Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

süper olur banum. sporun kötüsümü var.. ..ilk gün zorlanırsın ama .

evettt öyle olcak sanırımm 3-4 arkadaş yapıcaz onlar başladı 3- gün yaptılarr ama şimdiidenn farke ttigni söylüyorlarr
göbegim ve simitleirm sinir ediyor artık beni

evettt öyle olcak sanırımm 3-4 arkadaş yapıcaz onlar başladı 3- gün yaptılarr ama şimdiidenn farke ttigni söylüyorlarr
göbegim ve simitleirm sinir ediyor artık beni

evet banum cal 1 seansda bile etki ediyor .

öyledir ablamdA ISTE HANGISI ögrenmem lazim yinede,ortak bi beslenme plani cikaricam ama yinede farzedelimki mercimek yaptim bunu 0 gurubu yiyemiyecegine göre onalrada baska corba yapmak lazim :)

ocd sanada tesekür ederim

slm hatun kadınlar..
haftanın ilk ve en yorucu gününe başladık bile..herkese booool kilo kayıplı bir hafta olur inşallah...
aebenim babamın bir arsası vardı,mühahite vermişti geçen yıl,bitirdi mütahit tapularını veriyor.babamda 3 dairesini çocuklarının üstüne yaptı.ablam ve kardeşim önceki gelişlerinde aldılar tapularını bende ancak gidip alabildim aplam...

saç düzleştiriciyi sipariş ettim kızlar..kuaförümü aradım,kuaförlerin kullandığı tek marka remingtondur .parana kıayacaksan remingtondan şaşma dedi.hb'dadan 160 tl'ye sipariş ettim.inci kaplama plakaları olan 5900 muyduydu ne öyle bi model.üstü çiçekliydi..ablamda remington kullanıyor önceki modellerinden birini çok memnun..kk'da saç düzleştirici yorumlarındada remingtonla ilgili çok yorum okudum.bakalım iyi bişeydir inşallah..

ben şindik oğlumuda alıp pazara gideyim evde sebze namına bi şey kalmadı.nohut yaptım bende...gidip biraz alışveriş yapayım...görüşürüz kıslar...

ocd'im bu arada sahlepn zü orkide bitkisinin soğanıdır cnm ama sahlepin %70'i nişasta %5'i orkide soğanı özü,kalanıda şeker cnm..aebenimde yazmış zaten montide cısss gurubunda cnm..

banum call.çok iyi bir spor.biraz(hatta biraz fazla:)) sıkıcıda olsa hemen etki gösterir.pilatesten bile daha etkili hatta cnmcım...

yok canim onunla bir ilgisi yok yazari mehmet Ali bulut..kan gurbuna göre hangi yiyecgin hangi guruba yarayip yaramadigini anlatiyor tabi daha anlattigi bircok seyde var kitabin tamamini okuyamadigim icn fazla bilgi veremiyorum
cevap için sağol canım benım :)

evet yaa çok pahalı valla neyse ben montıyle güzel veriyorum kılomu 20-12-2011 de başlamısım şimdi ise 61:00 kıloyum süper böyle devam doktorum bile iyi gidiyorsun zayıflaman süper dedı zayıflayınca herşey düzelecek çocugumda olcak inş.bende ekmeksiz yapamıyorum eti çok fazla sevmem bende 0grubundanım ablacım :)

zilimmm hayırlı olsunn cnmmm :)))

callan teyzemle bugün çalıştık birazz ama devam edicem
fakat bana çok zor gelemdi hareketler yanlış mı yaptım yoksaa platesten azd aolsa esneklimi kazandı fücydym bilemedim

yakın zamanda pilates yaptıysan ondandır banum,esneklik kazanmıştır vücudun...bende kan deveranı fazlalaşmış ve başım ağrımıştı call..yaparken ama çok etkili gerçekten..şu dizleri büküp kolları arkaya öne salladığın hareketi yaparken sersemlemiştim.benim başım çok sarsıntıya hiç gelmez hemen sersemlerim,o gün tüm gün başım ağrır ve döner
bu sabahta kahvaltı edemeden çıktım gittim okula,eve gelincede hemen yiyemedim,oğlumu doyur,öğlen için yemeği ocağa koy iş güç vs..derken tansiyonum düştü sanırım,bi daha ne yediysem ne yaptıysam başımın ağrısını ve sersemliğini gideremedim.mengene ile sıkıştırılıyor gibi sürekli bir ağrı var başımda..az evvel eşim işten gelince temiz hava alayım diye çıktım A101'den saçıma yağ,eczaneden bepanten ve evigen kuruyemişçiden keçiboynuzu aldım geldim.ama hala ağrıyor başım...
geçen gün hangi kanaldı hatırlamıyorum ibrahim saraçoğlu hocaya rastladım.saçları uzatmak ,kirpikleri uzatmak ve gürleştirmek için her gün 3-4 keçiboynuzu yiyin mutlaka dedi..akciğer kanserinden tutunda astıma kadar nelerde devaymış mübarek şey..geçen senelerde ben çok yerdim sütü arttırıyor diye...severimde ama almaya almaya unutuyor insan..aldım bu gün...şeker hastaları bile yiyebilir dediğine göre monticilere serbesttir sanırım...
taktım bu aralar saçlarıma...şu sinameki kürü iyi güzel uzattı bir ay kadarda ara verdim yeniden başliim bari...birde turplu yumurtalı bişey okudum kk'da onuda hafta bir yapayım...ne duyarsam sürüp sürüştürüyorum yaza ya kel kalırım yada rapunzel olurum

bele kadar upuzun , capcanlı vede dümmmmdüz saçlara bayılıyorum...

merhaba kızlarben kalori sayıyorum yine...ama kilo vermeye başladım..çok şükür....öncesi-sonrası diye albüm yaptım:)))profilimde...bakmak isterseniz...

kızlar ben saldım kendımı topige gelmememden anlamışsınızdır. hiç dikkat etmıyorum ama spora evde devam edıyorum salona gidemıyorum hava koşullarından dolayı kilo çok almadım 1 kılo aldım sadece 63 oldum en kısa sürede aranıza dönecegım 55 olmadan pes etmem her sene kışın 70 oluyodum bu yıl 63 üm. her yıl rejıme 70den başlıyodum bu yıl 63den başlıyacagım spor salonuna gidecegım her akşamda koşu parkurunda 1 saat yürüyecegım yediklerimede dıkkat edersem fazla uzun sürmez. evde 40dk yürüyüp koşuyorum çok özledim spor salonunu ve dışarda yürümeyi 55 olunca foto koymak istıyorum bana ögretırsınız kızlar foto koymasını.
masum sen ne yaptın verebıldınmı kilo? aeben abla bana kızmıyosundur inşallah saldım kendımı yeme konusunda.
zilliguritti saçın için aldıgın düzleştiriciden memmun kalırsan banada haber veririsen sevinirim. normalde saçıma fazla oynatmam fön falan ayda yılda çektiriyorum yıpranmasın dıye ama bu makıne iyiyise bende alabılırım. sizin kilolar ne durumda son durumlar ne

benim saçlarım tüz belimdeler ben bu tüzleştiricilerle kalın bugleler yapılıyo ya dalga veriliyo onu seviyorum alırsam özel günlerde bende yaparım.

kendımı çok saldım yaa yemıyım bu son dıyorum yok bu son bu son yazın veririm spor yapıyorum evde bişey olmaz dıye kendı kendıme yeme konusunda destek oluyorum :) pisikolojıye bakın artık :)) kendı kendıme destek olamıyor köstek oluyorum hele yaz geliyo o yeşil erikler kirazlar çilekler yok mu bayılırım gülmeyın kızlar ama bi legen erik yemeden ne gözüm ne nefsim doyar. leglenle yıkar alırım kucagıma çay tabagının alınada tuz dolduruyorum ohhh :)) canım çektii

günaydın ben montiye adapte olmuş bir şekilde geri döndüm bugünki menümü yazayım ...

sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
5 adet siyah zeytin
cevizli ezme
1 adet küçük domates

öğlen
2 adet haşlanmış yumurta
salata
yoğurt

akşam
kıymalı karnıbahar yemeği
yoğurt

günaydın hatunlar...
kujum tekrardan hoşgeldin cnm...monti yap yada yapma gel yahu...zaten şurda kaç kişiyiz...bende yapmıyorum ama kopamıyorum burdan..yaz artık yavaş yavaş yüzünü göstermeye başlıyor..bu gün hava gerçekten yazdan kalma gibi baksanıza...
şurda bir kaç ay daha sıkın dişinizi,yaza üfül üfül elbiseler sizin olsun...

saç düzleştiricisi konusunda remington gerçekten kuaför markası bi düzleştirici cnm..ben dün kuaförümede uğradım pazara giderken..elinde 3 tane düzleştirici var üçüde remington.benim aldığımdan bir alt modelmiş ama onlar bile yağ gibi kayıyor saçtan.tek çekişte dümdüz ve hiç takılmadan dipten uca kadar kayıyor..birde saça parlak veriyor matlaştırmıyor..bazı düzleştiricileri kullanıp saçı yıkadıktan sonra düzleşirken nemi giden saç yıkanınca keçeleşiyor taranmıyor uçları kuruyor vs...babaylisste pahalı ve güzel bir ürün olmsına rağmen o bile bunları yapıyor..ama remingtonda bu sorun yaşanmıyor cnm..bukle yapmasıda çok kolay benim maşam 19mm'lik maşalardan .bukleleri dar oluyor düğüne gidecekmiş gibi..ben okula giderken bozuk maşa gibi iri dalgayı hep düzleştiriciyle yapıyorum.yeni düzleştiricilerin bir kısmının bukle yapabilmesi için dış kısımlarıda ısınıyor..bununda öyle...saçı içine kıstırıp bir kez çevirip aşağı kadar çekince bukle oluyor cnm..çok kolay aslında.maşadan bile kolay yani...benim aldığım modelin normal düzleştiricilere oranla saçı 8 kat daha fazla koruyup 5 kat daha uzun süre dayanıyormuş..benim kuaförümdekinin 3 kat koruma 2 katta uzun süre dayanma özelliği olduğu halde süper oluyor düzleşmesi ve dayanması..bu gün elime ulaşır sanırım gelince dener yazarım yine...

ben şincik oğlumu doktora götüreceğim,gelince görüşürüz...

hayırlı günler hatunlar ....

kajum hoşgeldin .. dünde aklıma düştün bugün soracakdım olmadı kontrol peneline girip bakayım diyordum içime dogmuş.hani kalp kalbe karşı derlerya . .:) 1 kilodan bişi olmaz hemen gider .

hepera ablam ay yanındaki opgluşun tıpkı benim oglan çmaşallah tosuncuklara . bakıyorum hemen . arkadaşmıyız topigine bakabilekmiyimki?

ocdim işte mönü yazmassan bizde bilemeyiz kilo vermenin kinim engeledigini seni salepçi güzeli.

nazlışım tekrar dönüş yapmışsın montiye hayırlı olsun tez aldıkların tez gitsin inşallah ...
aklımda vardı yazacak alıntı yapmayınca unutuyorum .

ha benuşum cal hareketlerini hisederek yap kaslarını sıkarak o zaman farklı olur . sanırım serbest yaptıgından hisetmedin .

ecrincim monti işe yarıyorsa hiç yan yollar arama canım .

zilim düzleştiricin hayırlı olsun fıstık . koşu bandıyla aran nasıl ??????????

hasretim evet zor canım 2 ayrı kan grubuna göre yemek yapmak . ama ben 2 sininde listesini çıkarmıştım bir çok aynı yiyecek tüketilebiliyor bu guruplarda .

şimdi ben kaçar bugün GÜN varda. süsleneyim .:)

Son düzenleme:
Aeben ben salebi monuden saymadim ki :)) esimde hadi birer salep yapda icelim dedi durdu.olsun nasip diyelim yine baslarim montiye

aebenim aplam koşu bandımla aram iyi akşamları eşimle oğlum oynarken bende tv karşısında 3.kademe eğimde 40 dk.temposunu düşürüp yükselterek yürüyorujm aplam... düzleştiricimde az önce geldi,süpppeeerr....düşünenlere şiddetle tavsiye ederim..

kıslar oğlumda bazı şeyler gözümüze çarptı ve pedagog'a götürdüm.bu yaş çocuklarına üstün zeka testi yapılamıyormuş gözlemliycez dedi..bişey yapmadı yani ilaç yada tedavi falan vermedi...2,5 yaşını bir ay geçti oğlum ama saati ve okumayı biliyor:18: okumayı ezberemi yapıyor yoksa gerçekten okuyormu bazen teredütte kalıyoruz ama onun yaşı için bunların fazla olduğuna pedagokta bizde hemfikiriz.... bu tür çocuklar için ne özel nede devlet okullarında yeterli eğitim verebilecek efsafta eğitmen bulunmuyor malesef..umarım oğlum büyüyene kadar çok bariz biçimde zekası yaşından ileride olmaz yada ona uygun okullar çoğalır...yoksa oğlum gerizekalı muamelesi görecek normal bir okulda...:18:

Kızlarrrr
NEW FX15 kullananlar diye bir form açtım..
Ben bugün kullanmaya başladım. Bendeki gelişmeleri an an yazacağım.
İlgilenenler gelsin lütfen..

Kızlarrrr
NEW FX15 kullananlar diye bir form açtım..
Ben bugün kullanmaya başladım. Bendeki gelişmeleri an an yazacağım.
İlgilenenler gelsin lütfen..

Ben de aldım ama henüz başlamadım, yarın başlamayı düşünüyorum, umarım yan etkilerini fazla görmeyiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…