böyle bir kitap mı var bende araştırayım yazarı kım acaba kan grubuna göre yeme şekli :) ilk defa duydum valla bu bişey testi yapıyrlardı neydı oo hee hatırladım gıda testı onun gibi bişey galıbaa neyse bende bi bakayım
yok canim onunla bir ilgisi yok yazari mehmet Ali bulut..kan gurbuna göre hangi yiyecgin hangi guruba yarayip yaramadigini anlatiyor tabi daha anlattigi bircok seyde var kitabin tamamini okuyamadigim icn fazla bilgi veremiyorum
aa hasretim kitabı aldınmı . inan kıtabı okurken sen geldin aklıma . yazacakdım sana vakit bulamadım .
kitapda kilo vermekden çok daha manevi şeylerden bassediliyor yani tam bizlikben haber vermeden önce aldıgına çok sevindim .
bu mesajını yeni gördüm .:) hepimizden hasret.Aeben abla Allah senden razi olsun,senin vesilenle can bogazdan cikar kitabini aldim,henüz hepsini okumadim daha basindayim ama alamakla cok iyiy etmisim diyorum,bide kan gurubuma baktim ve gercdektende söyledikleri bende tamamen uyuyor,özellikle krimizi et gecen aksam test ettim onayladim sadece krimiz et ve salata yedigim halde üstüme öküz oturmus gibi oldum :)
böyle bir kitap mı var bende araştırayım yazarı kım acaba kan grubuna göre yeme şekli :) ilk defa duydum valla bu bişey testi yapıyrlardı neydı oo hee hatırladım gıda testı onun gibi bişey galıbaa neyse bende bi bakayım
banuş ne haber nasıl gidiyor neye karar verdin
banuşum epilasyon tarihini sende bekliyordun kaçırmadın inşallah . aycan bana özelden saat verdi ona göre yaptım bakalım bu ay neler olacak .
zilim seninlede karşılaşamadık epeydir . koşu bandınıda güle güle kulan fıstıgım .
ocdim ya sen nerdesin kıss.
önümüzdeki haftada yogun bir hafta beni bekliyor . pzartesi mantı yapmaya gidicem yerdın için . salı günümüz var çarşamba ve cumada sohbetfırsat buldukça girmeye çalışırım özlüyorum sizleri.
hepizize hayırlı hafta sonları dileyip kaçar bendeniz
bu mesajını yeni gördüm .:) hepimizden hasret.
he anladım sen sessizce monti topigini takip ediyorsun hasretim ..sen A gurubusun OZAMAN HESRETİM ETLE ALAKAN OlmADIGINA GÖRE.. BEN 0 gurubuyum ET serbest ama ekmek keşke banada et deyilde ekmek serbest olsaydı . ekmeksiz olmuyor ya yiyincede hem kilo veremiyorum hemde doymuyorum her daim etmi yenir bööö..
aa misafirim geldi sayfa açık kalmış 3 saatir .mesaja devam bukadar aradan sonra
ecrincim o test çok pahalıymış montig ablam demişti 1000 lr mışonun yerinede bu kan gurubuna göre beslenmekde oluyormuş
yani mizaca göre . hep deriz herkesin bünyesi farklı diye aynı diyeti yapsak bile aynı sonucu göremeyiz sanırım bundan .
kolay gelsin .abla üzerne bastın şuan kıl tüyle uggraşıyorum bebeleri gönderdim babasıyla gelicem btince
anacım yazın gelince cevap yazarız siz olmayınca topikde ıssız kalıyor iyce.Budayimmmmmm montiyi biraktim biraz sakin takiliyorum.geliyorum bakiyorum kimsecikler yok bende yazmiyorum
ben yazmıştım ya geçen ay memnun kaldım diye dogum tari vs sordu bende yazdım özelden benim için saat belirlemiş . denek olrak bazı kişilere veriyor daha etkili olurmuki diye .geldim şinciiiiii
aben abla bu ay keçırmadım reglimd ebitti yetiştim çok şükür tarihlere
egee ki faydasını görürsem çok sevinirim ziraa baya bi sorunum var bu yönden
sana saati mii mesaj atmış aycangül, valla saat olarak tutturamam ama günleir kaçırmıycma nşş
baya memmun kalan var çünkü
diyettee fena tozutmuştumm dün 67.5 çıktım
ayran detoksu yaptım bugün sabah 66.2 çıktım ne olacak bu halim bilmiyorum
herügn toparlıycma diyorum devamı gelmiyor şöle bi 5 gün yapsamm
sabırlar şekeirm filanda düzene giricek eminimm
netten bakıyıyorum çok kafam karışıyorr
herke sbişiy demişş:26::26::26::26::26::26:
kim kh ile pro karışmamalı diyor
kimi karışmalı diyorrrrr:26::26::26:
diyet listeleir birbirinin aynı zatennn
sanırım bede yine ayça kaya yı uyguluycam bir kaç ekleme yaparakk
ama bu etle ekmek fena karıştıryor kafamııı
yok ablam ben sessizce seni takip ediyorumaynen ben a gurubuyum ve özellikleirmi kesinlikle tasiyorum,esimde bir 0 gurubu olarakta tamamen bir et oburdur :) ablam kitabi bitirmedim ama bulgurla ilgili bisey göremedim,hem bana pirincte serbestmis
iyi pazarlar hatunlar ..
kolay gelsin .
anacım yazın gelince cevap yazarız siz olmayınca topikde ıssız kalıyor iyce.
ben yazmıştım ya geçen ay memnun kaldım diye dogum tari vs sordu bende yazdım özelden benim için saat belirlemiş . denek olrak bazı kişilere veriyor daha etkili olurmuki diye .
sağğolsun aycandan emek verip yapıyor kızcez . ama ben geçen ay da belli bir satte yapmıştım ve çok menun kaldım banuşum . bacakşarım nerdeyse %70 çıkmadı . diger yerlerdede baya azaltı ve inceldi kıl dan dönüşüp tüyleşmeye başladı . bu ay nasıl etki edecek bakalım . önümüzdeki ay özelden saat istersen yönlendirir senide . ben o saatde evde olmaya gayret ettim tam bitdirdim siteye yazdım çak kapı misafirim geldi.iyki o saatde gelmedi nerden bilsin 1 ay o bir saati bekledigimi.
diyete gelinde banum bende toprlayamadım daha dogrusu ben ya dışardayım yada bana gelen oluyor o yüzden tam bişilere uymamıyorum .ama sana önerim ayça katanın listesini uygulaman 2 hafta etle ekmekge gelince bence karıştırma derim . birde kan gurubuna göre beslenmeye bak netten ve sana uyan yiyeceklere agırlık vermeyi dene . aynen uygula demiyorum yanlış anlama .ama dikkat et. birde yemeklerle beraber su içemmeye çalış en az 1 . 2 saat sonra içö suyunu .. şöyle bir bilgi yazayım . mesle yemek yemek için masaya oturmadan ne yiycegimizi görüyoruz dimi. beyin ona göre miğdeye asidini salgılıyormuş o anda eger sofraya oturdugunda su içersen o hazım için salgılanan asidi suyla bagırsaklara gönderiyormuşsun . o asitde bagırsakları yakıp kavuruyormuş al sana kabızlık için bahane .:26: ayrıca bi dah miğdeye tekrar asit salgılanmadıgından yediklerini hazmetmiyor ve miğda bi şekilde çürütüp gönderiyormuş ve tabı o gıdanda yararlanamıyor ve bir çok saglık sorunuyla karşı karşıya kalınıyormuş . yanı yemek öncesinde içilen bir su bile bize nasıl bir saglık sorunlarıyla geri dönüyor .. sonrada düşünüp duruyoruz saglık beslendigimiz halde niye bu saglık sorunlarıyla karşılaştık diye .
hasretim pirinç gıda olrak ytenebilenlerden banada öyle . ama şifa olrak yeneleri tüketmeye çalışıyorum . ama bugünlerde çok dikkat etigim söylenmez.
senin evdede 0 ve a gurubu aynı bizim evin ahalisi gibi.ben ve 2 yavrum 0 lar babamız ve büyük kzımda A gurubu . her ikisininde listesini çıkardım genelde aynı yiyecekler yenebiliyor ama 0 gurubuna baklagil özelikle her türlü mercimek zararlıymış .benim eşim A gurubu çok hassa miğdesi ve sürekli hazım sorunu yaşıyor . genelde de dışardan yedigi için hep et türü oluyor ve sürekli hazım sorunlarıyla boguşuyor . sana liste yapayım uygula 1 hafta bakalım dedim ama et yemekden nasıl vazgeçeçek bilemiyorum
cocuklarin gurubundan haberim yok ablam ama en kisa zamanda baktiricam onlarinkinide ama ayri guruplari nasil bir sofrada topliycam bilemiyorum :) ama benim ufaklik 100 de 90 0 gurbudur cünkü oda babasi gibi etci,büyük oglum miz miz biraz yeme konsunda o yüzden onun gurubunu tahmin edemiyorum..
slm herkese ....
ben geldim...tapu işlerimiz olduğu için perşembe akşamından çıktık.cuma gününden çıktık.cuma koştur koştur tapuda işlermizi hallettik,cumartesi sabah 5'te çıktık öğleden sonra kendi evimizdeydik..kısa süreli uzun yolculuklar yoruyor insanı.üst baş çamaşır vs..giriştim bile...makineler dolu bende kahve içip yorgunluk atıyorum.oğlumla babasını alışverişe postaladım..
saç düzleştiricimi kırdım elimden düşürüp,şimdi yenisini almak farz oldu.çok sık kullandığım bişey çünki..önceki babyliss'ti değişik bir şey alayım diyorum..kullananlardan öneri bekliyorum...memnun olduğunuz yada olmadığınız düzleştiriciler hakkında..
yorun yaparsanız sevinirim kıslar...
slm herkese ....
ben geldim...tapu işlerimiz olduğu için perşembe akşamından çıktık.cuma gününden çıktık.cuma koştur koştur tapuda işlermizi hallettik,cumartesi sabah 5'te çıktık öğleden sonra kendi evimizdeydik..kısa süreli uzun yolculuklar yoruyor insanı.üst baş çamaşır vs..giriştim bile...makineler dolu bende kahve içip yorgunluk atıyorum.oğlumla babasını alışverişe postaladım..
saç düzleştiricimi kırdım elimden düşürüp,şimdi yenisini almak farz oldu.çok sık kullandığım bişey çünki..önceki babyliss'ti değişik bir şey alayım diyorum..kullananlardan öneri bekliyorum...memnun olduğunuz yada olmadığınız düzleştiriciler hakkında..
yorun yaparsanız sevinirim kıslar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?