhaneden kıymalı karnıbahar yemeği yedim 2 tabak yoğurt ve salata ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…