Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Zilim selam,
Sen bilirsin montiye uygun corbalar hangileri?
Canim bende yardimci almiyorum cunku ayni senin gibi dusunuyorum.fakat ben calismiyorum senin alman lazim birilerini.

benim sürekli yaptığım bi corba var sebze corbası:

2 kabak
1 demetten az ıspanak
1 domates
1 soğan (büyükçe)
istersen bi tane de biber koyabilirsin
1 yemek kaşığı kadar zeytinyağı (hiç koyulmasa da olur)

mazemelerin üstünü kapatacak kadar su koy. malzemeler pişince blenderdan geçir yalnız kıvamı biraz koyu olmalı yoksa su gibi oluyor. üstüne limon ve pul biber koyuyorum ben müthiş oluyor ayrıca bağırsakları baya iyi çalıştırıyor.

zilimmmmmmm
hayatı mükemmel ve dörtdörlük yaşıyorsun fakat kendinee eziyet ediyorsun bencee
bi yardımcı elbetteki bulunur güvenebileceginn
valla hem oglun uykusundan kalkmaz sabahın köründe hemde sen rahat olursun biraz..
yanii böyle nereyekadar gide rbilemiyorumm gerçekten senn artık 5-10 parçaya bölünmüşsünn
vee eziyetten başka bir şey degill biraz geniş olsan iyi olurrr

bişiylerinn yeride degişse ne olur ki azcık?
söylersinnn hoşlanmadıgın şeylerii

hayırlı günler hatunlar ....

Gunaydin
Bugun minigimin dogum gunu
hayırlı yaşlar olsun inşallah .

Aebenim montide hangi corbalar iciliyor?
sebze, baklagil çorbaları ,unsuz yogurt çorbası ..
öğlen:
ıspanaklı 1 yumurtalı omlet
1 parça lor
yeşil çay

bu arada leslie yürüyüş yapan var mı ? yapmış olan da olur ?
balakım tüm günü yazzan fıstık daha iyi degerlendiririm sanırım
öylenin harika afiyet olsun .

akşam:
tavuk
salata
yoğurt

ve gecen sene burda bi tatlı tarifi paylaşılmıstı inciri sütle kaynatıp mixerden geçiriyoruk. biraz tarcın ve biraz ceviz koyuorduk. ondan yaptım
süper bir akşam yemeginin sonunu harap etmişsin fıstık et ögünün arkasına pişmide olsa meyve yenmez .
fıstıgın anlşalım bak senle . madem bu artılardan kurtulmak için bukadar çaba gösteriyorsun montyi tam yapalım olmazmı . biraz damak tadından ödün ver .
incir tatlısını çok nadir öneririm . nede olsa tatlı sonuçda şekersizde olsa .. blacım sık sişini biraz . bak bu günün çok güzel mönüsü varmış ama küçük bir hatayla sekteye ugramış .
ha demeki incir yenmiyormu .yeniyor ama et ögünü arkasına yenmez .meyveler etden 4 saat sonra
1.2. hafta damak tadını unut fıstık olmazmı
Birde ben hala kucuk danami emziriyorum nasil biraktiracagim bi fikir lazim :)
gögüş uçlarına limon sür .tabi fark ettirmeden
süper .. öylen salatada ekleseydin keske ,süper ötesi olurdu fıstık .

lessi ablayı banum yapıyordu .. bende 1.2. kere yaptım ama pilatesden sonra bana yatersiz geldi sanırım .

süper .

banuşum dediklerine aynen katılıyorum .
zilim kendinden ödün vererek nereye kadar ??????????????????
birde kan gurubun ne senin bukadar sindirim sorunu yaşıyorsun ? A kan gurubumusun ?
iştahsızlıgın var sanırım . ne kadarda yogun olsam tıkınmaya fırsat yaratırım. kendi adıma .

hadi bana müsade yine ev gezmesine .

aeben abla aslında biliyorum meyvenin hemen yenmeyeceğini ama reglim ve acayip tatlı krizim tuttu o yüzden duramadım yoksa portakal mandalinayla karsılıyorum şeker ihtiyacımı bi günlüktü o

öğleden sonra ara:
1 portakal

akşam:
mantar sote
yoğurt
salata

akşam da 2 mil yürüyeceğim leslie ile

Blacksys kusum supermis tesekkur ederim nikino duzgun yazamamisim ama telden giriyor basa donmek kabir azabi bu dolma parmaklarla :)
Aebenim benim oglan tam limon delisi hani bebekler falan suratimi burusturur ya bu nayila bayila koca bi limonu yiyor ben kaciriyorum o kovaliyor :))) bilmiyorum nasil olacak bu maceramiz

afiyet olsun fıstık . mönülerini bir bütün olrak yaz blackım sabah öylen akşam vs topluca. ben yaşlı bir kadınım . kendi sabah yedigimi unutuyorum bazı

limon mu vaşş adını anınca bile agzım sulandı .

tamam aeben abla öyle yaparım bu arada geçen sene şekersiz meyve marmelatı yapanlar vardı. ayva marmelatı yapılır mı acaba şekersiz deneyen oldu mu ?

tamam aeben abla öyle yaparım bu arada geçen sene şekersiz meyve marmelatı yapanlar vardı. ayva marmelatı yapılır mı acaba şekersiz deneyen oldu mu ?

tatlı meyveler katarsan kuru kayısı gibi içine olabilir ....

SUKAK'cım sanAda iyi gecler aşagıdasın yine sessiz takipde.:)

ablam nasıl yapıcam su mu koyucam içine ?

taze sıkılmış meyve suyu koyabilirsin .pişirirsin hepsini. Sonrada blendırdan geçirirsin .
Ama blaKcım dün yedigin kuru incir tatlısı için söylediklerim marmelad içinde geçerli . Arada bir kahvaltıda 1 KŞ yiyebilirsin okadar .

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar,
Kalktim kahvalti ettik b.mkinesini bosalttim soyle bi evi toparladim cay iciyorumda ay kendimi pek bi amacsiz hissettim bugun.noluyorli acep.birde kahvaltida oglusum hasladigim yurtalardan birine el koyup yedirmedi.babasina verecelmis :) babasinin elindende tostunun tekini aldi.zorla babasina diyet yaptiriyor :)))

tamam aeben abla teşekkürler

hayırlı günler ...
ocdim bugün bendede bi agırlık var. hayır olsun :18:

herkese tünaydın....
aynı ağırlık bendede mevcut,regl oldum onunda etkisi vardır ama acaip tutuk vücudum ....ne yemek yapasım var,ne oğlumu parka götüresim...depresyona giresim var ama ne mümkün...girsem nolucak?kime tafra yapayım... bi oğluş bi ben varım eşim akşam nöbetçiydi depresyona girsem kim görecek,istediğin kadar gir çık yani

pastırma gibi yatmak isiyorum,ama imkanı yok....kendimi zor taşıyan bacaklarımla parkın yolunu tutacağım şimdi...bir ton park alet edevatıyla tabisi...(valizle gidiyoruz resmen,grayder,kepçe,traktör,kürek kova tırmık vs..parka gelen tüm çocuklara yetecek kadar oyuncak kısacası)

bazen keşke bi kayınvalidem olsa yakınlarda diyorum walla..(ama sadece bazen.) arada bi öğluşu bırakıp azıcık dinlenebilirdim yada kendime kalabilirdim) 23 nisan için repertuvar hazırlanması gerekiyor yapamıyorum en basitinden) yada eşimle arada bi dışarı çıksak fenamı olurdu başbaşa...

ne öğlen için nede akşam için yemeğim yok bu arada...dışardan gelirken kıyma alıp köfte patat yapiiim bari yesinler...

dünü ancak okudum çıkmadan hemen yazıp kaçayım...
aebenim ab+ benim kan gurubum aplam...onunla ilgili bi şeyler yazmıştınya sen bi ara eğer imkanı varsa ab için olanı tekrar kopyalayabilirsen sevinirim.bende kaydedeyim bari...

banum yardımcı önümüzdeki yıl alıcam mecbur.şurda yaz tatiline az kaldı bu yılı böyle geçireyim artık.çünki yeni bakıcıya tam alışacak yaz gelecek yeniden bıraktır yeniden başlat vs..derken çocukta allak bullak olacak..önümüzdeki yıl oğlum yarım gün kreşe gider diye düşünüyoruz sabah eşim yada ben bırakırız(ben sabahçı olursam sabah gidecek kreşe ben öğleci olursam öğlen gidecek akşama kadar )evide yardımcı toparlar biraz..benimde yüküm azalır..bakalım artık yazı bi atlatalımda....

haydin biz kaçtık hava güzel,okuldan gelene kadaar yedi beni oğlum bu gün hava çok güzel dimii anne parka gidelim diye

zilimmm hava güzel bi orada parka gittiginize göre iyi olmalı
bizim bura çok yagmurlu c.tesiye kadarda böleymiş snaırım
bnde artık çıkıp yürümek istiyorum biran önce yaa

dün duş aldım azcık koltuga uzandım valla kollarımı kaldıramadımm
uyukladım çocuklar tepemdeeee... bende regli olcamdaa bi türlü gelemdi dün olmam lazımdı

Bendeki agirlik uctu gitt :) oglus uyudu makineye iki posta camasur attim bi posta kurutucuya gitti firina tavuk verdim oglusa makarna kivirciklar sirkeli suda yarin icin kuru fasulye cikardim alt kat banyoyu sildim oglusun dagittigi alt kat salonu toparladum balkonu duzelttim cop kovalarini degistirdim simdi bi dus alip ust kat dak oyuncaklari toparlayacagim tum bu daginikligi yatmadan once oglus yapti :) agzini burnun yedigim canavar bebiki napsn evde bunaldi kac gundur yarin kankasi eftandisenin oglusuyla kudurup eglenir artuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…