Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınnnn
geçen hafta:67.5
bu hafta:65.4 inmişim 2.100 gr gittii
tabi yeni kilollar oldgundann uçup gittiiiii

Gunaydinnnn,
Kizlar lahana aldim tursu kurayim diye ama daha once yapmisligim yok tabi.deneyimli olanlar tarif v:26:erebilir mi?

günaydınnnn

günaydın canım niye monti yapmıyorsun negüzel kıloda veriyorsun ben hala 61 takıldım kalım ama olsun yavaş yavaş gidiyor kılolar :)

hayırlı cumalar efem .

amanın 50 kırbacım oldu şindiden ...
dün yasin vardı zilim akşam ge3ldigimdede küçük kız cayırdamış evelsi gün 1 saat karda oymadı hasta olmuş . akşam onla ugraştım tam onu yerleştirdim ateşi düştü bu seferde büyük kzım anne diye çagırdı gittim kıvranıyor migdesinden . çıkara çıkara bi hal oldu sonrasındada 2 sat kıvrandı .. ikisinide göndertmedim gece uyumayıncada sabah kalkamadık eşimle oglanda senda yat bugün okul sanda yok dedim . 3çüde evde şu an iyilir şükür .
allah allah hipo olunca simitmi yenmesi gerekiyormuş yokmuydu çantanda fındıgın fıstıgın .. iyiki sebebimiz var .
hoş geldin . zilimde yazdıgı gibi. dukandan sonra monti bollukdur ama okadar çok kilovermeyi bekleme . sonuçda çok diyet deyil monti saglıkla verirsin 2. aşamsınıda uygularsan geri almassın
örnek mönüler ilk sayfadan uyarlanabilir. bir geri sayfada çamlıcamın mönüsüde var . eski sayfalarda mönü yorumlarıda var okıya bilirsin . kendi mönülkerinide yazarsan yardımcı oluruz yaptıgın yanlşları düzeltiriz
günaydınnnn
tebrikler banuşum . lapa yaradı sana keşke dünde tartılsaydın :26: diger diyetin faydası ne anlardık gııölçülerinşi almayı unutma banuşum . sudan çok önemli olan yag kaybı biliyorsun bunuda mezuro ölçüsüyle anlarsın .
Gunaydinnnn,
Kizlar lahana aldim tursu kurayim diye ama daha once yapmisligim yok tabi.deneyimli olanlar tarif v:26:erebilir mi?
küçük küçük dogra ocdim . içine acı biberde kat ben kırmızı biberde katıyorum renkli renkli güzel oluyor . sarımsak. birazda sirke .vede kaya tuzu . kaya tuzunu unutma turşunun erimesini engeller .
arada birde kapagını aç yoksa benimki gibi patlamaya ramak kalmasın şişesi
günaydın canım niye monti yapmıyorsun negüzel kıloda veriyorsun ben hala 61 takıldım kalım ama olsun yavaş yavaş gidiyor kılolar :)
ecrincim benim banum gibi çokkk uzun süre monti yapmış ve 5.10 kere yapıp motni yapmış bayda kilo vermiş bünyelere artık eskisi kadar etki etmiyor monti bu bir gerçek . hangi diyet olursa olsun bir süre sonra bünye alışıp gardını alıyor ve sonuç alamıyorsun . bazanda beklecek sabrımız kamıyor uzun süre . o yüzden farklı bişiler deniyoruz bazan . banumda dün lapa denemiş yeni aldıgı kilolar için. birde 3.4. günür ayça kayanın listesini yapıyordu oda iyyii geldi sanırım . devamı gelir inşallah. banuşumun kırmak isyedigi kilo 65 li kilolar haftaya inşalah onlarda kırılır .

amanınnnnn aben abla bend eçocukalrı dışarı çıkardım bugün
karda oynadılar ama varya eve geldigimde ayakları filan su içindeydi umarım hasta olmazlar:18::18::18::18::18:
tırstım şimdi valla kalkınc abitki çayı filan vereyim bari

abla perşembe tartılcaktım ama wc ye çıkamadıgım için tartılsamda etkisini göremiycektik
bende sinirlenip lapayı bırakıcaktımmm o sebepten tartılmadım amaa her hafta yapıcma perşembeleir lapayı en azından
motivasyon yüksek oluyor ne kadar geri gelir bilmiyorum tabi

hadi bakalım banuşum bu hafta motiven tam ..tam motive devam diyete bide spor eklesen süper olcak .

hadi bakalım banuşum bu hafta motiven tam ..tam motive devam diyete bide spor eklesen süper olcak .

ah abla valla şu kar erisin soguk, uyku dinlemeden yürüycme sabahları
ah birde call yapsam ne süper olckakk

sayfalar ne hızlı akmış gitmiş..ya gelip yazmassınız hiç yada çeneniz düşer yaw...ama rekorumu kimselere kaptırmaya niyetli değilim ,benden çok yazan ve konuşan yok walla topikte..allah bi çene vermiş gerisini koyvermiş....anamın karnında biraz daha dursaymışım tamamen çene olarak dünyaya gelecekmişim
banuşum iyi gitmiş bu hafta cnm..rakamlar güzel oynamalar yapmış...tebrikler cnm..darısı tüm topiğin başına...

eğimin otomatik olması ne demek ki zilim ?:26:

cnm yeni versiyon koşu bantlarında yokuş çıkıyormuş efekti verilmiş eğim ile..daha fazla kalori yakmak açısından...bende eğim özelliği kullanıyorum.hafif bir rampa ayarlıyorum kendime göre..çok anlaşılmıyor zaten .ama istersen iyice yükseltip bayağı bildiğin yokuş tırmanır gibi tırmanırsın...sprocular arada bunu arka bacakları açmak için 1 saatlik tempolu yürüşlerinin aralarına 3-4 posta olarak atıyormuş cnm..body fat .com diye bi sitede okumuştum.çok araştırdım ben almadan önce cnm..motor gücü 2,5'un altında pek olmasın...sen verebileceğin limiti söyle ben senin bütçene ve aradığın zelliklere en uygun bandı arayıp bulmaya çalışayım..çok araştırma yaptım almadan önce,motor gücü,sabit motor gücü,eğim,bant genişliği en önemli özellikleri...36 cm'lik olan bantlarda var.ama yürüyemesin darlıktan üstünde.marketlerde falan görüyorsundur çoğu dar zaten..yürürken bacakların birbibine çarpar,koşarken kayar düşersin..en az 40 cm olsun..otomatik eğimde sadece tuşa basarak eğim veriliyor,manuel olanlarda bandı durdurup üstünden inip eğim verirsin yada başlamadan önce eğim verir sürekli o eğimde yürür-koşarsın...

cnm bisiklet basen-kalça yapar...ayakta sürersen arka bacak,popo bölgelerinde kas yapar...tavsiye etmem bisikleti..ayakta sürmesi çok zor..oturusanda popnu ve kaçanı büyütür...alabilirsen uzay yürüyüşü al onun yerine.o hep ayakta ..bayağıda fazla yaktırıyor kaloricikleri...
oğlumu akşam 5 gibi teste götürücez.bakalım ne diycek pedagog:26::44: bende kalkıp yemeklerini yapayım doktordan eve gelince aç kalmayalım....

zilimmm sen geçen sormuştun ya müzik indirdiginiz bir site varmı diye
buldunmu banada lazımdaaa

günaydın herkese....ve iyi hafta sonları tabisi....
çok şükür güneş içimizi ısıtacak gibi görünüyor...oğlumun sayesinde erkenden uyandık(7:15)akşam arkadaşlarımız bizdeydi,sabahta erken kalkınca tüm evi saat ona kadar temizledim..şimdi kahvemi aldım yorgunluk çıkartıyorum..
:126:

banum ares 'i indirdim ama arşiv vs..iyi gibi gelmedi bana..müzik indirmedim daha..eşim iyi işini görür falan dedi ama içime sinmedi...lıme vıra kapanmadan nce onu kulllanıyordum geçen yıl.çok iyiydi ve anlaşılır şekildeydi..ama malesef kapandı..bende hala daha iyi bişey bulur duyarsam indiricem diye iç geçiriyorum..sende bulursan bana haber ver cnm...işimii görür diyorsan aresi indirebilirsin...

Gunaydin
Oglus uyudu esimde hasta.bende form cayimi aldim manikur yaparken size bakayim dedim.

Zilim pedagog ne dedi oglusun icin?

ocd'im pedagog bir dizi teste tabii tuttu oğlumu..4'lü testmiş adı.yaklaşık olarak 50-60 tane soru sordu çocuğa.tabi hepsi oğluma değildi soruların.bizede sordukları vardı.işte ne kadar tv izliyr,akrabaların isimlerini ve kim kimin nesi olduğunu tam olarak biliyormu,günde kaç saat kaç dakika neler yapıyorsunuz faaliyet olarak vs..kim bakıyor,kendini ifade etmek için sıklıkla kullandığı cümleler ve ne kadar doğru ve yerinde kullanabildiği vs...ordada şematik olarak hazırlanmış ve içine bir şeyler gizlenmiş bişeyler gösterdi.en önce neyi gördün bu resimde,gözüne ilk çarpanı söyle bakalım falan...yani mesela bir sirk resmi maymunların elinde üzerinde rakamlar olan toplar var ,veya seyiirci olarak oturanların arasında bir fil oturuyor falan ...onları hemen farkediyormu diye yaptı bunları..algılaması yaşıtlarına göre %227'ymiş....okuma ve sayıları tanıma olayının üstüne onu uyaracak şekilde gitmeyin ama sorduklarına mutlaka cvp verin.yeni şeyler öğrenmek isterse önünü kesmeyinn ama okuyor yazıyor diye okutup yazdırmayın başkalarının yanında bu özelliğini çok ön plana atmayın vs..dedi...sebebi ise çocuktan beklenilen şeylerin hep daha fazla olmasına ve çocuk zaman zaman takıldığında yetemediğini düşünüp içine kapanmamasıymış...

test sonuçlarını bir değerlendireyim sizinle tekrar görüşelim dedi..değerlendirme sonuçlarına göre önereceği eğitim setleri kitaplar vs..olacakmış...
geçen gün A101'de kayyu'nun hikaye kitaplarını gördü istedi mesela..aldım evde heceleyerek okuyor onları...ezberden yapmadığına kanaat getirdi doktorda bizde tabii..
örnek verecek olursam kitapta "caillou ve babası" diye başlayan bir cümle var..caillouyu zeten ezberlemiş ok..ama babasını bana sorduğu ve öğrendiği şekilde okuyor.plakaları sorduğunda B harfine be diyorum ya ...babayı okurken b(e)ab(e)a diyordu anlatmak zorunda kaldım oğlum b sessiz bi harf mecburen be diyoruz ama tek başına b diye okunuyor yanına a gelince ba ö gelince bö falan diye..şimdi düzeltti.anlatmasam anlamlı cümleler çıkmıyor diye sinir oluyor bu kitap yalnış yazıyor dye yarım saat zırıl zırıl başımın etini yiyiyor..çok çaresiz hissediyorum kendimi..köşeye sıkışmış gibiyim.ne yapsam nasıl yol bulsam bilmeiyorum..eşimde ayı durumda..oğğlum bi soru soracak diye korkar olduk inan..:18:
keşke böyle olmasaydı diyorum bazen içimden ama allah vergisi bizim elimizde olann bişey değil...:44:hakkında hayırlısı yawrumun ...

kızlar bu arada derya baykalda aktarlar odası genel sekreteri olan bi bayan çıkıyor ara sıra...geçen gün yine konuktu...şampuanınıza mutlaka çam terebentini atın dedi..şampuanının tüm kümyasalını nötr ediyormuş...ben daha evvel dökülme için kullanmıştım iyi gelmşti..bu gün a101'den aldım kattım yine şampuanıma..kadının saçları çok gür ve canlıydı ben sürekli bu şekilde kullanırım şampuanımı dedi..aklınızda bulunsun hem saçı beslermiş aynı zamanda..ben kaçar eşim acıkmış

Zilim ne diyim canim oglun icin herseyin hayirlisi olur insallah sende korkma bence ama unutma ne yaosan ne etsen cocuguna yetemezsin bu sebeble kendini uzme yapacagin birsey yok onun ilerlemesine destek olmakdan baska.kuzunuda yerim ben yanlismis kitaplar :)))))

Benim kuzuda tv da pizza reklami ciktiginda bi bize bi tv ye kosarak cilginlar gibi pinna diyor.
Birazdan hazir pizza yapacagim ama dur bak ben sana basit pizza tarifi verecegim dersen seve seve mutfaga gider yaparim.

Zilim cam terebentin super bisey yahu fekat sac boyaliysa acayip akitiyor senelerce kullandim saclarim piril pirildi.boyayi akitmasin diye 1 yildir kullanmiyordum ama yine basladim.

kızlar 2. aşamanın açıklaması varmı geçmiş sayfalarda?

pek yok canım.. kısaca yazayım .
1 gün fazlaca kaçırırsan 3. gün 1.aşama yapıyorsun yerleşmeden gidiyor .
normaldede dengeleyip yiyorsun 2.aşamda .kaçamakları yemek arkasına denk getirmeye çaşışıyorsun .. öylen kaçırdıysan akşam hafif yiyorsun ..

bir diger yöntemde yediklerinin toplam gl endeksi 50 geçmemesi. bunu uygulamak için montiyi iyi bilmek lazım yani yiyeceklerin gl endeksini .
mesela gl endeksi 60 olan bir gıdanın yanında gl endeksi 15 olan yeşiliklerde bu gl endeks 50 altına düşüyor . .yine yanına bir süt ürürnü kattınmı gl endeksi yine düşüyor .
umarım anlatabilmişimdir .
kilonu sabitlemek içinmi deniyceksin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…