sabah:1 büyük bardak su
1 portakal
3-4 dilim ekmek (abartmış mıyım:26: sınırsız diyordu ya)
sütlü lor kavurması (bunu tereyağlı yapardım ve çok severdim,şimdi yağsız yaptım.tavaya lor,süt ve kırmızı toz biber döküp sütünü çekinceye kadar kavuruyorum)
3-4 zeytin
Biraz maydanoz
Çay
diyette yanlış uyguladığım yerler olursa uyarın lütfen
günaydın herkese
afiyet olsun ama ekmek bana biraz fazla gibi geldi. 2 dilim ideal gibi geliyor bana.
zilimmm
cnm zaten alışmış senin paşaa artıkk geceleri baglama cnmm o seni uyandırır zatenn
yatmadan çişini yaptır birde sen yatarkenn yaptırr eger tekrar gelirse snei uyandırır.
benim denizz sabaha kadar uyurken hiç kalmadan kayranın bazen 3 kez kalktıgı olur
en az 1 kez kesinn kalkarrrr , kayra yapmıştı zaten altına bir kaç kez yatarga kaçırmıştı bend ealez almıştım yataklarına halada var gerçi
onun dışında bi kaçırmaları olmuyor çok nadir yanii
uykudan kalkınca zaten hemen götür gün içindede sürekli hatırlat sorr valla 1 hafta en fazla ugraşırsın amaa
sonu çok rahat oluyor ben lazımlıklaa alıştırmıştımmm şimdi normal klozet kullanıyoruz:)
parke olayına geçen annemlerinn komşusund agörüdm koyu renk çok güzeldi
bend eböle yaptırayım dedimm ama annem aman kızım açık renk yaptırr dedii
seçim hakkım var açık renk olacak büyük ihtimalleee ama mutfagın rengine karar veremiyoruz ben gri-siyah istiyorum nasıl olur sence?
iyi geceler hanımlar..
kısmetse yarın montignac diyetine başlıyorum.kitabın da kahvaltı ve öğle yemeği kısmına kadar okudum ancak aklıma bir çok soru takıldı.yarın sabah kahvaltısından önce biri cevap verirse pek bir hayra geçer
1-şekersiz meyve mameladı yenebilir,diyor ya... dut pekmezi yesek? hani zaten şekersiz...
2-tam buğday ununu önermiyor da entegral ekmek diyor.o ne yawtam buğday unu aldım yığınla...bundan kendim ekmek yapsam olma mı ssz
3.kızarmış ekmek olmaz diyor ama kızarmış isviçre ekmeği olur diyor... olur mu olmaz mı yanii:26:
4.zeytinden hiç bahsetmiyor.kahvaltılarda yenebilir mi?
5.yanlış anlamadıysam iki tür kahvaltı var..birinde ekmek-peynir-süt-marmelat..,diğeri sucuklu yumurta ve peynir olabilir ama o zaman ekmek yok.doğru mu anlamışım?
6.ara öğünde yumurta ya da yağsız peynir ya da fındık-badem ceviz yiyebiliyoruz ama şart değil.doğru mudur?
şimdilik bu kadar..yarına sorularım artarak devam edebilir..kahvaltı saatime yetişin lütfen
5 gündür yatıyorum banum.yazmıştım . halada yatıyorum bugün biraz kalktım .selammmmmm
aben abla geçmiş olsun hastamısın?
benimdee reglim beni sinir ettii bu ayyy yaa gelemdi bir türlü
bird ebenimki dş alınca keisliyor, tam gelecekken 2 kez duş alınca gittii filan bugün geldi çokşükürr
zilimmmmm
öncelikle ödüllendirmen çok iyi olmuş bendee bimden hobi almıştım bi poşet her çişte hobyy veriyordum
vee alkışlıyorduk filan , kaka yapıncadaa daha büyüködül veiryordum külahta dondurma gibii
bunlarda geçer sıkma canınıı ama bende öle uyuyamaıştım uyusamda çiş görmüştüm hepp
birde sayıklardım çiş var mı? çiş varmı diye
benim beyaz eşya renkleirm beyaz cnm bende onu düşünüyordumm ya çok sırıtırs ne yapcaz diye
olmadı kaplattırırzzz bizdeee bi resim eklesen zilimmm ya çok merakk ettimm şinci
koyu renk parkelerden tabikide vazgeçtimm cnm:)
Hatunlar hani spordan sonra daha kilolu cikiyoruz diye yaziliyordu ya buraya iste bilgi size.twitter da s.donmezi takip ediyorum.yapilan bir arastiaya gore spordan bir gun sonra daha fazla kalori yakiliyormus.bu arastirma yapilmis.e peki duzenli spor yapanlar anacim nasil oluyor bu is bi diyiverim bakem :26:
en azından başlamışsın banuşum .hayırlı olsun .günaydınnnnn
valla kimseler yok buralarda ben geliyorum ama yazmadan çıkıyorum,
iyi olmana sevindim ablammm
öznur, benn hep fazla çıkarım cnm spor yaptıgım ilk haftaa
kilo alırımm ama o kilollar hepte kalıcı olur
bugünde yürümeye başladım korka korka amaa:18::18::18:
benden haberler vereyim
kalori sayıyorum, tabi bunu yaparken kh,protein dengede tutmaya çalışıyorum
bugün pirinç lapası yapıyorum
yürüyüşe başladımmmm
azimliyim haziranaa kadar çok zamanım var:)
dogru anlamışsın ocdim .Aebenim banusum yani yagin yerine kas geciyor ve kas tartiya arti olarak yansiyor ama inceliyorsun.dogrumu ablamisim?
Bende sirtumda on kg canta ve pusette oglusumla beraber 50 kg kadar bur yukle 100 dk pazar yuruyusu yaptim.hazir bevem uyurken duaa cakar ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?