ecrin snein boyun kaçtı cnm
ya senin bu dr bu kilonu neden bukadar sorune ttiki sonuçta sen kilolu bile degilsin yani normalsin:)
slm kızlar naıslsınız hepinizi çok özledım valla her zaman gelemiyorum buaralara imkanımolsada bütün topiği baştamn aşağı okusam çok güzel paylaşımlar var ben size bişey sorcaktım kızlar avrupa yakasından akşma 7den sonra muayne eden doktor bılıyormusunuz ben bu aralar doktora gidiyorum ya iş yerinde sıkıntı oluyor 2saat izin almam
ve aleyküm selam .ben geldim . benim kilo durumu felaket :
geçen hafta : 59
bu hafta 60,7
aeben ablacığım nasılsın . geçen gün bedişle konuştum çok selamı var . düşük yapmış bebeği 2 aylıkken şimdide eşi istemiyormuş. canı sıkılmış baya bu duruma
ve aleyküm selam .
:26: çok üzüldüm .ama hayırlısı demek lazım nazlım. rabbım hayırlısını versin vardır vakti zamanı .
ben iyiyim fıstıgım yogunun okadar bugünlerde .
sen nasılsın? kilona bakılırsa bozmuşsun montiyi . saglık olsun belki tetikler tekrardan .
öyle ablacığım ALLAH hayırlısını nasip etsin İNŞALLAH . evet ablamaya fena bozdum hemde ama bugün kendime alışveriş yapayım tekrar adapte olacağım ALLAHIN izniyle ...
ankaradım ecrin ıstanbulu bilmiyorum malesaf ama akşam dr. bulmak oldukça zor .inşallah bulursun ..
selammm
kimsecikler yok valla bende kendim çalıp kendim oynamaktansaa bakınıp çıkıyorum:)
nazzz , sıkma canını benim durumda fena 67.5 gördüm bugün
olmuyor ya başlayamıyırum adpte olamıyorum diyete malesef
bence montid ezorlama kendini başka diyetler dene deirm
sende biliyorsun ya bünye alışınca tepki vermiyor
aben ablam
nasılsınnn nerelerdeisn sne yaa valla kayboldun iicee
ecrinn istanbuld adegilim cnm bende ankaradayım,
çok iyi gidiyorsun bu arada
ablişkom ,nazlım biz geldiiiiik :))
hoşgeldin elifçiğim nasılsın canım . nasıl gidiyor hamilelik .
Aeben abla Allah senden razi olsun,senin vesilenle can bogazdan cikar kitabini aldim,henüz hepsini okumadim daha basindayim ama alamakla cok iyiy etmisim diyorum,bide kan gurubuma baktim ve gercdektende söyledikleri bende tamamen uyuyor,özellikle krimizi et gecen aksam test ettim onayladim sadece krimiz et ve salata yedigim halde üstüme öküz oturmus gibi oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?