Ben de aldım ama henüz başlamadım, yarın başlamayı düşünüyorum, umarım yan etkilerini fazla görmeyiz...
tamam cnm kullandıkçada yorum yazarım yine..koşu bandını aldım cnm.markası voit...ziliguritti hayırlı olsun kullanmaya devam et memmunuyetınde devam ederse bende alayım. koşu bandını aldın demek oda hayırlı olsun hangisinden aldın?
aeben abla sürekli aklımdasınız ama diyet yapmadıgım için yüzümde yok gelmeye 1 kilo aldım şimdilik böyle giderse bilmıyorum ama önüne geçemiyorum biri benı durdursun :)
ocd canım sen ne yapıyosun nasılsın verebildinmi sen kilo neredeyse aynı kılodaydık burada ıkımız başladıgımızda
Kujum verip aliyorum ben surekli cnm.gerci bu hafta vermis olabilirim sinirlerim cok gergindi.
Zilim pedagog nasildi memnun kaldin mi kaldoysan detaylarinu verebilir misin
Zilim oglusun asiri derecede saldirganliga yatkinligi var ya vuruyor ya isiriyor ya cimdikliyor ne yaptiysam vazgecmiyor.birde hic sabri yok.
Birde cnm oglumun muzige yetenegi var gibime geliyor.sarki soyleyeyim hemen kendide soyleyip bacagiyla ritim tutuyor simdilerdedr eliyle ritim tutmaya calisiyir.favori oyuncaklari piyano davul flut gitar saksafon tef birde su elde sallanan ikili bi alet var onlar. Oglum su anda 23 aylik.muzige yetenegi var midi acaba yoksa anne olarak ben mi hayal kuruyorum
bende hiç iyi değilim wallahi..
öğlenden beri kurdeşen(tıbbi adı ürtiker)döküyorum..berbat bişey ,her yerimi arı sokuyor yada böcek ısırıyor gibi canım acıyor..belden üstüm tamamen kaplanmış vaziyetteve kıpkırmızı ,ilk kez oluyorum.ağır stres sonucu çıkıyormuş.cildiyeciye bile gidemedim,eşim koydu teşhişi..duş aldım vs.. ııh ...banamısın demedi...çok hassas olmakta hiç iyi değil.saldım çayıra mevlam kayıra olmak isterdim hemde çok..dünya yansa umrum olmasın...ama elimde değil...eşimin işinin yoğunluğu,oğlumun son zamanlardaki beni ve sabrımı aşırı zorlaması,işlerimin yoğunluğu derken kurdeşen döktürdüler bana...şalteri indirip bir gün yapaylanız ölü gibi yatmak istiyorum gerçekten..bu sabah okul dnüşü oğluma meyve suyu sıkıyorum robotta,oğlumda oturma odasında oynuyor sanıyorum.almış makasımı laptobumun kablosunu parça parça kesmiş..titredim sinirden,anne bak kaç tane oldurlar diyor birde...yakalayabilseydim patlatacaktım bi tane..odasına kaçtıöğlen uyuttum uykuda sanıyorum koşu bandında yürüyorum.evrak çantamdan nota defterimi almış odasında ispirtolu fosforlu kalemlerle her sayfasını çizmiş..son zamanlarda iyice kuduruk oldu...eşim hep fazla mesai yapıyor bu hafta...ay sonuda ankaraya seminere gidecek vs..her şey omuzlarıma bindi...sıka sıka da kurdeşen döktüm...ölüyorum kaşıntıdan...
öznurum geçmiş olsun cnm diş ağrısı berbat bişeydir...4 yıl evvel çok çekmiştim bende....
banum senin canın neye sıkıldı canım benimmm...yoluna girmeyek bir sorun değildir inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?