Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

hayırlı günler. uyuyormusun diye sorayım .)
anladım balckım afiyet olsun.
fazla yazamıyorum çümki pc tv ye baglkadık uydu alıcısı buzolduda.

selam kızlar..bi merhaba diyeyim dedim..geçmişi okudum biraz..özlemişim sizin sohbetinizi..herkes iyidir inşallah..

Son düzenleme:
Gunaydin,
1,700 kg gitmis durumda.sizlerede tavsiyem aksamlari kesinlikle ya corba salata yada balil salata tuketmeniz bacilar.simdilik optum gezmeye gidecegiz pasamla.

ya her seferinde yeni bişey çıkıyor valla şimdide dkan diye tutturdu herkesler. ben spora yazılıp sağlıklı beslenmeyi ercih ediyorum artık böle yapa yapa ben başarılı olamıyorum evimn yakınına şimdi büyük bi spor merkezi açılıyor adı vamos ankaradayım gelmeyi düşünen varsa söylesinde bari arkadaş olalım destek oluruz birbirimize

nerelerdesiniz huuu bizim mahallenin sakinleri...

hakikatten neden gelmiyorsunuz yazmıyorsunuz?gelin yazın da topik şenlensin...banuş annenemi gittin cnm?annenen gittiysen yandın..kırıcam bacaklarınıbana sordundamı gittin bakem sen?

haftaya bende yokum bu arada..tabii büyük ihtimal...çocuklara moral gezisi yapacaklarmış..eşimde iş seyahatindeyken hazır fırsat bu fırsat oğluşla 4-5 gün gezilere katılalım...çanakkaleden ankaraya kadar tüm anıtları gezeceklermiş bayağı kalabalık bir kafile...velilerden katılıyor tabii bizim gezilere çocukların özel durumlarından dolayı...
otobüstreki halimizi düşünemiyorum bile...oğlum diğer çocukları görünce coşuyor,diğerlerini susturmanın imkanı yok..büyüklerin kafası gidene kadar kazan olacak

az evvel kara bulgurdan kısır yaptım yedim aebenim.bol yeşillikle az bulgurlu...yerkende aklıma siz geldiniz.acaba monticilere kara bulgur uyarmı diye?geçende söylemiştim sanırım yine burdan...ama yorumladınızmı yorumlamadınızmı takip edemedim.eğer uyuyorsa arada bi yersiniz değişiklik olur...kabuklu bulgurun kırılmış hali..hani tam buğday yerine geçer sabah yumurtalı kahvaltı yapılırsa öğlen yenebilirmi diye şeyttirdiydim....:26:

gunaydin kizlar,umarim keyifler iyidir

benim kilo yine ayni 100gr. bile vermemisim ama kiyafetlerim sanki biraz daha rahat gibi insallah mukafatini haftaya alicam...
ocd cim canim ne guzel kilo vermissin tebrik ederim seni valla supersin

zilicim gecmis sayfalari okurken gordum rahatsizlanmissin cooook gecmis olsun canim,senin yasadigin bu rahatsizligi 2 defada ben gecirdim ama daha doktora gitmedim esim cok korkmus elinde oylece kalivermisim hatirliyorum gozlerim acikdi ama hicbirsey gormuyodum kulaklarimda otup otup duruyodu anliycan cok kotu olmustum allah bi daha yasatmasin hicbirimize insallah.....

hayırlı hafta sonları . çok fene üşütmüşüö kıslar o yünden giremdim .
ocdim tebrik ederim . kaç kilosun ?????????????

heperacım hoşgeldin .
çamlıcam yaglar eriyor ne güzel bazan böyle olur kilo aynı kalsada yagdan gider.
banum anencimdesin sanırım

zilim iyi gezmeler

günaydınnnn zilim ve aben abla dogru tahmin dün annnem gittim kalmadım ama hemen döndüm geri
buralardayım okuyorum sizleri amaa canım yzmak istemiyor
toparlayamadım bir türlü

slm hatun kadınlar....
hava ne güzel bu gün..biraz rüzgarlıda olsa ....
banum sen oğluşları wc eğitimi için tam olarak kaç aylıkken başlattın ...ve ne kadar sürdü...ve hemen bezlerini çıkartarakmı başladın?
alıştırma külotu olayına girdinmi hiç?birde gece de bezsiz yatırmaya hemenmi yoksa gündüz alıştırdıktan sonramı başladın?

ben şu sıralar bunun mücadelesini veriyorumda...çokta sabırsızım...yani sinirlerim gergin ve çocuğa yansıtıp tersine tepmesini istemiyorum.evde halıları vs.. kaldırıp donsuz dolaştır diyor arkadaşlar falan ama hiç bana göre bişey değil.çıldırırım herhalde oraya buraya işese...ve tutamam kendimi bağırırım bi daha hiç söylemes işim uzar ,yine kendime eziyet...ne yaparsam daha çabuk çözerim ben bu işi cnm bi akıl ver bana...

4 gündür bezi bağlı halde durup durup altını açıp klozete oturtuyorum(klozet adaptörüyle)her tuttuğuma yapıyor.mızlanmıyor.ama kendi bildiğine bıraksam beze salıveriyordu.ve büyük tuvaletini hiç söylemedi bezliyken.drek yaptı bezine.

bir kaç ay önce chiccodan alıştırma külotu almıştım 3 tane.akşam nette bi blokta okudum bez bağlayınca yapmaya devam ediyorlar beze güvenip alıştırma küloduna yapınca alıtının ıslandığını ve rahatsız olduğunu hissetsiz bi daha yapmak istemez daha kolay alışır vs..gibi şeyler okudum bu gün hafta sonuyken deneyeyim dedim.bağladım.alıştırma külodunu hiç ıslatmadı(öncesinde anlattım çişini yaparsan ıslanırsın bak oğlum bezimizde bitti,artık bez almıycaz külot giyicez vs..diye)
iyi hoş çişi yapmadı ama ben anneme sevinerek bunu tel.de anlatırken büyük tuvaletini yapıvermiş külotuna
benimde midem çok hassastır hemen attım sıfır km donu kaldı 2 tane
öğlen gibi parka gittik evden pet bardak aldım yanıma oğlum orda gelirse buna yapçaz bak tamammı diye,parkta sordum sordum yapmadı ama donunada yapmamış.parkta kızlar vardı utandı muhtemelen:)))

şimdide uyuyor çok tenbihledim sakın uykuda yapma bak her yer ıslanır vs..diye ...tamam dedi ama pek umutlu değilim uykuda anlamaz salıveriri gibime geliyor uyanınca bakçaz artık:))

perşembe günüde A101'de sıvı geçirmez alezler vardı aldım altına serdim.bekliyorum bakalım mister 4 nalın elmas çıkartmasını bekledikleri gibi
senin tavsiyelernde bekliyorum cnm..bu süreç 4-6 hafta arası sürermiş öyle diiyorlar ama umarım daha kısa sürede hallederiz..gezide ne yapçaz bilmiyorum:26:

Tekrar burda olmak çok güzel yani keşke kilo vermek için olmasaydı tabi 61 kilodan 53 kiloya kadar düşmüştüm aebenim saolsun ziligurtinin de bissürü yarifini yapıyordum ama sonra sağlık sorunlarından dolayı tekrar 58 e çıktım birsürü kitap okudum bu ara,aeben aplamın can boğazdan çıkarı önerdiğini okumuştum sonra da ece vahapğolunu okudum ama yok Allah yok monti gibi olmuyor bizde eşimle beraber yapmaya karar verdik bugün ilk günümüzdü ama bir yıla yakın ara verdiğimden heralde bazı şeyleri karıştırıyormuşum gibi geliyor ben menüleri yazarım olmadı siz kulağımı çekersiniz

benim menüm
09:00 1bardak bitki çayı,3kayısı
11:00 3 dilim kızarmış tambuğday,az yağlı peynir,domates salatalık
15:00 haşlanmış tavuk,salata,yoğurt
19:00 yemek canım istemedi ufak bi badem,fındık,beyaz leblebi tabağı yaptım
hurma yiycektim arada ama emin olamadım yiyormuyduk kızlar

eşimin menüsü
10:00 incir bir bardak ılık su
11:30 3 dilim kızarmış tambuğday,az yağlı peynir,domates salatalık
13:30 2kase yoğurt(çok acıktı)
15:30 haşlanmış tavuk,salata,yoğurt
19:00 2 tane haşlanmış yumurta yoğurt,salata
daha çok acıkıyor o sürekli ara yapmak istiyor benden fazla yiyebilir ama dimi sonuçta erkek metobolizması birde kabak çekirdeği yemeden duramıyor akşam yemeğinden sonra biraz yesem nolur bi sor kızlara diye başımın etini yedi kabak çekirdeği ile ilgili hiçbirşey hatırlamıyorum çünkü ben
yazmayı özlemişim vallahi görüşürüz işşallah yarın

ZİLİMMMM
tam sana yazıyordum çıkmak zorund akaldım cnm ancak fırsat buldummm
benim alıştırdıgımda 3 yaş dolmasına 4 ayları vardı cnm ayrı ayrı alıştırdım
önce deniz sonra kayra deniz küçük çişe bir günde alıştık ama kaka biraz sorunlu oldu
gece gündüz bir kestim bennn en iyisi bu zaten ... denizin kaka sorunu kayranınd aküçük çiş sorunu vardı ama 3 günde hepsi bitmiştii

öncelikle bebenin altını bi açıp bi kapama anacımmm olurmu öle şey ya tam aç ya tam kapaa
yanii bezi baglayıp wc ye götürürsen kafası karışır, evin bi yerlerine malesef yapıyorlar cnm kimse hoşlanmaz bundann
ama malesef azda olsa oluyor( bir iki ke zolmuştu bizim
erkek çocukları için ped şişee çok avantajlı oluyorr yanında taşı ntavsiye edeirm
hatta ben evd ebile onla alıştırdımm hadi bunu kim doldurcak diyeeee
önce çişin kendinden geldiginee bile korktu çocuk rengi filan attıı yavrumun bu ne böyle diyordu hep
yani kiminin uzun sürüyor kiminin kısaa benim yavrucaklar beni çok üzmedi inş seninkide öyle olur cnmm

ben altı açık tutmadımm çünkü çouklar hem rahatsız oluyor hemde oynuyorla rorası burasıylaa
keşke biraz daha bekleseydin incecik bi şort giydiridinn altınaa salıverirdinnn
benimd emidem çok hassastır ya atmıştımm kaç kezz pijama şort

banuşum dün uykudada yapmamış şükür cnm...
ama bu sabah yine aynı durumu yaşadık malesef gittik chicco'dan 5 tane daha yedek alıştırma kğlotu aldık...
eşim evde olsa ona hallettiririm ama yok işte
bu sabahki wukaatımızın sebebinide sen ütü yapıyordun ondan söylemedim dedi...her şeye bi bahanemiz var...
8'de uyandık uyanır uyanmaz anne çabuk çok çiş var dedi hakikattende çok varmış ,yaptı ohh be rahatladım dedi...
akşam uyuyana kadar bezi takmadım o tedirginlikled uyusun diye uyuyunca taktım ama bu akşam takmıycam bez.gece 1-2 kez yapmış azıcık ıslaktı bezi...altına sıvı geçirmez alezi yayıp yatırcam.gece saat kurup kaldırayım diyorum..sen öylemi yapmıştın?ve şu anda gece uyanıyorlarmı wc için?
birde gece süt vermiycem yada akşam yemeğinin hemen ardından vereyimki uyanıkken yapsın yapacağını...
sadece çiş yapsalar ne güzel olurdu ama öyle değil malesef...:44:
yinede tahminimden çabuk olacak gibi geliyor:44:bu bir züğürt teselliside olabilir tabiisi
yaza kadar bu işi bitirelim diye virabismillah başladık bakalım...benim yaz dönemim hep yoğun oluyor cnm...19 mayıs,23 nisan,yıl sonu gösterileri derken eve gelemiyorum geç saatlere kadar...birde bu sıralar akşamüstlerimi eski okulumdan sınava hazırlanan son sınıf öğrencilerimden özel ders için kapadım..okuldan da geç geliyorum 23 nisan korosu için,sadece öğleden sonralarım boş kalıyor ondada ev işleri vs..derken kendime bile vaktim kalmıyor 45 dk koşuya zor vakit ayırıyorum inan.ama yaza daha fazla olacak meşgalem birde eşim yaza hep yurtdışı iş seyahatleri olacak.başhekimlik için asaleti tasdiklenecek vs..heten kalacak wc eğitimi.bu arada halletim halletim yoksa zor cnm...:18:

banum hep söylecek oluyorum unutuyorum cnm...yeni çıkacağın evin parkeleri koyu renkmi aık renkmi diye?
eğer seçim hakkın varsa sakın ola sakın koyu renk yaptırma cnm...bizim önceki evimizde açık renkti hafta bir silsem belli olmazdı toz vs..bu evin parkeleri koyu akşam yatmadan önce sildim sabah üstüne kar yağmış gibi.çocukta olunca hiç temiz kalmıyor.ve kendimi eskiden olduğu gibi hiç temiz görmüyorum buda yoruyor beni...yap yap yine aynı diyorum...
birde ben ihlasın temizlik robotuyla süpürüyorum evi toz olmaması lazım ama halılardan falan uçuyor sanırım valla bıktım usandım..aklı olan koyu renk yaptırmasın...

unutmuşum yine...:))

cuecam hoşgeldin cnm...yine yenidem montidesin ne güzel...eşinde sende birlikte yapınca daha bir kolay olur ve motivasyonun artar..en azından gözünün önünde yiyen içen olmayınca nefsini zorlamassın...menülerinde güzel olmuş cnm...

selamlar bugünkü menüm:

sabah:
2 dilim çavdar ekmeği
peynir
salatalık domates

ara :
2 kuru kayısı

öğlen:
tavuk yemeği
yoğurt

akşam:
köfte
yoğurt

ara: meyve

zilimmm
cnm zaten alışmış senin paşaa artıkk geceleri baglama cnmm o seni uyandırır zatenn
yatmadan çişini yaptır birde sen yatarkenn yaptırr eger tekrar gelirse snei uyandırır.
benim denizz sabaha kadar uyurken hiç kalmadan kayranın bazen 3 kez kalktıgı olur
en az 1 kez kesinn kalkarrrr , kayra yapmıştı zaten altına bir kaç kez yatarga kaçırmıştı bend ealez almıştım yataklarına halada var gerçi

onun dışında bi kaçırmaları olmuyor çok nadir yanii
uykudan kalkınca zaten hemen götür gün içindede sürekli hatırlat sorr valla 1 hafta en fazla ugraşırsın amaa
sonu çok rahat oluyor ben lazımlıklaa alıştırmıştımmm şimdi normal klozet kullanıyoruz:)

parke olayına geçen annemlerinn komşusund agörüdm koyu renk çok güzeldi
bend eböle yaptırayım dedimm ama annem aman kızım açık renk yaptırr dedii
seçim hakkım var açık renk olacak büyük ihtimalleee ama mutfagın rengine karar veremiyoruz ben gri-siyah istiyorum nasıl olur sence?

iyi geceler hanımlar..
kısmetse yarın montignac diyetine başlıyorum.kitabın da kahvaltı ve öğle yemeği kısmına kadar okudum ancak aklıma bir çok soru takıldı.yarın sabah kahvaltısından önce biri cevap verirse pek bir hayra geçer

1-şekersiz meyve mameladı yenebilir,diyor ya... dut pekmezi yesek? hani zaten şekersiz...
2-tam buğday ununu önermiyor da entegral ekmek diyor.o ne yaw tam buğday unu aldım yığınla...bundan kendim ekmek yapsam olma mı ssz
3.kızarmış ekmek olmaz diyor ama kızarmış isviçre ekmeği olur diyor... olur mu olmaz mı yanii:26:
4.zeytinden hiç bahsetmiyor.kahvaltılarda yenebilir mi?
5.yanlış anlamadıysam iki tür kahvaltı var..birinde ekmek-peynir-süt-marmelat..,diğeri sucuklu yumurta ve peynir olabilir ama o zaman ekmek yok.doğru mu anlamışım?
6.ara öğünde yumurta ya da yağsız peynir ya da fındık-badem ceviz yiyebiliyoruz ama şart değil.doğru mudur?

şimdilik bu kadar..yarına sorularım artarak devam edebilir..kahvaltı saatime yetişin lütfen

merhaba balböcüü

1) evet şekersiz marmelat yeniyor ama dut pekmezini bilmiyorum ben
2)tam buğday unundan yapılmış ekmek yeniyor. entegral ile aynı şey diye biliyorum. zaten herkes tam buğgay ekmeği yiyor. o konuda sorun yok
3) kızarmış tam buğday ekmeği olur
4)zeytin yasak değil
5)aynen doğru fakat sucukta katı yağ olduğu için yenmemeli bence ya da nadir olarak.
6) ara öğünde yumurtayı hiç duymadım. ama badem ceviz ya da meyve yenilebiliyor.

kolay gelsin

tşk canım..1 portakal yedim,şimdi kahvaltıyı hazırlamaya gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…