Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Aebenim benim odemler sabah 10 dan sonra iniyor o kadarki o saate kadar alyansimi takamiyorum yuzuk parmagimin baslangicinda takiliyor kaliyor.kilo almadim aksine verdim bu kadar idem nasil oluyor anlamadim.nasil inecrk bu odem bea yaw

slm hatunlar...
hayırlı cumalar hepinize...ocd'im valla tırsmıyor değilim ben çok kolay gebe kaldım uzun süre korunduktan sonra bile..rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah..bizimkilere uzun,sağlıklı ,güzel ömür nasip etsin...

aebenim aplam bu bime gelen panaroma ürünler varya cuma günleri,millet bimin kapısındamı yatıyordur nedir anlamadım.okuldan çıktım eve gelirken bende terasım için bir kaç çiçek saksı toprak ıvır zıvır bakıcaktım.allahım yarabbim talan olmuş herşey resmen..saat 10:50 gibi falan uğradım üstelik.öğlen zaten kapatıyorlar cumaya gitmek için bimi cumaları...3 tanecik sümbül alabildim birde saksı uzun olanlardan..evde yemek yaparım diye aldığım ve yapamayıp cücüklendirdiğim arpacık soğanları diktim saksıya..toprak kalmamıştı bitmiş.hemen az ilerisinde şok market var oraya baktım ordada kalmamış toprak ama ordada 3'li rengarenk saksılar vardı askılıklı..onlardan aldım çiçekçidende toprak aldım geldim eve..sümbüllerimide o üçlü saksılara ektim.ama çiçekçiden sümbül ve başka çiçekler alıp şoktaki üçlü saksılardan bir kaç tane daha alıp terasımı renklendireceğim.terasta biberiyelerimde var bir kaç saksı..yazın o cam balkonu katlayıp kenara toplayınca kenarlara dizeceğim saksılarımı ..içimiz açılsın biraz..bir kaçta fesleğen edineyim bari şimdi geldi aklıma...walla benim kesinlikle bahçeli bi evim olmalıymış..toprağı çok seviyorum...ve şu ana kadar hiç bahçeli evde oturamadım..eşim bazen emeklilikte izmire gidelim bahçeli ev alalım diyor ...ne güzel olur....,:)))

banuş nerelerde yaw..nasınamı kaçtı yine yoksa??
ben şincik biraz koşayım geleyim..oğlum uyurken...

slm hatunlar...
hayırlı cumalar hepinize...ocd'im valla tırsmıyor değilim ben çok kolay gebe kaldım uzun süre korunduktan sonra bile..rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah..bizimkilere uzun,sağlıklı ,güzel ömür nasip etsin...

aebenim aplam bu bime gelen panaroma ürünler varya cuma günleri,millet bimin kapısındamı yatıyordur nedir anlamadım.okuldan çıktım eve gelirken bende terasım için bir kaç çiçek saksı toprak ıvır zıvır bakıcaktım.allahım yarabbim talan olmuş herşey resmen..saat 10:50 gibi falan uğradım üstelik.öğlen zaten kapatıyorlar cumaya gitmek için bimi cumaları...3 tanecik sümbül alabildim birde saksı uzun olanlardan..evde yemek yaparım diye aldığım ve yapamayıp cücüklendirdiğim arpacık soğanları diktim saksıya..toprak kalmamıştı bitmiş.hemen az ilerisinde şok market var oraya baktım ordada kalmamış toprak ama ordada 3'li rengarenk saksılar vardı askılıklı..onlardan aldım çiçekçidende toprak aldım geldim eve..sümbüllerimide o üçlü saksılara ektim.ama çiçekçiden sümbül ve başka çiçekler alıp şoktaki üçlü saksılardan bir kaç tane daha alıp terasımı renklendireceğim.terasta biberiyelerimde var bir kaç saksı..yazın o cam balkonu katlayıp kenara toplayınca kenarlara dizeceğim saksılarımı ..içimiz açılsın biraz..bir kaçta fesleğen edineyim bari şimdi geldi aklıma...walla benim kesinlikle bahçeli bi evim olmalıymış..toprağı çok seviyorum...ve şu ana kadar hiç bahçeli evde oturamadım..eşim bazen emeklilikte izmire gidelim bahçeli ev alalım diyor ...ne güzel olur....,:)))

banuş nerelerde yaw..nasınamı kaçtı yine yoksa??
ben şincik biraz koşayım geleyim..oğlum uyurken...

iyii gecelerrrrrrr
çarşamba akşamı anneme gitimmm , dün bütün gün ehliyetim için ugraştımmm
dün akşam annemden geldim bugünd ebi arkadaşa gittimm bebeleir alıpp:)
ancak vakit buldummm ,

kilom:66.8 yani geçen haftaya göre sadece 200 gr gitmiş aslınd ahafta içi daha eksilerdeydi ama dün çok ayakta kaldım ve yürüdüm ödem mi oldu bilemiyorum

aben ablam kalori hesabı iyi gidiyorr ama kilo veririmmm az bu haftaa bol spor birde 5 i bir yerd ebtiki çayı ekliycem bakalım neler olcak,

zilimmm
mekik aleti tavsiye ederim ama sende sanmıyorum ki mide ve göbek olsunnn
ben eskiden içime çekmeden yapıyordumm karnımı platesten sonra ögrendim bunu ve daha etkiliii
çok cnm sıkılıyor göbegimi gördükçe(
bird ebu klozet kapagını ne kadara aldınız geçen yıl bime gelmişti 16 liraya ben almadım
şimdiidee pişman oldum

günaydın kıslar ...
kısları ve babalarını gönderdim ogluşla yürüyüşe çıkıcam bakalım siftah ..

zilim toprakmevzunu hiç sorma . benim 10 mt yakınmımda bim var sat 9 5. du gittigimde kalmamıştı ve 3 bim dolaştık komşumla sonunda bir yerde bulduk . 4 paket aldım. benim bolkon tam bahçe . bende toprak hastasıyım .. benim soganlar nasıl yeyişillendi yemege bile başladık . lalerimde geçen seneden onlarda çıktılar . güllerimde tourcuklaşmış. bende istiytorum bahçeli bir ev en azından hafta sonları gidip ugraşayım olur inşalah bir gün eşimde çok istiyor .hafta sonları gidecegimiz bahçeli bir ...

banuşum 200 gr niyen begenmiyon
ben dün lapa yapayım dedim ama öylen bozuldu evde dizini krıp oturmasan tabi aeben hatta bu sabah baya artmışım .ölçülerim aynı olsada . yani artık yavaşdan başlamak farz oldu bana

ocdim sende ödem çok oluytor tuza DİKKAT !
hadi ben kaçar empi 3 de alıp yola düşeyim . oglan vaz caydı benle gitmekden tek yürüyüm bari..

hayırlı hafta sonları tekrardan ...

dünkü menümü yazmadım şimdi yazayım
kalkınca yarım litre ılık su
1 haşlanmış yumurta ( işe götürmeyim diye hemen yedim.)
arada:çook az beyaz leblebi,ceviz,kuru kayısı,badem
öğlen :1 büyük armut
ara. 1 kutu ayran
akşam: mantarlı kepekli spagetti, semiz otu,yoğurt 2 parça domates
yağmur çok yağdığı için yürüyemedim.

bir haftayı bitirdim.Yaklaşık 3 kilo verdim. Artık su mu yağ mı bilmiyorum.

bugün kahvaltıda menemen yaptım.

herkese tünaydınlar efenim...ve iyi hafta sonları...
ben sabahın köründe özel öğrencimi çalıştırıp yolladım bile ev halkı uyurken
oğlumda uyanınca daha önce bimden aldığımız arkası çivili harfler ve delikli tahtasıyla "annecim günaydın seni çok seviyorum hayatım" yazmış çok duygulandım walla...oğlum büyüyor,duygularını ifade etmeye başladı walla güzel bişeymi anne olmak,rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...

takyim çok gğzel kilo vermişsin walla cnm,durmak yok devam..sende monti çok etkili oluyor...sakın kaçamak yapıp kendine çelme takma cnm...

banum walla kaça aldık hatırlamıyorum cnm..fişlerine bakayım dedim aradım az evvel poşetlerinin içini falan ama oğlum ne bulursa yazmak için alıyor hemen.ortalıkta kağıt,fiş,ne bulursa topluyor..bulamadım fişini falan cnm..ama çok ucuz bişey değildi kapak..hatta alsakmı almasakmı falan dediğimi hatırlıyorum..bime klozet kapağı mı gelmişti geçen yıl?bu yılda gelir o zaman belki..çünki aynı ürünler her yıl geliyor...geçen yılda pazar arabası görmüüştüm,geçen gün yine gördüm..bime gelen kapakta üç katlı byük klozet kapağımıydı?çocuk klozet adaptörü diyorsan onların diyatları o civarda bizde almıştık.ama tekzenden aldığımız kapak 120 gbi kalmış aklımda..ama yalnış kalmışta olabilir cnm...o gün biz pencere kilidi,balkon kapıları için alarm,ve bir kaç bişey daha aldık..toplamda sanki 190 lira verdi gibime geliyor..gidebilirseniz bak bakalım bende merak ettim kaç lira vermişiz..
mekik zımbırtısınıda eşim almış getirmiş dün öğlen oğluşla dükkana gittiler almış akşam kurdu..kolayca çekiliyor.umarım kendi yaptığım zamanki kadar etkisi olur..göbişim yok cnm ama baklavalarım olsun istiyorum.yani yaptığım sporun vücudumda görünmesini istiyorum yazın badyler yada transparan şifon bluzlar giyince falan...

aebenim millet bimin A101'in hastası olmuş...sabah kuyruk oluyormuş kapısında...toprak çokmu ucuzduki hemen bitmiş...:44:ben çiçekçiden 3 kg'lık poşeti 2,5 liraya aldım.:44:
bende terasımı bu yıl iyice bi renklendireceğim..tek düşündüğüm şey yazın biz bi yerlere gidince ne yapacağım bitkiciklerimi?:44: ya arabaya yükleyip götüreceğiz yada birine bırakacağım,ama öğretmenlerin hepside yazın tatilde yada memkeletinde oluyor.eşimin arkadaşlarına bırakırız yada dükkanına herhalde...:44:

selamlar

öncelikle tebrikler takyim . monti senin için biçilmiş kafdan .
akşamın çok güzel olmuş ne güzel dengelimişsin spagetiyi
ögleyin yemek yemege fırsatın kalmamış ..
yinede hoş mönü afiyet olsun ..

evet ucuzdu zilim 10 lt si 2 liraydı .... bana 101 uzak o yüzden takip edemiyorum . gazetede reklamını görüyorum onun fiyatlarıda cazip ....ama bim çok var yakınımda .

vay vay baklavalar oluçakmış göbüşde bizde löpür löpür yag

yrüyüşümü yaptım bu sabah yani bi nevi start virdim artık ... tam montiye geçemesemde kendimce bişiler yapıcam artık

günnaydınnn nabersinizzz z bakiyimmm
yürüüyşler yapılmış aben ablaa oh miss bnde çıkıcma bugünhva bozmaz isee
200 gr begenmiorum çünkü daha fazla bekliyordum hafta içi daha az bir rakam görmüştüm
bende 1000-1100 cal almaya çalışıyorum ama çogu zamn onu bile dolduramıyorum
akşamları yemekten sonra bişiy yemiyorum
birde 5 i bir yerde çayına başladımm bakalımmm ne olcekk?

zilim
evett cnm 3 katlı idi çocuk ve büykler için vardıı bu yıld abekleyelim bakalım gelir dedigin gibi:)) inşş
her yl aynı ürünler geiyorr

maşşallah banum..saçlarında çok sağlıklı görünüyor ,sende öyle tatlım...walla aertık sizi tanıyor gibiyim.ankaraya yolum düşerse aebenim ve seninle bulup görüşmek isterim bir gün kısmet olursa...banum hiç iki çocuk doğurmuş ve o kadar kiloyu almış vermiş değilsin valla cnm.ben gebeliğimde çok dikkat ettim yarı aç gezdim kilo almiim diye sonrasındada hemen gitti geri kalan 3-4 kilo ama senin önceki fotolarınıda bildiğim için bir kere daha maşallah diyeyim cnm..hiç kendini kasma tatlışım.gayet iyisin.sadece biraz spora ağırlık ver..ben dün koşu bandında koşarken aklıma aynı anda kollarımıda çaıştırayım zaman kazanmış olurum diye plates lastiğimi koşu bandının önündeki demire taktım hem yürüdüm hem pazulara yüklendim..bu günde 200 mekikle sonlandırdım koşumu...ama içim hep plates diyor..içimdeki kıpırtılar biraz daha canlanıp ateşe dönüşürse başlıycam bakalım platese...

benim eve yakın hepsinden var ama ben okuldan gelene kadar talan edilmiş oluyor aplam..diasa-A101-bim hepsi var ama bişey kalmıyor.millet ucuzluk marketlerinin kompedanı olmuş wallatoprak 10 kg 2 liraya çok ucuzmuş.ben fiyatına bakmamıştım.ben 3 kg toprağı bile daha fazla fiyata almışım baksanıza...yürüyüşe startı vermişsiniz aplam hadi hayırlsı....

bimi bekle banum acele bişey değilya... bimde kesin çok daha ucuza olur..ben bilmiyordum bime öle bişey geleceğini aldık gitti..birde oturağa oturmak istemediği için aldık hemen...büyük tuvaletini klozetten başka bi yere yapmadı çünki,neler yaptık neler ettik ama ııh..

banum kolriyi çokta kısma cnm..kaloriyi azalttıkça meto o aldığın seviyeye düşürüyor çalışmasını..yani az benzin az hız çok benzin çok hız gibi düşün...ve en ufak bir kaçamakta kıtlık modundan çıkıyor ve gelsin kilocuklar diyor...sen yiyeceğini güelce ye ama tatlı herşeyden kaç cnm..ve spora yüklen...

bende kendimde hipoglisemiden şüphe ediyorum,dün gece yemek yedikten sonra bir kesklik geldi vücuduma...zordan nefes aldım..başım döndü,ağrıdı falan...babamda şeker hastası ..genetik yatkınlıktan solayı tip2 diabette olabilir ama bana hipo gibi geldi...
gün içindede yemekten sonra kahve içmessem ayılamıyorum gibi geliyor...pazartsi fırsatını bulabilirsem gidip tahlil mahlil bişiyler yaptırıcam....tahlil içinde aç gitmek lazım şeker yüklemesi vs..yaparlar şimdi..iğğğ şekerli suyu nasıl içicem yaw...:18:

işteee sinamki kürüyle uzayannnn siyah saçlarım:)

14 ocak

29 mart

saçların çok sağlıklı görünüyo tesadüf bugunde arkadaşım sinameki küründen bahsetmişti saçlarım çok uzadı dedi. ben uzunluyla ilgili sıkıntım yok saçlarım kalçamda ama 4 aydır çok fena dökülüyo bu sinameki dökülmeyede iyi geliyormu?

diyete bı başlasam gerisi çorap söküğü gibi gelecek eminım ama başlayamadım. dün çok güzel devam ettim bugun börek yedim başlıyor ertesi gün geri bozuyorum. kendime çok kızgınım

selamlar .yine ben

zilim toprak kiloyla deyil canım lt hesabı kiloya 1.2. lt girer sanırım .
4 paket almıştım az evvel hepsini bitirdin . evdeki çiçeklere toprak takviyesi ayptım saksı degişimi vs derkekn 40 lt toprak bitti dünün yane nasıl toprak çiçek tutkunu oldugumu .

zilim hipodan çok bence başka tatlillerde yaptır kendine fazla yükleniyorsun . kilon ve yediklerin zati az birde okadar spor yapıyorsun . bana kızma ama gerçekden fazla yükleniyorsun kendine .

diyete bı başlasam gerisi çorap söküğü gibi gelecek eminım ama başlayamadım. dün çok güzel devam ettim bugun börek yedim başlıyor ertesi gün geri bozuyorum. kendime çok kızgınım
kajum tam kara veremedin benim gibi sanırım kajum . bende öyle başlıyorum arkası gelmiyor ama bugün iyiyim . açlık yok yediklerim gl endeksi düşük olunca sık açıkma krizleri olmuyor ..
daha sık gel topige . bende artık buralardayım. o beline kadar olan saçlarından tutup sürüklemeyim .

banuşum şaçların bencede saglıklı görünüyor
bide sende toto yok yav göbüş kalmış sadece .

ALINTIDIR KISLAR ..

kilo vermek için acı çekmeliyim
Zayıflamak için çok aç kalmanın gerekli olduğunu düşünenler vardır. diyet yapanların çoğu beslenmelerinden gerekli olan yiyecekleri çıkarırlar ve gerekli olan enerjiden yoksun kalırlar. Tüm gün boyunca aç gezerler ve kilo vermek yerine kilo aldıklarını fark ettiklerinde hayal kırıklığına uğrarlar.

Araştırmalar enerji bakımından düşük diyetlerin kilo vermek yerine kilo bile aldırabilir. İnsan vücudu bu tür diyetleri bir tehdit olarak algılar ve yediklerinizi yağ olarak depolar. Bunun sonucunda yağları yakmanız zorlaşır. Enerji alımını azaltırsanız vücudunuz kilo vermek yerine daha çok kilo alır.

Diğer bir deyişle kilo vermek için aç kalmanıza gerek yoktur. Az yiyerek ve düzenli spor yaparak kilo verme sürecinizi hızlandırabilirsiniz.

kilo vermek için karbonhidratlı gıdalardan uzak durmalıyım
Diyetle ilgili yapılan en yaygın hatalardan biri kilo vermek için karbonhidrattan uzak durmanın gerekli olduğunu düşünmektir. Karbonhidratlar düşman olarak görülür ve diyet yapanlar kilo vermenin en kolay karbonhidratlı gıdalardan uzak durarak gerçekleşebileceğine inanırlar.

Bu düşünce saçmadır. Tatlılar, çikolatalar, kekler, bisküviler ve tatlandırılmış içecekler gibi karbonhidratlı gıdalardan uzak durabilirsiniz ama tüm karbonhidratlı gıdaları kesmek saçmadır.

Vücudun sağlıklı yağlara da ihtiyacı vardır. Zeytinyağı ve balıklarda bulunan yağlar sağlıklı yağlar arasındadır.
kilo vermek için litrelerce su içmeliyim
Su dâhil sıvıları tüketmek iyi bir fikirdir ama günde 3 litreden fazlası zarardır.
Su içmeyi çok abartırsanız sağlığınızla ilgili problemler ortaya çıkabilir. Tartıldığınızda daha az çıkabilirsiniz bu sizi yanıltmasın. Bazı durumlarda aşırı su içmek ölümcül sonuçlar bile doğurabilir.

Son düzenleme:

anacım ben çıktım yürürdün 1 sate yakın ama son dk larda karla karışiık yagmur yagınca eve acil attim kendimi. Ne zaman ısınacak bu havalar :26:

Banuşum hafta Arası daha az çıktıysan yine çıkarsın sakın moralini bozma . PEK SABIRLI DEYİLİZ AMA BİLİYORSUN KİLO VERME İŞİ UZUN VADEDE.
Azda yeme pek banum . Benim meto hızım 1200 küsür kl çıkıyor baskülümde . Hoş bek kl. Anlamam zati .
Kilo vermek için bazal metandan daha aşagıdamı kl almaya çalışıyorsun banum .?? Normalde sende benle aşagı yukarı yanısın . 100 .200 kl az alıpmı kilo vermeye çalışıyorsun ? Kl hesbında mantık bumu ?

Son düzenleme:
yorumlar için tşk ederim herkesee saçlarım toplandı ama bi 8 hafta daha yapıcam bakım kürünü:)

zilim ben ne yapcam şaşırdıma rtık ama en azından faydasını görmek için kl hesabı yapıyorum 3 hafta devam edicem
az kl almak için ugramıyorum ama yediklerimi hesaplayınca az çıkıyor
kl hesabı yaprken tabi herşeyi yemiyorumm , meyve ve kh ölçsününe dikkat ediyorum
cnm çik filan isterse arada bir yiyorum ..

aben ben kaç kl almam gerekli inanki bilmiyorum netten hesaplatıyorum ama 2000 küsürlerde çıkıyor almamm gereken kalori
buda bana fazlaa geliyor bende 1100-1200 arası tutmaya çalışıcam ama beceremiyorum hep altında kalıyorum aslında iyi degil

bazal meton 2000 olamaz banu çok fazla bizim kiloda biri için . 2000 kl de günlük yaptıgın hareketlerde dahildir ondan öyle çıkıyordur
1100 ve 1200 den az yememeye çalış. En son yediginden hesapladın diyelim eksik çıkarsa bişilerdaha ekle mönüne

Son düzenleme:

vallahi öle çıkıyor abla bak en hareketsizini hesaplayımm birazdan yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…