Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Kucuk kucuk dograyip direkt kuracagim kaba atip uzerine sirke kaya tuzu ve sarimsak mi atayim?su koynayacakmiyim?

ocdim zilim yomk ama ben yazayım . canım hamur yogurmaya üşenmiyorsan gerisi kolay zati. mayalı yapmassan kabartma tozlu yap beklemessin mayalanmasını .
salçalı kekikli yaglı sos yap sür açtıgın hamurun üstüne . sonrada 1 sıra kaşar serp. sonra evde diger ne malzemenler varsa . son sıraya yiye kaşar .. ol sana tarif .

ama sen yeme olurmu montidesin .

zilim ogluşun önü açık olsun sanda sabırlar dilerim fıstıgım ...

banuş sen nasılsın kızz.

neslişim nerelerdesin yine kayboldun

kajum sen iyce kayıplardasın yaaa

nazlışda yok kaç gündür asdımı yine diyeti ne .:44:

Son düzenleme:
Kucuk kucuk dograyip direkt kuracagim kaba atip uzerine sirke kaya tuzu ve sarimsak mi atayim?su koynayacakmiyim?
tabiki koy . sirkeyi çok fazla koymana gerek yok mesela 5 kiloluk bidona 1 şişe yeter .
bunların hepsini yaptıkdan sonra arıtılmış yada kaynamış sogumuş su koy . yazın salatalık turşusunu böyle yaparken dirtek kaynayan suyu döküyorum ben hiç erimiyor çıtır duruyor. ama lahanaya gherek yok ..
aynı dedigin şekilde kur ocd'im . en sonda suyunu ekle . kırmızı biber ve havuç eklemeyide unutma renkli olsun . hemde tadıda geçsin .

Son düzenleme:
ocd'im ben çok acil durumlarda hamuryn mayalanmasını beklemiim diye tost ekmeklerinden yapıyorum.pizzadan daha kolay hazımlıda oluyor...eşimle oğlum yumularak yiyiyorlar:))
üstünede yarım bardak kadar süt-kaşar rende-1 yumurta,kekik,küçük doğranmış domates,biber,varsa mantar,salam sucuk vs.. çırpıp ekmeklerin üstüne gezdiriyorum kaşık kaşık...pofur pofur kabarıyor ekmekler...hamur gibi ağırda olmuyor..

yada fırından hamur alabilirsin,yada aebebimin dediği gibi hamur mayalarsın..ben fırını 30-40 dereceye ayarlayıp fırında mayalandırıyorum hamuru...

aebenim aplammm... neler yapıyorsun iyimisin?

selammm canpareleirmmmm

zilim ogluşun için hayırlısı olsun ,
ama zor bir durum cidden ögretsen bi türlü ögretmesen iki türlü

bizde gittik avm yee k.. baka baka geri döndük acaip kar bastırdı yold akalmaktan korktum valla bebelerlee
saçımı siyaha boyamaya karar evrmiştim ama oraya gidince caydırdı beni kızlar dönmesi çok zor filan diye
oysa çokta kararlı gitmiştim yaniii altın kakao diye bir renk aldım geldim
amaaa hala siyah mı kahvemi diye düşnüyorum yani

aben abla tiyiyim sen nasılsınnnn?

Banum iyiki caydirmis hatunlar seni.gercekdende siyahdan donmek cok cok zor.bnde kullu kumral yapmaya karar verdim.sonra icine accik sari attiracagim.

Biri ziligurtiye fotograf yuklemeyi ogretsin sallarini merak ediyorum :)

Aebenim zilim tarifler icin tesekkur ederim.
Aebencigim ben pek pizzaya duskun degilim yersemde karnimi doyurmak icin yerim.monti yapiyorum ama eskisi gibi kasmiyorum.21 gun kesintisiz monti yaptim ve biraktikdan sonra hic hipoglisemi yasamadim.abartmadan sansimi daha fazla zorlamadan yine ayni sekilde beslenmeye dondum.biraktigim donemde canim biraz sikkindi simdi olsa birakmazdim ne guzel gidiyordum.neyse saglik olsun

Banum iyiki caydirmis hatunlar seni.gercekdende siyahdan donmek cok cok zor.bnde kullu kumral yapmaya karar verdim.sonra icine accik sari attiracagim.

Biri ziligurtiye fotograf yuklemeyi ogretsin sallarini merak ediyorum :)

ayy valla öznur boya işi bi muammaa oldu bendepişman oldum kahve aldıgmaaa
amaaa dönmesi zor olursa olsun napim zaten zırt bırt boya yaptıran bi tip degilimki rofle yada gölgede istemiyorum zaten
ayyyy içim şişti valla döndün mü senn siyahtan?

Sakin siyaha boyama canim.zaten aldigin altin kahve koyu olacak.siyah insanin yuzunu cok sert gosteriyor ve sonra degistiremk istersen acmaya calistiklarinda sacin cok yipraniyor lastik gibi oluyor.ben gecen yazin basindan beri acik kullaniyorumcama tasli gosteriyor beni.haftaici kullu kumral yapacagim.

günaydın diycem ama kimse gelmeye gitmeye topik 2.sayfalara gerilemş..dün netim arızalıydı eşimde nöbetçiydi giremedim.bu gğğnde gelen giden yazsan olmayınca sayfalar geride kalmış...:26:

banum siyaha bende geçen yaz merak salmıştım.ama daha evvel boyayayn bi arkadaş caydırdı beni..bir kez yaptım dönemedim bir daha .çitişti saçların açtırdıkça falan diyerek caydırdı..şu sıralar saçlarım çok iyi oldu bu bakımlardan.yağlar ballar ampuller vs..
en son boyamamın üstünden 4 ay falan geçti sanırım artık boyamam diyorum kendi kendime..orjinal rengine döndü gibi saçım.(koyu bal köpüğü-açık kumral arası orjinal rengim) açık kahve ile boyamıştım en son .köpük boya almıştım uygulamasıda acaip kolay.onunda rengi açıla açıla orjinal rengime döndü,diplerden çıkanlarla aynı şu an tüm saçım..uçları falanda her sabah düzleştirmeme rağmen tiftiklenmedi şükür..bu kadar bakım yapmasam çoktan kestirmek zorunda kalmıştım...ama bakımlarda sanırım boya rengini açıyor?

sen köpük boyamı aldın cnm?

Selamlar
Oglus babasindan grip kapti hasta disari cikardik azicik gunes alsin beyni oksijenlensin diye geldik hemen uudu yavru ksum.ya evet kimse topige gelmuyor kimsecikler yok.monti yapan yok sanirim

slm kızlar hepinize iyi haftalar naıslsınız nasıl giidyor diyeet 61 bacağını kırcam inş.bu hafta :)

selammm...
valla kızlarrr sonuçlarınıı göze aldım artık boyuycam siyahaa zaten ben beyaz tenliyimm
yani sarışında degil kumralda degilim o yüzden siyahın yakışacagını dşünüyorum ha geri dönüşü
zormuş evet ama 3 yıldır kahve saçlarım , ondan öncede kızıldı birazda siyah olsun zaten zırt bırt saç boyatmıyorum sarıya boyamak gibide bi düşüncem yok gittimm aldım siyahları foto koyarımm boyatıncaaa

ama saçlarımm modeli düzz sadece kahkül var od auzun bir kahkül acaba diyorum
arkadan ve yanlardan kat verdirsem mi saçlarıma?

Kaçak Nesli Geldi Aeben ablammm…
Selam Kızlarr…
Cuma günü çokyoğundum ablam giremedim..Hafta sonuda iki akşam full misafirlerim vardı..
Gün boyu temzilki + yemek akşam misafri ağırlamakla geçti..Bugün pil bitik işe geldim..
Doğruyu söylüyorum ki; montiye bugün başlayabildim hafta sonu öğünlerim resmen birbirine girdi..

Bu sabah da tartıldım;
05.03.2012 Başlangıç kilo; 84,2 Geldim..

Sabah bunu görünce tabii ben şoklardıayım yine..Tam Eylül ayında çok güzel bir şekilde 74,5 görmüştümmm..Çok moralim bozuldu..Ama yine inş. Yavaş yavaş vermem lazımmm..
Umutlarım çok tükendi resmen bir kutuda gibiyim..Hani her şey elimde evet bunuda biliyorum ama dermanım yok gibi hissediyorum..

Bursada bir hekim bulduk bebek için Nisan ayı içerisinde gideceğiz tedavi için..Bu süre içerisinde en azından 79u görmek istiyorum…

Kızlar bu arada öğünlerde yemek yerine akşam özellikle; Sadece Yoğurt ve Meyva yiyebiliyormuyduk..Hani meyva ile bir şey yememem gerektiğini biliyorum ama yoğurt yiyormuyduk onu hatırlayamadım..(

selamlar
çok yogunun giremiyorum kusruma bakmayın ....

banuş güle güle kullan şaçlarının boyasını .

ecrincim bencede kıracaksın bu hafta takıldıgın kilonu ...

naslişim hafta sonun yogunmuş canım . dün başlamışsın . hadi hayırlı olsun ..
bi abla nasihatim var . evet akşam meyve ondan 15 dk sonrada süt ürünü yiyebilirsin ögün yerine .
ama ben sana akşam meyveyle es geçmeyip kendini fazla zorlamadan uzun süreli monti yapmanı öneriyourum . anlıyorumki ya yemeklere saldırıyorsun yada çok sıkıp birden kurtulayım diyorsun bunun ikiside yanlış bence böyle yaparsan uzun vadede kilo veremezsin .. diyetini kendini zorlamdan karnını doyoırarak yap ne kadar kasarsan bilki gidip yemeklere saldırman okadar kolay olur ve böyle kısısrbir döngüde bulursun kendini. sen 1.2. ayda k,ilo almadım verirkende 1.2. ayda hepsini veremessin . uzun soluklu düşün .
ablanolarak eleştiriyorum bazan seni beni anla bunu seni düşündügüm için yapıyorum.. ama kilo vermek için bukadar sebebin varken sende kilo verme istegi pek görmüyorum . sanırım asıl kilo verememe nedenin bu .

zilim sen nerelerdesin ...

ocdim mucuks .

nazlım nerdesin ?

slm kıslar..
aebenim aplam buralardayım,ama çok giremiyorum.evde duramıyorum daha doğrusu..bu gün oğlumu aşıya götüreceğim mesela.ordan çıkınca test sonuçlarını almaya gidicez vs..okuldada koro çalışmalarım var hep...evde de oğlumu ancak kotarıyorum.bu sıralar kardeşe takmış durumda..bir yerde gördüdemi istiyor bilmem ama 3 tane istiyor birde..top oynamak için 1 tane yetmez diyorda başka bi şey demiyor...ne anlatsam boş anne lütfennn 3 tane kardeş al hemde hemennnnnnnnnnbiri mavi biri yeşil biride kırmızı olsun diyor..kardeşi yaptık hadi o kolay ama renklisini nasıl yapıcaz :26:

aebenim ben sabahları bazen yetiştiremeyince müsli yiiyiyorum aplam.yulaf ezmesiyle karıştırarark.(daha tok tutması ve kan şekerimi fırlatmaması için)bişey dikkatimi çekti paylaşayım dedim...
yulaf ezmesinde şeker ,meyve parçaları vs..hiç bişey olmamasına karşın müslilerle(k-flex,nesfit vs..)kalori değerleri aynı...niye acep?

banuş sen hepatit-a aşını yaptırmışmıydın cnm...bu gün ben onu yaptırıcam ilk dozunu..dün sipariş ettim bu gün alıp eşimin iş yerine gidip yaptırıcam...arkadaşlardan yaptırmayanlarda varmış...eşim mutlaka yaptıralım dedi...yaptırıyoruz bakalım bu gün...ateş yapmasa bari...:26:
saçlarını boyadınmı banum..boyadıysan resim çekte görelim cnm...bende çok istiyordum ama çok beyazım hayalet gibi olmiim diye yaptırmadım...

Abenim mucuks ozledim
Zilim banuya sorduklarina ben cevap vereyim :))))) hepatit a asisini bu ayin 26 sinda yaptiracagiz.nedem 2,5 yasi beklediniz cnm?
Saclarimi sabah boyattim kuaforde kou kestane oldu :))

Kizlar kefir mayasi ariyorum haberiniz olsun bulursaniz neresi olursa olsun farketmez almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…