takyicim kilon ne olursa olsun .... hedefine odaklanman çok güzel ...inşallah hedefindende az kiloda olursun 2 ay sonra .iyi akşamlar herkese,kilomu sormuşsun aben ama ben totem yaptım 2 ay daha yazmayacağım.Hem fazla. hem de sadece vereceğim kiloya odaklanmak istiyorum. Okiloyu rakamsal olarak görmek bile istemiyorum artık.. 2 ay sonra tatile çıkmadan 1 Temmuz da yazacağım.İnşallah hedefime ulaşabilirim.Ben İst Avrupa yakasındayım. Burada dubleks evi olan bir arkadaşa sordum. 90 tl ye temizletiyormuş.
Menüm
sabah uyanınca yarım litre ılık su,tam buğday ekmekli,yeşillikli light peynirli sandviç,çay
öğlen 1 orta boy armut, 1 orta boy ekşi elma
akşam ızgara tavuk göğüs,ızgara kabak,kırmızı biber kızartma(yağsız),brokoli,yoğurt,çok az kabak yemeği
3 litre su,5,5km yürüyüş
günaydın güzel bayanlarrr gününz aydın olsun çok mu çok :)
zilim bilgiler için teşekkürler bende haftasonu kavrulmamış kuruyemiş alacağım malatya pazarına gidip
takyicim hoşgeldin sefalar getirdin yine hepbirlikte olmak çok güzel birlikte kalırsak sanki daha az yiyorum gibi oluyor hatta bazen diyorum hepimiz bi müddet aynı evde kalsak kilo verene kadar :)))))
dünkü menümü yazıcamda ablam çok utanıyorum
sabah:1 tane tost domates salatalık
öğlen: domates çorbası,tavuk sote,erişte,ıspanak,salata,yoğurt(bende oha dedim sizde diyin içime kurt kaçmıştı müdüre sinirlendim ben sinirlenince yiyorum
ara:bir elma
akşam:bir salatalık(bari dengelesin dedim)
spor yok annemi yolculadım bir haftalığına gitti bende yemek yapmıcam salatayla akşamları beslenirim yanındada yoğurt
güzeller güzeli monticler neredesiniz ya tek kaldım ben burada
ablam kesin yürüyüş ve platesi yapıyorsundur o yüzden yoksun
evet ya zilim tv ler net neçak bilgili olduk saglık ve beslenmek kanusunda . şimdi tv programları baya güzel tabi bazılarıtünaydınlar efem...
walla temizlikçi olmak lazımmış...1 günlüğü 200 tl.ne halı var süpürülecek silinecek..millet 5-6 tane halı sildiriyormuş..başka bi kadın bulucam artık..kendim yapınca öldürene kadar uğraşıyorum kendimi.ve ellerimde egzaman çıkıyor hemen deterjanlardan ve iyileşmesi 1 ayı buluyor.okulda piyano yada keman çalarken ellerimden utanıyorum..pütür pütür ...
aebenimm aplam...ben haccında umreninde belirli bir süresi var sanıyordum ondan sordum..ama kısa sürelide olabiliyor olması çok iyiymiş.bizde düşünüyoruz ama hep emeklilikte falan diyorduk eşimle..böyle bir durum varmış ne güzel..zaman sıkıntısı olanlarada büyük kolaylık...
kavrulmuş kuruyemişler çok fazla tuz barındırıyorlar banum ve diyarım..acaip şişiriyor insanı ve su tutuyor vücutta.bende çok seviyorum çerezi.ben kilo verme dönemimde korkudan yiyememiştim.ne büyük bir yalnış vücudun onlara ihtiyacı var oysaki..ama hep böyle biliyorduk eskiden beri kuruyemişi çok yeme şişmanlatır,yağlıdır,hatta sivilce yapar diye ergenlikte çekirdek yemedim ben
halbuki aşırı kaçmadıkça yenmesi şart denecek kadar htiyaçmış..ama eskiden internetmi vardı,insanlar bu kaar bilnçlimiydi?ve şimdiki gibi her bi kanalda doktor yada uzman birilerimi çıkıp aydınlatırdı?ve hangi diyet listesinde kuruyemiş vardı şimdiki gibi?
ben her gün yiyiyorum valla hçte kilo almadım.ekmek yerine kuruyemiş yiyyorum diyeblirim hatta.ama çiğ olarak....hem içindeki yağlar uçmamış ve kanselojen maddelere dönüşmemiş oluyor hemde doğal haliyle kalıyor....yiyin gari...
bz parka kaçtık..oğlum başımın eti yiyiyor şu anda...
hoşgeldin kajum . olursun canımyeterki azmet ve sporu bırakma .kızlar ben geldim ama bu sefer ara vermemek üzere bugun spora başladım hazıran ilk haftası 60 kilo olmak istıyorum bugun tartıldım ve 64.70 falan çıktım yanı ortalama bı 5 kılo verecegım gerisinide sonra ayarlarım :))
dere otunu iştah kesici lrakmek kullanıyorsun ocdim .?Selam kizlar,
Monum
Sabah 1 dl ekmek domates krem peynir salatalik zeytim ezmesi
Ara. Yarim yesil elma 4 badem
Ogle 1 yk dereotu 15 dk sonra beya et salata
Ara. 1 yesil elma
Aksam 1 yk dereotu 45 dk sonra beyaz etle yapilmis sebze yemegi salata yogurt
3 saat sonra mango kuru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?