Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Aebencigim evet o kadar odem oldu bende.uc aydan fazla suredir dis problemi cekiyorum apn bir aydir agri yapiyordu dayanabildigim kadar dayandim :) havalar dis regl derken deli gibi sistimirde asiri hassasiyetden dolayi su bile icemiyordum.
kıs dişçiye gitmeyim diyemi çekdin okadar zaman bu acıyı
tekrar geçmiş olsun .
güzel mönü irem .

Selamlar hanim bacilar nassiniz :)
iyilik bi yandan size bakıyorum bir yandanda gülbene . ieltişim uzmanı bir adam vardı çok güzel bilgiler verdi. yarım yamalak izlesemde tabi.
selamm öznurrcum kış geldi memlekte yaww yenidennnn

evet ya banum dün negüzel gündü . bu sabah yine karla uyandık . dışarı çıkayım diyordum birde .

abla valla sana katılıyorum bazen kendinden ödün vermemek lazımm
ben meselaa eşime dedimkii ggeçen haftalarda artık çocuklar sneinle dışarı çıkabilecekk yaştalar
al götürr avm ye filan sinemaya götür birlikte zaman geçirin dedimm.
ayyy keşke önce deseymişim yani şimdi hafta sonları 2-3 saat götürüyor

seni yoruyorlarmı tek başına diyorum hayır diyor:) valla ebnd eişlerimi yapıyorum azcık tek başıma oturyorum yani
bu haftada mesela evd ebırakıp dışarı çıkıcam alıcaklarım var biraz, hem o çocuklarıyla zamn geçiyor az da olsa beni
anlıyorrrr, hemd eben kafa dinliyorum

size bişi alatayımda gülün .
geçenlerde buraya kakın bir magzadan bişiler aldım indirimimden .. eve gelince tekrar giydim etegin altından buluzunda yakasından bişiler sallanıyor . dikkatli baktımki alarmları duruyor birde ertesi gün GÜNÜM VARDI oraya gidecektim .
anacım çıkaramdım ikisinide. kaç gündürde gidemedim tekrar magzaya bugün gideyim diyordum kar kış geri geldi :18:

ne yaptınız hatunlar başladınızmı ayça hatunun diyetine .?

Son düzenleme:
Sorma banum ya bu ne kis geldi su anda gunes var ama :) ne yapsam sasirdim oglusu disarimi cikarsam diye dusunuyorum.
Zilim cok gecmis olsun ama ben arabada cocuk oldugy icin acayip hirslanir o minubus soforunu bi sekilde bulurdum diyeyim ondeku arabayida birakmazdim banane
pazaea gidiyormusmus bide seni telkib etmis gicik gicik nryse artik olan olmus canim.
Oglusunada cok guldum ne yapsin tek cocuk kendine oyun cikariyor anacim ber krese ya ne bekleysun daaa :) soyle anlatayim kres degipde oyun gruplarina gotur bence.sahsen doguhani tasinma isleri vs halolsun verecegim ben.birde senin oglus biraz ileri zekeriya hic yetmiyirsundur evde cocuga.birde yuzmeye falan gotursune bebeyi.anacim takma kafaya cok fena parmaginda oynatiyorlar bunlar bizi.ben bi kac gundur birakdim artik esimede dedim yetmiyoruz cocuga diye kabul ediyor.dun tum gun eftandisenin ogluyla oynadilar ayni ay dogumlular birde parka gittil avm ye aksam 18:00 de evdeydik.yorgunlukdan ben kpltukda uyuyakalmisim koltukda.
Birde bence oglunun zekasiyla ilgili iyic bi arastir var ulkemizde onlar icin yerler

banum biliyormusun bu durum eşlerimizn bizim kıymetimizi anlamsını saglıyor yani bir taşla iki kuş . neden dersen önceden pek bu sorumlulukldan fazla heberleri olmuyorlar ama üstlendikleri zaman bizim ne durumda oldugunu daha iyi anlıyorlar . kısaca kürkümüze küsüp oturmamak lazım .

eee ötmedii mi aben abla çıkışta?
geçende lcw de bir kadına oldu aynısı çıkarmamışlar öttü alarm herkes kadına baktı filan
ama kadın çok sinirlendii(((

ben başladım abla işte dün dengeleyerek yemeye çalışıyorum
ikindideki tost çok geliyor bana bende
meyve,sütlükahve filan yiyorum:)
bugün 2. gün öglen etle ekmek yeidm vallaa ihanet ediyomuş gibi oldumm

ben şu kfleks leri ve kbar ları çok seviyorum ya onlardan alıcma arada yemek için

ötmedi vallahi anlamadım bende . Kadın haklı ya geçenlerde oglana empi 3 aldık bi elEtronik magaZAdan . Sonrada ekole girdim elimde poşetle ay ekoldan bişide almadım girerkende öttü çalışam kız abla elinizdekin peket üstünde alarmı var o ötüyor dedide öyle anladık .. Artık çalışan hatunu biz çıkarkende çagırdık yanımızda durdu . Gıcık bir durum . Ama o eltronik magzadan çıkark niye ötmedi .:44: Aceba örün kasadan geçince alarm etkisimi kaybediyorki.
Tost çok geliyorsa yeme ama şöyle bir ayrıntı var banum o saatde ekmek yemek, akşam yemegini çok hafifi yemeni saglar bunuda göz ardı etme bence

Son düzenleme:

akşamda genelde sebze yiyorum abla 1 dlm ekmek ve yogurtla listeye uymaya çalışıyorumm
bakalım 1-2 hafta böyle olsunnnn sonra kısma yoluna gdiicezz yine sanırım((

birde artık her perşembe lapa yapıcam valla taktım bu olayaa
bi arkadaşla beraberr püsküütün başarı hikayeisni okudum o yazmıştı her perşembe yaptıgını
diyet iyi hoşta birde şu callaa başlasam ark yapmış inanamadımm aradaki farka

bende kansızlık yada demir eksikliği yok ablam ama önerini dikkate alıcam . Işyerinde zaten yoğurt çıkmıyor çoğunlukla ben kendime alıp götürüyorum . Arada 2 öğün tüketmiş oluyorum ...

Aebenim ben yarin basliyorum yani sirf::s enin ve zilim icin yapiyorum bu diyeti hani gercekden ise yariyormu diye merak ediyorsunuz ya
Asiri merak ediyorum bu diyeti bi yapayim bir ay nolcek

Aebenim evet cnm sirf disimi cektirmemek icin o kadar aciya katlandim bana cok travmatik geliyor.goz kapagimda ki yag bezesini aldirdigimdada psikolojim bozulmustu.isin ozunde su var bana yapilan cerrahi mudahaleleri gormemem lazim aksi takdirde rotam sasiyor :)))
Su an beni gorsen sadece spor yap sikilas dersin o 68 kg sisligim inmis durumda balon gibiydim :)

selam hatunlar dışarda bir kagıyor nasıl sabah beri kesilmedi şimdiden 10 cm olmuş ince yagmasına ragmen . hava dahada yagacak gibi
böyle devam ederse yarın okullalr tatil olur .:44:

Aebenim ben yarin basliyorum yani sirf::s enin ve zilim icin yapiyorum bu diyeti hani gercekden ise yariyormu diye merak ediyorsunuz ya
Asiri merak ediyorum bu diyeti bi yapayim bir ay nolcek
inan bende :)

e ozaman inmişindir tekrar 64 de.

aben ablaa ben her perşembeee lapa yapayımm diyorumm
püskütünn başarı hikayesinde okudumm o öle yapmışş
bid ebunu deneyelim bakalım

ayça kayanın listeisni merak eidyorusnuzz ama radaki hiç kimse listeyi tam uygulamıyorki
yapanlar genelde 80 li kilollardaaaa vee yeni diyete başlayanlar

aben ablaa ben her perşembeee lapa yapayımm diyorumm
püskütünn başarı hikayesinde okudumm o öle yapmışş
bid ebunu deneyelim bakalım

hıhı biliyorum banum o her hafta dikkatli beslenir .hiçde layt ürün kulanmazdı . perşembeleride lapa yapar her hafta 500gr verirdi öyle öyle hedefine ulaştı .
çok istikrarlı ve kararlıdır kendisi . bazan zilimle püsküütü çok benzetiyorum .

ayça kayanın listeisni merak eidyorusnuzz ama radaki hiç kimse listeyi tam uygulamıyorki
yapanlar genelde 80 li kilollardaaaa vee yeni diyete başlayanlar
evet banum bende okuyorum o linki her gün.. haklısın hiç listeye uyan yok çok az yiyorlar vede dedgin gibi yeni başladıkları için kolay gidiyor ..,

yavaş yavaş 1kilo ve daha az verenlerde çıkdı yoksa . o arkadaşın kilo vermesine nazar edecektim (hiçde nazarım yokdur ) ee ilk hafta 5 kilo 2.ve 3. hafta 3 er kilo . diyet yapmayıp ara verdigi 1 haftalık aradada tatlı, börek, çörek yiyerek 800gr veren hatunun bünyesine imrenmemek elde deyil . .

Son düzenleme:
aeben, masumm+, lacey+, ziligurti+ SULAKD'A burdaydı bebeler fırsat vermedi kaçtı sanırım .

kıslar diyar ve çok yanlızım'ı özledim ya nerdeler kaçaklar .

aebenim aplam ne sana ne banuma nede diğer arkadaşlarıma hiç alınmıyorum inanın.hatta eleştirin...eleştirinki kendi göremediğim yalnışlarımı göreyim...eşim benden hiç bişey istemez normalde...hatta bu hafta sonu 2 sepet dolusu ütüyü bile kedi yaptı garibim..bir gün evde kaldı ondada hep bana yardım etti sağolsun..bende normalde bişey istemiyor bir sefer bişey istedi ondada yok diyemedim..bana işler zaten çok gelmiyor..yani pestil olana kadar işleri yapayım ama kafamı durmadan matkaplayan biri olmasın sağımda solumda.. malesef o olamıyor işte..her şeyin tüm inceliklerini öğrenmek istiyor oğlum..önünü kesmiim diye cvp vermek istiyorum ama çok sıkışık olduğum noktalarda çileden çıktığımda oluyor..dikkati dağılsın diye piyanonun başına oturtuyorumnotaları istediği gibi yazıp yapıştırdım tuşlarına ama bu neden sol,bu neden do...inici gam'ın adı neden inici gam.çıkıcı gam'ın adı hep bi yere çıktığı içinmi çıkıcı gam..vıdı...vıdı...vıdı....ben yay gibi geriliyorum tabii o sırada bağırıyorum vs..bu seferde o inat gitmeye başlıyor bağırdıysam..iyice çıkmaza giriyoruz...alttan alıyorum ben çıldırıyorum bu seferde..öle bi garip dönemdeyiz bu aralar..birde babamız yaza başhekimliğe oynuyor şu sıralar..sınavları seminerleri vs...evde çok kalalmıyor..her hafta başka bi yerlerde o sebeple oğlumla çok yüz göz oluyoruz mecburen..

banum her isteidğini yapmaya kalksam bu kadar yıpranmam inan cnm..mübarek çocukta aklına koyduğunu unutmuyor..geçen günki makasla kablo kesme olayından sonra makas külliyen yasak sana dedim.durup durup makas diyor.onyüzbinkere anlattım...unutsaya birazcık..yok....bana adımı unutturacak hale getiriyor ama assssla unutmuyor..aklına her geldikçe makas diyor..saa yasaktı hatırladınmı oğlum diyorum..biliyorum diyor ama şansını sürekli zorluyor yinede..birinde susuyorum ikisinde susuyorum arada işin gücün içinde gelip anne makas deyince kayış kopuyor bende...
bende eskisi gibi değilim,yüzüne gözüne vurmam ama geçen popsuna çaktım artık dayanamadım..
son 2,5 ayda çocuk kendine hakim olamıyor,sürekli bir beyin fırtınası halinde..hep ne yapsam neler icat etsem,neleri hareket ettirsem,çalıştırsam vs...bakalım halimiz ne olacak...

öznurum ileri zekalı çocuklara bu dönemde müdahale edilemiyormuş..kendi kendine son halini alana kadar (5-6 yaş)bekleniyormuş cnm..doktor uygun görür ve heyetten okula başlayabilir raporu çıkarsa 5 yaşında ilk okula ve eğer gerekirse özel okullara ,yine gözlem altında tutularak sınıf atlatılıyormuş cnm...bazen gün içinde oğluma yetemeyince hamilelikte beslenmeme bu kadar dikat etmeseymişim diyorum..onla ne kadar alakası var tabii bilinmez ama....

safinazı diyorsun snaırım abla hem emziriyor hemdee dogum kilosu yani ödemlerini atıyorrr
o hatunn bence zorlancakk kilosu azalıncaaaa
ama listeye uyan yokk ciddenn bi tane görmedim ben 3 dl ekmek yiyrolar en fazla da:)

eee püsküüt helal olsun valla ne lıgyt ürün kullanmış dediign gibii nede sıkmış kendini herşeyden yemiş birdee
her hafta lapa konusuna nasıl bakıyorsun apla

zor bir durum zilim senide baya zorliycaga benzer. ama kendinede dikkat etmelisin . sonuçda sen iyi olmassan ne eşine nede ogluşuna faydan olur . okuldan çok butür çoçukların okul öncesiyle alakalı mutlaka bir yer vardır . geçen günde yazdım ama okumadın sanırım . eger böyel bir durum var yurt dışına bile götür derim . 1.2. sene kendi iş yaşamını askıya al bile diyebilirim . bu tür çoçujkların nasıl yönlendirilegi olagan haline bırakılmamalı bence . bir ata sözü vardır'' keskin sirke küpüne zarar'' diye keskin zakada çoçuga zarar vermesin bu birkaç senelik dönemde (rabbım esirgesin )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…