Bende buralardayim hatta artik sadece monti icin girip bakiyorum.yaz geldi banum icim ferahladi.kucuk canavarimi alip yuruyuse ciktim.markete gittim.ohhhh mis hava :)))
evde....... hasta ve yaşlı bir gariyem ben üstüme gelmeyin len .Deyiverin bagayim nirdesiniz hatunlar
geçmiş olsun cuecam ne ilacı .? biraz proya agırlık ver.önceden ne kadar güzeldi bu topik ya sayfaları okumakla bitriemezdim yemeğe sıkıştığımda hemen diğer monticilerden fikir alırdım ziligurtide ablamda çok girmiyo artıkbiran önce eski günlere döner işşallahh
motivasyonumu kaybetmiyorum aebenim kocama takılmıyorum artık onunlada onsuz da kilo veremiyorum zaten kullandığım ilaç yüzünden ama yine de bırakmıycam montiyi en azından kilo almamı engelliyo o yüzden şimdilik kilomu da yazmıycam okuyanlar montiyi yapmış yapmış bişi verememiş demesinler
He bu arada kizlar dun oglum resmen duz duvara tirmanmaya calisti bi bu eksijti oglum dedim :) kucukken annemin bibakrabasiyla cok dalga geciyordum bu cocuk duz duvara tirmaniyor diye simdi o cocuk buyudu askerligini bile yapti ben dalga fectigim icin rabbim al sana du duvara tirmanan cocuk dedi :))))
Hemen özetliyim ablacım 25 günde 3 kürtaj ve bir histeroskopi yaptırarak tıp tarihinde ufak çaplı bi tarih yazdım.sonrasında yani bunlar olalı bir buçuk ay falan oldu bir ay içinde 3 kere regli oldum aslında bunlardan bitanesi regliymiş ama ayırt edemedim ben hepsi tam gıcık regli kıvamındaydı.sonra bu kanamaları kesmek için doktor orgametril diye bi ilaç verdi 15 gün oldu bugün ve resmen karnımda en olgunundan bi basket topu var bazen sabah bi çıkıyorum tartıya bir buçuk kilo falan artmış benim için çok anormal şeyler bunlar ama sabrediyorum geçiçek inşallah ömür boyu bi topla yaşayamam heralde dimi ama
Proya ağırlık derken aebenim proteinimi kastettin anlamadım ablacım ya.
kızlar merhaba aranıza yenı katılıyorum ve lütfen bana yardımcı olun.
acılen fazla olan 10 kilo mu vermem gerek şuanda 65 kiloyum ve 55 olmam gerek vucuduma göre.
gecen sene diyetisyen yardımı ile 8 kilo verdim ama 1 senede 5 kilosunu geri aldım.
10 gundur tekrardan gecen sene diyetisyenın verdiği diyeti yapıyorum sporda yapıyorum yanında ama gram bile veremedim.ve gerçekten sinirlerim bozuldu diyet ve spor yapıyorum ama gram verememek sinir bozuyor.
sizlerle ilerlersem bana yardımcı olursanız daha iyi olacağını düşündüm.
sabah -öğle-akşam neler yemem gerek.aralarda neler atıştırmalıyım.kiyatbı okumadım ve internetten biraz araştrdım yasaklı olanları anladım ama neleri ne zaman yemem gerektiğini bilemiyorum.ve bende insülin direnci var bu yuzden kilo vermem daha zor oluyor .sürekli acıkıyorum ve tatlı ihtıyacım cok oluyor.
bilgilendiriseniz sevinirim.
slm kızlar naıslsınız diyet nasıl giidyorr şuan 60kılodayım çok şükür 61 kırdım :) aynı devam fırsat buldukca geçmişi okuyorum görüşmek üzere :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?