uyuyormusun diye sorayım .)aeben abla ben 7.30da kahvaltı yapıyorum hergün 12.30da da öğlen yemeği yiyorum arada 5 saat var o yüzden ara koyuyorum yoksa acıkıyorum. akşam da 17.30 18.30 arası yemek yiyorum ve 1i buluyor yatmam. o yüzden ara öğün koyuyorum. bi de benim meyve yemem şart yoksa hasta oluyorum hemen vitaminsiz kalıyorum.
iyi geceler hanımlar..
kısmetse yarın montignac diyetine başlıyorum.kitabın da kahvaltı ve öğle yemeği kısmına kadar okudum ancak aklıma bir çok soru takıldı.yarın sabah kahvaltısından önce biri cevap verirse pek bir hayra geçer
1-şekersiz meyve mameladı yenebilir,diyor ya... dut pekmezi yesek? hani zaten şekersiz...
2-tam buğday ununu önermiyor da entegral ekmek diyor.o ne yawtam buğday unu aldım yığınla...bundan kendim ekmek yapsam olma mı ssz
3.kızarmış ekmek olmaz diyor ama kızarmış isviçre ekmeği olur diyor... olur mu olmaz mı yanii:26:
4.zeytinden hiç bahsetmiyor.kahvaltılarda yenebilir mi?
5.yanlış anlamadıysam iki tür kahvaltı var..birinde ekmek-peynir-süt-marmelat..,diğeri sucuklu yumurta ve peynir olabilir ama o zaman ekmek yok.doğru mu anlamışım?
6.ara öğünde yumurta ya da yağsız peynir ya da fındık-badem ceviz yiyebiliyoruz ama şart değil.doğru mudur?
şimdilik bu kadar..yarına sorularım artarak devam edebilir..kahvaltı saatime yetişin lütfen
merhaba balböcüü
1) evet şekersiz marmelat yeniyor ama dut pekmezini bilmiyorum ben
2)tam buğday unundan yapılmış ekmek yeniyor. entegral ile aynı şey diye biliyorum. zaten herkes tam buğgay ekmeği yiyor. o konuda sorun yok
3) kızarmış tam buğday ekmeği olur
4)zeytin yasak değil
5)aynen doğru fakat sucukta katı yağ olduğu için yenmemeli bence ya da nadir olarak.
6) ara öğünde yumurtayı hiç duymadım. ama badem ceviz ya da meyve yenilebiliyor.
kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?