Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Yahu karniyarik yasakmiydi?

yok öznurum afiyet olsun yiyebilirsin . geç yazdım sanırım ama bugün yersin
fakat patlıcanları kızarma fırında közlersen daha iyi olur o zaman istedigin kadar yitebilirsin .

yok banum latife ettim bilirim bana kızmassın

evet ya ne zaman kilo alma kaygısı olmadan yemek yşyegiz bizz.
sanırım tatlı krizideyim yemegi yeni yedim ama
başka bişiyler yemek istiyorum:26::26::26::26:
regllin yakımmı diyecem ama yakın deyil sanırım banum :44: bir kuru meyve ye bari böyle zamanlarda .
yedimde yazmayı unutmuşum :)) 11de yaptım kahvaltıyı saat 16.30da acıktım öğle yegenını yedim 16.30da y.fasulye ayran salatalık yne ekmek yedim ama fasulye ekmeksiz gitmiyo

öyleyi 16 da yaptırysan akşamı hafifi geçirmen normal kajum ...
dün 2 ögündede ekmek fazla olmuş .ama neysek yanında yeşil fasulye var ,et deyilde

Gunaydin
Aebencigim ben yedikden sonra soranlardnimmmmm:)) firinda dgilde az yagda kizarrtim mecvur ev halkida yiypr

günaydınlarrrrrr

öznurum nasılsın cnm ya kaç gündür yazıcam unutuyorum
keyfiler nasılllll

aben ablam, 2 kare bitter yedim azcıkta kraker reglim yakın abla tabi olursa ayın 4 de olmam lazım
hemd edogum günümdeee
bu kalori hesabı bana yaradı gibi bakalım bu hafta kaç kilo kaybedicem

Banucugum canim cok sagol sukurler olsun iyiyim.bende minti yapiyyrum iste emme ya sebzeler cok gaz yapiyor sanci yapiyor yok mu buuu caresi

Normal patlicani firinda yapiyorumda karni yarik ocin nasil oluyoe
aynen karnıyarık için kızartıgın şekli verip elinle yag sürüyorsun sonra fırını yüksek dereceye aç ,çok güzel oluyor öznur

inşallah istedigin kiloyu verirsin banum .. fakat az kl alıyorsun sonra takılıp kalma :26: birde kilo vermeni kolaylaştıran kulandıgın ilaç ve onun etkisiyle iştahının normala dönmesi birazda banum

günaydın herkese efenim....
aebenim,banuşum,ocd'im ve kujum... ha şöyle yazın çizin azıcıkta topik canlansın yaw..

aebenim aplam annemi gelmeye ikna edemessem kalıcam artık napiim.ve annem için burdan yada ordan bir psikiyatrik tedavi çin bir dr.ayarlıycam annemi ikna edebilirsem..(annemin göğsün üçte biri alınacaktı ya,ameliyat için açtıklarında lezyonların aynı kadran üzerinde olmadığını ve göğüs çok küçük olduğu için bir kısmı alındığında çok şekilsiz kalacağını ve akabinde ışın tedavisi gerekirse kalan kısmında iyice büzüşeceğini söyledi eşim.(oracıkta düşüp bayılacaktık anneme bunu nasıl açıklıycaz diye,meğersem canım annecim çocuklarıma söylemeyin üzülürler şimdi diye doktorunu ve eşimi teselli etmeye çalışmış o haliyle bile bizi düşünerek,ama eşim çıktı söyledi ameliyat için açtık ama böyle bir durum çıktı ortaya,ultrasondakinden 1 cm solda o sebeple göğsü tümden alıcaz diye)

annem çok güçlüdür normaldede,ameliyat çıkışı ağlayamadı bile bizi üzecek diye canım benim bizim bilmediğimizi sanarak hiç konusunu açmadı bile.çok zordu inanın..bilipte bilmiyormuşu oynamak,oda aynı şekilde tabii...yazarken bile sinirlerimin o kadar tahrip olmuşki hem ellerimin titremesini hemde gözlerimden akan yaşlara engel olamıyorum.ve anneme bir damla gözyaşımı göstermedim üzülür diye..içim düğün düğüm hala...annem terapi almak istemediğini,bu saaten sonra giden göğsün onu hiç etkilemediğini söylüyor ama gözü arada bir oraya kayıyor işte...annem hep çok güçlüyü oynamıştır bu güne kadar..babam çok kolay ağlar ama aneciğim hep tutmuştur kendini.acaba gerçekten iyimi yoksa iyi taklidini çokmu iyi yapıyor bilmiyorum.umarım dediği kadar iyidir.

amacım babamla onu hiç yalnız bırakmamak ve gamlanmasına kafasına takıp düşünmesine izin vermemek.oğlumun yanında çok iyi hissediyor kendini,oğlumun şebekliklerine gülüp geçiyorlar kafaları dağılıyor hiç değilse..o sebeple onlar nereye ben oraya bu yaz..ya bizde ya kendi evlerinde ama hep onun yanında olmak istiyorum..umarım kolayca atlatır bu durumu...eşim protez göğüs getirmiş annem için .giderken götürüeyim diye..ama hemen kullanamıycak tabii,ağrıları iyice geçene kadar en azından..

işte böyle yani....allah beternden korusun herkeside annemide... ne yapsam eski neşeli halime dönemiyorum bir türlü...ve bu halimle bile her sabah telefonda anneme ne kadar iyi olduğumu hissetirmek için çabalıyorum...gidincede çok iyiymiş gibi oynamaya çalışacağım...nasıl yapacağım biilmiyorum tabii...

aben abla ilaç zaten herşeyi yoluna koydu.
iştahım filan kalmadı akşam yemeklerini zorlanarak yiyorum
az kalori alıyorum bazen evet ama özellikle degil öyle denk geliyor
ama iyi dgeil tabi takılıp kalırsam ne yapcam bilmiyorum biraz artırmalıyım

zilimmmm
cnm annenin gögsü alındı mı? anlayamadım ben ama ne olursa olsun saglıgı yerinde cnm
dik durmaya çalışın bence annenin yanına git sen bir süre
allah beterinden korusun zilim bu kadar yıpratma kendini cnm

evet banum alındı komple...bizede sürpriz oldu...
ameliyattan önce üçte biri alınacak yakınlar tek noktadan girip alırız demişti hoca,ama açtıklarında 1 cm solda olduğunu ve göğsün üst yarısının alınması gerektiğini ,ancak o şekilde alırlarsa altta kalan kısmın çok şekilsiz kalacağını ve protezde kullanamıyacağını ve gerekirse ışın almak zorunda kalabileceğini,ışın tedavisininde kalan kısmı iyice büzüştürüp kötü bir görüntü vereceği kanatine varıp bizim ve kendi rızasıyle tamamı alındı tatlım..

diğer türlü olsaydı annemde bizde bu kadar hırpalanmıycaktık zaten..kötü bir sürpriz oldu yani..ama buna şükür,patoloji sonuçları ilk saptamalara göre temizdi ..ikinciside temmuz falan gibi çıkacaktı sanırım.ama korkulacak bir şey kalmadı şükür..

eğer göğsün bir kısmını bıraksalardı aynı endişeleri hep duyacaktık eşimin dediğine göre..meme dokusu orda olduğu sürece yeniden lezyon oluşması çok basit bir şeymiş..o sebeple göğüsün alınmasına üzüldüğümüz kadar tekrar olmayacağına sevindikte tabi..
diğer göğsü korumak içinde 3 aylık bir ilaç tedavisi uygulayacaklarmış.amaaan memenmi var derdin var walla...erkeklerin ne güzel yaa böyle dertleri yok denecek kadar az..bizde rahim kanserleri,yumurtalık kanserleri,kistler tümörler ....aman walla kadınlık berbat bişiy...

anladımmm zilişimmm geçmiş olsun tatlım allah beterinden korusn
her şerde bir hayır vardır elbet.

kadınlık zor anacım valla ya

zilim bak sende yazmışsın korkulacak bişi kalmadı diye buna çok şükür .
protezda olunca okadar takımaz sizde o0da biraz sabır . zaman herşeyin ilacıdır yeterki saglık olsun

herkese tünaydın efenim

düğün için kendime platform ayakkabı ve çantasını aldım.krem elbise almıştım geçen sezon sonu.iyiki almışım walla.sezon başı çok pahalı oluyor elbiseler,abiyeler vs..takım tokamda war kıyafete uygun..eşimede gömlek pantolon aldım.o yokkende alsam bedenine cuk oturuyor.ne boyu kısa uzun vs..geliyor nede beli..34-34 beden tam oluyor..oğlumunkilerde hazırdı,düğüne hazırır.bir gün öncesinde de mevlüt var,onada evden okula giderken giydiğim klasik pantolonlarımdan ve gömleklerimden ayarladım artık bişiyler.şu valiz hazırlama ve eve gelince kirliyi temizi ayırıp valizi boşaltma işinden nefret ediyorum..taa ünv.zamanından beri valiz içinde yaşıyorum..
okula giderkende her gün valizlerle git gel...üffff.. gına geldi walla...

sesim içinde bu sabah doktora gittim,hormanlarım için kadın doğumdan tekrar sıra alıp tahlil kağıdı yazdırtmam gerekiyormuş uğraşamadım.zaten adet döngümde normale döndü gibi duruyuyor ,daha gelmedi yani..26.gün bu gün..bakalım duruma göre bi ara gider yaptırırm..

bu arada a101'e ajvar gelmiş kıslar.severseniz deneyin derim çok lezzetli..kahvaltılık değil yalnız ,közlenmiş patlıcan ve biberden yapılmış ajvar..geçen yıla kadar kendim yapıyordum ama artık uğraşmıycam walla,lezzeti gayet iyi bununda...

hayırlı günler kıslar ..
yazmışmıydım bugun yasinim var diye :44:
tüm haırlıklar tamam visafirleri, bekliyorum ..
okadar hazırlık yaptım iananın diyetimi bozmadım . eferin diyin bakiimm bana
mönüde ellerimle yaptıgım harika baklavam ,yaprak sarmam kendi uygurdugum böregim kurabiyem birde makarnalı rus salatası var . hadi buyrun gelim yiyelim .

selam öznur.

zilim güle güle kulancanım aldıklarını .ama yav sende boy maşallah birde platfomlu ayakkabımı aldın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…