Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar

aeben ablam biliyorum ya makarna hoş olmadı ama mecbur kaldım öyle olunca akşam sadece peynie ve domates yedim. ama bi de reglim suan bi muz yedim cok şeker istedi canım bugün telafi edicem artık

sabah:
2 dilim çavdar ekmeği
peynir
domates
yeşil çay

ara:
4 badem

blackım muzmu . canım regl krizin varsa hurma ne güne duruyor ...üstüne tarçın dökerek onu yiyebilirsin . muzun montide yasak oldugunu hatırlatmama gerek yok sanırım ..
fıstıgım madem yapıyopruz emek veriyoruz tam yapalım montiyi .
açıkdınmıki öyleden önce ara yaptın ?

.....zilim nasıl oldun ??????????????

Son düzenleme:

biliyorum muz yasak tabiki de o an işte koptu ipler

öğlen:
ıspanaklı 1 yumurtalı omlet
1 parça lor
yeşil çay

bu arada leslie yürüyüş yapan var mı ? yapmış olan da olur ?

tünaydın kıslar....
geçmiş olsun dilekleriniz için çoook teşekkürler...düşme sonucu bi sakatlığım yok kuyruk sokumumdaki batma hariç...
iyiyim çok şükür ama tahlil falan yaptırmadım,zaten hastaneye bi gitsem eşimin elinden kurtulamıycam.zamanımın bol olduğu bi ara gidip baştan aşağı komple taramadan geçmeyi planlıyorum.dişlerim içinde gitmem şart oldu.arkada olan dolgularımın içi boşalmaya başladı(eşiminde işleri azalsın biraz o oğluma bakar bende o sırada diş-tahlil vs..ne gerekiyorsa yaptırırım.
boğazıma çok iyi bakamıyorum bu sıralar bu doğru malesef...sabah çocuğu hazırla ,kendimi hazırla okula yetiş derken alel acele bi kahvaltı ya yapıyorum ya yapamıyorum.eskisi gibi teferruatlı kahvaltı edemediyorum,yumurtayla-peynirler-dom.salatalıkla vs..değil yani.yiyebilirsem bi küçük kase cornflex yallah okula.yiyemessem oda yok...okuldada kepekli ekmek falan yok yani tost yaptırayım.bazen yetiştirebilirsem akşamdan sandviç yapıp atıyorum çantama unutmassam onu yiyyorum.sabahları oğluma kahvaltı hazırlıyorum çantasına koyuyorum.tenefüslerimdede fırsatını bulunca onu doyuyoruyorum ancak kendime zaman kalmıyor(5'te kalkıp eve gelene kadar(11'e kadar bu sıralar 12 bazende 1'de kadar koro çalışmasından dolayı)yarı aç yarı tok geziyorum...

eve gelip oğluma öğlen yemeği hazırla,onu yedir içir uyut vs..derken kendim arada kaynıyorum...56 kg'ya inmişim 58'den..

Gunaydin
Bugun minigimin dogum gunu

oğluşunun doğumgünü kutlu olsun,ailesine,vatanına milletine hayırlı evlat olsun inşallah kuzucuğun öznurum..iyiki doğmuş oğluşun iyiki doğurmuşsun onu.....

akasya hoşgeldin aramıza..elimizden ne geliyorsa yardımcı oluruz cnm..diyetin hayırlı olsun.....

zilimmm valla sana pes diyorum başka bişiy dmeiyorumm
madem kahvaltı edemiyorsun bir iki gün tost yesen ne olur?
yadaa bir kaç bükivi yesne ne olur valla kendineee eziyet ediyorsun zilimmm başka bişey dmeiyorumm

öznurrrr
kuzucugun dogum gnü kutlu olsunnn nice yaşlara

akşam:
tavuk
salata
yoğurt

ve gecen sene burda bi tatlı tarifi paylaşılmıstı inciri sütle kaynatıp mixerden geçiriyoruk. biraz tarcın ve biraz ceviz koyuorduk. ondan yaptım

az önce leslie yürüyüş yatım 500 adım ve 1 mil olanı. hakkaten kilo verdirir bence.

günaydın herkese....

banum ben beyaz ekmeği yiyemez oldum cnm...ne zaman beyaz ekmek yesem bağırsaklarım anında dumur oluyor durduk yere...birde okulda kantin kapalı zaten o sebeple yok yani tost falan.(willi sendromlu çocukların yemek dürtülerinin önüne geçmek için)okulun karşısında bi büfe var ordan söylüyor arkadaşlar tost sosisli sandviç vs...

birde bisküvi falan yiyince yarım saate kalmadan acıkıyorum ne.şeker dengemi bozmamak içinde yemiyorum aslında..birde nasıl yerleşmişse alt belleğime bisküvi,çikolata ıvır zıvır türü şeyleri yiyince mideme ,bünyeme eziyet etmişim gibi geliyor.çöp muamelesi yaptım mideme düşüncesi oluşuyor.mecbur kalmadıkça da yemiyorum.
midem ve tüm bünyem doğal şeyere fazlasıylamı alıştı yoksa iyicemi hassaslaştı bilmiyorum ama ben dışarda bişey yiyince midemde hemen bir acıma,yanma ,rahatsızlık hissi oluşuyor.dışarda yemek yediğimizde özellikle...içlerine konan yağlardan,katkılardan falan sanırım...:26:

yani ben zayıf kalayım diye yememezlik etmiyorum sabahları ama ya yetişmiyor.10 dakikalık tenefüste oğlumu doyurmaya çalışıyorum.çocuk bile o kadar alışmışki 10 dakikada tıkıştırılmaya.zil çalınca masanın başına geçip oturuyor,ben şimşek hızıyla odaya girip yedirip çıkıyorum,çocukta neye uğradığını şaşırıyor.hadi oğlum zil çalıcak çabuk ye ,çabuk ye diye 10 dk.geçiyor zaten.diğer teneffüstede çocuklara yarın için ödev yazdırıyorum.(şarkı ezberliyorlar şu sıralar)son dersten sonra oyalanmamak için ara tenefüste yazıdırıyorum..çıkıştada apar topar eve...yolda fındık badem vs..atıştırıyorum işte...ama sağlıklı değil tabi dengesiz oluyor...

içim elverse eve bir yardımcı alacağım ama ben evimde benden başka birisinin temizlik yapmasına tahammül edemem gibi geliyor...hiç bişeyin yeri değişmiycek vs...eşimde çok harap ediyorsun kendini ev büyük ,oğlan artık eskisi gibi bi yerde sabit durmuyor her yeri dağıtıyor yetişemiyorsun al bi kadın diyor ama bakalım...:26:

bu yıl özel öğrenci bile alamadım yetişemiycem diye...eski okulumdan şu an son sınıfta olan ğrencilerim yıl sonuna kadar ders almak istiyor nasıl vakit bulup alıcam bilmiyorum.acil bir B planı bulmam şart....:44:

Zilim selam,
Sen bilirsin montiye uygun corbalar hangileri?
Canim bende yardimci almiyorum cunku ayni senin gibi dusunuyorum.fakat ben calismiyorum senin alman lazim birilerini.

selam herkese

menümü yazayım
sabah:
2 dilim çavdar ekmeği
peynir
salatalık
domates
yeşil çay

öğlen:
peynirli omlet
yeşil çay
badem

sabah kahvaltıdan sonra 500 adımlık leslie yürüyüşünü yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…