Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

banum sen istersen listeyi tam uygulaya bilrisin . bence 1 hafta harfi harfine yap listeyi. sonucu görmüş olursun
ki,lo veren çok oluyor o listede hemde çok çok veriyorlar anlamıyorum listede bi marifetmi var yoksa yapanlarmı marifetti . görmüş oluruz bende merak ediyprm dogrusu yapan kişileri tanımadıgım içinde bi yorum yapamıyorum :26:

benide soracak olursanız ufakdan bende bişiler yapmaya başladım .
şunu fark ettim ben karbon yiyince kilo veremiyorum ,yada şöyle diyim 1 ögün hafif karbon geriside pro ve sebze meyve olmalı yoksa gitmiyor . sanırım montide takılmamında nedeni bu .
0 kan gurubu olarak bunu daha iyi anladım. ekmek ve türevi bana gelmiyor yedigimde kilo vermemide engeliyor .

biliyorsunuz 2.3. senelik günlük tutuyorum onlarıa inceledim, 3 ögün karbon yiyince direk kilo almışım 2 ögün karbondada kilo verememiş hatta almışım . tek ögün karbondada bazan vermiş bazende yerimde saymışım ( günlük tartılıp ne yediklerini yazınca bunları takip edebiliyorum .)
ama sabah yulaf tarzı ve az karbonlu kahvaltıdan sonra günün geri kalanında meyve sebze ve proyla geçirdigimde kilo verebilmişim .
buna göre beslenmeye çalışıcam bakalım . şu 5 kilo başıma dert oldu

Son düzenleme:

abla yapan kişilerin çogu çok kiloluu
az kiloda olanlarda ilk kez diyet yapıyorlar sanırım
ama cidden listeyi uygulayanlar veriyor banu diye bir hatun var mesela orda hep aynı kiloda
uygulamıyor sanırım bend ebu hafta uyguluycma bakalım tam tamınaa:)

Son düzenleme:
Gunaydinnnnnn
Dun 68 cikan ben bugun 66 cikiyorum.iki olcumde sabah yapildi.yarin daha dusuk cikarim bu ay dis ve regl beni sarsti resnen.crs gunu a.kaya diyetine baslayacagim bakalim.

Gunaydinnnnnn
Dun 68 cikan ben bugun 66 cikiyorum.iki olcumde sabah yapildi.yarin daha dusuk cikarim bu ay dis ve regl beni sarsti resnen.crs gunu a.kaya diyetine baslayacagim bakalim.

ocdim bu ne ödem böyle, 1 günde 2 kilo . hemde sen ne zaman 66 oldunki?????????????:26: ben seni 63 64 civarlarında biliyorum .
ben senin kilonu takip edmiyorum vallahi.

Son düzenleme:
günaydın hanımlar dün konusulanları okudum da ayça kaya diyeti diye birşeyden bahsetmişsiniz baktım az önce bunu gördüm VE BİZ BUNU YAPARSAK OBEZ OLURUZ GİBİME GELİYOR cünkü ben hiç bu kadar yemek yemiyorum.ben yanlıs birşey mi bulmusum acaba

SABAH :
1 dilim ekmek
1 yumurta veya 1 dilim peynir
Bol domates, salatalık, biber, maydonoz,
5 tane zeytin
Ara:

1 fincan sütlü nescafe

Öğlen:

2 dilim ekmek
5-6 yemek kaşığı kıymalı kabak yemeği
Salata
1 kase cacık

Ara:

1 fincan sütlü nescafe veya ayran
½ paket diyet bisküvi
10 tane kiraz veya 2 dilim ananas veya 15 tane yeşil erik

Akşam:

1 dilim ekmek
3 tane çinekop balık veya yarım çupra balığı
Salata

Ara:

1 meyveli yoğurt

yanlış yerde aramışsın blakım . uzaga gitme diyet listeleri bölümünde k.k da. dur arama ben getireyim .
şunuda belirteyim blakım monti sende işe yaradıgı mudetçe başka yol arama derim . banum biliyorsun çok monti yaptı ve artık sonuç alamıyor farklı yöntemler arıyor bende bu listede kilo veren çok oraya yönlendirdim . tabi yapmak istersende iyibir liste .
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayca-kaya-1-ayda-8-kilo-zayiflatan-liste.html

Son düzenleme:
günaydınlar herkese ben geldim bugün yiyeceklerimi yazayım hemencik yemeğimi yanımda getirdim ...

sabah
2 adet haşlanmış yumurta
kk kadar beyaz peynir
1 küçük domates
1 adet salatalık

öğlen
menemen
yoğurt

akşam
kıyma kavurma
yoğurt

gün içinde 2 fincan kayısılı yeşil çay ve 2 litre su içmeyi planlıyorum

slm kızlar naıslsınız bakalım hepinize iyi haftalar diliyorum ben aynı devam dıyete 61 de takıldım bir kaç gün sırf protein yapmak istiyorum nasıl olur sizceee :)

slm kısçeler....
kafam kazana dönmüş şekilde geldim eve..okulda koro çalışmalarına başladık bu gün 23 nisan için..üç sınıfı bir araya getirip koro çalıştık valla şu an sağır ve algılamasız gibiyim...ambale oldum resmen...

aebenim bir ara bakmıştım BMI'ime..kaçtı hatırlamıyorum ama çok zayıf gurubundaydım...akşamki pizzadan yedim valla çok küçük bir kare dilim..üç kat kaşar peyniri serpmiştim ...susamda serpmiştim aynen dominosun bol malzemosu gibi...oğlumla eşim bayıla bayıla yediler neredeyse bir tepsiyi walla..tek bir dilim kalmıştı onuda bu sabah yemiş eşim..sabah sabah ne mide şu erkeklerde..ben peyniri zeytini zor yyiyorum erken kalkınca..dişimi fırçalayamıyorum öğürmekten...çok hasas bi midem var...eşimde tam tersi..sabah köfte bile yer yani...
ben bu günde ne yemek pişireceğimi bilemeyip eşimle oğluma barbunya ve kaymaklı pilaw kendimede ayran çorbası yaptım.(detox çorba)
banum ben çok karmaşık şeyleri yiyince midem acıyor,yanıyor cnm...ondanda çok istemedim yemek.severim pizzayı ama sanırım içindeki sucukmu,sulandırdığımız saçlamı nedir bilemiycem ama midemi yakıyor..bu sıralar midemde çok hassas..stresten sanırım yanıyor ara sıra...rennie falan kulanıyorum..

banum çocuklar gündüz ne yapıyorlarsa gece sayıklıyorlr cnm..benim oğlumda geçen laptobumun kablosunu kestiğinde bağırmıştım ona..bende senin parmaklarını kesicem bi daha yaparsan böle bişey diye...(
nasıl etkisi altında kalmışsa kuzum gece anne parmağımı kesme nolur anne kesme diye ağladı..nasıl vidan azabı çektim anlatamam.dillerim kopsaydıda demeseydim diye..
bir gün okuldan gelirkende arabada ağladı zırladı kemerlerini çzömek koltuğundan inmek istedi ben ön koltukta buhran geçirdim tabii,ağlıycak duruma geldim trafik su gibi akıyor bu arada..oğlum yeter artık gidip başka bi çocuğun annesi olucam böyle yapmaya beni üzmeye devam edersen kes artık şu zırlamayı dedim.o gece ve ertesi bir kaç gün sürekli anne başka çocukların annesi olma üzmiycem annecim seni benim annem ol onların değil diye sayıkladı durdu..( insanı delirtene kadar uğraşıyorlar sonrada vicdan azabından duramıyoruz..

oğluma nasıl davranırsam davranayıp hep içimden bişey kendimi sorgulamam sebep oluyor sizde öylemisiniz?iyi bişeyde yapsan yada desem acaba doğrumu davrandım,kızsam bağırsam yada yalnış davransanmda aynen sorgulama başlayıveriyor içimde...yada tutarsız davrandığımda (ilk başta izin vermediğim bişeyi sırf sussun diye izin verdiğim de falan)hemen iç sesim konuşup yargılamaya başlıyor beni...tırlatıyormuyum yoksa herkeste bu iç ses olayı varmı???

Aebencigim evet o kadar odem oldu bende.uc aydan fazla suredir dis problemi cekiyorum apn bir aydir agri yapiyordu dayanabildigim kadar dayandim :) havalar dis regl derken deli gibi sistimirde asiri hassasiyetden dolayi su bile icemiyordum.

Zilim cok takmamamk lazim.oglumla ilgili cok dusundukce bi bakiyorim depresyona girmeme ramak kalmis silkelenip kendime geliyorum.surekli bi sorgulama yetememezlik hissi cok yipratici.

zilimmm vee öznurcumm
valla aben ablanın dediig gibi tek çocugunuz oldugu için herşeyi takıp üstüne titriyorsunuzz
bu kadar hassass olmayınnn

sabah sirkeli limonlu su
elma

2.5 dilim tb ekmegi
zeytin,peynir,domates,salatalık,yeşillik
yogurt

yeşil cay

zeytinyaglı taze fasulye
yogurt salata

1 elma
yeşil cay

bu saat oldu bişey yemedim sütümü içerim artık

tünaydın herkese...
sabah sabah insan başına buda gelirmi dedirtecek bir şey geldi başıma..okula gidiyorum,önümde meyve sebze yklü bir kamyonet,arkası full karnıbahar lahana yüklü..kamyonetin önündede minibüs,minibüs yolcu indirmek için yolun ortasında lnk diye durunca kamyonet bi fren yaptı 4 tane lahana yuvarlandı arabanın arkasından ve o hızlı arabamın ön kaputuna 2 tanesi dannnn diye düştü...fren yapmasam arabanın altına gireceğimemi yanayım arabamın önün içine göçmesinemi...minibüs olayın farkına bile varmadan aldı başına gitti,kamyonet sahibi abla benim ne suçum var fren yapmasan arkadan bana bindirecektin yine sen suçlu olacaktın dedi ve pazara yetişicem ablaa diyerek aldı başını gitti...o arada olaya minibüsün mahal verdiğini anlayana kadar minibüs çoktan almış başını gitmiş bile..sinirle bindim arabama gittim okula...

evvelki yazda terasımda oturmuş kahvaltı ederken arabasını park etmeye çalışan biri arabama vurup kaçmıştı ben aşağı inenen kadar..

ehliyeti olan trafiğe çıkıyor,aslında bazı ülkelerde olduğu gibi trafik bilgilerinden sınava sokacaksın 2 yılda bir sürcüleri geçemeyenin ehliyetine el koyacaksın...kıbrısta bile vardı bu uygulama..eşimin arkadaşı söylemişti oralı kendisi...

haftasonuna kadar mecbur bu şekilde gidip gelicem okula cuma öğlen çıkışta eşim alır veririz sanayiye dedi..çocuk olmasa kendim otobüsle falan giderim ama çocukla çantalarla kemanla çok zor otobüs minibüs vs...yarım ton yükle gidiyorum her sabah.oğlumun yiyecekleri,yedek üst baş,bez vs..çantası...kendi evrak çantam kol çantam ve kemanım...birde 18,5 kiloluk küçük danam:))walla hepsini tek başıma evden arabaya arabadan okula kucaklayıp götürüyorum ...kas yaptım:))

banum ,aebenim ve öznurum yerden göğe kadar haklısınız...özelliklede tek çocuk çok çocuktan daha problem oluyor..zorluğuna kesinlikle 2-3 çocuk zordur ona bi sözüm asla yok ama tek çocukta problem buna kanaat ettim.birde fazla bilmiş bi çocukla çok daha problem..dün okuldan geldim canım sıkılıyor anne hamurlarla oynayalım dedi oturdum tonla iş dururken oynadım.anne bu kalıplarla kurabiye yapalım sütle yiyelim dedi.sıvadım kolları yıkadım kalıplarını kurabiye yaptık.tabii o arada yer gök un nesguik vs..oldu sil süpür...akşam eşim geldi yarın günübirlik ankaraya gidicem gelicem yollarda zaman kaybetmiim yemek içmekle sen bana poğaça yap iyisimi dedi..hamur mayaladım akşamda onlarla uğraştım o sırada oğlum koşu bandının fişini tak,çalıştır üstüne de oturup kaydırak gib kendini kaydırıyor yere düşünce tekrar oturuyor çalışan banda yine kayıyor ucuna kadar ...sesi ıkmayınca bi gittim baktım delirecektim.elini kolunu sıkıştıracak diye...odayı komple kilitledim artık..ama o bitiyor başka bişey..yani bitmiyor ardı arkası...bu sabahta evde kahvaltı edicem ne peyniri ne zeytini bulamıyorum..almış odasında çekmecelere sokmuş ben üstümü değişirken...artık ne yapacağımı şaşırdım walla serrsem etti beni...kreşe vericem artık dayanamıycam sanırım...

herkeste ocuk varya hepsimi böyle bunların....:26:

afiyet olsun nazlım proya yüklenmişsin ,yeni aldıklarını atmak için .
bir küçük tüyo kıslar size; pro agırlıklı beslendiginizde yanında yediginiz yeşilikler prodan az olursa daha hızlı kilo kaybı olur .
nazlım bir küçük ayrıntı daha kansızlıkgın varmı yani demir eksikligin . eger azda olsa varsa 2 ögünde yedigin yogurdu bire indir pronun yanına salata yakışır.
slm kızlar naıslsınız bakalım hepinize iyi haftalar diliyorum ben aynı devam dıyete 61 de takıldım bir kaç gün sırf protein yapmak istiyorum nasıl olur sizceee :)
ecrincim sırf pro deyilde bak yukarda nazlının mönüzü gibi yap azda salata ekleyerak . sırf proyu önermem pek
çok nadir zilim.. öyle her davranışda kendini yargılarsan tabiki kurdeşen olursun . ablam olarak beni anlayacagını umarak sana bazan eleştiri babında tavsilerde bulunuyorum . bunu seni tanıdıgım ve benim iyi niyetimden emin oldugunu bildigimden affına sıgınarak yapıyorum .

....zilim hayatı çok mükemmel yaşamaya çalışıyorsun her şey 4.4 lük olsun istiyorsun . bu insan dogasına aykırı .insan hatalarıyla VAR .hayatın tadı , ilginç belki ama hatalarda zorluklarda .
herşeyin mükemmel oldugu bir hayatı iyi düşününce kim ister ?
zorluk olmadan ,kolaylıgın anlamını . açlık olmadan doymanın hazını, hata olmadan hatasızın anlamını ,hasta olmadan saglıgın degerini, sevgisizlik yaşamadan sevginin kiymetini. BİLİNİRMİ???????????
yani kısaca kendini boş yere yargılyorsun .herşey mükemmel olmak zorunda deyil .

çok geçmiş olsun zilim . verilmiş sadakan varmış . ya birde firen yapmayıp vursaydın . birde bu yönden bak cana gelecegine mala gelsin .

bide eşin giderken çıkmadan pogaçayı pastaneden alsa bu seferliginede madem bukadar yogunsun .bunu şöylesen eminim yok demezdi.
kendinden çokmu ödün veriyorsun ne . bazan biz eşler eşimiz ve çoçularımız için fazla ödün veriyoruz .bu hatayı bende çok yapıyorum .bunun farkına vardıgımdan beridir kendimi çektim biraz inana benzide bazı işlerini kendilari gayet güzel yapabiliyorlar buna eşimde dahil .

...bende büyüttüm 3 tane ama bukadar deyildiler devirmi degişti çoçuklarmı anlamıyorum yahu :44:
. ama şuna eminim ben işten gelicem ve zamanım kısıtlı direk çoçugum gel oynayalım dese uygun bir zaman erteleyip her dedigini yapmazdım .
zilim sana çokmu yüklendim ne gelbi öpem bazan banada bi abla nasihati veren olsa dedigim çok oluyor

Son düzenleme:
ziilimmmm
çok geçmiş olsun önceliklee cnmm (( çocukla iyi paniklememişsinnn, arabaya düşen lahanaları alaydınn kuuu
oglunun yaptıgınıda gülerek okudum valla ama bend eaben ablama katılıyorum gerçekten herşey dört dörtlük olmuyor
mükemmeliyetçi bir yapın var seninn ben bunu az çok anladım bunca yıldır.
ama gerçekten çocuguna yaptıkların için kendinii yargılama
ben bazen zıvadan çıkıp el bile kaldırıyorumm yani ne yalan söyleyim.

birdee sanırım aglamaısn diye her dedigi yapılıyor minik yaramazınnn
bak mesela sabah deniz elimi yıkıycma diye sandalyeisni götürmüşş banyoya hayır deidm çıkartım
izin versme eminim zır bırt girip el yıkıycak
agladııı ve biliyorki yanına gitmiycemmm sonra baktım susmuş kendi kendinee
yani aman aglamaısn dersnen işin vahimmm

yalnız oldugundan kendinee oyun çıkartıyor anladıgım kadarıyla
iki çocuk gerçekten zor amaa dediign gibii dah az sorunlu oluyorlar birde herşeyini enigini cücünü takamıyorsunn ozman:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…