Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Ben de aldım ama henüz başlamadım, yarın başlamayı düşünüyorum, umarım yan etkilerini fazla görmeyiz...

canım ben birkaç sene evvelde kullanmıştım.
yan etkisini görmemiştim
çevremdekiler estetik aml.olduğumu düşünmüştü. okadar memnundumki sahtesi piyasaya çıkınca bırakmak zorunda kaldım
şimdi yine başladım formuma gelirsen sevinirim. orada paylaşırız.

ziliguritti hayırlı olsun kullanmaya devam et memmunuyetınde devam ederse bende alayım. koşu bandını aldın demek oda hayırlı olsun hangisinden aldın?
aeben abla sürekli aklımdasınız ama diyet yapmadıgım için yüzümde yok gelmeye 1 kilo aldım şimdilik böyle giderse bilmıyorum ama önüne geçemiyorum biri benı durdursun :)

ocd canım sen ne yapıyosun nasılsın verebildinmi sen kilo neredeyse aynı kılodaydık burada ıkımız başladıgımızda

Kujum verip aliyorum ben surekli cnm.gerci bu hafta vermis olabilirim sinirlerim cok gergindi.
Zilim pedagog nasildi memnun kaldin mi kaldoysan detaylarinu verebilir misin

tamam cnm kullandıkçada yorum yazarım yine..koşu bandını aldım cnm.markası voit...
Kujum verip aliyorum ben surekli cnm.gerci bu hafta vermis olabilirim sinirlerim cok gergindi.
Zilim pedagog nasildi memnun kaldin mi kaldoysan detaylarinu verebilir misin

öznurum bizim sorunumuz yada sorun saydığımız şey pedagogların şu aşamada sorun saydığı bir durum değilmiş cnm..oğlum 2-2,5 ay kadar oldu okuyor okuduğu şeyleri bakarakk aynen yazıyor.saati hiç şaşırmadan olduğu gibi söylüyor..
bunlar birden bire olmadı tabii..öğrenme aşamasında olduğundan sanıyoruz sürekli anne saat kaç,anne burda ne yazıyo?anne bu rakam kaç falan diye durmadan sorar..bende usanmadan cvplardım halada cvplıyorum.bazen kafasının çok karışacağını düşündüğüm şeyleri bende bilmiyorum oğlum baban gelince onada soralım diyorum.ama babası gelene kadar unutmuyorda sıpa..babası kapıyı açar açmaz daha sarılmadan soruyor ...bazen eşimde bende şu an bilemedim diye geçiştiriyor..böyle böyle başladı işte...
şimdi tv'de olsun gazete dergide vs..ne görse okuyor,bizim kadar değil tabii..belli başlı şeyleri ezbere bildiğini sanıyorum.tv'nin altında sony yazıyor mesela onu sora sora ezberledi gibime geliyor.ama sorunca sony'nin o'sunu göster deyince direk o harfini y'sini g'sini gster deyince y harfini falan tek tek gösteriyor..mutfakta dijital göstergeli bi saat var buzdolabında ondan sorarak rakamları normal saatten sora sora da saati öğrendi..bazen yat artık çok geç oldu deyince saat 9 olmadı daha diyor...kandırmaya imkan ihtimal kalmadı artık..plakaları soruyor yolda gelirken...harfleri ordan da öğrenmiş olabilir...bilemiyoruz işte ama öğrendi yani..yaşı içinde fazla bu bildikleri....
piyano çalmayı öğretmeye başladım bende beynini farklı bişeyle megul etmek için..üstünde çok tuş olduğundan dolayı etiket yapıştırdım tuşlarına anne sen yaz bu etiketlere diyor..ne yapacağımı şaşırdım ...
böyle çocuklar okulda sıkılıyorlar ve sınıfın asayişini bozuyorlar istemedende olsa..öğretmenleri ve arkadaşları tarafından itilen sevilmeyen hatta gerizekalı muamelesine tabii tutulan öğrenciler var malesef..ve içine kapanıp asosyal oluyorlar..bundan dolayıda oğlumun zekasının dahada açılmadan normal düzeyde kalması için müziğe kanalize etmek istiyorum..pedagogla birlikte bu kanıya vardık..gerçek eğitimi alabileceği bir yer olsa önünü asla kesmiycem ama türkiyede henüz bu kadar kendini aşmış ve donanımlı kurumlar yok...
yani 2 yaş sendromunu atlatamamıştıkki birde bununla uğraşıcaz gibi gözüküyor...sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim walla...

sen niye götürmek istiyorsun çocuğunu 2 yaş sendromumu ?off ebeveyn olmak zor işmiş walla...birden fazla çocuğu olanlara allah güç kudret sabır versin gerçekten ama benim yiyeceğim nane değilmiş onu anladım..çok ince eliyorum sık dokuyorummu ne ...:18:
2-3 tane olsa hangine yetişeceğimi şaşırıp bunları düşünmeye fırsatım olmıycak belki ve bu kaar takık olmıycam...ama kendimde o dirayeti göremiyorum...:44:her şeye tek başıma yetiştiğim ve ailem yakınımda olmadı için sanırım töbe etmiş gibiyim 2.çocuğa...

gunaydin arkadaslar
bir kac gundur yazamadim ama montiye devam ediyorum bugunki listem soyle
sabah 7:00
1 dilim ekmek az peynir ve domates ,capuccino
ara 11:00
1 portakal
oglen buyuk bir ihtimalle 1 tane tavuk biftek(izgara) salata ve ayran
ara 16:00
1 elma yada kucuk bir kase cilek
aksam 19:00
enginar yemegi ve yogurt

Zilim oglusun asiri derecede saldirganliga yatkinligi var ya vuruyor ya isiriyor ya cimdikliyor ne yaptiysam vazgecmiyor.birde hic sabri yok.
Birde cnm oglumun muzige yetenegi var gibime geliyor.sarki soyleyeyim hemen kendide soyleyip bacagiyla ritim tutuyor simdilerdedr eliyle ritim tutmaya calisiyir.favori oyuncaklari piyano davul flut gitar saksafon tef birde su elde sallanan ikili bi alet var onlar. Oglum su anda 23 aylik.muzige yetenegi var midi acaba yoksa anne olarak ben mi hayal kuruyorum

selamlar hatunlar ...
çamlıcam afiyet olsun .
zilim ogluşa maşallah bence önünü tıkama çoçugun . dahilerede ihtiyacımız var ülke olarak :)

saldırgan olması çok normal cnm benim oğlumda öyleydi o dönem...kendini tam ifade edebilene kadarda devam edecek bu davranışları..konuşması tam olarak düzelince ve kendini yeterince ifade edebildiğinde emin ol geçecek...arkadaşımında oğlu var 21 aylık kafasını duvarlara falan vuruyormuş hatta..arkadaş okulda hep dalgın,konuşurken lafını toparlayamıyor falan..sordum hayırdır diye oda ağlamaklı oğlunu anlattı( kendini yerlere atıyor,kafasını duvarlara yerlere vuruyor falan dedi..okulun psikolojik rehberine danış dedim danışmış aynen benim dediğimi demiş.bende pedagoga sormuştum o dönem aynı şeyleri söylemişti çünki...prim yapmasına mahal verme...öyle davrandığı vakit eğer kendine zarar vermeyecek şekilde bişeyler yapıyorsa bırak ne yaparsa yapsın..çık o odadan...yada size zarar vermeye çalışıyorsa sert bir dille uyar onu yere bırak yada yalnız bırak...size yapmasınıda engelle yani..öfkesi geçincede sarıl hiç bir şey söyleme..bize doktorun dediği aynen buydu cnm..

müzik yeteneği çocukların çok büyük bölümünde var cnm..ritim duygusu çok kuvvetli oluyor çocukların büyüklere nazaran..ama bu yaşta her hangi bir müzik aletinin eğitimini vermek çok zor oluyor..dikkatlerini kolay toparlayamıyorlar,okuma yazma bilmiyorlar,canları çok çabuk sıkılıyor vs.. gibi sebeplerden dolayı öğrenmeye çalıştıkları şeye odaklanamıyorlar cnm...şimdilik onun yaşına uygun marakas(sanırım senin elinde sallanan şey dediğin olsa gerek,içinde kum var gibi şıkır şıkır ses yapar) ucu tokmaklı bir çubukla vurulan üzerinde metal plakaların olduğu bir müzik aleti (ksilafon) onu alabilirsin cnm..ve elinizdeki diğer müzik aletleri size şimdilik yeter...4 yaşına geldiğinde eğer hala eğilimi varsa mandolin gibi boyuna uygun bi aletle başlatırsınız cnm...

banum nerelerde yahu?annesine mi gitti acaba?diyarımda girmiyor sanırım uzun süredir...
acaip yorulmuşum ,bacacıklarım sızlıyor walla,okuldan eve geldikten sonra daha yeni oturma odasına geçip oturabildim...yemek,sil,süpür,çocuktu ,kendi bakımlarımdı vs..bittim walla...şimdi bir kahve yapıp,tütsü yakıp keyif yapma zamanıdır...ellerim temizlikçi kadınların ellerini geçti walla..örgü örerken tiftik ipe takılıyor walla

herkese günaydın diycem ama kimsecikler yok..:44:
noldu bizim topiğimize yahu:26: herkes montiyi bıraktımı?ne olurasanız olun yine geliiin yine gelin...

selammmm

nasılsınız bakalım geçmişe bakamadım 2 gün annemdeydim dün akşam geldim
pek keyfim yok girmek nete girmedimm zatenn

Aynen banucugum.tum gece disim agridigi icin kyfim yok gozlerimde dahil siserek iki beden artmisim bir gecede.

bende hiç iyi değilim wallahi..
öğlenden beri kurdeşen(tıbbi adı ürtiker)döküyorum..berbat bişey ,her yerimi arı sokuyor yada böcek ısırıyor gibi canım acıyor..belden üstüm tamamen kaplanmış vaziyetteve kıpkırmızı ,ilk kez oluyorum.ağır stres sonucu çıkıyormuş.cildiyeciye bile gidemedim,eşim koydu teşhişi..duş aldım vs.. ııh ...banamısın demedi...çok hassas olmakta hiç iyi değil.saldım çayıra mevlam kayıra olmak isterdim hemde çok..dünya yansa umrum olmasın...ama elimde değil...eşimin işinin yoğunluğu,oğlumun son zamanlardaki beni ve sabrımı aşırı zorlaması,işlerimin yoğunluğu derken kurdeşen döktürdüler bana...şalteri indirip bir gün yapaylanız ölü gibi yatmak istiyorum gerçekten..bu sabah okul dnüşü oğluma meyve suyu sıkıyorum robotta,oğlumda oturma odasında oynuyor sanıyorum.almış makasımı laptobumun kablosunu parça parça kesmiş..titredim sinirden,anne bak kaç tane oldurlar diyor birde...yakalayabilseydim patlatacaktım bi tane..odasına kaçtı öğlen uyuttum uykuda sanıyorum koşu bandında yürüyorum.evrak çantamdan nota defterimi almış odasında ispirtolu fosforlu kalemlerle her sayfasını çizmiş..son zamanlarda iyice kuduruk oldu...eşim hep fazla mesai yapıyor bu hafta...ay sonuda ankaraya seminere gidecek vs..her şey omuzlarıma bindi...sıka sıka da kurdeşen döktüm...ölüyorum kaşıntıdan...

öznurum geçmiş olsun cnm diş ağrısı berbat bişeydir...4 yıl evvel çok çekmiştim bende....

banum senin canın neye sıkıldı canım benimmm...yoluna girmeyek bir sorun değildir inşallah....

zilim geçmiş olsun cnm berbar bişiydir üretiker ben hamileyken olmuştum
dayanamayıp aglardım oo koca karnım kıpkırmızı olmuştu dr gitsne kremleir filan var sürer rahatlarsın cnm

Zilim okurken oglusunu yakalayip minciklamak istedim :) gecmis olsun kurdesenin boylr bir sey oldugunu bilmiyordum.

Gunaydinnnnnn
Yarin saat uc de dis cekimi icin randevu aldim cok korkuyorummmmm acimasindan degil elbetde ama disimi cekerken dusunemiyorum umarim hemen cekilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…