Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

banuşum aklımdayken yazıp öyle çıkayım .fıstıgım ay.k. listesini yapan bir hatun var çok aşırı kilo veren hatta bu hafta diyet yapmadıgı birsürü cıss yedigi halde 800gr veren . canı onları knedine baz alıpda üzülme hatun dogum kilarını veriyor vede emziriyor sanırım . ya deyilse okadar kilo zatten verilmez düşün biz o kaçamakları yapsak bırak kilo vermeyi kaç kilo alırız . yani bunları kafana takıpda üzülme . ama o listeyi harfiyen uygula derim 1.2. hafta sonuçları görürüz hiç deyilse . ne söyleniyorsa ye takılma etle ekmek vs. bakalım ne olcak .

...unutma diyet yaparken bir yol izlemek belirsizlikde çabalamakdan iyidir .

herkese iyi hafta sonları efenim...
hava ne güzel bu gün...biraz rüzgarlıda olsa...bizde oğluşumla babamız gelene kadar çıktık dolaştık,oğlumun ısrarları üzerine köpüşlere ekmek aldık verdik....
ben tırstım ama oğlum köpeğin ağzına elini sokana kadar zorladı hayvanı ye diye...neyseki başımıza bi kaza gelmeden balık aldık geldik eve...babamız gelince temizleyip pişirecek bizde yiycez...hafta sonları evde çok yoruluyor olmama rağmen yemek olayına gelince seviyorum..çünki genelde balık yiyoruz ve eşim yapıyor..bende hazıra konuyorumçokta iyi oluyor...eşimin yapabildiği tek yemek balık zaten..yapsın artık o kadarınıda...
bu arada bime uğradım az önce...saç bakım serumları falan vardı...almadım ama almak istersiniz diye söyliim dedim...

slm ablaa beni unutmammış araya sıkıştırı vermiş yineee
yok abla oo uçmuş zaten ya hem emziriyor ondan çok veriyor zaten bizim 80 lerde bir hatund aöle 4 ayda 20 kilo verdi dogum kilosuydu tabiii , bizde ne mümkünn okadarr vermekkk,
valla ebn son zamanlarda abarttımmm yani şleki gece bile kalkıp yemek yedim ne blursamm
eski banu yeniden döndü diye korktummm ama bi arkadaşımın beni hafif tertip tartaklamasıyla kendimee
geldimmm yediigm karbonları vermek için dün ve bugün pro besleniyorumm yarından itibaren ayça kayaya başlıycma o listeden ben çok ümitliyim ablaaaa ,
tek kafaı kurcalayan öglen yenilen toss
onuda sütlükahve,kuruyemiş ve kuru meyve yiyerekk dengeleirm arada diye düşünüyorummm

ahh nasıl oldum şu son haftalarda bilsen 2 gündür iyiyimmmm

zilim cnm bende oldum olası korkarım köpeklerden
bugün ankara yagmurla kar karışık biraz güneş yüüznü göstermişti emmee yine başladı sanırım kar ve soguk
balıklarda afiyet olsun cnm bende genelde balık yapıyorum hafta sonları
şu sıralar çupraya taktım

cevaplar için cok teşekkür ederim birde akşam yemegi için ıspanaklı yumurta yiyebiliyormuyum
ve ara ögünlerde neler yiyebilirim
meyve yesem 3 saat ara olacak diyorsunuz ozaman ögünler aksıyor

cevaplar için cok teşekkür ederim birde akşam yemegi için ıspanaklı yumurta yiyebiliyormuyum
ve ara ögünlerde neler yiyebilirim
meyve yesem 3 saat ara olacak diyorsunuz ozaman ögünler aksıyor

akşam içim ıspanaklı yumurta çok güzel olur .
aranda meyve yiyeb,ilirsin . şöyle düşün öylen yedikden 3.4. saat sonra meyveni yiyebilirsin . meyveden sonra 3 saat beklemene gerek yok yani... öncesi önemli irem mesela 16 da meyve yiyip 18 de akşamıı yapabilirsin
mönülerinide yazarsan dahda yardımcı oluruz eksiklerin fazlaların nedir yazarız ben olmasamda yazan mutlaka olur

anladım cok teşekkür ederim:)

bugun 1 bardak ılık su limon sirkeli
1 elma
yarım saat sonra
3dlim tb ekmek
zetytin,peynir
bol yeşillik domates salatalık
1bardak süt

yeşil cay

öğlen iki küçük karnıyarık onları dolaptan cıkardım kızartmaydı
salata yogurt

akşam yogurtlu ıspanak ve salata

yeşil cay

mesela aralarda kuruyemiş,kuru kayısı ceviz vs.. bişeyler yiyebiliyormuyum

iyi pazarlar hatunlar ....

kuru kayısı yiyebilirsin meyve niyetine kuru yemişde ama kuru yemişi abrtmadan yesen olur yoksa fazla yemek istiyorsan ögünlerde yemelisin . birde meyveleri başka bir şeyle karıştırıp yeme sadece meyve karnın açken birde . eger 3.5. kurur yemişde eklerim meyve arkasına diyorsan 15 dk bekle meyveden sonra ye .

..mönün gayet başarılı irem afiyet olsun .

Son düzenleme:
aeben ablacım mercimek karbonhidrat mı ? bilmiyordum ben. karbonhidrat değerine baktım çok düşük aslında karbonhidrat değeri.. bi de montide serbestti ondan yedim. artık yemiyim madem

bu arada dün erkek arkadasımlaydım ne kadar uymaya çalışsam da biraz aksaklıklar oldu montide yarın telafi edicem artık

Selammmmmm
Dun disimi cektirdirdim.aksam hem stres hem de uyusmasi icin kullanilab igne sprey bilmem nelerden dolayi bi yatmiaim sagolsun esim kontrol edip edip durdu.neyse bu cekim isi halloldu ya gerisi onemli degil dolgularimu yaptiracagim sonrada bi disim hafif one cikiyor onun icin tel planliyorum.simdi soyleyin bacilar ben montkmi uapsam ayca kaya diyetimi yapsam deyin bakiverem

slm iyi pazarlar...
temizliği şu saat itibariyle bitirmiş bulunuyorum...pestilim çıktı...havayı iyi görünce bi giriştim,onuda sileyim bunuda sileyim derken ne cam kaldı ne kapı..üstünede bir saat yüksek tempoda ve aralara koşu atarak yürüyüş bandında terledim...oğlumla eşime booool malzemos pizza yaptım tıkınıyorlar..bende ıspanak soteledim yoğurtlayıp yiycem...ama önce hemen koşup terimi soğutmadan duşumu almalıyım...
ocd cnm sende dene istersen ayça kayanın listesini....aebenimde yazar zaten bu konuda sana ama sendede monti artık etkisini azalttı sanırım sık sık yapmaktan...yazda geliyor akşamları yüyürsünde zaten fazlan yok o kadar...gider kalanlarıda dert etme cnm...

banum ayça kaya snedede etk eder gibime geliyor..öznurla ikiniz sıvayın kolları yapın şu listeyi bakalım nasıl etki göreceksiniz...

iyi akşamlarr efemmmmmm
valla bend eöldümm bugün yaa yogun geçiyor hafta sonları,
dün akşam bi arkadaşa gitmiştik 3-4 çocuk vardı benimkilerle
eve gidlim diye huysuzlandılar saatte geç olmuştu eve geldik ama sabaha kadar uyumadı kayra sürekli sayıkladı kalkıp evimize gidelim diye
anlamıyorum niye böle oluyor ki geçnde misafir kızıyla paylaşmadı oyuncaklarıı yine sabaha kadar sayıkladııı
o beim filan diye birde kalkıp aglıyorrrr off kabus gibi ne olcak bu çocugun bu durumu bilemiyorum:26::26::26::26:

denizde bimde sıpaydırmen li duş jeli görmüş canımıza okudu günlerdir bugün gidip onu aldılar
orada ikea ya götürmüş eşim bend eevi temizleyim dedimm madem öle
çmaşırları filanda katladım evide temizledim yarın dolapları silicem banyo ve mutfagın
bird egiysi dolaplarını düzelticem
çocukları yıkadımm , giydirdim makinaya çamaşır atıcamm
ya valla hiç bitmiyor şu çamaşır bulaşık işi yaaa

bende çok çok yemenin sonucu 67.5 görmüştüm 2 gün pro agırlıklı beslenince 66.6 yı gördüm bugün
wc ye çıksamydım dahada güzel bir rakam görürdüm belki
zilim bend eayça kayanın listeisni yapıcammm önce listeyi tamamen uygulayıp sonrada azaltıcam yavaş yavaş
bi hızlandırmak lazım metoyuuu
öznur sanada tavsiye edeirm montiye cvp vermiyor bünyeler artıkk

zilimmmmm
ahhh valla ben bol malzemos pizza yapsam oturup yerdimmmm
snein kadar nevsime hakim olamamm sanırım

Son düzenleme:

günaydın güzeller ....malum pzartesi işe koyulmadan pc açıkken bakayım size dedim .(kızım ders için açmış )
hepinize hayırlı haftalar olsun inşallah ...

aeben ablacım mercimek karbonhidrat mı ? bilmiyordum ben. karbonhidrat değerine baktım çok düşük aslında karbonhidrat değeri.. bi de montide serbestti ondan yedim. artık yemiyim madem
blakım mercimegin içerisinde yogun pro.da var ama karbon olarak geçer canım.. baklıyatlar karbonhidrattır . haftada 2.3. porsiyon yenebilir ..
bu arada dün erkek arkadasımlaydım ne kadar uymaya çalışsam da biraz aksaklıklar oldu montide yarın telafi edicem artık

hadi geçmiş olsun atlatmışsın .
ocdim hangisinde rahat edeceksen onuyap canım . ama senin monti yapma sebebin birazda saglık . gl dikkat etmen lazım . tam monti yapınca kilo veremiyorum artık diyorsan banuşla sende başla ama yiyceklerin gl endeksine dikkat ederek tabi.
banum çoçuklar gündüz yaşadıklarını rüyalarında çok görüyorlar benimkilerde öyleydi hatta ortanca bazan hala sayıklar .
bugün içinde kolaygelsin ankara yagışlı bol yagmur yagıyor .

zilim zilim ilahi bu kilodasın ve yaptıgım pizaayı yemeyip kendine ıspanakmı yaptın .:) nediyim ben sana artık . bir kere daha diyim bence fazla kasıyorsun hiç geregi yokken .
senin kilo, boy endeksin kaç zilim ?

Banu gulmesene :) yada gul
Sen ne zaman baslayacaksin a.kaya nin diyetine?
neden yarın banuş bu ertelemelerin niye 2 haftadır başlayacaksın . kaytarıyormusun ne?????????????????

sorunlar erteleyerek deyil üstüne giderek çözülür .(filozof aeben ) birde aebenin dedigigni tut yaptıgını yapma .
yarın başlıcamm öznur

Son düzenleme:

hay agzına saglık aplaaa ya şu zilime ben bişiy demiyorum zaten biz bile okadar kasmıyoruz kendimizii yawww
bi dilim pizza yiyiverse nolurkiii:26::26::26::26::26: valla ben istediigm kiloda olsam keisnlikle yerim yaniii
okadar kasabilecegimi düşünmüyorum,

nedenn bugün başladıgıma gelirsemde abla malum dün hafta sonuydu dün başladım ama listeye tam uyum saglayamadım yani kahvaltıyı 12 de yapıncaa yoksa cuma günü başladım ben pro beslenmeye biraz indi kilomm
dündeee biraz meyve kattım ögünleirmee bugünde listeyi tam uygulucam

ama kendimi sıkmak istemiyorum artık degişim listeleirne göre uyarlıycma listeyi bazen ekmek yerine
mısır gevregi filan yiycem mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…