Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

sabah:1 büyük bardak su
1 portakal

3-4 dilim ekmek (abartmış mıyım:26: sınırsız diyordu ya)
sütlü lor kavurması (bunu tereyağlı yapardım ve çok severdim,şimdi yağsız yaptım.tavaya lor,süt ve kırmızı toz biber döküp sütünü çekinceye kadar kavuruyorum)
3-4 zeytin
Biraz maydanoz
Çay

diyette yanlış uyguladığım yerler olursa uyarın lütfen

günaydın herkese

afiyet olsun ama ekmek bana biraz fazla gibi geldi. 2 dilim ideal gibi geliyor bana.

sabah yazdım yazdım tam gönderecekken,laptop kendini güncellemeye aldı kapandı gitti yazdıklarım...

banum akşam hiç uyumadım cnm,bu wc eğitimi bende panik atak olarak kalacakmı ne:)))
oğlumu 9:30'da uyuttum,kendim 1 'de yatarken bir kez yaptırdım,sattimide 2' saatte bir kalmak üzre kurdum.ama tedirginlikten hiç uyumadan işe gittim bu sabah.altında alez ve alıştırma külotu olduğu halde kaçırırsa falan diye durmadan yokladım durdum çocuğu,ve saat başı kaldırıp zorla yaptırdım.bi damla bi damla yaptı.bende uykusuz kaldığımla ve oğlumuda durmadan uyandırdığımla kaldım.sızıntı falan olmadı tabii bu kadar uyanmadan sonra...ama ben zombi gibi geziyorum bu gün.kahve içip duruyorum ,göz altlarım çöktü.annem aradı okuldan dönünce sakın uyandırma gece ,uyutmadan önce yaptır yatır.gecede sıvı verme alışır o dedi.uyurken yapmadı şu ana kadar zaten.ama büyük wc işini nasıl halledicem bilmiyorum.daha evvelki denemelerimde bile yapmıştı ama şimdi yapmıyor.pedagogta büyük abdes çocuğun vücudunun bir parçası gibidir çocuk öyle algılar ve ayrılmaz istemez.kolu bacağı gibi görür kopacakmış ve tuvalete atıp gelecekmiş gibi hisseder onun için pek kolay yapmak istemez dedi.okuldan dönünce yolda ve okulda sıktı sıktı ben yemeğini hazırlarken koyverdi gitti sıpa( attık yine tabi bi don daha:)) neler söylüyorum neler vaad ediyorum ama illa bi bahane uyduruyor.senin işin vardı ütü yapıyordun tel.ile konuşuyordun vs..bahane hep var yani...eşimde erkenmi başladın acaba diyor.iyce tepemi atttırdı sabah sabah.ne zorluğunu görüyor ne pisliğini ona hava hoş tabi...hiç öğrenmese bile eşime göre sıkıntı olmıycak yani...
az evvel kırtasiye gidip bişeyler almam lazımdı oğlumu giydiririken söyledim kırtasiye gidicez vs..diye..banada parkal yazan kalemler alalım dedi.büyük tuvaletini yaparsan alıcam söz dedim.nasıl olduysa tamam dedi koşarak gitti klozete oturdu ve azıcık yaptı..alkışladım sarıldık vs...istediği kalmeleri resim defterini,abaküsü,silgiyi aldık...hoşuna gittik.çiş eğitimi içinde bimde satılan yumurta gibi toplar var içinden oyuncak çıkıyor onlardan veiryordum her çiş yapışında...inşallah kısa zamanda hallolur şu işide...

parke konusuna gelince banum....
koyu renk iyi hoş duruyor cnm bende ona kapıldım bu evi alırken ama valla halının üstünde yürüsen tozu parkelere konuyor.baş aldıramıyorsun...çocukla çok daha zor oluyor ama sen bilirsin cnm...
mutfağın aydınlıksa gri-siyah dolap olur tabii cnm ama araya yine küçük dokınuşlarla renk ver derim ben(kırmızı gibi)
birde beyaz eşyanı değiştirmiyceksen yani gri değilde beyazsa göz yorar gibi geldi.bgri-siyah-beyaz olacak o zaman...eğer dolaplar gibi kaplatabiliyorsan kaplatırsan olur ama tabii..benim bulaşık makinemi kapladılar..buzdolabımın önündede dolap kpağı gibi kapak var oda görünmüyor...

hoşgeldin cnm...
sorularına bende elimden geldiği kadar yanıt vereyim.
1-marmelatı haftada 1-2 kezden fazla yeme cnm meyve şekeride olsa şeker sonuçta.pekmaz-bal vs..yasak..
2-tam buğday ekmeği yeniyor,tam buğday ekmeğini yapıp yiyebilirsin yani...
3-kızartabilirsin ekmeklerini
4-zeytin serbest ama fazla kaçırma yağlı çünki...
5-kahvaltıda ilk seçeneğin doğru fakat dediğim gibi marmelatı abartma hafta 1-2 kez bir tatlı kaşığını geçme..şarküteri ürünleri cıss gurubunda birazcık cnm.hem tuzlu hemde fazla yağlılar..yumurta ve et türü tükettiğin kahvaltıda ekmek yenmiyor doğru anlamışsın..
6-ara öğünde yumurta yenmez cnm,yağsız peynir olabilir biraz ama yoğurdu tercih et bence hem daha tok tutar hemde daha fazla tüketebilirsin.yada ayran..kuruyemişi aralarda değil ana öğün olarak tüketiyoruz.yemeğin ardından yada dışarda yemek yiyemediysek leblebi yada biraz fındık ve ayran olarak bir öğün yapabilirsin..
umarım faydalı olabilimişimdir..sormak istediğin ne varsa sor yardımolur burdaki herkes...

selam kıslar . mesajlarınızı okuyup cevap yazmıyorum kusruma bakmayın . hala atlatamadım .
bu gün biraz iyiyim çok şükür . hepinizi öptüm .

sevgili bal böcügü canım hangi kitap elindeki bilmiyorum ama kafanı karıştırır . inan ben o 2 kitabıda hatmettim ve anlayıp tam monti yapmam 2. senemi aldı
bu link açılalı 3.4 seneden fazla oldu . burdaki bilgiler kitapdan alınmış uygulanmış bilgiler . eger elindeki kitap yedikçe zayıfla ise zaten birçik bilgi geride kadı 2. kitada güncelendi.
yani monti yapacaksan . burdaki arkadaşların yönlendirmeleri sana kitapdan daha çok yardımcı olcakdır . birde tabi ilk sayfa .
şu günlerde girememiyoru nete inan tüm sorularıan uzunca cevap yazardım fakat şu an buna imkanım yok . zatten arkadaşlarda sana yardımcı oluyorlar sagolsunlar . bunu degerlendir canım .

....ayrıca arkadaşın nazlı montide en az benim kadar bilgi sahibi her konuda ona danışa bilirsin .
bir başka uyarımda . kısıtlayıcı diyetlerden sonra montiye başlamak ilk haftlarda kilo artışı gibi görünebilir . bu konuda montiyi şuçlamayın

Son düzenleme:
cuecam hoşgeldin .

Son düzenleme:
selammmmmm
aben abla geçmiş olsun hastamısın?
benimdee reglim beni sinir ettii bu ayyy yaa gelemdi bir türlü
bird ebenimki dş alınca keisliyor, tam gelecekken 2 kez duş alınca gittii filan bugün geldi çokşükürr

zilimmmmm
öncelikle ödüllendirmen çok iyi olmuş bendee bimden hobi almıştım bi poşet her çişte hobyy veriyordum
vee alkışlıyorduk filan , kaka yapıncadaa daha büyüködül veiryordum külahta dondurma gibii
bunlarda geçer sıkma canınıı ama bende öle uyuyamaıştım uyusamda çiş görmüştüm hepp
birde sayıklardım çiş var mı? çiş varmı diye

benim beyaz eşya renkleirm beyaz cnm bende onu düşünüyordumm ya çok sırıtırs ne yapcaz diye
olmadı kaplattırırzzz bizdeee bi resim eklesen zilimmm ya çok merakk ettimm şinci
koyu renk parkelerden tabikide vazgeçtimm cnm:)

5 gündür yatıyorum banum.yazmıştım . halada yatıyorum bugün biraz kalktım .

aaa çok geçmiş olsunnn ablamm okumadım ki çok gelemiyorumm topike

Hoşbulduk ziligurtim aebenim ablam çok geçmiş olsun Allah ım acil şifalar versin iyileşte çabuk çabuk gel sensiz olmuyo burası.
kocam çok hızlı kilo vermeye başladı bugün 4.günümüz sporda yapıyor nerdeyse 3 kilo verdi su mu değilmi cumaya anlarız artık.
dün ki menüyü yazıyım
sabah:normal kahvaltı
öğlen:3 ymurta ile yoğurt salata,haşlanmış brüksel lahanası
akşam: ıspanak,yoğurt,salata bişeyi yanlış mı yaptım anlamadım akşamı biraz geç yedik sabah davul gibi bi karınla kalktım kilomda nerdeyse bi kilo fazla çıktı benim için anormal bi durum günlük takip ediyorum 3 yıldır hayırlısı

eşimin
sabah:yulaf ezmesi içine tarçın yenigünün şekersiz marmelatı hiç sevmedik bu arada tadını 2tanede ceviz
ara: 10 badem,5 fındık
öğlen:4 ymurta ile yoğurt salata,haşlanmış brüksel lahanası
ara:1 elma
akşam: ıspanak,yoğurt,salata yatmadan bir yoğurt yemiş bide limonlu soda içmiş spordan sonra

ya zilim hurma yı görmedin heralde bide ona cevap versen hurma yiyebiliyormuyuz??????

ben gelmiyom diye kimse yazmamış .:26:

iyi geceler ...

sagolun banuşum ve cuecam . bugün dahada iyiyim şükür .
cuecam eşinin hızlı vermesi normal canım erkek milleti işte kilo verirkende bize nispet hallleri tebrikler bu arada . sakın o kolay veriyor sen yavaş diye üzülme kadınların geneli böyle canım eşinle kendini kıyaslama oldumu . akşam sabah kilosuda degişikdir artın ondandır .ama akşamı erken yemeye çalışın .
hurma yiyoruz afiyet olsun .
mönüleriniz güzel afiyet olsun . günlük dalgalanmalar normal canım iner bikaç güne birde regl olcaksan ondan çıkmıştır .

diger kıslar nerdesiniz.
ocdim sen yoksun kaç gündür .:44:

Son düzenleme:
Hatunlar hani spordan sonra daha kilolu cikiyoruz diye yaziliyordu ya buraya iste bilgi size.twitter da s.donmezi takip ediyorum.yapilan bir arastiaya gore spordan bir gun sonra daha fazla kalori yakiliyormus.bu arastirma yapilmis.e peki duzenli spor yapanlar anacim nasil oluyor bu is bi diyiverim bakem :26:

ocdim spor kasları çogaltıyor buda daha sonrası için kl. yakımını artırıyor . kısaca ne çok kasın var okdar çok kl yakarsın uyurken bile .
ben pek spordan sonra killu çıkmama genelde kaslıyım . fazla çıkanlar genelde kas yogunlugu az olup sporla kası çogalıp buda basküle yansıyanlar .
umarım sorularını anlamış cevaplamışımdır .

niye yazasın yok bakim diyiver.

bu gün dahada iyiyim havalarda süper .:119::119::119::119::119::119::119:
bi iyce iyileşeyim yürüyüşlere başlıycam .

günaydın bu arada direk yamaya başlamışım ....

günaydınnnnn
valla kimseler yok buralarda ben geliyorum ama yazmadan çıkıyorum,
iyi olmana sevindim ablammm

öznur, benn hep fazla çıkarım cnm spor yaptıgım ilk haftaa
kilo alırımm ama o kilollar hepte kalıcı olur
bugünde yürümeye başladım korka korka amaa:18::18::18:

benden haberler vereyim
kalori sayıyorum, tabi bunu yaparken kh,protein dengede tutmaya çalışıyorum
bugün pirinç lapası yapıyorum
yürüyüşe başladımmmm
azimliyim haziranaa kadar çok zamanım var:)

Aebenim banusum yani yagin yerine kas geciyor ve kas tartiya arti olarak yansiyor ama inceliyorsun.dogrumu ablamisim?
Bende sirtumda on kg canta ve pusette oglusumla beraber 50 kg kadar bur yukle 100 dk pazar yuruyusu yaptim.hazir bevem uyurken duaa cakar ben :)

günaydınlar .... ve hayırlı cumalar ...

en azından başlamışsın banuşum .hayırlı olsun .
bende durum aynı ne iştahım var nede diyet yapasım .hala tam toplayamadım kendimi. günü ertelemiştim bu haftaya onu atlatayım bişilere başlıycam artık . sporda yok göbüşüm aldı başını gidiyor
dogru anlamışsın ocdim . rabbım dualarını kabul etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…