Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

oh oh oh maşallah ablam döktürmüşsün
yiyenlere afiyet olsun yemiş kadar oldum
biz de banuyla bu ara kalori topiğindeyiz
ben de ne zamandır astığım salladığım beceremediğim düzene geri döndüm şu an iyi gidiyorum bakalım inşallah yılmam

okuyorum o topigide lilişim biliyorum ordasın ...
valla afiyet olsun . biz ne zaman içimize sine yemek yiycez ya.

sen anlıyorsun lilşim kl. den .hadi bakalım ahyırlısı ...

bende şu günlerde (şu başlıgını degiştirdigin baya aradım biliyormusun başlıgı degiştirdiginde .) ege adanın yöntemine uymaya çalışıyorum tram uymasamda baya iyi sonuç alıyorum bakalım ne olacak .
bugünki baklavayıda sarmayıda yemedimya mucize bekliyom sanki.

Son düzenleme:

ay çok güldüm
evet başlığı değiştirmiştim valla... bilseydim sana haber ederdm ablam

iyi akşamlar
aben ablam her gün yazıyorum ben amaa buraya
bugün evd eyoktum anneme gitmiştim.

günaydın . hayırlı cumalar efemmmm

banuşum anladım canım anene gittigini dün başka topiklerdede yazın yokdu ..
ne yapayım alıştım sizleri görmeden yazılarınzı okumadan edemiyorum
bugün tatı günü hoş benim hergün tartı günüya.
geçen hafta cuma 67 2.
............bu hafta 64 6.

bügün kaçamak yapmayı düşünüyorum toplantıda, yarın artabilir biraz kilom ama ertesi gün kaldıgım yerden devam ... bu arada eski ölçülerime döndüm sayılır azcık kaldı

Son düzenleme:
banum ne güzel bir gün .sıkıntılarının geçmesine çokkkk sevindim

allah kimseye dermansız dert vermesin inşş ablam , bizz atlatık çok şükür
allah herkesee bu günleir göstersin.
demek beni takiptesin heee
valla bende sizleir özlüyorum yıllar geçti birlikte alıştık artık

sen tavık diyetinemi devam ediyorsun abla?
bende yarın tartılcam merak ediyorum tartı kaç diycek yarın
çarşamba regli günüm şişmeye başladım gerçide

evet banumde hep tavık yemiyom sabah yumurtalı kahvaltı .öylen salata tavuk ayarında.. akşamda bazan degişiyor genelde salata tavuk yada yogurt tarzında . 1.2. kiraz vs .
ama 9.lu çayında etkisi baya var sanırım . ama biliyorumki ben karbonu kesmetince kilo veremiyorum 0 gurubu oldugumdanda ekmek zeten zararlı bana .. bugün biraz ara verip tekrar devam edicem bakalım azmim böyle giderse baya kilo veririm inşallah ... tam ayrıntıları okumak isterseniz w.w. topigini ziyaret edin .

slm kıslar...
doktordan geliyorum duşa girecektim size bir bakayım sonra işlere girişince bi daha giremem dedim..
sabaha karşı midemde feci şiddetli ağrılrla uyandım.sessizce eşimi uyandırdım,eliyle yokladı falan..ülsere benziyor sancıların şekli .anlattığına göre dedi..ne ülseri cnm kolitim varya benim odur falan dedim .sıcak havlu yaptırttım ,rennie aldım vs..yok..geçmiyor arada bir azalıyor ama ara arada şiddeti artıyor..neyse eşim işe gitti,bana ulaşamassan bile arkadaşlara not brak mutlaka bana ulaştırmalarını söyle dedi..11 gibi mutfağın ortasında kıvrıldım kaldım mosmor oldum ter çenemden damlıyor ağrılardan.oğlum boynuma sımsıkı sarılmış anne nolur ölme diye nasıl ağlıyor görseniz...larç olmuş olan sinirlerim onu öyle üzgün görünce hepten mahvoldu..telefonumu kapmış getirmiş annecim ara babamı sana ilaç alsın iyi etsin seni ölme nolur diye ağlıyor.aradım ulaşamadım,15 dk..sonra o aradı geldi aldı gittik hemen.aynen dediği gibi ülser başlamış midemde..tamamen strese bağlı dedi.çünki ne sigara,ne alkol,ne gazlı içecek hiç tüketmiyorum.

akşam anneme gitmek için yola çıkıcaz.ilaçlarımı aldım.umarımı orda bir sorun yaratmaz midem.korkudan yemek yiyemiyorum.su içsem dahi bıçaklar batıyor çünki.. ben bir kaç gün yokum haber vereyim dedim.aebenim aplam okumanızı allah kabul etsin.
banuşum hayırlı haberlerne çok sevindim cnm..ne zamandır sormak istediğim halde seni düşünerek soramadım tatlım..ama çok sevindiim inan..rabbim kimseyi darda koymasın inşallah..

hafta sonu braz moral depolayıp dönmek ümidiyle,görüşürüz kıslar...

geçmiş olsun zilim :26: ah ah hep kendimize ediyoruz
güle güle gitgel inşallah .

Günaydınlar herkese . Aeben ablam nasılsın . En kısa zamanda sahalara ( montiye ) geri dönücem . Evimi taşıdım şimdi yerleştiricem ama çok fena grip oldum . Yorgunluğun acısı çıkıyor sanırım . Allah kısmet ederse 1 hafta ya kadar kendi evimde kalmaya başlayacağım artık

günaydın nazlım ..
demek taşıdın eşyaları gerisi gelir canım yerleştirirsinde zoru gitmiş azı kalmış .
geçmiş olsun .sıcakdan hasta olan çok bu aralar .
bende iyiyim çoçulkalrı dışarı çıkarıcam gitmeden bir bakayım size dedim .

selammm günaydın hemen yazayım 400 gr verebilmişim bu hafta
regli olucam çarşamba gün birde gece çok geç yattım, akşam bişiyler atıtırdım derken bana kalan 400 gr oldu
olsun diyorum sıkmıyorum canımı öle böle gidicek kilocuklar.

zilimmm
saol cnm bitti sıkıntımız çok şkür
amaa arada bir böle kalbim şıkışıyor unutuyorum herşeyin yoluna girdigini
veee gözlerim doluyor filan sona kendime geliyorum :44::44::44::44:
zor günler geçiridkkk biz rahatladık allah tm darda olanları kurtarsın diyorum.
sanada çok geçmiş olsun balım üzme kendinii bu kadar bak sonra vuruyor bi tarafımıza

nazcımm
güle güle otur evinde canım
saglı,mutluluk huzurrr bol olsun inşallahh

aben ablam yogunsun sanırım yine
naptınd ün toplantıdaaa

evet yogunum banum hafta sonu çoçuklar evde .
dün toplantıda bi güzel sohbetimiz oldu banum . sonrada otorduk çayımızı içtik dün ara günümdü. kendim götürmüşdüm ikramları oyüzden yememem ayıp olurdu . w.w. topiginde ayrıntılı yazıyorum montig ablamla beraber yaptıgımız için oku istersen .bugün kaldıgım yereden devam . hedef kiloma kadar devam etmeyi düşünüyorum .. 5 günde 1.2. cm inceldim daha ne olsun ..
muhtemelen yarın bende regl olucam .

kilon içinde tebrikler banum azda olsun gidiyor. haftaya 66'lı kiloları görürsün

Son düzenleme:

oo baya incelmişsin abla ne güzel

günaydın

hayırlı haftalar olsun inşallah hepinize

günaydınnnn

selam ablaa sanada hayırlı güzel, bol eksili bi hafta olsun inşş
nasılsın

günaydınnnn

selam ablaa sanada hayırlı güzel, bol eksili bi hafta olsun inşş
nasılsın

süperim banum seni sormalı
sabah yürüyüşümü yaptım geldim bide pilates yapayım. reglimin 2 günü hala şişim .ama ölçülerim iyi . pro agırlıklı devam ediyorum bugün tümden tavık salataya döndüm .. w.w. linkini okudunmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…