Kujum bende kerevize ayni duygulari besliyorum
kızlar nasıl gidiyo diyet kilo verebılen varmı? masum hanı haftanın 1 günü lapa yapıyolar ya ben ondan bahsetmiştim. haftanın 1 günü yapsak iyi gelmez mi?
bugun spora gittim ne kadar ıyı geldi yagmurluydu hava ama yınede gittim.sabahta 1 kase mercimek çorbası içtim kahvaltı yapmak istemedi canım spor sonrasıda 1 tane elma yedim. öğlen 1 yumurtadan peynırlı omlet şekersiz çay y.zeytin yıyecegım
kızlar ben engınarı çok sevdim yaa bayıldım hergün yesem bıkmam ne kadar lezzetliymiş meger. geçen yıl pazardan aldık zeytın yaglısını yapmıştım hiç begenmedım zorla yedim bı tanesınıde çöpe attım yıyememıştım. eşimle alışverişe gittiğimizde oradan konserve olanını aldık yıne z.yaglısını yaptım bayıldım bayıldım 3 haftadır üst üste yıyorum.
şekercim bend ehaftada 1 gün yapıyorum perşembeleriiii yani yapılabilir tabi
bende öyle bir karar almıştım bir hafta yaptım 2. lapa gününde kaçamak yaptım
sonra annemlere gttiim misafirler derken diyet güme gitti veee bugün sabah 69 kiloyu gördmm
reglide olucamm bugün onund aşişligi vardır belki ama lapayıda bugün yapmaya karar verdim yarın yapmam sanırım
peki bu lapa nasıl yapılıyor? bırde sabahtan akşama kadar sadece lapamı yenmesı lazım vucuttan su atmaya yarıyor sadece değil mi?
regli dönemınde 2 kg artı çıkıyo hep o yüzden69 çıkmışsındır. havalarda ısınmaya başlar artık bıraz yürüyüşle kilolar nasıl gidecek bak gör hangi spor olursa olsun yürüyüş olmadan istediğin kadar kilo veremıyosun bunu çok iyi anladım 64de takılmış kalmıştım yürüyüş sayesınde düştüm 62ye devam edemedım eteydım şuanda 50li küsürlerdeydım eminım
cnm 1 çaybardıgı( kalsik minik bardak) pririnci 3 çb suda haşlıyorusn
içine baharat atabilirisn , ben şöyle yapıyorum mesela
2 domates rendeliyorum , 1 tanede salatalık dogruyorum bol nane ,pul biber güzel oluyor.
sabah-öglen-akşam bunu yiyceksin her ögün için 1 çb pirinç tüket arada 1 tane meyve yiyorum ben okadar birde
kahve,bitkiçayı,bol su tabiii
ay ne güzel ya 5 li rakamlar haya oldu bana kujum tebrik edeirm seni
çok dogru dedin cnm yürüyüş olmadan zor bende p.tesi sabahtan başlamak istiyorum artık yürüyüşe
cnm 1 çaybardıgı( kalsik minik bardak) pririnci 3 çb suda haşlıyorusn
içine baharat atabilirisn , ben şöyle yapıyorum mesela
2 domates rendeliyorum , 1 tanede salatalık dogruyorum bol nane ,pul biber güzel oluyor.
sabah-öglen-akşam bunu yiyceksin her ögün için 1 çb pirinç tüket arada 1 tane meyve yiyorum ben okadar birde
kahve,bitkiçayı,bol su tabiii
ay ne güzel ya 5 li rakamlar haya oldu bana kujum tebrik edeirm seni
çok dogru dedin cnm yürüyüş olmadan zor bende p.tesi sabahtan başlamak istiyorum artık yürüyüşe
benım klasık küçük çay bardagım yok yaa benımkıler büyük bı tane alayım. senın dediğin gibi tadı güzel domatesli ama salatalık pirinçle birlikte tanı nasıl olur denemek lazım. bi tane mp3 al at içine sevdiğin müzikleri çık yürü öyle çok hoşuna gidecekkı kendını yürümek zorunda hissettıgın için değilde kendını yürürken daha iyi hissettiğin için yürüyeceksın. tek kötü tarafı sizin o taraflarda yürüyüş parkuru yok ablamlarda ondan çok şikayetci küçük bı parkları var oraya gidip yürüyolar. sen çıkarsın yol agzına kadar yürürsün t.çayıra kadar tekrar çıkarsın. yürüyüş parkurundan daha etkılı olur daha düz bı yol değil inişli çıkışlı oldugu için daha çon enerji harcarsın o zaman 50lı rakamlar hayal olmaktan çok kısa bi süre sonra çıkar
merhabalar
bugünkü menüm :,
sabah:
1.5 dilim çavdar ekmeği
peynir
salatalık
domates
yeşil çay
ara:
1 kuru incir
badem
öğlen:
yağı süzülmüş (zeytinyağlı) ton balığı
domates
ara: portakal veya mandalina
akşam:
kabak yemeği
yoğurt
ara: portakal veya mandalina
gözel, gözel afiyet olsun . pro takılıyoruz bakıyorum .Bari bende sabahdan yazayim hem disipline olurum hem ne yiyecegim derdine dusmem :)
Sabah yumurtali kahvalti
Ara 2 kuru incir
Ogle firinda tavuk salata
Ara badem ve elma
Aksam sebze corbasi ton balikli salata
denemk lazım bende yemdim hiç . ama konserveler ne kadar saglıklı oda var .kızlar nasıl gidiyo diyet kilo verebılen varmı? masum hanı haftanın 1 günü lapa yapıyolar ya ben ondan bahsetmiştim. haftanın 1 günü yapsak iyi gelmez mi?
bugun spora gittim ne kadar ıyı geldi yagmurluydu hava ama yınede gittim.sabahta 1 kase mercimek çorbası içtim kahvaltı yapmak istemedi canım spor sonrasıda 1 tane elma yedim. öğlen 1 yumurtadan peynırlı omlet şekersiz çay y.zeytin yıyecegım
kızlar ben engınarı çok sevdim yaa bayıldım hergün yesem bıkmam ne kadar lezzetliymiş meger. geçen yıl pazardan aldık zeytın yaglısını yapmıştım hiç begenmedım zorla yedim bı tanesınıde çöpe attım yıyememıştım. eşimle alışverişe gittiğimizde oradan konserve olanını aldık yıne z.yaglısını yaptım bayıldım bayıldım 3 haftadır üst üste yıyorum.
he yanı lapa için bardan almaya gerek yok kajum yr. su br ölç hatta oda çok geliyor . içine domates salatalık hatta ben tere bile dogradım bol açıyla fena gitmiyor .klasik bardagın yoksaaa ajda bardaklardann 1 parmak eksikkk ölçü ile yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?