aben abla seni yakalamışken sorayım benn
callan yapmayı düşünüyorum hatta başlıycma bugün ne dersin?
süper olur banum. sporun kötüsümü var....ilk gün zorlanırsın ama .
evettt öyle olcak sanırımm 3-4 arkadaş yapıcaz onlar başladı 3- gün yaptılarr ama şimdiidenn farke ttigni söylüyorlarr
göbegim ve simitleirm sinir ediyor artık beni
günaydın ...
zilim hayırlı olsun nereye gitmiştiniz ben kaçırdım sanırım .
şaç düzleştiricide kıslar kulanıyor phlıps. menunlar yani ama şu günlerde düzleştirmiyorlar
ocdim salpin içerigi tam nedir ocdim bilmiyorum ama bugday yada arpadan yapılan o deyilmiydi iyce nişastası çıkıyor yani % 90 cızz. tabi montig yapıyorsan .
hasretim ocdimde deigi gibi bebelerin kan gurupları sizin kan gurubundandır
cevap için sağol canım benım :)yok canim onunla bir ilgisi yok yazari mehmet Ali bulut..kan gurbuna göre hangi yiyecgin hangi guruba yarayip yaramadigini anlatiyor tabi daha anlattigi bircok seyde var kitabin tamamini okuyamadigim icn fazla bilgi veremiyorum
bu mesajını yeni gördüm .:) hepimizden hasret.
he anladım sen sessizce monti topigini takip ediyorsun hasretim ..sen A gurubusun OZAMAN HESRETİM ETLE ALAKAN OlmADIGINA GÖRE.. BEN 0 gurubuyum ET serbest ama ekmek keşke banada et deyilde ekmek serbest olsaydı . ekmeksiz olmuyor ya yiyincede hem kilo veremiyorum hemde doymuyorum her daim etmi yenir bööö..
aa misafirim geldi sayfa açık kalmış 3 saatir .mesaja devam bukadar aradan sonra
ecrincim o test çok pahalıymış montig ablam demişti 1000 lr mışonun yerinede bu kan gurubuna göre beslenmekde oluyormuş
yani mizaca göre . hep deriz herkesin bünyesi farklı diye aynı diyeti yapsak bile aynı sonucu göremeyiz sanırım bundan .
Kızlarrrr
NEW FX15 kullananlar diye bir form açtım..
Ben bugün kullanmaya başladım. Bendeki gelişmeleri an an yazacağım.
İlgilenenler gelsin lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?