günaydınnnn....
güneş yüzünü gösterdi ve karlar eriyor baharrr gelicekmiş artık
çok şükürrrr, valla üşenmedne hergün kalkıp yürüycemm yetti canımaaa bu kışşşş evd edurmakk
eşime dedim bana bi mp3 al kulaklıgı takıp kulagımaa yürüycemm
bugün lapa yapıyorum, artık her perşembe lapa yapıcamm
bitek bunu denemeidm bu eksik kalmasın bakalımmmm
kilom ne durumd ahiç bilmiyorumm, pek bir degişiklik olacagınıda sanmıyorum gerçiii
aa çok şükür ki şekerim düzene girdi sanırım eskisi gibi çok acıkıp kaçmak yapmıyorum
zilimmm
sen okula gidip geldin bileeee valla bende erken kalkıyorum cnm
kahvaltı ev topla derken pek vaktim olmuyorrr
birdeee bi bıkkınlık var sanırım
ha bu arada size bişiy daha söyleyim ben form çaylarından kurtuldum
yani hergün wc ye gtmesemde 2 günde bir çıkıyorummm, çokta seviniyorum kurtulduguma şahsennn
evd ebulunduryorum yine ama herügn iki tane içmiyorum arada belki bir taneee
ama perşmebleri bişiy yapmam laızm ki tartıda dogru sonucu göreyim her hafta bir tane bekunis içsem ne olur acaba:26::26::26::26:
yada sinemaki filan içsemm:26::26::26::26::26:
hergün ara ögünd emutlaka sütün içine incir, kayısı dograyıp birazda keten tohumu atıp bekletiyorum
yumuşayınc ayiyorum hem doyurucuda oluyor hemd efaydalı yanınana biraz kuru yemiş ekliyorum
selammm...
valla kızlarrr sonuçlarınıı göze aldım artık boyuycam siyahaa zaten ben beyaz tenliyimm
yani sarışında degil kumralda degilim o yüzden siyahın yakışacagını dşünüyorum ha geri dönüşü
zormuş evet ama 3 yıldır kahve saçlarım , ondan öncede kızıldı birazda siyah olsun zaten zırt bırt saç boyatmıyorum sarıya boyamak gibide bi düşüncem yok gittimm aldım siyahları foto koyarımm boyatıncaaa
ama saçlarımm modeli düzz sadece kahkül var od auzun bir kahkül acaba diyorum
arkadan ve yanlardan kat verdirsem mi saçlarıma?
Kizlar kefir mayasi ariyorum haberiniz olsun bulursaniz neresi olursa olsun farketmez almak istiyorum
Abenim mucuks ozledim
Zilim banuya sorduklarina ben cevap vereyim :))))) hepatit a asisini bu ayin 26 sinda yaptiracagiz.nedem 2,5 yasi beklediniz cnm?
Saclarimi sabah boyattim kuaforde kou kestane oldu :))
zilim soruna şöyle cevap verebilirim belki . 1 dl beyaz ekmek yada tam bugday ekmegide aynı kalori ama içerikleri gl endeksi farklı .slm kıslar..
aebenim aplam buralardayım,ama çok giremiyorum.evde duramıyorum daha doğrusu..bu gün oğlumu aşıya götüreceğim mesela.ordan çıkınca test sonuçlarını almaya gidicez vs..okuldada koro çalışmalarım var hep...evde de oğlumu ancak kotarıyorum.bu sıralar kardeşe takmış durumda..bir yerde gördüdemi istiyor bilmem ama 3 tane istiyor birde..top oynamak için 1 tane yetmez diyorda başka bi şey demiyor...ne anlatsam boş anne lütfennn 3 tane kardeş al hemde hemennnnnnnnnn biri mavi biri yeşil biride kırmızı olsun diyor..kardeşi yaptık hadi o kolay ama renklisini nasıl yapıcaz :26:
aebenim ben sabahları bazen yetiştiremeyince müsli yiiyiyorum aplam.yulaf ezmesiyle karıştırarark.(daha tok tutması ve kan şekerimi fırlatmaması için)bişey dikkatimi çekti paylaşayım dedim...
yulaf ezmesinde şeker ,meyve parçaları vs..hiç bişey olmamasına karşın müslilerle(k-flex,nesfit vs..)kalori değerleri aynı...niye acep?
banuş sen hepatit-a aşını yaptırmışmıydın cnm...bu gün ben onu yaptırıcam ilk dozunu..dün sipariş ettim bu gün alıp eşimin iş yerine gidip yaptırıcam...arkadaşlardan yaptırmayanlarda varmış...eşim mutlaka yaptıralım dedi...yaptırıyoruz bakalım bu gün...ateş yapmasa bari...:26:
saçlarını boyadınmı banum..boyadıysan resim çekte görelim cnm...bende çok istiyordum ama çok beyazım hayalet gibi olmiim diye yaptırmadım...
güle güle kulan ocdim .Abenim mucuks ozledim
Zilim banuya sorduklarina ben cevap vereyim :))))) hepatit a asisini bu ayin 26 sinda yaptiracagiz.nedem 2,5 yasi beklediniz cnm?
Saclarimi sabah boyattim kuaforde kou kestane oldu :))
geçen gün bir kitaoda okumuştum kefirim mayası bir bitki yada kesfir mayalandıkdan sonra süzülen bir pırtı şeklnde bişiymiş . yogurdum ilk mayasınında bir çeşit toprak oldugunu biliyormuydunuz ...Kizlar kefir mayasi ariyorum haberiniz olsun bulursaniz neresi olursa olsun farketmez almak istiyorum
nerelerdesin kajum . yazmayınca merak ediyorum sizleri ...kızlar ben yıne hastayım 2 hafta oldu neredeyse bugun bıraz daha kendımı ıyı hissediyorum tabi spor ve diyet yıne gitti. içimdekı azım istek gitmedi ama 55 kılo olacagım bunu yakınlarıma söylüyorum onlar ne kadar zayıflamışsın dedikçe ben 55 kılo olacgım dıyorum eminım çünkü kendımden:)kilo vermeyı çok istıyorum halen 63 kıloyum 1 kılo aldım kıştan bu yana hiç spor salonuna gidemedım kız boyunca müsait oldukça evdekı koşu bandımda yürüdüm yedıklerımee pek dikkat etmedım dediğim gibi ma yınede çok kılo almadım. hele bı yaz gelsin güneş yüzünü göstersın spor salonuna gidecegım yürüyüş parkurunda yürüyecegım yedıklerımede daha dıkkat edecegım. en çok dayanamadımşey yeşil erik ona sınır koyabılecegımı sanmıyorum.
iyi akşamlar hatunlar ....
zilim soruna şöyle cevap verebilirim belki . 1 dl beyaz ekmek yada tam bugday ekmegide aynı kalori ama içerikleri gl endeksi farklı .
z,ilim ogluşun teletabi izladimi dipsi, lala, pol,:) onlar bu renklerde ve çok güzel oyunlar oynuyorlar beraber.:)
demek herrenkden bi tana ıstiyor.... işin zor zilim ALLAHA KOLAYLIK VERSİN .:)
güle güle kulan ocdim .
geçen gün bir kitaoda okumuştum kefirim mayası bir bitki yada kesfir mayalandıkdan sonra süzülen bir pırtı şeklnde bişiymiş . yogurdum ilk mayasınında bir çeşit toprak oldugunu biliyormuydunuz ...
zilim bizim burda süt bulmak mümkün kendim mayalışıyorum son dönemde hiç yogurt almadım marketten . bu sütün tadi ve yogrudunun tadı bir başkakeşke herkesin imkanı olsada mandıradan süt alabilse .
nerelerdesin kajum . yazmayınca merak ediyorum sizleri ...
geçmiş olsun iyleşmeden tekrar hasta olmuşsun .:26:
ben seni yaza 55 gördüm canım bu yazında.. önemli olan karar vermek . diyet yapmamana ragmende kilonun sab,it kalması bu kararını uygulayacagının bir delili.
havalar bir isinsın bak topik nasıl dolacak .
BANU HANIM MERAK EDİLİYORSUNUZ ??
Kujum istanbuldayim ben kargo ile gonderme imkanin olur mu canim?
:26: ocdim 55 sana çok az iskeletmi olcan .Bende bendezayif olmak istiyorum 55 banada uyar
kajum ne istiyorsanız o kiloda olun .(ocd'imde)yaza o zaman 55 oluyoruz gaytarmak yok bizesonrada buraya fotolarımızı eklerız
Kujum ben bi kargo sirketiyle goruseyim aras kayani rgo aliyor diye biliyorim ozleden mesaj atarim sana canim
Acep olurmuyuz 55 kg yani benim o kadarinda gozum yok ama 58 olmak isterim sahsen cok isterim hemde.ekleyelim fotolari eve ama su ankileri degil sahsen ben eklemem banane yaaaa :)
Kocisle oglusa tava boregu yaptim sabahin bi korunde afiyetle yesinler diye.
Aebenim gunaydin.yok anacim ben yemedim.iki dilim yediler.kalanini buyuk gorumceme goturecegim.yemek kalip da atilinca sinirlerim hopluyor gozumun onune aclikdan olen cocuklar geliyor hep.oglumada kizarim daha kucuk anlamiyor ama hep derim anlasin anlamasin oglum yemiyorsan saga sola firlatma diye.babasida bende bu konuda tahammulsizuz :)))) neyse iste benimde konusasim varmis sabah sabah :)
55 de tahta gibi oluyirum bi ara 53 kg dim feciydi yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?