Zilim selam,
Sen bilirsin montiye uygun corbalar hangileri?
Canim bende yardimci almiyorum cunku ayni senin gibi dusunuyorum.fakat ben calismiyorum senin alman lazim birilerini.
Gunaydin
Bugun minigimin dogum gunu
sebze, baklagil çorbaları ,unsuz yogurt çorbası ..Aebenim montide hangi corbalar iciliyor?
balakım tüm günü yazzan fıstık daha iyi degerlendiririm sanırımöğlen:
ıspanaklı 1 yumurtalı omlet
1 parça lor
yeşil çay
bu arada leslie yürüyüş yapan var mı ? yapmış olan da olur ?
süper bir akşam yemeginin sonunu harap etmişsin fıstıkakşam:
tavuk
salata
yoğurt
ve gecen sene burda bi tatlı tarifi paylaşılmıstı inciri sütle kaynatıp mixerden geçiriyoruk. biraz tarcın ve biraz ceviz koyuorduk. ondan yaptım
gögüş uçlarına limon sür .tabi fark ettirmedenBirde ben hala kucuk danami emziriyorum nasil biraktiracagim bi fikir lazim :)
süper .selam herkese
menümü yazayım
sabah:
2 dilim çavdar ekmeği
peynir
salatalık
domates
yeşil çay
öğlen:
peynirli omlet
yeşil çay
badem
sabah kahvaltıdan sonra 500 adımlık leslie yürüyüşünü yaptım
süper .benim sürekli yaptığım bi corba var sebze corbası:
2 kabak
1 demetten az ıspanak
1 domates
1 soğan (büyükçe)
istersen bi tane de biber koyabilirsin
1 yemek kaşığı kadar zeytinyağı (hiç koyulmasa da olur)
mazemelerin üstünü kapatacak kadar su koy. malzemeler pişince blenderdan geçir yalnız kıvamı biraz koyu olmalı yoksa su gibi oluyor. üstüne limon ve pul biber koyuyorum ben müthiş oluyor ayrıca bağırsakları baya iyi çalıştırıyor.
banuşum dediklerine aynen katılıyorum .zilimmmmmmm
hayatı mükemmel ve dörtdörlük yaşıyorsun fakat kendinee eziyet ediyorsun bencee
bi yardımcı elbetteki bulunur güvenebileceginn
valla hem oglun uykusundan kalkmaz sabahın köründe hemde sen rahat olursun biraz..
yanii böyle nereyekadar gide rbilemiyorumm gerçekten senn artık 5-10 parçaya bölünmüşsünn
vee eziyetten başka bir şey degill biraz geniş olsan iyi olurrr
bişiylerinn yeride degişse ne olur ki azcık?
söylersinnn hoşlanmadıgın şeylerii
afiyet olsun fıstık . mönülerini bir bütün olrak yaz blackım sabah öylen akşam vs topluca. ben yaşlı bir kadınım . kendi sabah yedigimi unutuyorum bazıaeben abla aslında biliyorum meyvenin hemen yenmeyeceğini ama reglim ve acayip tatlı krizim tuttu o yüzden duramadımyoksa portakal mandalinayla karsılıyorum şeker ihtiyacımı bi günlüktü o
öğleden sonra ara:
1 portakal
akşam:
mantar sote
yoğurt
salata
akşam da 2 mil yürüyeceğim leslie ile
Blacksys kusum supermis tesekkur ederim nikino duzgun yazamamisim ama telden giriyor basa donmek kabir azabi bu dolma parmaklarla :)
Aebenim benim oglan tam limon delisi hani bebekler falan suratimi burusturur ya bu nayila bayila koca bi limonu yiyor ben kaciriyorum o kovaliyor :))) bilmiyorum nasil olacak bu maceramiz
tamam aeben abla öyle yaparımbu arada geçen sene şekersiz meyve marmelatı yapanlar vardı. ayva marmelatı yapılır mı acaba şekersiz deneyen oldu mu ?
tatlı meyveler katarsan kuru kayısı gibi içine olabilir ....
SUKAK'cım sanAda iyi gecler aşagıdasın yine sessiz takipde.:)
ablam nasıl yapıcam su mu koyucam içine ?
taze sıkılmış meyve suyu koyabilirsin .pişirirsin hepsini. Sonrada blendırdan geçirirsin .
Ama blaKcım dün yedigin kuru incir tatlısı için söylediklerim marmelad içinde geçerli . Arada bir kahvaltıda 1 KŞ yiyebilirsin okadar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?