hayırlı cumalar efem .
amanın 50 kırbacım oldu şindiden ...
dün yasin vardı zilim akşam ge3ldigimdede küçük kız cayırdamış evelsi gün 1 saat karda oymadı hasta olmuş . akşam onla ugraştım tam onu yerleştirdim ateşi düştü bu seferde büyük kzım anne diye çagırdı gittim kıvranıyor migdesinden . çıkara çıkara bi hal oldu sonrasındada 2 sat kıvrandı .. ikisinide göndertmedim gece uyumayıncada sabah kalkamadık eşimle oglanda senda yat bugün okul sanda yok dedim .3çüde evde şu an iyilir şükür .
allah allah hipo olunca simitmi yenmesi gerekiyormuş yokmuydu çantanda fındıgın fıstıgın .. iyiki sebebimiz var .
hoş geldin . zilimde yazdıgı gibi. dukandan sonra monti bollukdurama okadar çok kilovermeyi bekleme . sonuçda çok diyet deyil monti saglıkla verirsin 2. aşamsınıda uygularsan geri almassın
örnek mönüler ilk sayfadan uyarlanabilir. bir geri sayfada çamlıcamın mönüsüde var . eski sayfalarda mönü yorumlarıda var okıya bilirsin . kendi mönülkerinide yazarsan yardımcı oluruz yaptıgın yanlşları düzeltiriz
tebrikler banuşum . lapa yaradı sana keşke dünde tartılsaydın :26: diger diyetin faydası ne anlardık gııölçülerinşi almayı unutma banuşum . sudan çok önemli olan yag kaybı biliyorsun bunuda mezuro ölçüsüyle anlarsın .
küçük küçük dogra ocdim . içine acı biberde kat ben kırmızı biberde katıyorum renkli renkli güzel oluyor . sarımsak. birazda sirke .vede kaya tuzu . kaya tuzunu unutma turşunun erimesini engeller .
arada birde kapagını aç yoksa benimki gibi patlamaya ramak kalmasın şişesi
ecrincim benim banum gibi çokkk uzun süre monti yapmış ve 5.10 kere yapıp motni yapmış bayda kilo vermiş bünyelere artık eskisi kadar etki etmiyor monti bu bir gerçek . hangi diyet olursa olsun bir süre sonra bünye alışıp gardını alıyor ve sonuç alamıyorsun . bazanda beklecek sabrımız kamıyor uzun süre . o yüzden farklı bişiler deniyoruz bazan . banumda dün lapa denemiş yeni aldıgı kilolar için. birde 3.4. günür ayça kayanın listesini yapıyordu oda iyyii geldi sanırım . devamı gelir inşallah. banuşumun kırmak isyedigi kilo 65 li kilolar haftaya inşalah onlarda kırılır .
Zilim ne diyim canim oglun icin herseyin hayirlisi olur insallah sende korkma bence ama unutma ne yaosan ne etsen cocuguna yetemezsin bu sebeble kendini uzme yapacagin birsey yok onun ilerlemesine destek olmakdan baska.kuzunuda yerim ben yanlismis kitaplar :)))))
Benim kuzuda tv da pizza reklami ciktiginda bi bize bi tv ye kosarak cilginlar gibi pinna diyor.
Birazdan hazir pizza yapacagim ama dur bak ben sana basit pizza tarifi verecegim dersen seve seve mutfaga gider yaparim.
tabiki koy . sirkeyi çok fazla koymana gerek yok mesela 5 kiloluk bidona 1 şişe yeter .Kucuk kucuk dograyip direkt kuracagim kaba atip uzerine sirke kaya tuzu ve sarimsak mi atayim?su koynayacakmiyim?
Banum iyiki caydirmis hatunlar seni.gercekdende siyahdan donmek cok cok zor.bnde kullu kumral yapmaya karar verdim.sonra icine accik sari attiracagim.
Biri ziligurtiye fotograf yuklemeyi ogretsin sallarini merak ediyorum :)
ayy valla öznur boya işi bi muammaa oldu bendepişman oldum kahve aldıgmaaa
amaaa dönmesi zor olursa olsun napim zaten zırt bırt boya yaptıran bi tip degilimki rofle yada gölgede istemiyorum zaten
ayyyy içim şişti valla döndün mü senn siyahtan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?